82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Doma #202 #55 -
#201 1enlőre be se lehet lépni :(
-
#200 Nem érzed az iróniát :D
De lehet többen is kisérni a karavánt. -
#199 Jaj Xian és a karakterek...ma azt mondta egy klántársam, hogy xian-on character wipe volt, de ő sem tudja igaz-e. Nos ezek szerint, ha tényleg eltűnt a karid, akkor lehet, hogy igaz :/ -
#198 No comment...Fuvartól függ.
Ne okoskodj, ülj le, egyes -
#197 Dehogynem, csak ne vállalj 1 csillagnál nagyobb fuvart. Attól függ mennyi értékben vásárolsz eladni való való cumót. 1 csillagnál még csak npc tolvaj jön, 1 max 2 veled egyszintűek vagy gyengébbek, nagyon ritkán picit erősebb a szintednél. Mindenképpen próbáld ki, jó móka. Később, ha erősebb leszel, próbálhatsz 2 vagy több csillagosat is, de akkor már játékosok, akik tolvaj cuccban vannak, ugyanúgy megtámadhatnak. -
#196 És sosem tudhatod ki áll lesben a kapualljban ;) -
#195 Semmiféleképpen.
Sok a tolvaj és erősek. -
#194 Xian-on eltünt a karakterem.. mi történik ? -
#193 lvl 20as vagyok meg se próbáljam még a fuvarozást ? -
#192 Igaz, csak akkor pirossá válik a neve és "murderer" lesz ami gyilkost jelent
És, hogy úgy mondjam piszkosul kellemetlen helyzet ám ez.. Sok-sok bünti jár érte, nehéz lemosni a neved. Ha meg süket alak módjára épphogy 20as szintű kereskedőként többcsillagos fuvart akarsz, akkor ne csodálkozz, ha lvl 30as tolvajok megerőszakolnak -
#191 Fórumosok közül ha jól tudom, akkor én vagyok aege-n csak
Többiek xian-on vannak. De az aege-n ott a FeketeSereg klán most 15 fővel, ha jól tudom nem sokára 2es szintűek lesznek és mivel van még magyar, lesz több tag is
Xian-on is van FeketeSereg? Jó jó, tudom, hogy Napi ötlete volt eleve...és az aege-n csak a koppintás van Mindegy én nem magyar klánban vagyok -
#190 Cymbora
Néha van lag de főleg 17 óra tájban csúcsidőben.. legalábbis én igy tapasztaltam.. egyre több a restart hogy a sok botot kitudják szűrni..
Én speciel Xian szerveren vagyok és sok a Magyar..
Itt is van Fekete sereg klán -
#189 line2,guldwars siman megy,közben dvd-t töltök ugyanarra a vinyora...szoval a netem csudajoi...(200 k le/fel)..céges....aztán lehet csak a tegnap este volt ez...cca: este 11 utan...a legutolso szerveren ami a listában volt..majd probalkozok...melyik szerveren vannak inkább magyarok,ill az itteni sg.hu forumosok?..thx...és kellemes jatékot:)))) -
#188 nekem ritkán laggol, netszolgáltatóddal lehet baj.. -
#187 regeltem,beestem....kissé botrányos az ,hogy lag-ol mint az állat....de elhamarkodottan nem itélek...../mire felveszem a droppolt cuccot...néha eltelik 10-15 mp:((((((..pedig lebutitottam a gamet...amennyire csak lehetett...holott a vas amin játszom,nem gyenguszka.......szokványos ez??? -
#186 MOndjuk itt bárki lehet gyilkos nem csak a thief... szóval Hunter is gyilkolhat trader-t noobot vagy Thiefet is:) de a thiefert nem jár bünti ha jól tudom:D -
#185 Thief is elég aljas tud lenni főleg ha olyanja van és leöl mindenkit.. -
#184 Egy keveset én is kal-oztam...
