82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #10438
    Túlélő kari...neki lehet menni high lvl moboknak, meg ilyesmi, de a glavie-s fényévekkel nagyobb sebzéseket oszt. Nézd meg a skilleket...az alabárd-nál sokkal több a 200%-os sebzésnövelő feletti skill, míg a kard-nál ha jól tudom csak 1 van...
  • Cat 02 #10437
    az 80 50 :D
  • Cat 02 #10436
    na jah de viszont ice+blade (lásd Maala) nagyon erős főleg a Combo ban az ice + ha nincs lagg akkor amikro látod hogy jön a nuke egy felütés :D de sztem STR >INT :D
  • Atisz #10435
    Lol...bocs azt hittem balance-ról volt szó, wááááááááá
  • shaime01
    te miről beszélsz??
    láttál már 51-es combo sebzést? ugyanannyit sebez mint egy glavie combo ... összeségében nézed ugy 1-2kat comboként a befeszitős felrugás 1-2k körül lvl 52-s szinten a leszurás critel láttam már 56-től 5.2k critel...

egy blade-s jó mindenre.. még hogy dmg szinten hadilábon PFF... nem sokat játszhatál már jó blades karival
  • Cat 02 #10433
    jah igaz :D bazz én csak 10 ig nyomom :D
  • Atisz #10432
    Igazából a felütés erős, csak azzal meg az a baj hogy lassú és a leszúrás már nem sebez akkorát, illetve a társaid addig nem tudják ütni a delikvenst, amíg a földön hever...
  • shaime01
    én 78% ^^szóval ma meglesz a 46 ...:P
    még jó hogy nicns suli :D egész este gamelni szoktam.. de ma látta megy 42++ karit miután megléptem az enyémet a lovas TIF faszságot csinálta... irtam neki ien alap lvl 8-as cuccokban egy sos swordal lvl 16-sal hogy hagya abba vagy megölöm... beirja "just do it" .. elmentem a bokorba visszajöttem hunter ruhában éppen elkezdtek a thiefjei cseszteteni egy 1 csillagos lvl 20-s trader-t lecsapta ma thiefjeit gyorsba nekem a thiefjei narancssárgák voltak szóval olyan 46-47es lehetet fogtam nekimentem jégel fél percenként fagyott és én is rendeset ütöttem intes bow-s volt nyomot rám szép kis strongbow dmg-et.. lightal azt hittem ott hagyom a fogam asszem 2,3k-t és nem is crit meg egy 1,9k anti bow critet ugy 2xer.. de végül felrugtam egy 1,2k crital ha jól emlékszem és már nem tudom mennyi dmg-el.. asszem az is 1k felett volt de lehet 2 critel leszurtam és megöltem.. ő meg ott sirt hogy csalok...-.-
    magyarán szolva 1 mondatban a fenti gagyogásom..: RÜHELEM HA A HIGHAK LVLÜ THIEFEK SZIVATJÁK A KIS LOW LVL-EKET TAKARODJANAKA A BÜDÖS KRVA ANYUKBA ÉS ÁLLJANAK BE AZ ULTRA DEVILEKHEZ EGY HORSEAL ÉS OTT MÁJERKODJANAK NE JANGAN ELÖTT LEGYEN NAGY A SZÁJUK MERT MEGJÁRHATJÁK...

• Atisz #10430
    Én is 96%-on vagyok, de voltam már 98%-on is
  • Cat 02 #10429
    2. azért a Combo odavág :P
  • Atisz #10428
    LOL...

Akkor tisztázzunk pár dolgot:

1.) Full str glavie/bow - mindenre jó, pvp-re különösképpen, egyedül is iszonyatos mészárlást képes végrehajtani.

2.) Full str blade - nehéz agyoncsapni, viszont damage terén hadilábon áll, igaz hogy nem hal meg egykönnyen, ő sem képes jelentős sebzést kiosztani.

3.) Full int spear/sword - támogató kari, a háttérből osztja az áldást, nagyobb thief/hunter konfliktusok esetén tömeggyilkos, 1vs1 kerülendő :D, kivéve ha az ellenfél is int-es.

