82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Pukkka
    Nekem van már több száz szivem,de addig amig 20k ba kerül az hogy 1 lvlt levegyen valamelyik skillről nemnagyon foglalkozom vele,majd talan 40+on=)
  • persil
    Kösz a tanácsokat, észben tartom:) Na akkor elkezdhetem megfosztani a mobokat a szívecskéiktől, mert lesz mit levenni skillekből:P Ezt a 80% dolgot én is olvastam, hát jobb mint a semmi szóval belefér.
  • Cortez Lovag
    mert hogy 10-12 nap alatt szerintem simán össze lehet dobni egy 26-27-es karit
  • Cortez Lovag
    nem lesz annyival jobb a karid hogyha elnyomod mindig mastery-re nemdob rajta olyan sokat igy en maradok a sporolás mellet
  • Cortez Lovag
    Én is fire+glavie -és vagyok így van némi rálátásom a dologra.
    Szal szerintem csak akkor érdemes adni barmire ha valami uj skill lesz belöle pl.: lvl 24-en jon a egy 3 ütést tartalmazo combo én ezt ugy oldottam meg hogy lvl 20-tól lvl 24-ig semmire nem adtam és amikor odakerültem a mastery-t felnyomtam 24-ig + a combo és így jo sok elosztatlan pontom maradt így még saját szám íze szerint adam egy picit a regebbi hekusal skillekre no és a tűzre is
  • SuperCharger
    A Curse Heart vagy mi, szóval a skillereset quest item minden monsterbõl esik. 10 kell egy skillreset potionhöz, és egy reseteléssel a beleölt skillpontok 80%-át kapod vissza. Meg persze a skillreset pénzbe is kerül. Ezt sikerült kihámoznom a leírásból. Fontolgatom az átállást íjászatra, ha megtörténik, konkrétabbat is tudok majd mondani.

A masteryk folytonos kimaxolásáról
    Ha mindig ki van maxolva:
    - több karakter exp-et kapsz, ergó gyorsabban léped a szinteket
    Ha kicsit hátrahagyod a masteryket a kar szinthez képest:
    - vmivel kevesebb karakter exp-et kapsz, lassabban léped a szinteket, de gyorsabban jön a skill exp, több skill pontot halmozol fel, több skillt megtanulhatsz,

pl.: lightning-ból a gyorsabb futást, tűzbõl a fizikai sebzés növelést, stb.

Én az utóbbit alkalmazom, általában úgy 4 szintenként húzom utána a mastery-t a karszintnek, mert meg akarok venni skilleket más elemek/fegyverek alól, a hipergyors szintlépegetést nem tartottam annyira fontosnak.
    A konkrét támadó skilleket szintén le szoktam hagyni kicsit, mert olyan csekély plusz sebzést ad 1-1 szint, és ahhoz képest annyival magasabb manafogyasztást, hogy nem látom értelmét.
  • Doma #76
    Lootoljunk

