82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    hmm, hogy lehetne ezt kijavítani?
    tífet nem idéz, jön az magától, mintha tradelnél.
    1*ost meg simán meg lehet ölni, csak nem kell hozzá thifruhát felvenni... vagy a "szörnyikeráhúzás" a tevére/lóra...
  • Maala
    a tífruhából is? :D
  • Maala
    goth, ott volt a közelében a q&a, amit a HIVATALOS oldalon tettek közzé. azelőtt én is a te változatodra gondoltam. :)
  • shaime01
    200-300dmg-eket nyomnak beléd:)
  • shaime01
    intes vagy? mert akkor feljesd el ott azt a farmot ^^
    mármint gyorsna fogsz ölni de ilyen 200k-at nyomna kbeléd szóval ha nincs sosod meghalsz seccperc alatt
  • Kavácska
    KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A FARMOS TANÁCSOKAT...

úgy döntöttem elhúzok 30 felé, majd ott meglássuk mit tok :D
  • shaime01
    ^^

felveszi a thif ruháját megidéz egy transot akár firebullt akár mást beáll valami sürü út közepére elötte valahol felvesz 1 db cuccot trader cucc vagy bármit és elvan..

nem tud megtámadni "elvben"
  • kolbaszosfank
    De hogy tudja a PC TIF az NPC tifet "megidezni" ? Van neki olyan kepessege
    hogy hiv segitseget vagy mi ?

A masik, hogy egycsillagos karavant fizikailag nem tud megtamadni ? Vagy megtud
    csak gyilkos lesz ?

Kosz
  • shaime01
    egyébként megnézném hogy mi lenne akkor a magas szintü thiefekel ha az npc thiefes faszságot kijavitanák... valahogy ugy érzem hogy JÓVAL kevesebb kedvük lenne hozzá... hmm de jó is lenne LÁTNI ahogy SÍRNAK .. legjobb! mondjuk az én guildomba van egy csávesz a clánttársainak sem kegyelmezet meg.. ^^ odament látta hogy buzulnak és levágta öket.. nah erről ennyit.. IGAZA volt..
  • Cat 02 #10549
    vayg zat hogy for 1k
  • Jagi
    Az szopa... engem még ettől tud kirázni a hideg: resssssssssssssss plzzzzzzzzzzzzzz... minek ezt egyel is uazt jelenti nem?

A másik amikor a 64-es hunti aszongya i cant...
  • Rage47
    ez lol...
  • Cat 02 #10546
    37 et vagy 41 est hogyan ? :D (nem használ 41 es skillt :D)

Goth és úgye - a védelem :D
  • shaime01
    de a ruhájából éns -2 szin pontosággal beazonsitom ^^
  • Rage47
    nemá, h a ruhájából:DD
  • Goth
    a skillek % értéke az összsebzést befolyásolja. mag.attack+imbue+skill, megszorozva a skill %-értékével. Pl.ha mag.attack+light imbue+thunderbolt= 1000, szorozva 2.5-tel(250%) =2500.
  • Cat 02 #10542
    $név[szóköz]
    ruhájából +-3 szint és megtudod :D
  • Rage47
    Hogy lehet whisperezni másik emberkének? Hol látom azt h a többi player milyen szintü? Amugy Venice-n vok, HunRage a nevem^^
  • shaime01
    mert most mért éri meg neki az hogy 15k-kat rabol amiért jobb esteben is kap 7k-t?.. SZÁNALMAS..
  • Cat 02 #10539
    és az mi amikor a 47+ TRADER áll be és nézi ahogy haulunk ? :D én 32-n lenyomtam 1 et berserkbe igaz low lvl hál istennek fagyasztottak mint állat :D aztán meg a többivel nem bírtam :(
  • shaime01
    igen.. én ezért szoktam akárbeletámadn iegy 5x-esbe is berserkerben mert a thiefjeit ha nincs 52 felett le birom még nyomni nagy nehezen pár potival ^^ mert egyszerüen FASZFEJSÉG beállni magas szinten ... föleg amikor jön egy 60+-s kari aki hunter és ott nézik ahogy jönnek a low lvl karik.. pff a attól kiráz a hideg.. legnagyobb bunkoság a világon mintha tiszta természetes lenne hogy aki már 52 felett van az vesz egy white horse-t és beállthat bárhova mert jön egy hunter aki ugyanugy 52+ és segiteni fog neki... egy nagy lofaszt csak legyen 52+ .. mellesleg 52+6-s lett a shieldem tovább nem szorakozok vele.. szoval készüljenek csak.. készüljenek...
  • Goth
    nagyjából :D
  • Cat 02 #10536
    OFF: mien az új logom ? :D
  • Lord Nomak
    Holnap, vagy legkésőbb pénteken elvileg megkapom OTP kártya mellé a webkártyámat.. Tehát ha működik valamikor majd a silk gift rendszer akkor Athens szerveren aki játszik tudok neki adni silket, már ha lesz igény rá bárkinek is.
  • Cat 02 #10534
    az az :D de én hagyom had menjen a tevére :P
  • Jagi
    Mit utálok még? shield - sword - frost tíf na naz a sz*pás...
  • Jagi
    Na szép :) XDDD frosthour red. 99% :D (nincsisilyen :))
    Összesen 30%-om van frostra
  • Cat 02 #10531
    vazz lvl 42 es fire shieldje olyan volt hogy befagyaszotattuk és SEMMI lassulás ne mvolt 1ből kialssutl !!!
  • Cat 02 #10530
    az a jó mikor mennek a high lvl huntik és beülnek egy harmony ba és nem támadják 1másT :D
    meg mikor lövik a mangyagaokat :D:D:D
  • Jagi
    nekem a nuker is bejön, de azért van immár 3,5hp-m hogy kibírjam :)
    és a lvl37+2 SOS ruci is sokat segít :)
    NEMFOGRAJTAMSEMMI! :DDD (Csak a halállalkidoblak desktopra... ahogy tegnap is trade közben :( )
  • Jagi
    Az első eset ismerős és jogos a felháborodásod...
    Sajna 30+-on is előfordul, hogy betámad néhány übertáp 52+-os NPC-je és akkor ugrott a rakomány...
    amit utálok, az a kóbor hightíf NPC az Suxx...

