82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cortez Lovag
    más fajta használhato karit még nem láttam......
  • Bucser
    No prob én is bocs ha túlreagátam.
  • Cortez Lovag
    bárki bármit csinál a használhato karik párositáas:
    galvie+fire---str
    sword/blade/shild+ice----int vagy str
    bow+ice----int
    spear+lightining-----int
  • Bucser
    nem tudom mert Az ijasz skillekre nem figyelek sokat. A glavie/spear az alpha ota kedvencem. Alpha alatt a legjobban a full mental Spear fire karival haladtam. de könnyen meghaltam. viszont ha physicalos lettem volna akkor meg gyorsan elfogy a mannám.
  • Brutal
    Bocs Soladi az előbbiért Persilnek igaza van
  • Bucser
    Milyen régi Kal-os problémák miatt?? Kal fórumban soha semmi bajunk nemvolt egymással. Arra meg nem emlékszem hogy beszóltam volna valaha Brutalnak.... De lehet az én emlékezetem satnya már megint
  • persil
    Azért van ám AOE skillje az íjnak is
    És nem is sebez rosszul.
  • Brutal
    Coldot nézegettem a honlapon ijásznál
    Van már valami tapasztalat hogy pontosan melyik skilleket kell fejleszteni egy cold ijásznál (weapon és elementary skillekre gondolok külön-külön)
  • Bucser
    NEm. Íjasz nagyon gyenge egyedül szerintem. igaz hamar jut mobhoz de sokszor szívtam már az ijasz karimmal (még alpha alatt) hogy meglőttem egy tavolabbi mobot és 3 masik mellémspawnolt és megöltek. a Glavies ezt pl siman kibírja mertt van olyan skillje ami egyszerre 3-4 mobot támad vagy akár körkörösen. Íjasznak nincs ilyen. csak olyan hogy egy mobot gyorsabban öl. Ezért nem vagy Pure ijasz. A Glavie úgymond biztonságot ad:)
  • persil
    Ööö...srácok. Azt hiszem nem éri meg összerongálni a fórumot esetleges régebbi kal-os problémák miatt. Igazam van?
    Ez csak a véleményem, nem akarok senkit megsérteni.
    Tegyük ide a pontot.
  • Bucser
    "nagy soladi majd mondd hasonló okos dolgokat"

Igen én sértődgetek mert nem szeretem ha megmondóemberként kezelnek. Ennyi.
  • persil
    Szerintem minden karakter jól kiegyensúlyozott, de vannak olyan kifejezetten PvP build-ek amik szétgyúrnak.
  • persil
    Mondtam íjhoz nem értek
    És van elég skill pont az íj/glaive/jéghez? Mert amúgy jól hangzik Bár én tuti nem váltok.

Azt tudom a PvP egész más tészta, teljesen más build kell hozzá, egy olyan kari aki szétabálja a mobokat, az lehet hogy megerőszakoltatik PvP-ben.
  • Brutal
    Íjász itt is olyan táp mint a Kalban vagy már sikerült valami elfogadható szintre tolni a többi karihoz képest?
  • Bucser
    bár íjásznak kifejezetten csak ice való.
  • Bucser
    ő félreértessz:) én a Galvie-t hasznalom fő skillnek (ezen skillekre adok) és az íjjal csak csalogatok ice rasegítéssel Épp annyira sebzem le mire odaér hogy aglavie kivégzi.
  • Holdpro
    Glaivet megtanulni nem lenne skillpontom :(
  • Bucser
    Szerintem ijasz full strengtben nagyon gyenge sajna:( Mondjuk az ijaknak a mental sebzés magasabb is. úgyhhogy nagyon nem érdemes strengthre tenni. igaz ez csak MOB huntnál számít közelre kell valaki aki megvéd majd később ha PvP lesz.
  • Brutal
    Vazz közöltem hogy mit láttam ennyi a dolog....
    Ki akarom próbálni és tök tapasztalatlan vagyok ebben a játékban honnan a faszból tudjam mi a szitu éppen....
    Megsértődés szaga inkább a 462-esnek van
  • persil
    Most okoskodjak tovább?
    Na nem, ijászathoz nem értek
    Amit láttam eddig, fagyasztgatni jó móka, el sem érnek hozzád a mobok, vagy a tűz a brutál sebzésekért...meg szerintem ijász ki tudja használni a full int, vagy full str build-eket is.
  • Bucser
    BEfejeznéd?? Nem kell a flame... Csak nem vágom, hogyha mondják többen is hogy server maintenance van akkor meg miért erőlködsz? nem tudni meddig tart.