• persil
    Azért lehet benne vmi:) Én pl ha erősebban oda szeretnék b@szni meg mondjuk körbevettek és nyomok vmi társasági skillt az kb 300 mana és van összesen 700:P :D 3-4 dögönként meg nem jó csücsülni:D
    Van itt ez a skillreset quest, amit azért ki kéne használnom...ehhez bármilyen szörnyből kipréselhetem a szivecskéket?Oo Mert a kereskedő utam során szétvertem a fél sivatagot és eddig 2 db van -.-"
  • Doma #74
    Annak nem éri meg aki főleg erőre ad mert neki ugye tök minimális lesz a manája.
    Aki csak intre ad az tudja húzni a skilleket de igazán 30 alatt bőven elég 1es szinten is. Majd ha már erősebbek lesznek a mobok akkor lehet húzni a skilleket.
    Legalábbis én így látom lehet hogy rosszúl :D
  • persil
    Hm hát ez elégnek tűnik neked... nekem a kétkezes 20as a tüzecske meg 15 más nekem nem is kell mastery-ből szal eddig oki. A skilljeim meg általában maxon vannak a szintemhez képest(20as vagyok) tűz-bácsinál csak a legelső 5mp-s sebzés boost van, meg a passzív. És skill pontom általában 0 körül van:) Akkor csak nekem nem tűnik elégnek?Oo Ez a char szint/mastery szint lehet a hibás... Jó mindenesetre köszi, egy darabig nem növelek mastery-t aztán majd lesz vmi...legrosszabb esetben lever egy szénadög:D De ez a minden skill 1es szintű dolog miért jó mindenkinek?Oo Sokkal erősebbek a skillek...jó tudom a játék összes manája sem elég egy erősebb támadás sorozathoz, de miért nem jó 1nél feljebb nyomni a skilleket? Jól van noob vagyok, de inkább az minthogy szar karit csináljak:D
  • Doma #72
    Nah egy jó tanács skillpontok kapcsán.
    Több skillpontot kapsz ha a element/fegyver skilljeidet 2 szinttel a sját szinted alatt tartod.
    Ne kérdezd miért de így van.
    20as szinten vagyok most. 3 element skillem lvl10es a passiv skillek miatt.
    A jég 18as, Ijászat 18as, valamennyit adtam a 2 kezes skillre is kb 15-ös szintig.
    Általában 1es szintű minden skillem ami van, kivéve talán egyet amit 4ig húztam.

Maradék skill pontom 700 körül van.
  • persil
    Nos, nem bonyolult szóval amit leírtál eddig is értettem, inkább csak frusztrál vagy nem tudom már mit mondjak, hogy ha próbálnám maxra vinni(mátmint szintemhez képest) a skilleket (heuksal masteryt erőltetem mert glaive-em van) és még ugye jó lenne egy kis tüzecske is, abból is csak a legelső kis sebzés boost, és már rögtön nem elég a skill pont amit kiütlegelek a mobokból...
    Aztán hogy a skillreset quest mennyire működik, vagy működik-e azt nem tudom
  • Bucser
    nem értem mi olyan bonyolult ebben.. Van egyszer egy skill mastery lvl. Azokat kell feltolni egy adott szintig hogy bizonyos skilleket fewlvehess. csak azok a skillek épülnek egymásra amelyek egy sorba vannak de ilyenre nem lesz szükséged szerintem lvl 35-ig. Szóval a skilleket egymástól függetlenül tudod tanulni análkül hogy az előttelevő kellene (én pl a spearnek a védekező skilljére nem tettem de a többire igen. Az pedig hogy a skill szintje mekkora a hatásfokát növeli. ÉS persze az azonos sorban lévőskilleknél megvan hogy az előző skillnek mekkora szintje a minimális kötelező.
  • persil
    Félisteni szinteket elérve ma lettem lvl 20as^^ Sőt már kereskedtem is egyet De sajna engem (még mindíg) összezavar a skill rendszer. "használjam-e a lvl 7eset, vagy inkább majd a lvl 20asat, de akkor már jobb a lvl 24es de ahhoz meg a lvl 7est kell felnyomni..." na ilyenek... Amikor hasonló skill van vízszintesen is meg függőlegesen is a masteryn belül, és ha az egyik kell, fel kell nyomni a másikat is stb, és a fele skill pont feleslegesen megy el olyan skillre amit nem művelek...:(
  • Cortez Lovag
    jo volna kis help az egyik lvl 29 quest--hez. szal ha valaki netan szintbe arrafelejarna s ugy érzi hogy tud segíteni mindenképp szoljon. Elöre is köcce
  • Cortez Lovag
    ja es ki hol tart?
  • Cortez Lovag
    azt tom hoyg napi andrej kat soladi a xianon vannak
  • persil
    Én eddig csak az Aege-ről ugattam szóval nem nehéz kitalálni melyiken vagyok:P Rajtam kívül meg 3 kalonline-os arcról tudok akik ugyancsak itt garázdálkodnak. Napi és Andrej meg a xianon, többit meg nem tudom:)
  • Cortez Lovag
    mint már azt emlytettem én a Xian-on
  • Cortez Lovag
    a tisztan látás kedvért ki melyik szerveren jatszik?
  • persil
    Az Aege szerveren van magyar guild, ha jól tudom tegnap jött létre FeketeSereg néven...hmm ezt mintha Napi találta volna szal én perelnék a helyedben:P A guild vezetője Hunoblade (kis/nagy betűket nem tudom hogy írja). Túl sokan nem lehetnek:)
  • Cortez Lovag
    szerény személyem
  • gvarga12
    he he nem gond akkor majd 500K ert veszed a levegot :)
  • Cortez Lovag
    500k kb 2-3 ora szal............
  • Cortez Lovag
    Na ja meg van az elso nagy hiba NINCS ÉRTÉKE A PÉNZNEK !!!!!!!!!!!!!!!
  • Cortez Lovag
    *"meg "*
  • Cortez Lovag
    Császtok srácok gondoltam csak irok már. Igen az én karim is a xian-on van
    szerintm ahoz képest hogy ingyenes (tehét nincs stex hogy penge game legyen mint a WoW) én megy csoro vaok ahoz.... szal szerintem nem olyan szar .
    Na mind1 jo játékot csöcs
  • Doma #55
    Megcáfolom magam.
    Megvan az első magyar guild.
    HUN_Empire néven futnak, jelenleg 12en vannank, Souryo (asszem jól írom) a guild vezetője!
  • Strahd_
    Mé nem? :P
  • Pukkka
    Igazábol én egy pár haverral Aegen jatszom.Anyagiak meg Lvl el sztem nem lenne gond,de 5 emberért én sem cisnálok klánt=)
  • Doma #52
    Xianon még nem nagyon van sztem magyar guild... 500k és minimum 1 lvl 20as játékos kell hozzá, bár nem a karikon hanem az anyagiakon múlik hogy még nincs.
  • persil
    Azért az Aege(vagy mi a franc)-on is vannak ám magyarok:P Néhány kalos arc, illetve láttam jó néhány másik srácot feltűnően magyar névvel:) És a szerveren (elvileg) lesz klán is.(én nem klánkodok:P) Xianon meg sztem tuti van/lesz klán.
  • Bucser
    Úgy tudom Andrej Napi Kat Xian-on van az én karim is ott van csak nem vagyok net előtt túl sokat:( Mewgénb ott találkoztam még kb 3-4másik magyarral de tuti van még több is. CorteZ is a Xianon van bár nem tudom nyomja e még.
  • Pukkka
    Érdeklődnék van e magyar klán,és ha van mlyik serveren.
  • persil
    Argh aki kitalálta ezt a stolen sword questet...pföj. De én vagyok a hülye, hogy próbálkozom -.-"
    Érdekelne, hogy HP recovery grain nevű létyót vásárolni lehet-é?Oo Tudja valaki?
    Mert a potion ami nem egyszerre tölti a hápét az sztem szar:P
  • Bucser
    :)

