82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    hmm, oksa, igazad van. én emlékeztem rosszul a cooldownra.
    viszont: "the rate of the skill". az az idő, amennyi alatt elsüthető a skill újra. ez EGYBEN a skill elsütési ideje ÉS a cooldownja egyszerre... :D
  • Carmang
    Jah, terjengtek olyan pletyák, hogy a Thief drágább rucija láthatatlanná tesz...

(Viktor muszály állandóan kötözködnöd?? inkább csináld meg normálisan a logódat )
  • Cat 02 #10596
    vazze ez nem sikerült :(
  • WuFraZselic
    "...such as becoming undetected on radar. " LOL :D:D
  • Cat 02 #10594
    Zolit is kidoptad :D
  • Carmang
    Jah, kidobott a mocsok épp mikor Zolee partyjába kapcsolódtam volna. Most viszont már pizsamaosztás...
  • Cat 02 #10592
    a klán Questet is megcsinálhatnák mér ^_^
  • Carmang
    Mai Q/A:

Q. What is the difference between lower and higher grade job suits?

A. There are two differences between the lower and higher grade job suits, which are price and appearance. There are absolutely NO other differences, such as becoming undetected on radar.

És figyelitek ugye, nem írják bele hogy későbbre terveznek változást, mint ahogy a Job szinteknél írták hogy "most még nincs semmi különbség a szintek közt, de majd később lesz, tervbe van véve, blabla..."
  • Cat 02 #10590
    1. DC volt ?
    2. nem tapasztalom mert 1dül a strong bow-m 350 % de az qva soká tölt igaz az 50 % os como és a 200 % anti devil ugyanannyi ideig tölt :D
  • Carmang
    Jajmán...
    Azt hittem ezt a %-os dolgot már megbeszéltük! Atisz bemásolta oda a Q/A-t (#10498), ha tudtok angolul akkor megértitek a lényeget. De Atisz summázza is a végén magyarul: "damage és sebesség is. Ennyi" Csakhogy ez a sebesség casting sebességet jelez (#10500) nem pedig Cooldownt. Cooldownról egy szó sem esik benne, és ez független is a %-tól (mint ahogy bizonyára tapasztaljátok is).
  • shaime01
    fogalmam sincs D
  • Cat 02 #10587
    mijaza a BEK ? :D régen tutdam :(
  • shaime01
    bek döntő? POPULATED :D
  • Goth
    nyaldki, vaze már megörültem :D
  • Goth
    linkeld ide a Q&A-t... akkor majd elhsizem =)
    az időhöz a %nak egyébként kurvára nincs köze. külön menüont az, hogy mennyi a skill cooldownja. Egyébkéntmeg a fire nuke meg a lionshout kb. ugyanolyan gyorsan töltődik, csak az egyik 250%, a másik 100%, ennek megfelelően a tűz tényleg sebez 2.5-ször akkorát.
  • Cat 02 #10583
    csnálok majd flast :P
  • Cat 02 #10582
    :D:D:D
  • shaime01
    ja és tedd vissza a VV képet ;(
  • shaime01
    ugy tervezem olyan hajnali 2-3 ra felvehetem a 47-s ruhadarabot és NAGYON SEXY blades leszek .. :D
  • shaime01
    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA igen az ugy volt hogy... KHM.. :D

