82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#10438 Túlélő kari...neki lehet menni high lvl moboknak, meg ilyesmi, de a glavie-s fényévekkel nagyobb sebzéseket oszt. Nézd meg a skilleket...az alabárd-nál sokkal több a 200%-os sebzésnövelő feletti skill, míg a kard-nál ha jól tudom csak 1 van... -
Cat 02 #10437 az 80 50 :D -
Cat 02 #10436 na jah de viszont ice+blade (lásd Maala) nagyon erős főleg a Combo ban az ice + ha nincs lagg akkor amikro látod hogy jön a nuke egy felütés :D de sztem STR >INT :D -
#10435 Lol...bocs azt hittem balance-ról volt szó, wááááááááá -
#10434 te miről beszélsz??
láttál már 51-es combo sebzést? ugyanannyit sebez mint egy glavie combo ... összeségében nézed ugy 1-2kat comboként a befeszitős felrugás 1-2k körül lvl 52-s szinten a leszurás critel láttam már 56-től 5.2k critel...
egy blade-s jó mindenre.. még hogy dmg szinten hadilábon PFF... nem sokat játszhatál már jó blades karival -
Cat 02 #10433 jah igaz :D bazz én csak 10 ig nyomom :D -
#10432 Igazából a felütés erős, csak azzal meg az a baj hogy lassú és a leszúrás már nem sebez akkorát, illetve a társaid addig nem tudják ütni a delikvenst, amíg a földön hever... -
#10431 én 78% ^^szóval ma meglesz a 46 ...:P
még jó hogy nicns suli :D egész este gamelni szoktam.. de ma látta megy 42++ karit miután megléptem az enyémet a lovas TIF faszságot csinálta... irtam neki ien alap lvl 8-as cuccokban egy sos swordal lvl 16-sal hogy hagya abba vagy megölöm... beirja "just do it" .. elmentem a bokorba visszajöttem hunter ruhában éppen elkezdtek a thiefjei cseszteteni egy 1 csillagos lvl 20-s trader-t lecsapta ma thiefjeit gyorsba nekem a thiefjei narancssárgák voltak szóval olyan 46-47es lehetet fogtam nekimentem jégel fél percenként fagyott és én is rendeset ütöttem intes bow-s volt nyomot rám szép kis strongbow dmg-et.. lightal azt hittem ott hagyom a fogam asszem 2,3k-t és nem is crit meg egy 1,9k anti bow critet ugy 2xer.. de végül felrugtam egy 1,2k crital ha jól emlékszem és már nem tudom mennyi dmg-el.. asszem az is 1k felett volt de lehet 2 critel leszurtam és megöltem.. ő meg ott sirt hogy csalok...-.-
magyarán szolva 1 mondatban a fenti gagyogásom..: RÜHELEM HA A HIGHAK LVLÜ THIEFEK SZIVATJÁK A KIS LOW LVL-EKET TAKARODJANAKA A BÜDÖS KRVA ANYUKBA ÉS ÁLLJANAK BE AZ ULTRA DEVILEKHEZ EGY HORSEAL ÉS OTT MÁJERKODJANAK NE JANGAN ELÖTT LEGYEN NAGY A SZÁJUK MERT MEGJÁRHATJÁK...
-
#10430 Én is 96%-on vagyok, de voltam már 98%-on is -
Cat 02 #10429 2. azért a Combo odavág :P -
#10428 LOL...
Akkor tisztázzunk pár dolgot:
1.) Full str glavie/bow - mindenre jó, pvp-re különösképpen, egyedül is iszonyatos mészárlást képes végrehajtani.
2.) Full str blade - nehéz agyoncsapni, viszont damage terén hadilábon áll, igaz hogy nem hal meg egykönnyen, ő sem képes jelentős sebzést kiosztani.
3.) Full int spear/sword - támogató kari, a háttérből osztja az áldást, nagyobb thief/hunter konfliktusok esetén tömeggyilkos, 1vs1 kerülendő :D, kivéve ha az ellenfél is int-es.