NA én is élek és virulok csak nins netem prepé számlafizetés elmúlasztása miatt fel van függesztve:) talán 1 hónap múlva:D

Remélem ti jól haladtok:D
  • Doma #46
    Wazzer te ilyeneket olvasol?
  • gvarga12
    remelem ez segit :
    ChangAn
    Hotan
    ThunHuang

ha igy se talalja meg valaki annak tudom ajanlani a kovetkezo kis tortenetet
    vigyazat angolul van :)
  • Chamber
    "ez a General "ismeretlen koreai baromság" nevezetű faszi merre található? Rögtön az elején kapom a questet, vele kéne trécselni...ha jól gondolom:)"

Mivel az elején automatán kapod EZT a questet, ezért nemkell felvenni...
    Rajtvan a térképen meg iránytűn is jelölve :P
    (+ az ingame quest leírásban is bentvan hogy military camp-ban kell keresni)
    "Ne okoskodj xD"
  • persil
    Nos a keresett fasziról azt írták közel van a déli kapuhoz...na ehhez képest a tag ott ácsorog a nyugati kapu és a military camp között:P no comment...
    Iránytű...valóban hasznos ha egy küldetés miatt NPC-hez igyekszel, de mikor magát a questet veszed fel akkor nincsen "ide gyere bammeg itt a kveszt" tipusú kocka az iránytűn:P
    Ne okoskodj xD