82377
Silkroad Online (iSRO)
-
XazaX #122 Tettem egy látogatást sivatagba LVL16-on gondoltam nosztalgiázok kicsit.
Szép tengeri zajok.3 ütést hallok ennyi voltam:D.
Asszem ezt hagyom kicsit. -
#121 Elvileg a castolás mannaigénye kisebb lesz (kevesebb mannáért sütöd a varázslatot) és gyorsabban jön vissza a manna. (anno próbáltam többet kellett ülnöm az armorban a mana miatt mint a Garmentet hordva.) -
Doma #120 Nem csokken a mana fogyasztas hanem gyorsabb a visszatoltes asszem... -
#119 Ööö poénból felvettem egy full garment set-et, és a mozgási sebességet észleltem, de mi van a mana consumption-el? Nem az kéne, hogy legyen, hogy 20%al csökken a mindenkori mana fogyasztás? Valaki ezt fejtse ki nekem legyenszíves:) Amúgy glaive+fire+full str rulez=) Mert ha egyszer odajut, hogy üssön...persze addig még más is történik, de ez nem számít:) -
#118 Ne kötözködj=P -
#117 kevés a HP-ja a full mentálnak meg nem olyan gyakra fagyaszt PVP-ben:( na mindegy majd jövök növök és alázlak mint Szimbio Kalban:D:D:D:D:D:D -
Cortez Lovag #116 hát átáltam phsycal+ glavie & fire igaz hogy a pure mentalos lenyom duleba eze a szinten de késöbb nem lesznek olyan jók azok a tűz-villám-jég labdák....
és ha a közelébe érek akkor már el is dölt de az biztos hogy sokkal jobban haladnak......
-
#115 Corti még mindig Big Swordos vagy? vagy speares? vagy mivel tolod?? mi az elemented vagy végülis physicalos matyit csináltál? -
Cortez Lovag #114 merthogy mas aruert mas exp-t kapsz
-
Cortez Lovag #113 nem változtak csak szerintem más áruval pakoltad meg -
Chamber #112 Nemis vagy Kalban :/ -
#111 Ja hogy 37es=) Akkor azért nem ismerős xD -
XazaX #110 Sarukhan-t vágom.37-es vótam Kal-ban archer. -
#109 Illownyoass?:D Nem túl ismerős=P Hanyas szintű voltál?
Itt aegen MasterXian néven futok, kalban pedig Sarukhan vagyok. -
XazaX #108 Hej!
Kal-ban Illownyoass voltam itt Aegen PacalHUN vok (LVL16).
Neked mi a neved silkben?:) -
#107 Sztem ugyanannyi, mint volt. És nem 10 áruért kapsz 3340et, hanem 10 olyan áruért aminek darabára 334:) Szóval ha 10x125ért vásárolsz ne lepődj meg, ha nem annyi trader xp-t kapsz, mint pl 10 db patkóért, ami 330 arany körül van.
Én legalábbis így vettem észre=) -
#106 a trader skill pontokat mintha lefelezték volna,nem ?
3340 volt régen most meg 1250 körül (10 áruért), rég nem kereskedtem és meglepődtem -
#105 Nem rossz, nekem tetszenek az ilyesmik^^ Nos én még maradok a 1-2 csillagos fuvaroknál:) De sztem azok is jók, ha nem egyedül megy az ember=) -
Cortez Lovag #104 Van 1 guild a Xian szerveren a MaNiACs es ok minden nap csinalnak egy oda vissza fuvart downhang és jangang között . Nos össze spanoltam a vezetőjükkel és megengették hogy én is velük mennyek elöször csak hunter lehettem de visszafelé már 3 csillagos fuvart hoztam . Volt kb 5-6 trader mind 3-4 csillagos meg 7-8 hunter. Szerintem nagyon jo volt szal ha 1 Hun_Empire-es is olvass a forumot akkor bátran említse meg a guild be hogy csinalhatnatok valami hasonlot persz ne 3-4 csillaggal mert mi is (ahol én voltam az egyik legkisseb lvl 34) alig birtuk.
Sok jo élmény közül talán ez a kettö lenne megemlitésre mélto.
1. Szal amikor kb 5-6 olyan trader-nek aki 3-4 csillagos fuvart visz egyszere megjelenik az össze thief 23-29 körül na az IGEN (izgultam, szerintem ők is) persze páran nem birták a kiképzést .... De szerencsére volt resurect-es a csapatba :D
2. egy picit lemardam az egyik sraccal na ezt kihasznalva 7 játékos thief rajtunk ütött bennem meg az ütő ált meg de amikor elcsaptam egy 360-fokos utöést és 3 feküdt le kissé mondhatni megnyugottam.
remélem tetszik az élménybeszámolom.
