82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #10398
    Singing LagRoad lalalalalalala :)

figy nem mindig laggos csak ha sokan vannak :D
    DC plz come back x]
  • Cat 02 #10397
    wow 2 mp-s lagg :D
    az Aegen faxa :D de tényleg ott van a legtöb magyar :D
  • Kavácska
    bár most én se jáccok, nappal lagos, éjjel meg alunni is kéne.. szar ez így

de már mindnekinek tele van a töke egyébként, hihetetlen h nem képesek normálisan kitalálni ezt a fost! elveszi mindenki kedvét, global chatben is alig van aki el akar adni vagy venni vmit, inkább szidják a laggot... ez kezd be fuccsolni, Aegén legalábbis... de már 3ik karihoz nincs erőm... se időm
  • Kavácska
    az aege egyik leglaggosabb, vizont RENGETEG a magyar... mérlegelj :D
  • gertrud
    Ha idáig eljutok talán visszakapom az életem :-)
  • Goth
    Na én abbahagyom ezt az értelmetlen grindelős szart... tegyétek ezt ti is :)
    Majd ha lesz európa, akkor lehet hogy viszanézek, mert kíváncsi vagyok... De nem akarok több időt belerakni ebbe az értelmetlen és végtelen hentbe.
  • Rage47
    okay
  • tpisti24
    az Aege az egyik leglaggosabb server! a Venice az jó! gyere oda..
  • tpisti24
    nemtudom, hogy BOT-ole, mert bármikor írok neki mindig tud válaszolni...de lehet hogy BOT-ol...
  • Rage47
    Hi!
    melyik szerveren van a legtöbb magyar, ill. Ti melyiken szoktatok lenni?
    Mindegyik szerver ilyen lagos?Én most próbaképp a Aeges szerveren voltam, s kb 2 másodperceket kellett várnom, h mozduljon a karim:((
  • Cat 02 #10388
    Pisti- fucked botter
    ecinev- lol
    :D
  • tpisti24
    tegnap beszéltem ecinev-vel a Venice serveren...csak 70es szintű....nemis nagy...
  • Cat 02 #10386
    meg reggel 8-12 :D
  • Demila
    az egyetlen gyenge pontja a buildemnek ,h erősen lagfüggő , szal ,ha lagban nyomom be például a phantomot , rohadtul nem akkor és oda ugrik , ahova én szeretném meg a cut blade sem muxik rendesen lagban .... , pont ezért : RoHaDjOn+ az összes Admin az Aegén , mert fasztse csinálnak , vagy ha mégis ,hát az elég nulla (csak 0:00 és 05:00 között lehet normálisan játszani )
  • Cat 02 #10384
    akkor most elrontottál vmit nem ? ?:D
  • shaime01
    oh istenem mért nem születem borvidéken...
  • Maala
    nem osztanád meg velünk a finom kis házipálinkát? de önző ember vagy. :(:(:( :D
  • Demila
    100% osan saját a buildem , mindent mérlegelve fejlesztettem ki , és egészen máig úgy őriztem ,mint nagymama titkos pálinkareceptjét (nem akartam klónokat)
  • shaime01
    jó az mrámint ha saját build :)

csak fura volt mert nem láttam még ilyet :) mondjuk láttam egyik nap egy olyan 56-s spears karit aki nem nukeolt full int volt a heuskal combokat használta és elég szépeket csapkodott fire-al
    szóval olyan hogy a 4-es combo végén egy 2,7ks alap dmg.. meg hasonolok:)
    jó is a saját build csak én mindig elbizonytalaonodom benne maikor kezdtem kb naponta töröltem a karijaimat mert elbizonytalanodtam szóval ennyi :)
  • Demila
    ja én nagyokat csapkodok , először messziről (Cut blade, sword dance) , aztán ha odajön (smash-eket) , ha nemjön kap egy phantom-ot , és rögtön a pofájába teleportálok (így kb egy ütésnyi időt nyerek) aztán ott csapkodom

Aztán még fejlesztem az áram és a tűz sebzésnövelőit , mert hybrid-nek mindkettő fontos (imbue ahooz jön a +10% mag dmg , aztán maga az ütés , ahhoz jön a tűz +5% ,...azért így ez már elég erős )

Persze fejlesztem még a fire-ből az összes védőt , kivéve tűzfal , és persze a futást és az áram parry növelőjét

és farmolok ,mint a gép 6-oson jelenleg

....Hátszóval íígy ölök én !

(nekem bejön)
  • shaime01
    *hogy egy nuke-t se
  • shaime01
    jo csak furcsáltam hogy egy nuke-t csak egy imbue és a bicheon smash'n'strike második könyvét láttam gondoltam rákérdezek :)
  • Maala
    hmm, a sword alapból nem sebez annyit, mint a lándzsa, tehát valszeg többx kell majd "odasóznia" fegyverrel...
  • shaime01
    nem tudom soha nem volt még köztes karim :P

swordos karik meg szinte ugyanazok mint a spearesek vagy van blockjuk ütni nem nagyon szoktak bár mondjuk poén amikor egy lv 70-s swordos kari a másik karira szintén lvl 70-es 1,2k-kat csapkod sima ütésel ^^
  • Maala
    köztes karinak / intesnek aki kardot használ inkább 1x-i nagy ütés kell, mint sok kicsi. nem gondolod, shaime?
  • shaime01
    őőő akkor hogy ölsz? :PP
  • Demila
    nem bizony
  • shaime01
    Most nem azért de elnéztem a képeidet és neked sehol sincs kirakva quick switchbe a combo .. nem is használsz?
  • tpisti24
    én nem hiszem hogy kezdek új karit...a Venicén elég nekem a 39es:) azt akarom jó magas szintre felvinni:) amúgy az előbb olyan volt hogy bementem a játékba és: ?????? hibaüzenet....wzt eljátszotta 3-4 X aztán újraindítottam a gépet most nemtom meddig bírja majd....
  • shaime01
    omg! itt van demilla!:P
  • Demila
    47-esen skacok UchiVSDemila

& Demila győzött
  • Goth
    teve helyett meg trabant D:
  • Cat 02 #10366
    egy szintet van :P (1 odőben :D)
    teve meg IFA lesz vagy mi ? :D
  • shaime01
    és ló helyet motor lesz

fire bull = jumbo jet

ijj = awp
    kard = ak-47
    glavie = bazooka
    spear = lézerkard
  • Goth
    négylábon járó szaftos lófaszokat
  • Cat 02 #10363
    rákokat :P
  • Atisz #10362
    Kösz...akkor gondolom az 1-es zintű európai karikkal majd nem mangyang-okat, hanem patkányokat kell majd ölni :P
  • Cat 02 #10361
    senki se tudja :D
    de valszeg régieken
  • Atisz #10360
    Az európai cuccos az hogy fog bevezetésre kerülni? A meglévő szervereken vagy külön új szervereket hoznak majd hozzá létre?

Remélem nem volt túl noob a kérdés
  • Atisz #10359
    75 k? Mekkora noob...annál talán még a merchant is többet adott volna.