82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Holdpro
    Cortet Lovag Nemtelen , kortalan és nincs csillagjegye sem

szerintem ideje lenne 4. szervert csinálni az újaknak mert ez a sok lag meg disconnect kezd az agyamra menni, vagy szüntesség be a regisztrációt
  • Holdpro
    00 Küldi a west kapunál álló manusznál de a questben is 0 van.. nem lehet megcsinálni..
  • Holdpro
    Elda van 3-4 Magyar klán, fele nemnormális szabályokkal, másik fele meg alig aktív játékosokból áll
  • Elda
    Kellene nemi segitseg, van egy kuldetes talan 18 szinten kapod meg a kuldetesadohoz az van irva hogy 00 ez kit takar, kinel es hol lehet ezt a kuldit megkapni?
  • Elda
    Cortez hozzaszolasabol egy kukkot sem ertettem de sebaj, ez az o koraban meg megbocsajthato :)

Hold ha lehet, ne csinalj uj klant, igy is van mar eleg, lassan elo fog allni az hogy lesz egy tucat magyar klan, es klanonkent meg alig lesz online tag.
  • Cortez Lovag
    bazz az meg 1 szó Helyesírás: (1)
  • Cortez Lovag
    hahahahha BiA a kalbol az van a Xian-on is de itt TerraDangel neven futnak akkor értem már mért járja a végét a bia a kal-ban LoL:D
    valami fontosat elfelejtettem oda írni a #382-es hozzá szólásomhoz

ugy értettem milyen magyar guild-ek vannak :D
  • Holdpro
    Elda mi a neved a játékban ?
    csak magyar klánba megyek.. vagy csinálok egyet én :)
  • Elda
    A dobozokat nem lehet kinyitni 10 dobozert adnak egy telapo ruhat, pirosat vagy keket, de csak dec 27 ig.

A vadasz, vedi a kereskedoket es irtja a tolvajokat, a tolvaj , meg oli a kereskedoket, es irtja a vadaszokat :)
    De csak 20 szintol valaszthato.
  • Elda
    Hold inkabb magyar klanba allj be van mar vagy 3-4 az Aegen :)
  • magus
    meg 2 db aprocska kerdes:

-vannak ezek a jewel boxok. eleg sokert aruljak oket, de gondolom ki lehet nyitni.
    -van ez a hunter meg thief "szakma" ezekkel mit lehet muvelni?
  • Elda
    SilverMoonnak: Fene se gondolta volna, hogy a magyar guildoknal ilyen kokemenyek a kitetelek :)
    Amugy meg engem invitaltak, valami magyar guildba, es ott vannak 20 alatti tagok is, Lezuzlak a vezetoje, lepj be oda Hold.

A kezdoknek meg azt javaslom kardot, es penget meg veletlenul se fejlesszek fel mert irto szar fegyverek, ket hasznalhato skilljuk van osszesen, en is inkabb atallok landzsara vagy ijra minimum 2* akkorat lehet sebezni veluk skillel, jah es elmeletileg a kard gyorsasaga nem jon elo mert a szerver tul van terhelve, szoval mar csak ezert sem erdemes hasznalni.
  • Holdpro
    persil Championról mesélj már valamit, többszőr nem kérem :)
  • persil
    Hát ami nagyobbacska, azok a Gotei13, BrosInArms(igen, a kal-ból), Sacred, Xtin4ever(lehet nem így írják franc sem tudja)...nem tudom sok van amúgy.
    Sok klán pedig csak egy azonos foglalkozású egyéneket vesz fel.
    Pontosabbat a Champion-ról, vagy a szövetségeseinkről tudok mondani, esetleg a Karma-ról, akikkel épp csatában állunk
  • persil
    Ha feltöltődik a rage, akkor a tab billentyűvel tudod aktiválni, ezt a berserker módot, ami az alapsebzésedet megduplázza és kb 50% sebessé bónusz is jár vele. Limitált ideig működik, de ahogy ölsz töltődik mindíg.
  • persil
    Bocs, de nem értem mire gondolsz Mikről meséljek?
  • magus
    uhum, uhum. amugy ti questeket csinalgattok, es ugy majd egy ido utan elkuldenek egy masik varosba, vagy neked kell felfedezgetned?

(ja es egy kerdes, kaptam vmi questet, hogy egy elveszett gyerek valamijet (talan cipojet) keressem meg, az merre van?)
  • Bucser
    Az egy ragebar szerű cumó! ha feltöltődik teljesen és rányomsz asszem a harangra (vagy valamelyik bill-t lenyomod nem tudom melyiket) egy időre sokkal gyorsabb és erősebb leszel (kb 1 ütés per mob max kettő skill nélkül) ÉS az alakod is megváltozik.
  • magus
    egyetlen egy kerdesem van, amire sehogy sem tudtam rajonni. bal felso sarokban a kis piros gombok mit jelentenek?
  • Holdpro
    Cortez csináljunk egyet
  • Cortez Lovag
    szeetném megtudni hogy milyen guildek vannak a Aege szerveren és melyiknek ki a vezetője . köszönöm
  • Cortez Lovag
    hehehehe nem vicces na jó mégis
  • Holdpro
    mesélj róluk pár mondatban thx
  • persil
    Killer123 ha baj van, valamit nem értessz, valamit nem találsz szerintem ide beírhatod, segítünk, ha tudunk. De alapfokú nyelvtudással szerintem kényelmesen játszható

Igen Elda ez nekem is eszembe jutott, mindenesetre amilyen képeket láttam pl Kal-ról is...szóval a fanatikus koeaiakból még ezt is kinézném (bár ebben a játékban még a lvl 50 is nagyon durva)

