82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#10758 wáháháhááháá :D
lv 47 garment som armor +2
hetek óta ez az értelmes sos dropom :))) -
#10757 És honnan veszitek, hogy lesz új szerver? (na nem mintha ellene lennék...) De a hivatalos oldalon nem írnak róla. Az hogy levették a "new"-t semmit nem jelent, pl. az Athens és a Venice megnyitása között nem sok idő telt el és az elején mindkettő egyszerre volt "new". -
Cat 02 #10756 má most laggol vaz Aege :( -
#10755 de én nem tudok játszani -
Cat 02 #10754 te is európai vagy ;) -
#10753 ezelőtt 5 serverel ugyanezt mondta valaki:D -
#10752 jaja legjobb én is zoktam olyat csinálni HOGY AZÉRT SEM MEGYEK RÁ A CONFIRMRA!!! MWHAHA NE HOGYMÁÁ !!
egyébként .. ha akarto kegy bugot csinálni...
amikor csatalkoztoni akartak csak az enter-t nyomjátok és nyomjátok tovább egyszer csak be fog engedni egy teljesen üres kari választo menübe.. ahol lehet karit csinálni csak ha rámentek hogy START akkor kilép a game :) -
#10751 Bizony... Én is már órák óta próbálkozom
Egyszer sikerült is, csakhogy én hülye faszmarha exitet nyomtam... -
#10750 kibaxott jó ez a hp -
#10749 ez elképesztő....
reggel nem tudok belépni, mert a sok ázsiai pécéfej jáccik, délután nem tok belépni, mert a sok ázsiai pécégeci még mindig játszik... este nem tudok belépni, mert a sok európai és amerikai uralja a szervereket... későeste nem tudok szintén belépni, mert akkor már reggel van ismét ázsiában, és a sok ázsiai pécékocka már megint játszik... faszom! még 5 szerver kéne, akkor TALÁN oldódna ez a probléma :S
-
#10748 SZERINTEM legkésőbb hó vége felé, hiszen Venice-ről "levették" a NEW jelzést, ugyhogy nemsoká itt van... és takla makán is lesz hó végén, ha minden igaz (hány szintet fogok akkor én visszafejlődni majd istenem... megakarok ott nézni MINDENT :D) -
#10747 Valaki nem tudja mikor lesz új server??? -
Cat 02 #10746 én si innen kezdek lopkdoni már egy ideje :P -
#10745 COOL
nagy király oldal! ajánlom mindenkinek a skillek dmg-ét SZINTEKre lebontva kiirja ETC ! -
#10744 nah mind1 mentem disciplesni meglesz az 52.. után sztem megvárom az uj server.t addig no silk ;( -
#10743 mondjuk olyat most a venicen hogy "traderun" nem lehet csinálni mert 0/24-ben thiefek vannak ott... SZÁNALMAS komolyan mondom... nem sokára lv 49-es blader vagyok.. de már nagyon a bögyörömbe vannak.. -
#10742 KURVA ANYÁT , kurva anyád etc.. :D -
Cat 02 #10741 KA ? :D -
#10740 mondj 1 példát amikor ez müködik is.. :DD
U.I MA TALÁLTAK A VENICEN EGY SOSUN LV 64-S BOW-T!! +4-re felnyomták .. innentől K.A :D -
Cat 02 #10739 kevesebbet kapsz be és kész :D
nagyobb az eséklye hogy az ellenség fegyója ami pl 200-300 között sebez 200 at fog sebezni x] -
#10738 Ha valaki ráér, írja már le nekem a parry ratio mit jelent, mert FAQ-ban elolvastam, nem egyszer. És k*rvára nem értettem meg mit jelent =D
Thx. -
#10737 ien bow nem is létezik bazz :) :D -
Cat 02 #10736 35 milla vazz ? :D és full SOS [irigy] -
-
Cat 02 #10734 Endless ugye ? -
Cat 02 #10733 én már ismertem előtte :D vazze :D -
#10732 hát igen szűnik a varász nálam is, jól fogalmaztad...
és hogy mennyire is szűnik?! két hete vok 40es, és hnap sem lesz meg a 41 :) ez már nem az a játék, mint 1-2 hónapja -
#10731 akkor légyszi mond meg nekik hogy MENJENEK VISSZA , mert venice is laggzik :D -
#10730 szűnik a varázs , már én sem élvezem a játékot annyira ,mint jópár hónapja.
és ez 80%-osan a lagnak a számlájára írható
(például Aege szövetségünkből (ez még nem 100% "csak" 90) egy egész klán el fog (vagy már el is ) költözik/költözött , ha jól tudom a Venicére .
A rohadt LAGGG miatt :(
-
#10729 még valami fontos !!
éppen bejutotam a servere és pont egy str bow vs int nuker csatába keveredtem vagyis mellé mind2-en lv 60-sok voltak nah a következő történt
az nuker nyomot egy snow raint vagy mi az a str-s kari frostbite-t kapot UNPILL-t nem használt , rá ugy 5mp-re kapot egy meteort amitől burnt kapot de a frostbite rögtön eltünt , és a 2 között nem telt el annyi idő hogy magától elmuljon a frostbite és a cuccai között sem volt 20%frb reduce legalábbis elmondása szerint , akkor ez most ugy van hogyha mondjuk cold -ra kap valaki egy fire-t akkor a fire semlegesíti a cold effectet? mm? ^^ -
#10728 ezt még én linkeltem be .. ^^ erre szoktam egyébként legit.dk -
Cat 02 #10727 :D shamine erre fejldőj VVvek :D mix változat :D -
#10726 én már értem a lényeget:
a, hétvégén van a legtöbb ideje az embernek általában játszani (valakinek máskor is monnyuk, ugye Maala?:D)... ekkor pedig nem lehet, mivel vagy belehalsz a laggba rendszeresen, vagy egyszerűen be sem jutsz a szerverre
b, hétköznap nem laggol annyira, lehetne is fejlődni, csak ekkor nincs idő mivel edzés suli meg iesmi elfoglaltsága van az embernek...
UGYHOGY FASZA! -
#10725 Csak sima SOM de szerintem aranyos. :)
-
#10724 hehe -
Cat 02 #10723 vedd fel őket :P
(ui.: nekem is volt olyan hogy DH falát nézték de elvileg minek mennének DH ba ???) -
#10722 elegem van az összes kurva netwarriors, crazykids, és jiang hu klántagból! ekkora bottereket, te jó ég!!! aiko ma 45 percen keresztül próbált átmenni dh falán... és emelett még akkora botosok, hogy az áruskarakterjük is 50+os, ezeket kéne bannolni, az egész klánjukat, és 68ason thiefként bikával jasszáznak, és lenooboznak mindenkit, rohadt vietnámi pécégecik -
#10721 mondjuk athensból sl101-nek a párjai sl102 etc... ezek momentán csak itemgyűjtő karik. :) -
#10720 ja , a mostani fogás igen szép lett , aegén is (Tw_Milk / SAMSUNG / Dogi / SK2 / Tw_Showtime / BB2006 / frankin / hoatinh / Tw_seven / Duic) , ezek közül legalább 3an 64es fegyóval rohangáltak hotanban , csácsá forever
-
Cat 02 #10719 az szép :D DjLei csinált 15 ös pk ma 29 alatt van a karija :P