4.) Hybrid - a játék közepéig jó, pvp-re, pve-re egyaránt, onnantól a használója rájön hogy van egy elrontott karija... 2 opció marad: delete character vagy kiugrik az ablakon...
  • Cat 02 #10427
    :P 96 % on vok :D
  • shaime01
    hybrid kari hogy jó legyen annyi kell hozzá

ha pl intes hogy
    minden cucc +3 str/int
    és egy sos vagy +3-4es fegyver
    :P
  • shaime01
    egyébként észrevettétek hogy amikor abbahagytam én pár hétre abbahagyta maala is aztán VV is hogy utánozon minket.. majd goth is abbahagyta... hmhmhmhm :D
    én mondjuk játszok vele még most is minden nap:PP már 45-s vaok és van Q-m :D

nah megnézem ezt a V for vendetta-t aztán megyek kiirtok pár low lvl TIF-et ^^
  • Cat 02 #10424
    de :D 32 esen egy strong bow votl 1 :D
    30 ason meg néha elvertem őket :D (na jó csak 1et az is magyar mára meg már kb 45ös :D)
  • shaime01
    nem te BUTA ;P
  • shaime01
    vv intes kari sem szabad lebecsülni mondjuk nem tudom k iszereti azt amikor belenukol egyet és menekülhet a picsába:O

egyébként meg demila már kezd highak lvl lenni és ha bejön neki a karija akkor meg ugy is leszarja hogy pure int etc... koreában is van erős hybrid kari ez csak "stilus függö"
  • Cat 02 #10421
    a +9 nem arany ?
  • Atisz #10420
    Az 56-os speares kari, ha nincs elcseszve 5-6000-eket nuke-ol vele azonos szintűekre...
  • Cat 02 #10419
    sztem a full INT é az :D
    full INT csak mobok ellene jó úgy mint a hibrid :D full STR meg sztem inkább PvP meg szörnyke ellen :D
  • shaime01
    ja és a sos +9-es tárgy az nem piros hanem
  • Atisz #10417
    Ajajj...hybrid? Miért nem ezzel kezdted? Nem akarlak elszomorítani, de magas szinten mind a pure str-esek, mind pedig a pure int-esek alázni fognak...
    Kísérletnek nem rossz (ha van rá időd) de egyszerűbb lett volna elvasni 1-2 külföldi fórum ide vonatkozó topikját (pl. silkroadtavern.com).
    Egy szó, mint száz ebben a játékban a "hybrid" szó szinonímája az "elb@szott"...
  • shaime01

ja és
    elötte

utána
  • Cat 02 #10415
    vazz Piros az a 33 as talisamn :D
  • Carmang
    De Talismanon mindig van csillogás. Vagy olyan hogyishívják, szóval világít. Nézd csak meg itt a nevem melletti kék a talizmán és világoskéken világít.
    És a 9-es szintű SoM talisman-om piros volt, a normál pedig sárga, szóval van ruhában is különbség. De egy idő után mindig eltűnik.
    A SoS nyakláncom viszont tényleg nem látszik
  • Cat 02 #10413
    Kórea ruleZ :P
  • Kavácska
    :D téged átvertek! :D

bár múltkor rakott be képet vki... elég komoly volt, a ruha is lila volt
  • Cat 02 #10411
    azt hogy ? :D akkor ál sos volt
    Ruhán sosincs csillogás !!! :D
  • Carmang
    Megtaláltam a legnyomorultabb bugot az egész játékban.
    Néhány perc játék után eltűnik a SoS fegyómról a szép lila csillogás...
    (meg a garment talisman-ról is, de hát az kit érdekel...)
  • Kavácska
    Most mivan? már jómagam sem érteni...
  • Kavácska
    most akkor van, nincs ? mivan? mi nincs? :D
  • Cat 02 #10407
    láttam 1et :D
    32+3 :D van
  • Kavácska
    VictorVector nincs véletlenül lvl 32 es sos íjjad? vagy vmi brutál metál arra a szinre?
  • Kavácska
    grat
  • Cat 02 #10404
    cool :D 8 weapon elixir és végre +3 as bow-m :D
  • Maala
    viszlát 2 hét múlva... asszem havonta hagyod abba 2 hétre, vagy az nem te vagy, hanem shaime? hmm... bár lehet, hogy én. :-/
    fene egye ezt az amnéziát.
  • Goth
    pisit :DDDD
  • Cat 02 #10401
    vazzze megint nem sikerütl az upp :(
    Pisit add már oda a gléved :P
  • tpisti24
    inkább a ???????? hibaüzenetet oldanák már meg...
  • Kavácska
    kéne még vagy 3 szerver ami eccere nyílik akkor kiroá lenne minden !