82377
Silkroad Online (iSRO)
  • persil
    Hehe, vedd figyelembe, hogy pl 20as heuksal mastery-d 20as szinten lehet csak. A mastery a kari szintedtől függ, éppen ezért ha egy skill fát tolsz, és el akarod érni a max skill szintet akkor 300as kell legyen a karakter szinted.
    Azt tudom, hogy értelme nincs
  • Elda
    Inkabb azt mond meg Saru hogy te miylen komboval nyomod es hanyas vagy meg hogy mi a karineved :)
  • persil
    Ezzel egyet értek, de azt hozzá tenném, hogy az igazi brutál kari azért nem 50-60 mert 60as még nincs is, és egy 42es is odab@sz hihetetlent
  • Elda
    150 szintnek nincsen ertelme, 60 korul van az utolso skill +9*2 tehat 80 szinten maxos lesz.
  • persil
    A 300as max skill szint pedig elég lesz, mert ha két skill fát nyomsz akkor 150es szinten éred el, de ha 3 skill fád van, még akkor is 100as szint, hogy elérd
  • Elda
    Meg egy dolog ha egy szkillt elfelesztesz 20 szintol lehetseges, akkor nem az osszes belefektetett szkill pontot kapod vissza hanem 10-20%-al kevesebbet
  • persil
    2 skillfát lehet kimaxolni többre nem nagyon lesz skill pont, hacsak nem farmolsz.
  • Elda
    Mikor szintet lepsz, oldalt megjelnik egy pergamen szeruseg es ott kirja hogy ki adja, amugy jo lenn ha megmondana nekem valaki hogy a 18 szinten a 00 kuldit ki adja pontosan mert nem a kapuorok mivel azt mar megneztem, es hogy mit kell majd benne csinalni.
  • Elda
    Lehet hogy most butasagot irok, de szerintem azok a jo skillek, azert nem tetszik a kard, ami mogott 200% nagyobb szam all, ezekkel eszmeletlen nagyot lehet sebezni, ebbol, adodoan a tuz sebez a legjobban, al la cortez :)
    Ne azt nezd hogy 125-254 hanem azt hogy hany % all mogotte, mert szerintem annyival fel van szorozva a tamadas, + meg a skillszintek is adnak +% t, a villam azert jo maximum mert tobb elenfelet is ut egyszerre, mar alacsony szinten is, a jeg lassit meg fagyaszt, a tuz pedig eget, + sebzes, tovabba azt is erdemes megnezni hogy a legtobb buff tuz es villam alatt van, tuz alatt peldaul van egy olyan skill amit csak pajzsal lehet hasznalni, szval kardosoknak , mindenkeppen a tuzet ajanlanam, a forceban nem igazan vagyok otthon de szerintem az felesleges, bar ki hogy gondolja, azt mindenki tartsa szem elott hogy az igazi brutal varik 50-60 korul kezdodnek, es a max szkillszint 300, jah es egy szkillnek 3-12 szintje van, es az alaphoz viszonyitva +2 szint egy uj szkillszint.
  • Brutal
    Tényleg a questeket honnan tudom kitől kell felvennem?
    Van valami leirás már hozzá?
  • Elda
    Lol, kicsit fura ezt mondanom de szerintem Soladinak igaza van abban hogy ijasznak tenyleg jeget kene nyomni, a fagyasztas lassitas tenyleg, sokat szamit, mivel igy tavol tudod tartani magadtol az ellenfelet, kesobb ott van a + fizikai vedelem, es megkesobb van 50% fagyasztas meg 100% lassitas is, abban viszont ellene vagyok hogy valaki tobb fegyvert nyomjon, a szkillszintnek van maxa 300 pont utan nem tehetsz semmire, szoval ne gondolja senki hogy meg lehet mindent tanulni, pont ez teszi egyedive a karaktereket, tehat max 3 felet erdemes nyomni, jah es minden egyes szint + sebzest ad a fegyvernek es a magianak
  • persil
    Err nem is mondtam, hogy válts, ha már tüzeskedsz akkor minden ok

Bizony nekem is úgy tűnt, hogy visszaállt az eredeti attack speed, ennek örülök, de sajna a szerver b@szogatás miatt lagos nagyon...

Még egy skill a kardhoz, amit sokan használnak, az a suhintás vagy mi a franc, mikor csapsz egyet a levegőbe és távolsági támadásként becsapódik. Ezzel vagy egy erősebb döféssel lehet indítani, aztán feldöntés+leszúrás esetleg egy kombó, és ez be szokott válni, ahogy látom a haveroknál.
  • Elda
    Hmm, a feldontes megvan az tenyleg nagyon jo skill, a blokkolasi ratat novelo is megvan, a feldontes utani leszuras, sosem jon be, mert mire odaerek mar reg felallt az ellenfel, szoval errol ennyit, a legleso skillben nemtudom hogy ami jo, + meg a 31 is jonak tunik mert teruletre sebez a kesobbiekben, azt nem ertem hogy a kardhoz miert kene jeg, mar tuzes vagyok, es nem fogom atrakni jegre, szoval a jeg torolve, most mintha nott volna a tamadasi sebesseg a szerveren, ettol kisse jobb lett a kard.
  • Cortez Lovag
    amit írtam csak akkor igaz ha attol a faszitol vetted fel aki adja a tutorial-t
  • Cortez Lovag
    1 db tiger champion
    10 vagy 20 tiger
    30 vagy 40 young tiger

nem tesz semmit szivesen
  • mabbak
    megint disconnect...
  • Bucser
    JA de nekem 3 hét van a vizsgaidőszakomból és van még 6 vizsgám:D
  • Holdpro
    na ezt fejtsétek meg..

