82377
Silkroad Online (iSRO)
  • shaime01
    mire a dragonfly vagy mi az ujratölt.. ^^
  • Goth
    De nem is tudom miért beszélek róla, már nem játszok :D
  • Goth
    én tapasztaltam, saját bőrömön =)
    magasabb szintű bladeseket le tud nyomni egy intes, főleg ha fejleszti a lándzsát, 40-es szinten elég szép már a HP bónusz. Mivel a block nemsokat ér a nuke ellen, így bladesek ellen van esély, méghozzá elég nagy, ellenben a glaive-sek velem egyszinten is megszivatnak elég soksor, mert nagyot ütnek...
  • Maala
    olyat még nem láttam. :) inkább az a jó benne, hogy qrva gyorsan fejlődik. sztem. :)
  • Goth
    full intesben meg az a jó, hogy magasabb szintű str-eseket is le tud nyomni =))
  • Goth
    Hát kérem, ez így van!
    Nem mondtam egy szóval sem, hogy str használjon armort vagy protectort. Sztem elég szarul van ez kitalálva, varázsló ruhája egy harcoson... Dehát így csinálták meg, magas szinten is láthatod, midenki garmentben van, mert az éri meg.
    Én az európától várom a csodát, hátha az jobban ki lesz egyensúlyozva, és nem csak egy ruhatípust éri majd meg használni...
  • Maala
    amúgy STResben az a jó, hogy nagyobb szintű full inteseket is le tud nyomni. :)
  • Carmang
    "Izomharcosok mágus ruhában"? Bizony, bizony. Miért is? Mert a pure Str-nek marhára alacsony az M.def-je, azért! A Garment pedig fajinul kiegyenlíti ezt. Tapasztalatból tudom. És ha most erre azt mondod, hogy akkor meg több P. sebzést kap, mert a Garmentnek alacsony a P.def-je... Hát erre azt mondom, hogy a pure Str-nek marhára magas a P.def-je (mármint amit a karakterlapon nézel), ami egyensúlyozza a Garment P.def-jét. Jól ki van ez találva.
    Jah meg hogy a pure Str-nak kevés a manája, tehát jól jön a Garment -20% mana felhasználási tulajdonsága.
  • Maala
    45től ez a probléma megoldódik... full str vs full str így tudja megölni:
    glaives: soul spear, 1. ghost petal, 2. ghost petal (? ha már megvan ez a skillje 45ön :))
    blade: 41es knockdown, 2. ledöfés, 1. ledöfés
    és még így is csak critekkel van esélye... bowossal is ugyanez a helyzet egyébként mindenképp a blades fog nyerni, mert a block miatt sokkal kevesebb potit használ, a többi nem tud annyival nagyobb sebzést kiosztani, ami kompenzálná a blockot...
  • Atisz #10469
    Erről van szó. Az armor csak a dungeon-ben ajánlott, szigorúan csak pve-re...
  • Goth
    Az intesnek garment a nyerő. Az intes mágus. Egyrészt elvből hülyeség, hogy a mágusruhában az izomharcosok járjanak, nehézpáncélzatban meg a varázshasználók... Minden rpg-t/mmorpg-t eszerint az elv szerint egyensúlyoznak. Hülye intes armorban 1 db nuke-ot nem fog kibírni... garmentben akár többet is. És EZ tapasztalat mert én intessel toltam, hidd el, ha az str közel ér armorban is beszopom, álltalában =)
  • Atisz #10467
    Nem jó film ne nézd meg. Wachowski-ék tudnak rendezni, de ha forgatókönyv-et bíznak rájuk, az nagy halál (lásd Mátrix dialógusok :P).

Nézd meg inkább a Silent Hillt...
  • Atisz #10466
    Na ja, de látod most akkor megint ott vagyunk hogy minek armor???

Csak mert minden high lvl hülye abban van? Hidd el ezt csak vakítás, pvp-re ott fut mind a züld garmentjében...
  • shaime01
    nah vazeg tényleg fimet nzéek mostantol KUSS :_D
  • Atisz #10464
    Bocs a duplakattért (pedig csak egy volt) :P
  • shaime01
    elég egy shield 17block ratio felett :P
  • Atisz #10462
    A dungeon természetes, ott csak physical dmg van. De pvp-ben mindegy ha egyszer repül a lándzsa és kapod a tockost, MINDEGY hogy mi van rajtad...
  • shaime01
    nem a TheEmpiresben vagyok.. mielött még félre értenétek.. :D
  • shaime01
    venice.n vagyok itt 1000% hogy vietnámiak.. ^^
  • shaime01
    str-s kari kevesebbet sebez ha armor van a csáveszesen.. hidd el tapasztalat.
    + 60 felett nálunk mindenki szinte armorban jár mert a dungeonban STR-s karik vannak a fejeken kivül
  • Cat 02 #10458
    naaa :P
  • Atisz #10457
    Te a Xian-on vagy? Azok nem amerikaiak?
  • Atisz #10456
    Attól függ...ha elég hülye az int-es és full armor-ban megy, akkor igen
    Az int-esen hiába van full armor, akkor is max 1-2 a glavie-snek, semmi értelme. Viszont lassabb vagy és az ellenséges nuke-októl garantáltan elhasalsz. Pvp-re garment-et mindenkinek (esetleg protector...)
  • shaime01
    nah de basszátok meg.. ÉN FILMET akarok nézni :D
  • tpisti24
    VictorVector nemtom hogy terjedt el hozzád is a hír, de nem hiszem hogy bárkinek odaadom:PP
    amúgy 15 leveles PK-t csináltam azzal a karimmal:PPP
  • shaime01
    hát nézd én a mostani guildomban játszotam már a TheEmpires nagyjaival és ők mármint a vietnámi ( :P ) csapattársaim elég sokat tanitottak nekem ha mi megyünk hunterkedni/thiefkedni áltában az intes karik az ellenségtől ugy a csapat első 1 percében lehullanak... az hogy most jozsi meg marcsi összeál hogy megmentse a világot lehet igy van... ^^
  • Goth
    kb... 42-es és 48-as intes párbaja is csak ezen múlik... :p
  • Cat 02 #10451
    lagg ^^
  • shaime01
    jaja 2 intes csatája a fasza... :D

