82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #10678
    Így van, csak ticket és/vagy maki. Magasabb szinten a sok botter miatt már nagyon jó a majom, alacsony szinten csak ticket-re költs (már ha akarsz).
  • Maala
    de ha megjegyezhetek valamit, és ilyen csomagok begyűjtését tervezed, akkor egy tanács: ne vegyél, ha csak nem új karaktert indítasz. :) inkább költsd a silket makira, vagy makiórára. a maki miatt nagyobb lesz az inventoryd, több poti fér el benne, amire lesz pénzed is. valamint nem 1 íjász mondta, hogy a maki miatt nem nagyon volt vesszőhiánya. :) mire a majom megtelik, addigra elfogynak a potijaid is kb... ez nálam 52es szinten 3-5 órát jelent, ami azért annyira nem rossz, meg kb 500k-nyi árut
    ellenben új karakternek tökéletes a kis poti, nem kell állandóan visszaflangálni a városba, nem költöd el minden pénzed potira, így simán tudsz új fegyókat venni. :) hogy ezt honnan tudom? voltam a Venicen...
  • Maala
    ez inkább a volt-nincs kategória lesz, nem mobilfeltöltős-kártyás... :) remélem, érted. :)
  • WuFraZselic
    hmm... 1 sms-t megér :D:D:D:D
  • Jagi
    túra karakoramban (jelentkezni, csak lvl40-ig)
  • WuFraZselic
    emelt dijas??? mert akkor nem küldök sms-t :( és mit lehet nyerni? 1 hét a Den-be teljes ellátással?
  • Jagi
    Szóval mai kvízkérdésünk A Tarim Basin déli bejáratánál vannak-e yeok
    A helyes választ küldd el esemesben erre a számra: 06-90-555-call-me
  • Jagi
    lehet... nem emlékszem rá. Olyan régen volt már :)
  • WuFraZselic
    'reggelt!
    dehogynem, déli kapunál még vannak :)
  • Jagi
    Jó bocs, reggel van, a déli kapunál még nincsenek yeok :)
    kicsit utána
  • Jagi
    sztem nem 20-tól lesz izgi :) Bár a sok köcsög miatt lvl20-on még nem tudsz tradelni...

story:
    Hotan-dwh trade... nem megyek a dead ravinon át mert van 37 potim... körbe... k.
    kb a dáli tarim bejárat nál látom, hogy egy csóka hadakozik egy yeowa gianttel meg vagy 4 kicsivel...
    mondom szegény... odamegyek levágom a kicsiket, meg a tífjeit (mindkettem lvl38 később kideült)
    erre azt mondja a giant által dobott cuccokra, hogy az enyémek
    Rendes faszi from Cz. rep.
    Kicsit később megint egymáshoz ragadtunk és rákérdez... Jangan? Ej, mondom erre vártam Oázistól Jangig együtt mentünk, ahogy leszedtük egymásról a frostos tífeket iszonyat fun volt :)
  • kolbaszosfank
    Szasztok,
    Megint lenne kerdesem :)
    Ha az item mallban veszek:
    -10000 nyilcsomagot
    -1000 poticsomagot
    ezeket lehet toltogetni a boltosoktol vett potikkal/nyilakkal
    vagy egyszer elfogy es akkor kesz ?
    Kosz :)
  • Atisz #10666
    Rám is rámspawnolt egyszer, de én okos voltam. Amikor megláttam a penonokat akik kísérték, már tudtam hogy ez most nem az én köröm lenne. Tudni kell mikor kell futni...
  • Atisz #10665
    Én meg addig leszek thief amíg az összes magas szintű kari össze-vissza rohangál hunter ruhában és mindenre lő ami mozog (nem karavánt kísér) illetve hunter ruhában farmol (!!!)...
  • tpisti24
    link1link2link3link4link5link6link7link8
    ezmár a végleges:P remélem...:)
  • tpisti24
    1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,