4.) Hybrid - a játék közepéig jó, pvp-re, pve-re egyaránt, onnantól a használója rájön hogy van egy elrontott karija... 2 opció marad: delete character vagy kiugrik az ablakon... -
Cat 02 #10427 :P 96 % on vok :D -
#10426 hybrid kari hogy jó legyen annyi kell hozzá
ha pl intes hogy
minden cucc +3 str/int
és egy sos vagy +3-4es fegyver
:P -
#10425 egyébként észrevettétek hogy amikor abbahagytam én pár hétre abbahagyta maala is aztán VV is hogy utánozon minket.. majd goth is abbahagyta... hmhmhmhm :D
én mondjuk játszok vele még most is minden nap:PP már 45-s vaok és van Q-m :D
nah megnézem ezt a V for vendetta-t aztán megyek kiirtok pár low lvl TIF-et ^^ -
Cat 02 #10424 de :D 32 esen egy strong bow votl 1 :D
30 ason meg néha elvertem őket :D (na jó csak 1et az is magyar mára meg már kb 45ös :D) -
#10423 nem te BUTA ;P -
#10422 vv intes kari sem szabad lebecsülni mondjuk nem tudom k iszereti azt amikor belenukol egyet és menekülhet a picsába:O
egyébként meg demila már kezd highak lvl lenni és ha bejön neki a karija akkor meg ugy is leszarja hogy pure int etc... koreában is van erős hybrid kari ez csak "stilus függö"
-
Cat 02 #10421 a +9 nem arany ? -
#10420 Az 56-os speares kari, ha nincs elcseszve 5-6000-eket nuke-ol vele azonos szintűekre... -
Cat 02 #10419 sztem a full INT é az :D
full INT csak mobok ellene jó úgy mint a hibrid :D full STR meg sztem inkább PvP meg szörnyke ellen :D -
#10418 ja és a sos +9-es tárgy az nem piros hanem
-
#10417 Ajajj...hybrid? Miért nem ezzel kezdted? Nem akarlak elszomorítani, de magas szinten mind a pure str-esek, mind pedig a pure int-esek alázni fognak...
Kísérletnek nem rossz (ha van rá időd) de egyszerűbb lett volna elvasni 1-2 külföldi fórum ide vonatkozó topikját (pl. silkroadtavern.com).
Egy szó, mint száz ebben a játékban a "hybrid" szó szinonímája az "elb@szott"... -
ja és
elötte
utána
-
Cat 02 #10415 vazz Piros az a 33 as talisamn :D -
#10414 De Talismanon mindig van csillogás. Vagy olyan hogyishívják, szóval világít. Nézd csak meg itt a nevem melletti kék a talizmán és világoskéken világít.
És a 9-es szintű SoM talisman-om piros volt, a normál pedig sárga, szóval van ruhában is különbség. De egy idő után mindig eltűnik.
A SoS nyakláncom viszont tényleg nem látszik -
Cat 02 #10413 Kórea ruleZ :P -
#10412 :D téged átvertek! :D
bár múltkor rakott be képet vki... elég komoly volt, a ruha is lila volt -
Cat 02 #10411 azt hogy ? :D akkor ál sos volt
Ruhán sosincs csillogás !!! :D -
#10410 Megtaláltam a legnyomorultabb bugot az egész játékban.
Néhány perc játék után eltűnik a SoS fegyómról a szép lila csillogás...
(meg a garment talisman-ról is, de hát az kit érdekel...) -
#10409 Most mivan? már jómagam sem érteni... -
#10408 most akkor van, nincs ? mivan? mi nincs? :D -
Cat 02 #10407 láttam 1et :D
32+3 :D van -
#10406 VictorVector nincs véletlenül lvl 32 es sos íjjad? vagy vmi brutál metál arra a szinre? -
#10405 grat -
Cat 02 #10404 cool :D 8 weapon elixir és végre +3 as bow-m :D -
#10403 viszlát 2 hét múlva... asszem havonta hagyod abba 2 hétre, vagy az nem te vagy, hanem shaime? hmm... bár lehet, hogy én. :-/
fene egye ezt az amnéziát. -
Goth #10402 pisit :DDDD -
Cat 02 #10401 vazzze megint nem sikerütl az upp :(
Pisit add már oda a gléved :P -
#10400 inkább a ???????? hibaüzenetet oldanák már meg... -
#10399 kéne még vagy 3 szerver ami eccere nyílik akkor kiroá lenne minden !