82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Elda #362 Regi KAL-osok figyelmebe!
Azert vannak a jobaratok... :)
De neha jobb ha nincsenek, mivel a hozzaferesem csak 24 ora mulva aktivalodik, goldoltam irok par sort, Penge szemelyeben igy fene tudja mennyi elteltevel finoman teszek barki velemenyere, oszinten szolva nem erdekel hogy mit mond vagy gondol rolam, foleg Soladi es tarsai, szerintem ritka susu az aki ennyi ido mulva is ezen ragodik, havert le is toltam miatta, remelem a tobbieknek nem lesznek allmatlan ejszakai :)
Amugy meg mindig is a klanegyesites hive voltam, es nem a szethuzasa, nemtudom ki honnan veszi az infot, tovabba nem lehet mindenkit meggyozni, es nem is tudtam, de en leglabb mar nem vadolom oket, az elejen igenis sok emberre haragudtam akik keresztulhuztak a szamitasomat, de ez mar a mult, annak meg foleg orulok hogy ezek a kedves emberek elhuztak a KAL-rol, talan ezert is lett vege a klanvitaknak, es az is erdekes hogy a vegen megis csak az ML maradt meg, a tobbi klannak meg annyi lett, abban is bizok hogy meg veletlenul sem az Aege-n vannak Silkroadban, mert nem kivanok veluk talakozni, vitatkozni meg foleg nem,
Sarunak meg csak annyit uzenek hogy ha jol belegondol, szerinmtem mindenutt van vita, meg veszekedes, csak a szerencsetlen magyarok ezt nem tudjak feldolgozni,
tisztelet a kivetelnek, az elso dolg az hogy kilepeka klanbol, az hogy esetleg megbeszeljek hogy mi is a baj, vagy netalan egyetertsenek arra mar nem telik az erejukbol, az oszd meg es uralkodj nagyon bejon, bar nalunk inkabb az oszd meg es huzza a francba a meno :)
Tovabba akik valaha is klanban voltak gondoljanak csak bele mit tettek a klanert, vagy mit nem tettek meg, sok regi jo tagot mindig rugdosni, meg b***i kelett, mert magasrol szartak az egesz klanra, az ilyen ember ne legyen tag, bar ezzel az a baj hogy kirugjuk, amit nem tettem meg, akkor meg elkezd vadaskodni,
pedig neha nem artana, egy egy onvizsgalat, a regi tagok reszerol, hosszu MMOPG-s multam alatt sajnos meg egyetlen jol mukodo magyar klanban sem voltam, de en leglaabb nem a vezetot hibaztatom, a sorozatos kudarcok miatt, szereintem alkalmazkodni kell, aki meg ugy erzi hogy keptelen ra az lepjen ki, es aztan fogja be a szajat, es ne vadaskodjon, amugy meg Plas otlete jo lett volna hogy a vezeto egy mindenki alltal iranyitott karakter legyen, mert a magyarok ssoem hallgatnak senkire, leglabbis ez a szomru tanulsag, valahogy mindenki fonok akar lenni, es folyton beleugatnak minden dontesbe, szerintem egy klan vezetese, a tobbsegen alapu valami, amiben a klanveztonek donto szava van, es nem a demokracian alapszik, nem lehet mindenki kedvere tenni, lenni kell valamilyen hatarvobalnak , amit be kene tudni tartani, egy biztos sosem voltam jo vezeto, mert mar reg ki kelett volna rugnom, vagy fel se kelett volna vennem bizonyos embereket, remelem ez a kis leiras mindenki kivancsisagat kielegiti aki erintett az ugyben, valasz nem keretik ra mert tobbet nem hiszem hogy irok ide a forumba. -
#361 Le lettem tolva, mert Horakme megnézte a fórumot, és tudatomra hozta, hogy már lvl 2es a klán
Szóval elnézést, mint szoktam volt mondogatni, még én sem tudhatok mindent -
Pukkka #360 FeketeSereg lvl2 már és igy van hely,ezért kérdeztem ,hogy az ujak mit szándékoznak tenni. -
#359 Cortez fotózd le pls a Karidat közelről.. -
#358 Hát a tárgyaknak van egy bizonyos "foka" (degree). Ezek között van kinézetre és tulajdonságra is nagyobb különbség. És szintben is elég nagy, értem ez alatt pl lvl 16 aztán lvl 24 legközelebb lvl 32...De ezek között a szintek között vannak újabb tárgyak, pl lvl 24 fegyóból van lvl 26 illetve 29es ami erősebb, jobb, ellenben kinézetre ugyanolyan. Viszont két ugyanolyan szintű tárgy között is lehet óriási különbség.(sebzés, kritikál, támadó érték...)