aki elöbb nyomja a nuke-t az nyer.. :D
  • Atisz #10449
    Ezt mindig mondják hogy az intes karit szokták elsőnek kinyírni...érdekes módon én a múltkor 6 huntert öltem meg mielőtt kikaptak

Ez csa kelméletben működik. Figyeld majd meg: amikor észreveszed az ellenséges csapatot, nem fogsz átfutni a glavie-seken mert akkor szevasz. A hozzád legközelebb esőnek fogsz nekimenni és ez így van rendjén. Az az int-es aki meg a csapat elején fut, meg is érdemli...
  • shaime01
    hát nézd ezt irhatnánk akármeddig high levelen az nyer akinek több hp potija van..
    de majd meglátjuk.. én bladesre esküszök idáig a glaviesok nem nagyon tudtak megizzasztani cold blade-s krva kellemetlen pvpben és áltában nyer.. én ezért választotam fire-al meg ugyanolyan gyorsan irtom a mobokat mint pl egy glavies
  • Cat 02 #10447
    csoportos ? :D
    full INT megereszt egy nukeot és a többi ful lNT hal g
  • Atisz #10446
    Én nem leszek öngyilkos...a számokat hasonlítsd össze és nézd meg majd ha találkozik egy azonos szintű glavie-s meg blade-es, akkor ki fog nyerni. Ennyi. Én már láttam párat...
    A legtöbb amit a blades el bírt érni, hogy nem halt meg a block-ok miatt és órákon át püfölték egymást...
  • shaime01
    atisz szerintem ha valaki mar csoportosan megy hunterkedni/thiefkedni egy másik csapat ellen azzal kezdi hogy az intes karit elintézi ha én láttam hogy mondjuk alacsonyabb nálam ráküldök egy 3db távolságit jobb esteben befagyasztom mire odaérek a lényeg az hogy messziről ne kapjak ^^

ja és tök funny amikor pl 2vs1 van egy bladesel harcolok .. ( megjegyzem ha egyszintü akkor ott az nyer akinek több potija van... ) nah szóval nekem vág egy fire nuke-t és elpattan rolam és a nézelödö chajkizos huntert/thieft csapja agyon :D
  • shaime01
    strong arrow erős meg minden és elég kellemetlen az antibow series mert engem gyözöt már le 4x-es velem egyszintü bow-s kari akármennyit blockoltam max crites bowja volt és minden 2-ik hitje csak critical volt .. azt meg potizd fel ha akard...
  • Atisz #10443
    1 vs 1-ben persze hogy jobb a full str-es kari. Több hp - kevesebb halál. De egy nagyobb csoportos tevékenységben ha részt veszel majd és egyszer csak kapsz egy 8k-s blastot, akkor majd megérted miről beszéltem...
  • Cat 02 #10442
    de erősebb is ! :P
    104 es skill 700 at sebez 95 os de 350 % os 1200 at
  • shaime01
    nah VIDEOZOK

blades karit ne bántsátok me harapok rá... és messze a legjobban néz ki.. :D
  • shaime01
    200% a ujratöltödés gyorsasága.. vv is ezért lett öngyilkos KÖSZI.. ^^
  • shaime01
    kb jöhet felölem glavies meg csapkodhat ameddig akar jégel félpercenként fagy... glaviesnak meg nem éri meg jégel küzdeni.. bow-s meg mire FROSTBITE alatt a strongarrowot ugy kb ha intes meghal secc-pecc alatt ha nem akkor kell bele...
    de összegezük csak combo
    1. gyors
    2. sokat fagyaszt
    3. 2 combo alatt ami kb 15mpig tart 9dmg-et kapsz mindig növekvő dmg-el..
    4. 4 combo alatt 18ütést kapsz
    5. én blockolok te nem.

váh! csak hiedelem hogy a blades kari szar dmgben.. mondjuk a glavies nagyobbat üt de én pl az flowereknél 1 combo és 1db ütésből öltem a flowereket ... ^^