A mana igényről meg tudnék mesélni rengeteget Van 1027 manám, a legolcsóbb támadásom(amit használok is) az 1es szintű ghost spear, ami valami 140 mana... De épp ezért vagyok pure str, glaive-el

Silvermoon. Ha nem tetszik nem lépsz be, van más klán is. Én a Champion tagja vagyok, és nem dőlt össze a világ.
  • Holdpro
    Na tegnapi nappal tele lett a hócipőm, jelentkeztem 2 Magyar klánba is
    Tegnap reggel 15 szintű voltam estére 19 szint.. Mindkét klán csak úgy venne be ha 25 szint felett vagyok.. Meg a kis facomat.. Társaságomat ne szintbe mérjék, másik meg hogy ez nem Lineage hogy számítson a szintkülömbség partynál.. úgyis mindig mindenki a 4 sarkában van a térképnek. Én állandóan Questeket csinálok igazán úgysincs szükségem segitségre.. Viszont volt egy értelmes mondat tegnap.. "azért kell a klánnak 25. szintű játékos hogy ne legyenek nagy külömbségek.. Mennyivel jobb hogy 4 nap múlva lépek be mondjuk, akkor leszek 25 és mindenki inaktív, és a játékosok zömét 1 nap alatt leelőzöm szintben ?
    Na ennyit a Magyar szinvonalról, köszönöm ebből nem kérek
  • killer123
    Angollal nincs gondom,csak gondoltam igy egyszerübb lenne.
  • Elda
    En is kellemes unnepeket kivanok mindenkinek!

Tovabba oszinten remelem hogy, mindenki tanul a hibajabol foleg en :)

Saru a kep nagyon jo, bar nemtudom letezik e vagy csak fel vannak irva :)

A jatek meg alapvetoen nem rossz, en is meghaltam mar lag miatt de ezt mar megszoktam, egyetlen negativuma talan az, hogy a skilleknek kicsit sok a mannaigenye, meg 1 szinten is, es kezdo karikat nezve nehez gyozni itallal, meg draga is kezdetben, szoval kisse unalmas hogy 3-4 harc utan, 2 perc pihi van, es sajnos skill nelkul meg alig sebez a fegyver :(
  • Bucser
    Neked is kellemes ünnepeket.
  • Bucser
    Olvass kicsit vissza. Mostmár szinte minden szerveren van magyar. Sok info megtalálható a topicban. nincs olyan sok hozzászólás olvasd át az elejétől vagy keress rá alul. Másik dolog: Magyar tutorial nincs (bár még ma sem értem hogy mit akarnak embereg MMORPG-vel kezdeni alapfokú angol nyelvtudás nélkül) Ha más nincs szótár az öledbe és úgy csinálod. lsd pl CorteZ-t
  • killer123
    Köszönöm már jön is lefele.
    Amivel regeltem az lessz a accountom is egyben?
    Van europai szerver?
    Meiken van több magyar emberke?
    Van valami magyar leirás a gaméhoz hogy mit hogyan kell csinálni??
    Bocsi a sok off-ért.
    Elöre is köszönöm.
  • Cortez Lovag
    Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
  • Bucser
    REgisztrálni kell utána pedig a letöltések között a klienst keresd.
  • killer123
    Hali mindenkinek.
    Boldog Karácsonyt.
    A kérdésem a következő: Honnan lehet +szerezni (letölteni) ezt a gamét?
    A gamestar azt irta a hireiben hogy ingyenesen letölthetö a silkroadonline.net cimen de nem találom a download-ban a full játékot.
    Pls help.
    Thx.
  • persil

No comment...
  • persil
    Nem tudom, hogy vagytok vele, de nincs is annál viccesebb, mint a hivatalos fórumon beleolvasgatni a topikokba
    Eszméletlen milyen arcok vannak
  • Chamber

Igen ML megmaradt, és még mindig megvan :P
    Köszi "Pengét", mosthogy ki tudtuk rúgni a rég inaktív embereket megint vannak új emberek akik végre játszanak is (igaz hogy ők megint lvl30-40 között vannak, de vannak). Illetve a zászlók is kellettek már nagyon :)
    Jópár lvl40+ tagunk van, illetve vagyunk 5-6an 50+ is, szal köszönjük megvagyunk.

A silkesektől bocs az OFFért, de van itt jónéhány volt Kal-os arc is, csak gondoltam írok egykis helyzetjelentést :P

Kellemes ünnepeket ittis mindenkinek ;-)
  • Bucser
    Ahh én nagy nehezen 15 perc utan be tudtam lépni Xianra erre IP váltás kidobott.. fasza.. azóta sem sikerült belépnem:D
  • Bucser
    Csak hogy boldogítsalak mind3 szerveren van egy karakterem:D De ne félj messzire elkerüllek:)
  • persil
    Attól, hogy nem írsz szerintem elolvasod
    "Sarunak meg csak annyit uzenek hogy ha jol belegondol, szerinmtem mindenutt van vita, meg veszekedes, csak a szerencsetlen magyarok ezt nem tudjak feldolgozni..." teljesen egyet értek. Ez van, online játék, más emberekhez kell alkalmazkodni...
    A franc sem gondolta volna, hogy Penge vagy, mindazonáltal már párszor láttam egy felettébb gyanús nevű játékos, szóval sejtésem volt, hogy ezt is kipróbáltad

Had dícsérjem kicsit a játékot...néhány 5-10 másodperces lag után meghalt a fél party-m, majd a következő 1 percesbe belehaltam én és egy srác ezután is kb 3 percig állt egyhelyben. Mondhatni kiürült az az xp spot, ahol öltünk. Amit írtam jó egy percre rá jelent meg, ezt pedig disconnection követte.
    Kellemes karácsonyt Silkroad Crew!
  • Elda
    Gratulalok en is, bar meg egyik tagjahoz sem volt szerencsem