Kék tárgyak...szerintem az a +1-2 erő vagy intelligencia semmit sem ér, ellenben ha találsz egy fegyót magas kritikállal, vagy kiemelkedő alap sebzéssel az sokkal többet ér, de ez az én véleményem -
#357 Engem nem érint nem magyar klánban vagyok. És tudjátok mi? Remek! Nagyon jó! Egyetlen veszekedés, gyűlölködés, okoskodás nincsen soha. Jó volt a kal-ban az ML tagja lenni, mert bírtam az arcokat...de a magyar mentálitásnak nincs párja lol... -
Doma #356 Ki voltál KALban? 0o -
Elda #355 Igen vannak buffok, foleg villam, es tuz alatti kategoriakban, de a jeg alatt is van ha jol emlekszem, fegyverek es vertek 2-3 szintenkent vannak ujak, ha van penzed erdemes kek targyakat venni. -
Elda #354 LOl, kepzeld en is joba voltam mindket guilddal, bar akkor sem ertelek, ugyhogy nem irok tobbet e temaval kapcsoltban, sajnalatos teny hogy mindig azok okoskodnak akiknek halvany lilajuk sincsen a dolgokrol, es ezt nem rad ertettem,
csak tudod, en egy kicsit maskeppen halottam a dolgokat, de ettol fuggetlenul nem okolok senkit semmiert, a mult mar mult, tovabb kell lepni, bar szerintem miattad volt az egesz :)
Najo ezt nem kell komolyan venned, de tudod ennyi erovel te is lehetsz hibas.
-
#353 Hja, öregSZEM;) Vannak a játékban buffok? Jól láttam, hogy pl. lvl5-ön, egy adott típusból csak egy fajta fegyvert és armort vehetek? -
#352 Furcsa lehet Penge vagy de én mindkét Guild Tagjaival jóban voltam és nem hinném, hogy a széthúzást erőltettem volna valaha is:D -
Elda #351 Lol, igen tudok rola, regi szep emlekek :(
Latod Soladi, ime a tipikus masik magyar mentalitas, a legtobb ember mindig masokban keresi a hibat, es sosem onmagaban, bar igazad van masokat mindig konyebb okolni, mint hogy az illeto elgondolkozzon egy kicsit :)
Amugy meg en csak egy lehetseges jovot vazoltam fol, oszinten orulnek ha nem igy lenne, de ez mar ugysem az en gondom. -
#350 Kalban mióta nincs Penge azóta a 2 Klán nem tesz egymásnak keresztbe:D Mivel az egyik felbomlott a másik meg megüresedett:D -
#349 Most csinálok valami kinai tutorialt, és valami HP recovery herbet kell vennem, a kereskedő meg 30 at akar egyszerre eladni, hogy lehet 1et venni tőle??? -
Elda #348 Sziasztok!
Szerintem a Aege-n sokkal tobb magyar van, mint a Xian-on, mellesleg mar vagy 3 magyar klan is van ezen a szerveren, Horakme utan itt egy masik klanvezer neve Lezuzlak, a harmadike eddig meg ismeretlen szamomra, de felek kesobb olyan lesz tisztara mint a KAL-ban, csak keresztbe fognak tenni egymasnak, vegul is mind1 ez a magyar mentalitas :)
-
#347 Előre is elnézést kérek, de...
Rohadjon meg minden egyes szemét high lvl köcsög, aki elpotyogtatja a lvl 40es tolvajokat, PONT mellettem, akik belém 700akat sebeznek abba a büdös púpos szarba meg 900-1000ret. Aztán persze egészen véletlen odaterem egy csapat játékos tolvaj...
Legalább karácsonykor lenne egy kis szerencsém, de nem... -
#346 Ha jól tudom FeketeSereg szegény kicsi klán, még nincs meg a pénz, hogy szintet lépjenek, szóval 15 fővel tele. DE! Ez akkor volt így mikor legutoljára beszélgettem Horakme-vel, azóta már lehet változott és akkor szerintem oda is lehet csatlakozni. -
#345 Viccet félretéve Kellemes ünnepeket kívánok!