A NAgy Brutalnak meg nem kéne minden fos dolgon megsértődni.

pont.
  • Bucser
    Íjásznak jeget. Ugyanis sokszor lősz belé így megáll:) én pl most kísérletezek egy ijász / glavie full manna-s cicával:) Természetesen ice így nem nagyon érnek hozzám:) BElelövök ijjal meg ice-al aztan a glavie kinyírja.
  • Brutal
    Csak benéztem oda aztán megosztom amit látok hátha a nagy soladi majd mondd hasonló okos dolgokat
  • Bucser
    Egyébként egy 24.-ei hírben írják, hogy hálózati problémájuk van ezért néha sajnos leugrik a hálózatuk a netről...
  • persil
    "A Fire/glavie is csak így üt igazán nagyot!"--->de még milyen rohadt nagyot!
  • Holdpro
    Ijjásznak tipp ?
  • persil
    A hivatalos lap már bejön
  • Bucser
    Igen mert karbantartás van minden.. melyik szót nem érted?:)
  • mabbak
    a fiúk éppen csekkolják odabenn a dógokat :-D
  • Bucser
    Egyébként többre mész hogyha nem csak element skillt hasznalsz hanem a fegyver skilljet is betolod. Tehat nem elég rátolni a jeget és ütni siman:) Hanem betolod jeget eltolod a fegyver skillt és ütés. Nqa úgy lehet hatalmasakat kaszálni. A Fire/glavie is csak így üt igazán nagyot!
  • Brutal
    ha belépek a server listánál azt irja ki hogy check de nem lehet kiválasztani egyiket sem
  • persil
    Sajnos nem tudom, az ilyesmi 10-30 perc vagy 1 óra szokott lenni, valahogy így.
  • Brutal
    Na info mikor lesz game végre?
  • persil
    Ööö, ha nyolcvankilenc oldalas okoskodónak tűnő tűnőhozzászolásokat írok, akkor légyszíves ne kezdjetek anyázni, tényleg nem okoskodni szeretnék, egyszerűen a véleményem/tapasztalataimat osztom meg veletek, ha valamit nem úgy láttok, ahogy én, akkor lehet ellenkezni
    Erre van a fórum

Bocs az off-ért, ez csak úgy eszembe jutott
  • persil
    Ha nem halsz bele, akkor az utolsó poziciótól folytathatod...ha belehalsz akkor város
  • persil
    Ebben igazad van, de sajna a KS ellen nem tudok mit csinálni
    A sima ütésnek akkor van értelme amikor a pure str-es karinak elfogy az amúgy is rohadtul kevés manája...én sima ütéssel sebzek 130-170 amit említettem.(ez velem egy szintű mobokba megy).
    Kard skillek közül, rögtön a leges legelső az kötelező. Hogy miért? Mert neked egy alap ütés jó, ha 150 (a kettő összesen) épp ezért, egy 200-300as erősebb ütés jól jön. Aztán a kombók is jól használhatók.
    A feldöntés, illetve leszúrás nagyon jó skillek.
    A passzív, ami blokk rátát növel, pedig szintén kötelező.
    A jég azért jó döntés mert így is úgy is keveset sebzel, hiába a kard nem vadembereknek van, szóval ha már leabálni nem tudod, akkor fagyaszd meg. A fagyasztás/lassítás esélyét pedig ütésenként méri, ezért egy karddal jobb esélyed van fagyasztani.
    Ja és ha erőt nyomod az egekig akkor a kardot felejtsd el, és használj pengét, ha karddal szeretnél maradni, akkor pedig intelligenciára adj, mert a kard mágikus, míg a penge fizikális sebzés alapú.
  • mabbak
    ajánlom nekik hogy ne legyen mert irgum-burgum
  • Holdpro
    jobb esetbe igen, hacsak nincs rollback vagy wipe
  • mabbak
    ilyen disconnectnél ugye onnan kezdem ahonnan ledobott, nem a legutolsó beloggolástól?
  • Holdpro
    Disconnected