-
#103 Szerencsére én vagyok idióta és csak félreértettem amit mondtál, szóval nem volt char wipe, és él a karim=) XazaX megkérdezhetem mi volt a neved kalban? És itt hogy hívnak, én is aegen vagyok. Retek, nekem amióta 1.013, azóta engem elsőre beenged és semmi baj a login-al. -
#102 mostanában, hogy 3 szerver is van már egész hamar beenged -
#101 Szóval te is kaloztál?:) Volt character wipe? Az nem jó... -
XazaX #100 Jha Zizu21, ez a probléma nekem is volt először lefutott az update utána meg hibásnak vélte a silkroad.exe-t.Megoldás!Töröld le a játékot és ahova telepítetted ott a meghagyott mappát is töröld ki, mert ha a mappát nem törölöd ugyanolyan lesz.És utána rakd fel megint a játékot és jó lesz. -
XazaX #99 Sziasztok.
Végre full lett a játék.És 3(!!) szerver van.Én Aeges vok (igaz szerintme nagy hülyeség hogy nem lehet a karaktereddel bármelyik szerveren játszani csak azon amin csináltad, bár így legalább nem tudnak minden szerveren 50 árussal árulni).
alpha fázis végén "nagy" örömömre törölték a karimat, úgyhogy tegnap újrakezdtem (LVL14).Csak azt akarom mondani hogy jó h van ez a fórum és remélem egyre többen rákapnak majd a silkroadra.NAgyon sok régi Kal-os ismerősöm tért át silkre.
Üdv, PacalHUN! -
Doma #98 Nem adjuk el a cuccaidat!!!!
Jössz te még Kalozni!
Csak a tigris ment el, de abból maradt még zseton is!
Remélem vizsgák rendben mennek majd és hamarosan találkozunk! -
#97 Te is csak térdelni meg feküdni tudsz rendesen:D
TAlán 1 hónbap múlva rendeződnek a dolgaim és jövök vissza:( Netem még mindig nincs és kezdődik egy egész húzós vizsgaidőszak...
Úgyhogy el vagyok tűnve:( Sry.
Doma: A Kal-os kariból adjátok el a tigrist meg a madarat és Szimbioval osszátok el a pénzt. na meg botot ruhát egyebeket.
Addig is legyetek jók. -
Pukkka #96 Érdekesek ezek a hibrid karik =) -
Doma #95 Thx a partyt CorteZ tényleg nagyon mókás volt :D
Az út része idáig majdnem könnyen ment de miutánThiefek gondoltak hogy levámolhatnak minket....
Már majdnem elértünk Hotanba, de itt valahogy az utolsó méterek sem bizonyúltak könnyűnek. Mivel a hosszú úton elfáradtam gondoltam megcsodálom a naplementét.
Corti addig beugrott Hotanba..... de ez maradjon az ő titka hogy miért
Bár a 2 kép között van pár különbség, amiből akar rá is lehet jönni.... -
#94 Na most látom te meg 31es vagy:) wow:P Nekem a 22 sem akar összejönni lévén egyáltalán nem enged be -.-" 66x újrapróbálom aztán néha nem elég, hogy nem enged be, még menüben disconnect-et kapok... -
Cortez Lovag #93 QRVA JÓ VOLT!!!!!!!!!!! -
Cortez Lovag #92 tehát össz-vissz meg volt a 300k :D -
Cortez Lovag #91 ja 21k-t feccoltam bele és 100k-t kerestem plusz teve és neki kaja meg rahedli mana és healing potion -
Cortez Lovag #90 beszarok most laza 2 óra alatt doma(lvl 22) meg én(lvl 31 jobban mondva már csak 30 :D) levittünk egy fuvart downhang-böl hotan -ig . Aki szereti a kihívásokat és az izgalmakat (van kb 300k fölös aranya)
nyugottan vágjon bele hatalmas fun. -
#89 Nekem semmi ilyen nem volt, ez elég fura
Az egyetlen prob hogy login-nál makacskodik, de az más jellegű. -
zizu21 #88 Hi!
Letoltottem az installt..vegzett aztan mikor jonne az update gondolom elszall, ha siman silkrode exe vel akarom elintidani szinten.. windows encountered bla bla hiba folyton..vmi otlet? -
Cortez Lovag #87 no komment
-
Cortez Lovag #86 a személyes rekordom 2 órás őrobálkozás után engedett be de ez meg az alpha testben volt. Most kb 10 probálkozásbol biztos beenged . -
#85 *mi van ezzel -
#84 Valaki nem tudja mi ezzel a köcsög játékkal? Nem enged be:( Vagy csak simán cannot connect due to server traffic, vagy disconnected from server, pedig még be sem léptem:( -
#83 Nos 20k nem pénz:P Hátamra csapom a zászlót, elcaplatok dongwhang-ba(vagy mi a rák) és 2 skill nyomorítás kijön:) Ráadásul a legkevésbé rizikós(lol nincs is benne rizikó max az út végén azok kis görény earth ghost-ok:D) út is vmi 40k extra pénzecske.