most bladezek .. majd majd jön a VVenice :D mondjuk 52+2 11 crites bowm már van :o
  • shaime01
    jaj már mit?:D
  • Cat 02 #10577
    kihagytál vmit x]
  • shaime01
    egyébként azon gondolkodák én hogyha ezzel a karival uj serverig elérem az 56 körülit akkor egy intes fire + light karit kiprobálok :O
    az uj serveren és a venice-n meg huzom közben a blades karit
  • shaime01
    jaja azt én is néztem ha lagg van az intesek ugy halnak mint a low lvl csákizos thief/hunterek:)
  • Kavácska
    ez a vic elszívta az agyaaaaaaam... jujh
  • Kavácska
    jaja, így h nem lehet haladni lagg miatt, mert kockafejű viszont nem vagyok, most is kiléptem 10 perc után, mit idegeljem magam..... akárminlyen gyenge a mob, hiába 5 mp a legyilkolása... mire reagál h mást is ütni akarok... addigra 15 mp elmegy, szóval baszhatod a gyors fejlődést, bármilyen karid is van, intesek viszont ügyesen tudnak ilyenkor vissazfele fejlődni :D
  • Cat 02 #10572
    sztem már mindenki unja :(
  • WuFraZselic
    nekem is volt h 1 nap alatt lettem 37ről 39, de akkor más volt vmi... kezdi nálam elvesziteni a játék a "fílingjét", már majdnem black robber minden fajtájával álmodom... hányingerem van a questektől már, és igy fejlődni sem tok, ugyhogy most szünet van 1 darabig az tuti
  • Cat 02 #10570
    nekünk Guild maszerünk Péntek Este lett 39 és Hétfő délután már 41 volt :D
  • WuFraZselic
    lol Vik :)
  • WuFraZselic
    hu, rég jártam itt, van mit olvasni :D de a f*szom fogja megtenni :D
    láttam volt itt szó/vita a hybrid karikról meg etc, lerágott csont, de mégis hozzászólnék utólag (lehet h elhangzott már mind :D)
    hozzáfűzésem annyi lenne, hogy mindenki olyan karaktert csinál, amilyet akar, és amíg az tetszik neki/szereti, addig tökmind1... 40en nekem is hybrid-szerű karim van, intes inkább, és szerintem elég erős...( 42-43as full intet simán verem, 42es full str-essel már gondok vannak, de megoldható :)) nekem nem az a célom vele, hogy 42től könnyen fejldőjek, és legyek 49es 1 hét alatt... csak játszani akarok, mert tetszik az egész, nyár előtt nekem a lvl 50 sem lesz meg, de igazából nem is érdekel :) kezdenék uj karit, persze mindent másképp csinálnék, csakhát se időm, se energiám nem lenne / nincs...
    viszont 40es vok már majd 2 hete, unom már nagyon, de ott a 42+3 spearem ami motivál, ugyhogy 3 nap után ismét belépek (ehh, megpróbálok belépni) és legalább a 41et megpróbálom elérni még a héten :)
  • Cat 02 #10567
    ÚJ EURÓPA VIDEÓ !!!
  • Cat 02 #10566
    lol úgyis tudjuk hogy 300 as vagy :P
  • shaime01
    kezdj el pk-ni lvl 16-ig.. ^^
  • Kavácska
    már elbasztam a 16os farmolási lehetőséget, most már más tanácsot adjatok, és NEM kezdek új karit :D
  • Maala
    hmm, kibírtam azt a 4 órát. :) annyira nem voltam kíváncsi, áh, hol már... :)
  • shaime01
    ah blade-s karit ha jót akarszt ki kell farmolni NAGYON.. maala is megszivta hogy az egyik combojára nem volt elengednő sp.. nekem most van 7854 sp-m lvl 46-s vagyok.. és 16s szinten farmoltam 32kt ehez szintenként jön 1k ami mindig több lesz halált is beleszámitva :)
    lvl 60-ig nem kell farmolnom .. szóval lv 16 farm ftw :)
  • gameplusz
    Hát engem nem fogtok, mert én full sos 37-es settben szalagtáltam./fogok még talán egyszer.
  • Kavácska
    egyébként blades, csak farmhoz használok íjjat...
  • Kavácska
    dehogy vagyok intes :P kőkeméyn str, már 97%os balance-al ! :D de már felhúztam masterit, pont 10szer annyi xp jön.. már is 25 vagyok, leadtam küldit is.. senkisem állíthat meeeeg! Muhaha