82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#322 Na mikulásakciót kihasználtam és befejeztem a kereskedést.. eredményt alul látjátok, illetve további 500K ment ijjakra 35. szintig..
-
Cortez Lovag #321 elnézést kérek az ordenáré hangvétel miatt és ITT PONT. -
Cortez Lovag #320 értelek de nekem végülis tök mindegy ugyis jól volt igy persze jobb de ha mégis wipe vagy rollback lesz akkor sem lesz semmi baj. Megértem hogy azok a játokosok helyzete akik ott voltak nem igazán fair a többi játokos helyzetéhez képest. -
#319 De bizony ő az -
Pukkka #318 100%-osan semmit nem tudok.De votl dolgom már pár ingyenes és fizetős MMORPG hez is,és miután ilyen vagy hasonlo dolgok történtek,mindíg wipe volt,vagy legalábbis rollback. -
spring #317 igazad van. Irigy vagyok, én a szarházi fos -
Cortez Lovag #316 ezt nem en mondom hanem nállam sokkal okosabb silkroad játékosok de ha te tudsz valamit amit mi nem akkor szolj légy oly kedves -
Cortez Lovag #315 ilyen sem lesz -
Pukkka #314 Nem helyreállításról beszélek.Hanem WIPE rol.Ergo törölnek minden accot,és kezdheted az egészet előröl. -
Cortez Lovag #313 egyéplént szerintem csak az irigység beszél belöled -
Cortez Lovag #312 ha meg mégis akkor mi van minusz rahedli stex azontul.. ugyan-ugy megleszek mint eddig
-
Cortez Lovag #311 nem lesz itt semmi helyre állitás már utána jártam :D -
Cortez Lovag #310 hopp elnézést kérek igazatok van az ilyen szövegnek itt semmi helye csak hát nem igazán értem hogy mért kell beütnie az orrát -
Pukkka #309 Hiába lettél milliomos,ha úgy is wipe lesz... -
Cortez Lovag #308 ha jol tom a forum arrol szol hogy élményeinket és tapasztalatainkat megosszuk egymással..... szerintem ez kurva vicces volt de szerintem ha te is ott lettél volna máshogy látnád .... egyépként nem igazán vágom hogy mért kell hogy itt jöjjön belöled ki a cifrafosásha jol emlékszem nem nem szoltam be nem csináltam ellened semmit... de fogalmazhatok disztingválva is ahogy azt te tennéd hátha ugy jobban megérted: HOZZÁD NEM SZOLTSENKITE KIS SZARHÁZI FOS -
Elda #307 Saru, Horakme csak nem Darkhorakme a Kalbol? :)
Mindenestre majd irok neki, koszi az infot.
-
spring #306 és boldog vagy ba*dmeg????!!!!! 5 percet nem lehet normális játékkal eltölteni a szerveren. Milliomos lettél? gartulálok de szerintem mindenki leszarja,aki nem az nylja a se**ed.
-
Cortez Lovag #305 ne szÍÍgyad egyiket se most lettem milliomos !!!!!! (nemhiszem hogy mostanába tradelnem kéne :D) -
spring #304 általában nem vagyok dühös, de most a JO KUR*VA ANNYÁT AZ ÖSSZES HACKERNEK -
#303 Azért az én 1 millióm sem laza 15-ös szinten és ezen felül 35. szintig megvettem az összes ijjat :D -
#302 Amúgy épp játszom, szóval felenged már -
#301 Ah ok, bocs -
Cortez Lovag #300 azért nem engedett felmart :
1. a világ minden pontján szünet van ....
2 a hacker-ek blokoltak mindent :D -
Cortez Lovag #299 de ilyet ha jol eméxem nem is mondtam csak olyat hogy inkább str-ges -
Cortez Lovag #298 nem pure str vagyok -
#297 Cortez...LOL.
Kár hogy nem egy szerveren vagyunk nekem összesen 90ezrem van
Ja még annyi, hogy te nem pure str kari vagy? Vagy 37es szinten így összejön a mana, mert 2k mana nekem most őrült soknak tűnik
Nekem van 1027
-
#296 FeketeSereg, keresd a Horakme nevű játékost.
-
#295 Csak erősködj tovább, ez azért van mert hatszáznégymilliónyolcszázezren akarnak pont veled egyidőben belépni, és tele a server(töke). Próbálkozni kell :/
-
Cortez Lovag #294 -
Cortez Lovag #293 az egyik rendes urachil hentje érdemes nézni az inventory-mat ott még csak az ijjak láthatok meg 1.5 milla ami érdekes ja és lvl 56 gatya késöbb már pár glavie nem isakármilyen megy kb 3 milla figyelt + a cumok ára......:D
NEKEM HATÁROZOTTAN TETSZIK EZ AZ EVENT!!! -
Cortez Lovag #292 na igen..... bátrak elöre mint késöbb kiderült nem agressivak LOOOOOOL mi meg ott rezeltünk -
Cortez Lovag #291 Isyutaru a hátérbe meg a játék fö muftija Lord Yarakan akit egy utesbol oltem késöbb furdult a kocka és ő ölt engem...... de jött a dropp mint a...... -
Cortez Lovag #290 ez nem rossz -
Cortez Lovag #289 hahahhahahhahhahaa a Xian szerverre bejottek a hacker-ek ami hotanba volt az iszonyat 10 ezresével markoltam az aranyat + lett 5 db lvl 56 ijjam aminek az npc-nel darabja 3.4 mill meg meg par db lvl 52 glavie valahogy sikekult odatenniuk a szornyeket 1 HP-val LOOOOL aztán volt olyan hogy a semmibol jelentek meg a cumok LOOOOL aztan olyan is volt hogy kb 100 db urachil állt a kapuba.. azmeg csak hagyán volt amikor 30-40 lord yarakan volt ami rajtam 13k-t sebzett (nem éltam túl)íme néhány kép -
Elda #288 Nyugalom es turelem, mostmar nem is fogsz tudni belepni mert, sorra kapcsoljak le a szervereket, vagy karbantartas vagy nemtudom hogy miert, amugy 3 szerver is van , de mind a harom tul van terhelve, ugyhogy most kar probalni mert egy ideig nem lesz belepes -
#287 Mé nincs több server bas**ameg?! -
#286 Árgghhhhhhhhhhhhh... ez a xar nem enged föl!!!! -
Elda #285 Overbunderned kb annyit tesz hogy kicsit sza**a van terhelve a szerver, de a nap 90%-ban ez a helyzet, probalkozni kell kb 10 alkalombol egyszer csak osszejon :) -
Elda #284 Sziasztok!
Kellene egy kis informacio az Aegisen talalhato magyar klan vagy klanokrol, vezeto, aktiv tag, stb, mert ezideaig egy klantagot sem sikerult talalnom pedig talakoztam mar vagy 6-8 magyar jatekossal.
Ha valaki jaratos e temaban kerem irjon! -
#283 a serverek mellé meg valami overburdened van irva