Csak már kezdtem rosszul lenni, ezért nem vagyok ott
Vannak foglalkozások. Tolvaj, kereskedő és vadász. Szerintem az elnevezések beszédesek. A tolvajok hasonlóak, mint az assassinok voltak a kal-ban, a különbség, hogy itt nem utálja őket mindenki mint a bűnt, és a tolvaj itt ugyanolyan játékos, mint a többi, nem egy szívtelen, rohadt aljas MOCSOK... Ah, kicsit elvetettem a súlykot...régi kalos emlékek -
#183 aham:))a KAL-T toltam anno,a Knight onlinevel együtt...remelem jo lesz ez is!!a Kal tetszett,csak néha iszonyuan lagolt:((((((((
Ebben is van assasin?akit utál az egész mindenkicsoda is??:))))))))))) -
#182 Igen, ez is mmorpg
Annyiban hasonlít, mint az összes mmorpg, hentelsz, questelsz, szintet lépsz stb...
Viszont sok apróságban ez a játék tök más, mondhatni sokkal jobb, de hát ugye miért is húznám le a Kal-t olyan sok kellemes óra után.. -
#181 Aege szerveren tudok magyar klánt FeketeSereg néven. Xian-on is van magyar játékos nem is egy, de hogy magyar klán van-e nem tudom. -
#180 hali...most szeedem a klienst.....hasonlit ez a game a KAL online játékra? -
#179 SZiasztok
19es kardos Magyar klánt keres.. sokat játszom, szinte mindig -
spring #178 aha. köszönöm szépen a segítséget. -
#177 Hehe, azt hiszem el is árultad, hol a bibi
Halottnak nem feltöltjük az életét a gyógyítás varázslattal, hanem visszaadjuk a feltámasztással
Ez a force mastery-n belül a Rebirth art technika, első skillje amit lvl 17en tudsz megtanulni, az a Soul Rebirth art. Ezzel kell halottat feltámasztani.Később több HP-val, manával támasztja fel a holtat, és több elvesztett xp-t ad vissza. -
spring #176 ok, de amikor már kijelöltem az emberkét és rákattintok a varázslatra mindíg azt írja ki,hogy invaild target -vagy vmi ilyesmi:)
Élő emberkéknek pedig fel tudom tölteni az életét,de a halottnak nem engedi! -
#175 Ha nem lenne világos, akkor a force mastery-n belül van egy skill, a neve nem jut eszembe, mert nem csak egyszerűen resurrect. Halott arcot shift+klikkel tudsz kijelölni, aztán elsütöd a magiát
Na jó csak unatkozom, és okoskodni akartam -
Cortez Lovag #174 na ja gondolom eddig ő is eljutott na de utánna jön a csel
shit+klik az holttesten majd használod skill-t
-
#173 VAn ilyen varázslat az life mastery fán, hogy ressurect. máshogy nem lehet:) -
spring #172 Sziasztok, tudnatok nekem segíteni 1 dologban:
a halott bajtársam életét hogy kell visszaadni??? -
#171 1. Az irányítás az ilyen.. sztem ki lehet bírni
2. Aki 300k-ért vesz elixirt az magára vessen...weapon elixir 200k, én többet sosem adok érte, amúgy meg nem nagyon éri meg szórakozni vele.
3. Magyar van xian-on, aege-n is. Xian-on inkább régi kal-s arcok, újakról nem tudok, aege-n pedig egy klán van FeketeSereg néven kb 15 taggal.
4. Snow Storm Ice-shot --->le van írva a skilleknél
5. Nekem mindíg annyi trader xp jön, amennyinek kell(partyban is szólóban is) Lvl 2es trader viszont piszkosul lassan fejlődik, lvl 1-ről 2-re alig néhány fuvar, lvl 2-őn pedig néhány % xp-m van sok fuvar után.
6. Tigris lány a tiger mountain körül.. ez a legelső területen van egy "érdekes" nevű hegység, fel van tüntetve a térképen...ez a tiger mountain. Ott az erőd is, amit Doma is említett.
Na bocs a stílusért, de annyi hozzászólás volt ma, hogy no még -
#170 miért van az, hogy mindenre azonnal reagál a rendszer csak az előre-hátra gomboknál van 3-4 seces késés? -
#169 miért is kap banánt, nem vágom -
#168 helyes én is ott 'vagyok' -
#167 Lennél szíves normálisan használni a fórumot és a topicot?? Vagy kaphatsz egy szép kis banánt...
kösz -
#166 [flipv]Kell valakinek 2 weapon elixir? Darabja 300k![/flipv] -
#165 A Stronghold környékén [flipv]?[/flipv] -
Doma #164 A stronghold környékén... -
#163 A Snow Storm Ice-shot nevü [/parazs=LIME]skill[/parazs] mire valo