Ilyen hülyeségeket, hogy sok dropot és miegymást, nem mondok, mert aki szerencsétlen, mint én, az az is marad -
#344 Rossz a szemed -
Pukkka #343 Akik Xianrol átmentek Aege-re,uj klánt csináltak,vagy csatlakoznak a FeketeSereghez? -
#342 Aege-n vannak sokan a Xian botrány miatt -
Pukkka #341 Szerintem már inkább Aege. -
#340 Bocs, látom Xian a nyerő. Pedig haverom a kereső. -
#339 Szevasztok.
Magyarok többsége melyik szervert használja?
Köszi. -
Pukkka #338 Aegen is a karim +5 os Spearel mászkál=)
Lehet szerencsém van=) -
#337 +6???????????????? Nekem a +2 sem mindíg, de a +3 sosem sikerült még. O.o
Itt is olyan rohadt szerencsétlen vagyok mint a kal-ban... -.-" abbahagyom az egész online baromságot és megyek passziánszozni
Szerencsétlen arc a klánunkból próbált már +3-at vagy hatvannyolcmilliószor és alig néhányszor sikerült...
Amúgy a seal of star/moon/sun cuccokról mit tudtok? Ezek tárgyak amit rátolsz a cuccodr, mint az elixir, vagy így lehet találni cumókat..? Mit tudtok ezekről? Én összesen 3 db ilyen fegyót, és 1 gyűrűt láttam, de ez utóbbit csak private stall-ben. -
#336 hat corti ha van loggjuk akkor kb. 5 perc kideriteni ki olt 1hp-s szornyet
de nem aggodnek, mert nem valoszinu hogy a kedves koreai komak foglalkoznak ilyesmivel -
#335 Régi Kalos szokás megtörés ellen?:D -
Pukkka #334 Hja felnyomtam +6 ra a 42 es spearemet,ra 10 percre esett egy másik +6 os=D -
Cortez Lovag #333 de az én inventory-ban vagy storage keepermnel nem talalnak semmit ugyanis szétpakoltam a cumokat -
#332 Újabb Wipe utan nagyon sokan otthagynak a világot szerintem.. már volt 1 z is elég nehézkes volt:D -
Cortez Lovag #331 már majdnem az összes cumomon túl adtam..... -
#330 Arról nem is beszélve hogy mi van ha esik valami sokkal jobb?:) Mert itt is egy szinthez valami 6-7 azonos szinten és típouson lévő fegyo hasznalható más statokal és ugyanúgy néznek ki nagyjából. Nem is beszélve az enchantokról. -
Pukkka #329 A legynagyobb velószínűsége egy rollbacknek van,amikor ugye visszatekerik a játékállás pár nappal-órával előbbre.
WIPE az akkor lehet ha nemtudják kiszűrni hogy mikor jelentek meg az exploitok,illetve hogy ki és mit szerzett érvénytelenül.
Account block pedig eléggé valószínűtlen szerintem is. -
Cortez Lovag #328 (rossz a space billentyűm) sorry -
Pukkka #327 Ezt jol megfogalmaztam,de remélem értitek=D -
Cortez Lovag #326 Kicsit körbekérdeztem az elég magas szintü játokosokmál és mind azt mondta hogy nem lesz roll back vagy acc törlés de sokan beszéltek valamiféle blockról tehát hogy azokat az acc-okat blokolják akik felvették a cumokat vagy irtoták halomra az 1 hp-s urachil-t de szerintem ebböl sem lesz semmi mert nem vagyok egy számtech zseni de szerintem nagyon nehézkiszürni hogy ki volt ott és ki nem ha csak nem pár screenshot-ról de az meg felelőtlen megoldáslenne.Szóval nem hiszek benne igazán. -
Pukkka #325 Arrpl nem is beszélvek hogy a cuccok ára 2 naponta esnek kb 20k t.. -
Cortez Lovag #324 ez eedig szép söt nagyony szép de én formám az hogy ha megveszem előre és odaérk hogy hordani tudjam pont akkor találok valami jobbat szebbet ésolyankor biztos hogy nincs pénzem megvenni ezértsoha ne vásárolok előre de adja isten hogy ez csak az én babonám és neked ne legyen hasonlo
-
#323 Alpha teszt után volt wipe. Azután megígérték, hogy soha többet nem lesz Wipe!