nem megy nekem ez a linkelés:P
  • tpisti24
    1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,
  • tpisti24
    Húúúú de izgalmas volt az estém! :D Találkoztam Isyutearu-val :DDD (én találtam meg először :PP
    Hotanban jártam és gondoltam elnézek Karakoramba, mondom még úgysem voltam ott...odaértem...mentem egy-két kört a lóval (bántott hogy nem hoztam magammal 50 lótöltőt...3 volt nálam:S), nézegettem a MOB-okat, erre hopp megjelent Isyu....elkezdtem követni egy nagyobbat...:) gondoltam tudja kb hol lehet, de nem igazán tudta...:)
    egyedül mentem keresni, és mi történt? MEGTALÁLTAM! senki sem ütötte még....és pont előtte ütötték le a lovamat, így nekiállt üldözni:P és ráadásul odaspownolt 100000 spider meg tökömtudjami, és ők is követtek...erre belefutottam egy Sonar-ba ami 1 ütéből leterített.... ott feküdtem és épp jött Capone....aztán elkezdte ütni és jöttek-jöttek a nagyszintűek..engem 2X élesztettek újra:) 3adszorra már visszamentem a városba, és lóval rohantam vissza, de mire odaértem már megölték:(
    Legalább láttam:) legközelebb meg is ölöm xDDD
    Egy-két kép:
    1., kép
    2., kép3., kép4., kép5., kép6., kép
  • shaime01
    semmire nem jó.. ^^

sweech mivel nkm most szept 1-ig SEMMI suli nincs igy kockulás van juliusig aztán go szabadba csajozás etc.. :)
  • Cat 02 #10659
    szép :D
  • datango
    valaki azt magyarázza el már nekem pls hogy ezt " Bloody fan storm " a skillt ki használja és hogyan mimódon , mert abszolult nemtudom mire való :DDD
  • sweech
    64+-ig el kéne valahogy jutni...de egyre uncsibb :/
  • shaime01
    jahogytemindejártlvl70vagy...
  • shaime01
    hátnemtom igy 50 felé kezdem érezni hogy mennyire kiegyenlitett a 2 fajta kari int vs str.. egyre izzasztobb csatáim vannak mondjuk egy nukerel akár visel shieldet akár nem bladesel meg már le sem állok harcolni mert olyan 200poti elmegy.. mire lenyomjuk egymást:D

istenem mi lesz itt 64+ után TE JÓ ÉG !! bele sem merek gondolni.. asszem 50 felett kezdödik az igazi élet sroban:D
  • Cat 02 #10654
    vazz :D excahgelek erre megtámadnak és közben nicns HP poti :( de hál isternnek pont 0.27 % :P
  • Maala
    én hárem helyett hárommal is megelégednék, 2 túl kevés... :)
  • shaime01
    a skill számolo oldalt valaki lementette? MERT MEGSZÜNT.
  • shaime01
    CSAK OKOS AKARTAM LENNI ! :(
  • Cat 02 #10650
    :D akkor jó sok túlóra kell :D
  • Goth
    Erről jut eszembe, nekem kell egy palota meg egy hárem :SS
  • Goth
    ez a lényeg :DDD
  • Cat 02 #10647
    jobb mintha tapasztaltátok volna :D
  • Maala
    pwnd
  • Goth
    jah tényleg, mintha már tanultuk volna régebben :S vagy inkább tanították, nemistudom :D
  • Cat 02 #10644
    serdülő kor előtt kiheréli kpket -> nem serdülnek -> magas hang, ninc szörzetük, nőies alak. régen a háremhölgyke örzésénél használták :D
    msot tanultuk Bigából és a tanár mindig elkalandozik x]
  • Maala
    kiheréltek... a szultánok háremét őrizték, és ez a legtutibb módja, hogy ne akarják megdugni a hölgyeket. :)
  • Maala
    HAHA!!! most mondtad, hogy mindegyiknek lehet, de aztán kivételt is mondtál. :) akkor most mégsem lehet mindegyiknek? :) amúgy örökbefogadás, és kész. :)
    amúgy csak azt mondtam, amit tudok, de akkor mostmár tudom, hogy kati bácsinak is lehet fia kati nénitől :)
  • Goth
    azmegmi : o
    nekik nincsen pöcsük vagy mérnem?
  • Cat 02 #10640
    az eunuchoknak nem :P
  • Cat 02 #10639
    na jah :D de nem mondtad hogy református :P