82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #10398 Singing LagRoad lalalalalalala :)
figy nem mindig laggos csak ha sokan vannak :D
DC plz come back x] -
Cat 02 #10397 wow 2 mp-s lagg :D
az Aegen faxa :D de tényleg ott van a legtöb magyar :D -
#10396 bár most én se jáccok, nappal lagos, éjjel meg alunni is kéne.. szar ez így
de már mindnekinek tele van a töke egyébként, hihetetlen h nem képesek normálisan kitalálni ezt a fost! elveszi mindenki kedvét, global chatben is alig van aki el akar adni vagy venni vmit, inkább szidják a laggot... ez kezd be fuccsolni, Aegén legalábbis... de már 3ik karihoz nincs erőm... se időm -
#10395 az aege egyik leglaggosabb, vizont RENGETEG a magyar... mérlegelj :D
-
#10394 Ha idáig eljutok talán visszakapom az életem :-) -
Goth #10393 Na én abbahagyom ezt az értelmetlen grindelős szart... tegyétek ezt ti is :)
Majd ha lesz európa, akkor lehet hogy viszanézek, mert kíváncsi vagyok... De nem akarok több időt belerakni ebbe az értelmetlen és végtelen hentbe. -
#10392 okay -
#10391 az Aege az egyik leglaggosabb server! a Venice az jó! gyere oda.. -
#10390 nemtudom, hogy BOT-ole, mert bármikor írok neki mindig tud válaszolni...de lehet hogy BOT-ol... -
#10389 Hi!
melyik szerveren van a legtöbb magyar, ill. Ti melyiken szoktatok lenni?
Mindegyik szerver ilyen lagos?Én most próbaképp a Aeges szerveren voltam, s kb 2 másodperceket kellett várnom, h mozduljon a karim:(( -
Cat 02 #10388 Pisti- fucked botter
ecinev- lol
:D -
#10387 tegnap beszéltem ecinev-vel a Venice serveren...csak 70es szintű....nemis nagy... -
Cat 02 #10386 meg reggel 8-12 :D -
#10385 az egyetlen gyenge pontja a buildemnek ,h erősen lagfüggő , szal ,ha lagban nyomom be például a phantomot , rohadtul nem akkor és oda ugrik , ahova én szeretném meg a cut blade sem muxik rendesen lagban .... , pont ezért : RoHaDjOn+ az összes Admin az Aegén , mert fasztse csinálnak , vagy ha mégis ,hát az elég nulla (csak 0:00 és 05:00 között lehet normálisan játszani ) -
Cat 02 #10384 akkor most elrontottál vmit nem ? ?:D -
#10383 oh istenem mért nem születem borvidéken... -
#10382 nem osztanád meg velünk a finom kis házipálinkát? de önző ember vagy. :(:(:( :D -
#10381 100% osan saját a buildem , mindent mérlegelve fejlesztettem ki , és egészen máig úgy őriztem ,mint nagymama titkos pálinkareceptjét (nem akartam klónokat) -
#10380 jó az mrámint ha saját build :)
csak fura volt mert nem láttam még ilyet :) mondjuk láttam egyik nap egy olyan 56-s spears karit aki nem nukeolt full int volt a heuskal combokat használta és elég szépeket csapkodott fire-al
szóval olyan hogy a 4-es combo végén egy 2,7ks alap dmg.. meg hasonolok:)
jó is a saját build csak én mindig elbizonytalaonodom benne maikor kezdtem kb naponta töröltem a karijaimat mert elbizonytalanodtam szóval ennyi :) -
#10379 ja én nagyokat csapkodok , először messziről (Cut blade, sword dance) , aztán ha odajön (smash-eket) , ha nemjön kap egy phantom-ot , és rögtön a pofájába teleportálok (így kb egy ütésnyi időt nyerek) aztán ott csapkodom
Aztán még fejlesztem az áram és a tűz sebzésnövelőit , mert hybrid-nek mindkettő fontos (imbue ahooz jön a +10% mag dmg , aztán maga az ütés , ahhoz jön a tűz +5% ,...azért így ez már elég erős )
Persze fejlesztem még a fire-ből az összes védőt , kivéve tűzfal , és persze a futást és az áram parry növelőjét
és farmolok ,mint a gép 6-oson jelenleg
....Hátszóval íígy ölök én !
(nekem bejön) -
#10378 *hogy egy nuke-t se -
#10377 jo csak furcsáltam hogy egy nuke-t csak egy imbue és a bicheon smash'n'strike második könyvét láttam gondoltam rákérdezek :) -
#10376 hmm, a sword alapból nem sebez annyit, mint a lándzsa, tehát valszeg többx kell majd "odasóznia" fegyverrel... -
#10375 nem tudom soha nem volt még köztes karim :P
swordos karik meg szinte ugyanazok mint a spearesek vagy van blockjuk ütni nem nagyon szoktak bár mondjuk poén amikor egy lv 70-s swordos kari a másik karira szintén lvl 70-es 1,2k-kat csapkod sima ütésel ^^ -
#10374 köztes karinak / intesnek aki kardot használ inkább 1x-i nagy ütés kell, mint sok kicsi. nem gondolod, shaime? -
#10373 őőő akkor hogy ölsz? :PP -
#10372 nem bizony -
#10371 Most nem azért de elnéztem a képeidet és neked sehol sincs kirakva quick switchbe a combo .. nem is használsz? -
#10370 én nem hiszem hogy kezdek új karit...a Venicén elég nekem a 39es:) azt akarom jó magas szintre felvinni:) amúgy az előbb olyan volt hogy bementem a játékba és: ?????? hibaüzenet....wzt eljátszotta 3-4 X aztán újraindítottam a gépet most nemtom meddig bírja majd.... -
#10369 omg! itt van demilla!:P -
#10368 47-esen skacok UchiVSDemila
& Demila győzött -
Goth #10367 teve helyett meg trabant D: -
Cat 02 #10366 egy szintet van :P (1 odőben :D)
teve meg IFA lesz vagy mi ? :D -
#10365 és ló helyet motor lesz
fire bull = jumbo jet
ijj = awp
kard = ak-47
glavie = bazooka
spear = lézerkard -
Goth #10364 négylábon járó szaftos lófaszokat -
Cat 02 #10363 rákokat :P -
#10362 Kösz...akkor gondolom az 1-es zintű európai karikkal majd nem mangyang-okat, hanem patkányokat kell majd ölni :P -
Cat 02 #10361 senki se tudja :D
de valszeg régieken -
#10360 Az európai cuccos az hogy fog bevezetésre kerülni? A meglévő szervereken vagy külön új szervereket hoznak majd hozzá létre?
Remélem nem volt túl noob a kérdés -
#10359 75 k? Mekkora noob...annál talán még a merchant is többet adott volna.