82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#242 Ja a ctrl+click nem csak potion-re jó, ezt elfelejtettem mondani -
#241 Még annyi, hogy ha nem szeretnél harminckilencezernégyszáz potion-t egyesével megvenni, akkor CTRL+Click 50db-os kicsomag megvásárlását eredményezi
Cortez már 38 voltál? wow... na az már bántana.. de azt meg ne halljam, hogy oda a lvl 20as karim brühühü...mert az pár nap max
Remélem ez a lassú attack dolog megszűnik
Mikulás...nos én szétvertem egy halom mobot, már minden esett csak event item nem -
#240 Kérdezd meg a fejlesztőktől. Nem itt kell élvezkedni a Fuck Off-os smiley-kal mi nem bántottunk... HA nem bírod értelmesen használni a fórumot (ahogy az a lentebb is megvilágosodott akkor go back to Gumiszoba.... -
#239 Most mire volt jó ez a roll back szarság?
-
Cortez Lovag #238 alapjárton se tudod normálisan csinálni a quest-eket csak majd kb 16-17 -es szinten normalizálodik de ugy 29-32 között nincs 1 quest sem, de utána ha kell ha nem annyi lesz megint hogy belegebedsz mire mindel végzel ,ja és közbe jönnek ujabbak(tipikus "ördögi kör") -
Cortez Lovag #237 persze hogy széz lehet szedni shift+click és ott kérdezni fogyja hogy hogy tegye szét, ezzel a modszerrel bármit szét lehet szedni amiből egymáson több van. -
#236 Haver véletlenül vett 50 lovat..
Eladni is csak egyben engedi.. hogy lehet esetleg szétszedni az 50es ménest ? -
Cortez Lovag #235 nem vettek le semmit volt már régebben is ilyen (öregebbek talán emlékeznek is) csak egyszerüen lagol de mint már említettem nekem úgy tünt hogy már javítják a hibát.(viszont piros mikulás sapit veszek vagy cserélek) -
Cortez Lovag #234 lvl 38-rol vissza lvl 35 -re azért szar érzés + hogy még 30 30% lvl 2-es trader exp is oda (csak ez az egy fáj) a sebbességrölmeg annyit hogy fos a silkroad mikor már ezeket a sorokat irtam nekem majdnem teljesen visszaált szal no para szerintem tudnak az iszonyatos lagokrol és melóznak rajta mármint nekem nagyon ugy tünt -
#233 Annak nem lenne sok értelme, mivel egy glaive/spear eleve nem gyors...az íj pl meg miért ne legyen gyors? -
#232 lehet levették az attack speedet.. -
#231 De mi a f@sz lehet a baj? Remélem kijavítják... -
spring #230 A támadás sebesség tényleg lassú, sőt borzasztóan lassú. Az ütések között is kb 2x annyi idő telik el,mint általában -így a gyengébb szörnyek is kinyírhatnak -
#229 Átköltöztünk 4en az Aege szerverre -
#228 Nekem csak egy 11es kari volt a xian-on =) Amúgy, lvl 20 alatt ne sírjatok! Az nem hosszú idő...Lehet új karit kezdeni jobb, több tapasztalattal. Plusz ott a 200% xp boost, ami (tudom nem elég, nem adja vissza a karit, de) segít.
Aki mondjuk lvl 25 fölött volt, uram bocsá' 30 fölött, mint cortez :/ Attól én is megőrülnék... De mi van a támadás sebességgel? Hivatalos fórumon panaszkodnak, hogy lassú... -
Pukkka #227 De gondolom az sp-t,es a penzt is noveltek,akkor meg mit syenvedtek a questek miatt? -
#226 Szerintem senkinek nem esett jó hogy rollback volt. Én két 19 karit vesztettem. De még mindíg nem tudom mit vártok 1 forever free cucctól ??? Azt hogy minden makulátlan legyen? És a 200 as rate azért van pont hogy ezt elkerüljék. Mármint a hisztit. Nem tudják visszaállítani akkor nesztek nagyobb rate. Hamarabb eléred a szintedet amin voltál. Más meg gyorsabban eléri ami eddíg nem volt. Azért mert magasabb vagy meg tudsz csinálni kisebb questet vagy nem??? Max könnyebb lesz kicsit. -
#225 Nincs értelme újat kezdeni.. 1 nap alatt 30 tudsz lenni aztán meg állítják vissza, persze 1 normális küldetést nem tudok végigcsinálni :( -
spring #224 Most megint csinálhatok új karaktert.Nincs kedvem elölről kezdeni!!!!!!!!!!
A régit akarom visszakapni. nagyon megszerettem. -
#223 Most elkezdtem egy új karaktert de idegességemben ki is kapcsoltam a játékot..
3as küldetést felvettem hogy öljek 4es mobot.. megöltem 5 mobot 4es lettem.. újabb 10 mobtól 5ös.. nem tudom a questeket csinálni megfelelő ütemben ilyen +200as ratek mellett -
Cortez Lovag #222 na neeeeeeeeeem -
Cortez Lovag #221 an nagy semmiert meloztam eddig????
-
Cortez Lovag #220 mert azt nem hiszem el hogy ma találták ki -
Cortez Lovag #219 ilyet nem lehet csinálni bazzmeg legalább szoltak volna -
Cortez Lovag #218 na ez kész itt durrant el az agyam .........mi a f*sz-t képzelnek ezek a vágott szemü rizs zabáló mocskok???? -
#217 1 picurkát. de volt már roszabb is te is tudod :D -
#216 Az ember ne várjon sokat 1 full free game-től. Ala L2 - akármilyen server.
Amíg nem szúrsz le 3-4k-t valakinek ilyenek lesznek. Ennyi. -
#215 Éjjel mégszebb
-
#214 zsíír, thx -
#213 Annyiból szép hogy az esőt kicserélték Hóra és sűrübben esik, csak nem marad meg
-
#212 képet vki nem akar betolni? mostanról. thx :D -
#211 3 közül melyiken vannak kevesebben és melyik a legstabilabb ? -
Dfs #210 "All go PK !"
Ugynezem kezd kitorni Xian-on a kaosz.
Szep kis karacsonyi ajandek ... -
#209 Ezért szívás nekem mert 2 nap alatt lettem 20as Nincs akkora Rollback hogy visszakapjam a karimat -
spring #208 őrület végre van egy kis időm játszani, és nem működik a szerver -
Dfs #207 Xian - Rollback ... -
#206 Xianon volt egy feketesereg az tuti 2 tagot és a vezetőjét is ismerem.. Magyarok mindannyian
Most Xian nekem easy-t ír ki karakterek nélkül :( -
#205 "Ne okoskodj, ülj le, egyes" na ez odabasz így reggel -
#204 Én memóriám sem végtelen
Szóval...Doma noszogatására... Aege-n van a FeketeSereg, illetve Xian-on HUN_Empire és silvermoon szerint szintén van egy FeketeSereg is. Ennyi a klánokról:P Többről tényleg nem tudok, főleg, hogy a xianon mi van -
#203 Aege-n semmi baj, Xian állapotánál meg check van kiírva :/
Lehet vmi balhé van a szerverrel és azért kellett a char wipe