• persil
    Hát akkor még akár újat is kezdhetsz
    Tanulni meg nekem is kell
  • persil
    Na még egyet mondok, aztán megyek játszani
    Mutsumi...nem mond semmit, ugye? Ő az egyik legnagyobb íjász az aege szerveren.
    lvl 52es íja van, egy 32 feletti íjászba 2-3000ret (kétezer-háromezer!!!) sebez és egyszer 5700at gyúrt egy srácba kritikállal. 32 körüli playerekbe egyetlen sima lövéssel, minden nélkül több százakat. Vele közel azonos szintű játékosokat is jól sebez, bár lemarad egy glaive-estől, de skillel valami mocskos nagy sebzéseket bevisz.
  • Bucser
    16 ?:) NEm volt netem sokáig most meg tanuni kell:(
  • persil
    Remélem csak poén
    Tényleg, hanyas szintű vagy?
  • Bucser
    NA asszem kezdek új karit majd:D
  • persil
    Int karinak nem ajánlanám a tüzet
    Mert az "csak" sebez.(tudom ott a burn is)
    Inkább fizikális arcoknak jó sebzést kiegészíteni. Int-es meg öljön lightning-al, ami durván sebez, ahogy Corti mondja, vagy használjon jeget.
    A villám lényege, hogy csökkenti a parry-t vagyis a köv ütésed még durvább lehet. Ezért van az mikor a tag belever vmi gagyi 80as sebzést a mobba, aztán villám fel, első ütés 200 körül aztán ha lemegy a parry, akkor 300at simán, egyetlen ütéssel.

Hangsúlyozom, azt mondom, amit saját szintemen látok.
  • Bucser
    IGen mindenféleképpen. azert szerintem egy idő utan itt is a pvp a lényeg (trade runok karavánokban) és ott egy ijasznak mindig helye van a nagy hatóütáv miatt (itt tényleg jelent is valamit a hatótáv:D
  • Brutal
    NÁLAM MEGY a GAME!!!!
  • Cortez Lovag
    plusz azért is érdemes a pure intes karinak a ligh-ot választani mart ott a teleport amivel folyamatos helyváltosztatásra képes ja és qrva gyorsan fut igy a közelharci hősöknek (ha jol csinálja) esélyük nincs ranged attack-ba meg lenyomja az ijjaszt LOOOOOOL én sem hittem el amig nem láttam....
  • Brutal
    Nah ezt szeretem az ilyen játékban mikor meg kell azért szenvedned a dolgokért...
    De azért használható valamire az ijász is nem?
  • Cortez Lovag
    es nem csinál mást csak tobálja a külömbözö labdákat sorrend: lassit+sebez+sebez(közelért) soul spear +lightining elemantal és esélyed nincs
  • Bucser
    A kínaiak és koreaiak szerint azért nem jó az ijasz mert magas szinten nagyon ratyi fegyókat kapnak szegények. (asszem 60-as szinttől)
  • Cortez Lovag
    persze lvl 32 ha nagyrész csak villámra pakol még az igen nagyot sebzo ice ball-t is meg tudja szerezni
  • Brutal
    Ebből is látszik hogy nem megy a server :D
  • Cortez Lovag
    pl lvl 17-en a wave azt lvl 31 a thunder és még marad egy rakás skill pontja amibol ki tudja tanulni a fire es ice ball-t is
  • Brutal
    Tehát ha jeges ijászt akarok akkor inkább intet toljak ezek szerint...
    Nem akarok ugy elbaszni a karimat mint Kalban Bradet,hogy sulyos pénzeket fizessek a javításért...
    Gondolom az Anti-Devil Bow sort végig kell vinni hogy jokat kapjon az ember fia a későbbiekben...
    Érdekelne csak a jó skillek párosítása
  • Bucser
    IC:)
  • Bucser
    höhhö:D 2. legnépszerűbb fórum téma lettünk:D
  • Cortez Lovag
    hatalmas tévedés merthogy a lightining-nek vannak e legdurvádd a legnagyobbat sebzö varázslatai
  • persil
    Cortez-nél a pont, de azt mondom, ha más tetszik, akkor is lehet játszható karit csinálni, de szó mi szó ezek jó build-ek, mobozásra és PvP-re is.
  • Cortez Lovag
    pedig sok lesekedtem
  • Bucser
    Spear minek lightning Cortibaby?:D Spearnak van legnagyobb magikus sebzése és a tűz sebez a legjobban az elementek közül!!!