A multkor nyugisan sunyulok a tigriseknél erre jön 1. Berzerk, levágom... nem volt túl nygy kb 8 mp alatt kicsináltam aztán még egy berzerk nélkül csapom, keményebb volt... megölt a haver jött reselni, aztán a kistrader akit szintén megölt visszament a városba és a haver tíf ruciban összeszedte a motyóját és jött velem.. vicces volt :) mindenki csak lesett, hogy csapjuk le egy más tífjeit :)

a második eset pedig az emberi parasztság netovábbja. Téged szivat, de parázik a highhuntiktól akik a város környékén grasszálnak...
  • Cat 02 #10527
    hmm ez tök általáos mikro a 64+ elkezdi követni a lvl 20-30 as akat akik max 20k-t visznek ^^
  • Cat 02 #10526
    ATI SirMoon is mindig azt mondta hogy hibrid szar :D
    Demila ténylegt tök mind1 mióta tolod :D én si December óta nyomom és keményke 38 vagyok :( (igaz napi max 3 óra :(:(:()
    na szal Full STR ruleZ (kár hogy nem az vok x) )
  • kolbaszosfank
    Hali,

Megosztanam veletek a tegnap esti elmenyt amitol a guta majdnem megutott.
    Megyunk a haverral 2x tevevel, 1 csillagos trade, level 23 es 21 szerenyen.

Nagyjabol feluton jarhattunk, addig minden rendben volt, de akkor megjelent
    ketto darab NAGYON piros NPC tif, es levertek mint vak a poharat. Ezek meg
    honnan jottek ? Ekkor elougrik egy magasz szintu PC TIF, felpakolja a cuccunkat
    es elhuz. ROHADJON MEG AZ OSSZES ROHADEK TIF, MIERT NEM A VELUK EGYSZINTU
    KARIKRA MENNEK ? Semmi bajom veluk, de mit akar egy 50-es felisten egy
    szarosseggu huszastol, akinek meg potionra is alig van penze ??? Leszek en
    meg nagy, kiirtom az osszes mocsok tifet !!!

A masik: indulnek Downhangbol egy tradera, kiertek a kapun, erre elkezd
    korulottem loval egy player korozni, es huzza ram az Earth Ghostokat. Nem lattam
    meg ilyet, de kitalaltam, hogy TIF lehet, es a szornyekkel akar megoletni.
    Visszamenekultem a varosba, ezt jatszottuk kb. 15 percig. Mar nagyon ideges
    voltam, de mivel nem viselt tif ruhat, ezert csak ugy tudtam volna megolni
    hogy gyilkossa valok. Ez igy SUXXXXX. ROHADEKOK!

Hat igy telt a tegnap estem. :)
    Tyzack - Oasis
  • Maala
    olvassa a fórumot <-- silkroadtavernre és tsa-ira gondoltam.
  • Maala
    nem, egyszerűen az idegesít, hogy Atesz olvassa a fórumot, és annyit mond, hogy a hybrid szar, de azt nem mondta el, hogy szerinte miért. egyszerűen tett egy megállapítást, minden alátámasztás nélkül, és ez szúrja a szemem. :) meg szeretek vitázni. :)
  • Demila
    Atisz te egy zseni vagy , komolyan mondom , de inkább fogd be

Maala , semmi bajom veled :) ,de te is pont ebből idultál ,ki ,hogy hááát még azért nem vette észre a hülye ,h gyenge , mert SOS-al nyomja (nekem legalábbis így tűnt) , csak gondoltam szólok, hogy HÁT NEM !!! egy nyomorék 45 ös piszkavassal is megélek már vagy egy hónapja

na de mind1 , nemérdekel ki mit gondol (kiváltképp ,h Atisz a zseni)

bb
  • Jagi
    nem tom... csak annyit mondott 2 hét...
    a szemem esett ki mikor hallottam :)
  • Atisz #10520
    Bot nélkül?
  • Atisz #10519
    Úgy is alatta marad... egyébként meg a shoutokkal az a gond, hogyha mind a 3-at egymás után nyomod, akkor az 1. és 2. könyv marha gyengus lesz a 3-hoz képest. Míg a nuke-okból mindig a legnagyobb szintű megy tehát ez egy bukott teória.