82377
Silkroad Online (iSRO)
  • shaime01
    tegnap Norda_TD a GoodFellaz-bol lv 53 csinált egy 15-s murder szintet kiváncsiságból... ma 40-es... a karija...
  • gameplusz
    De legalább a köcsög hiep_si_Mu-t is bannolták Athens-on :P Meg venice-en arabiansoul-t is, sok fasz vietnámi!
  • gameplusz
    Nem, ő máshogy írja, ez egy klón lehetett
  • WuFraZselic
    jaj, szegény Skulls-t is bannolták :)
  • Cat 02 #10714
    bocs mégse :D egy ütés votl :D
  • Cat 02 #10713
    vazz DH alatt lvl 70 es hunti tarol !!!
    egy full INT 1-2 cobo volt neki :P
  • Cat 02 #10712
    jobb klikk / hivatkozás címének nmásolása ctrl+t és beileszted és utána frissítés :D
  • Maala
    hehe, wee, újabb köcsög botterek bannolva. :-) 4-5 neve ismerős is köztük legalább. :)
  • kolbaszosfank
    Koszonom a tanacsokat.

Vettem majmot meg expes cuccot. Mindjart jobb az egesz :)
    A majom az minden forintot meger, sokkal elvezetesebb a jatek igy.

Tyzack-Oasis
  • shaime01
    Venice blocked
    IceGoddes : gameplus ez nem a te nagy nuker haverod? :)
    arabiansoul : KIS CSIRA GECI.. mindig beállt 60-s szintjével meg a kis ironclade horse-val hogy szivassa a tradereket.. azátn emg csak "noob" ozott MOST MEGKAPTAD TE KIS SZAR ENNYI VAGY... BYBY FOREVER!
  • sweech
    aztakurva :0
  • shaime01
    ezt nem én töltötem fel csak kilinkeltem silkroadtavernon barangoltam amikor rábukkantam erre a shieldre nekem ugy sem volt csak 16br alatti szóval jól jött
  • gameplusz
    Szerintem ez béka...

Bazz egyszer az életben nem tudnál valami normális helyrte feltölteni ehelyett a békás szar helyett??

iaro.srv.hu
    sgtagok.srv.hu
    SG GALÉRIA

Én meg ezt vettem most 100 millijójé a Silkroad feketekereskedelembe.... lvl 280 sosmonstargold +532874932
  • shaime01
    jut eszembe silkroadtavern-en vettem ezt a shieldet

shield
  • shaime01
  • Atisz #10703
    Rohadt sok mostanában ez a ?-es error...azeéőtt nem volt. Csak csatlakozás után közvetlenül vágott kinéha, ha már bejutottam soha. Most meg 10 percenként. Vmit megint elcsesztek...
  • Atisz #10702
    Nálunk is volt egy...
    Arra verte hogy mindenkit lezúzott lvl 40-45 között, vajh' miért?
  • shaime01
    nah meignt megnézek egy filmet aztán GOGO lv 49.. ^^ de ezt a Q-t nem szeressem ;(
    persze ez is VV miatt van:D

még öccá szörny van hátra de midnig befagyasztanak :P
  • shaime01
    nekem a 40+ az mindig 42 vagy több :D
  • WuFraZselic
    hélohá! a 40+ az nem azt jelenti h 42 :D a 41 az nem 40+? xD
  • shaime01
    nem 40+ vagy? akko mé piros a 42-es req lvl? :p
  • WuFraZselic
    faszom, nem jó itt a html-es cuccos :D na mind1, akkor csak egyszerűen linkelek:

http://www.sg.hu/galeria/11432056891148052741.JPG
  • WuFraZselic

nos, <a href="http://www.sg.hu/galeria/11432056891148052741.JPG">EZ</a> hogy tetszik? :D
  • shaime01
    2 sos spear helyet 2 sos itemet vennél:)
  • shaime01
    hmm ma igy gondolkodok.. :P

szerintetek melyik a legdrágább kari?

szerintem ha sorrendet kéne állitani sp/money arányban (indokal) akkor

1. sword+shield int nuker : mivel kevés hpja van ezért magasabb szinten ha tényleg nagyon életképes akar lenni a sos item feltétel hogy jóval kevesebbet sebezenek bele, a sword + shield sos változata védelem+min speares kari dmg-t megközelitő dmg is krva drága mivel egység árvan olyan mintha 2 sos speart vennél:)jó nuker min 2-3nuket alklamaz vagyis sok sp kell hozzá, sok hp és mp poti kell hozzá

2. Spear : sos items , sok sp ,sok hp és mp poti kell hozzá

3. str blade : nem kellenek neki sos itemek vagyis jól jöhetnek de nem létszükséglet mivel igy is krva nagy a defje , sos fegyo jól jön mivel alap boltival a blade-s nem éppen a legjobb :( vagy min +3-4 , sp-ben ha jót akarunk sokat kell farmolni min 40k+ , hp potibol közepes mennyiség és mp potibol elég 1 szintel alacsonyabb is mondjuk large helyet medium tehát kevesbb költség

4. str glavier : véleményem szerint a legkevesebb sp kell hozzá mivel elég 2 ágat fejleszteni vagyis akár max masteryvel is mehetsz sp-d mindig lesz.. :) , sos itemek nem kellenek hozzá legalábbis szerintem mondjuk itt is jól jönnek dmg-ben alap bolti fegyoval is nagyon szépen sebez de +3-4-el vagy sosal nagyon brutálisan ergo glaviesnak elég egy sos fegyo :P hp potibol közepes mennyiség és mp potibol elég 1 szintel alacsonyabb is mondjuk large helyet medium tehát kevesbb költség

5. bow.. hátnemtom ienem még nem volt:D

vélemény? szerintek melyik a legdrágább kari?
  • Cat 02 #10693
    Aege van gyerek 5 degrés full SOS cucca van :D kivéve a nyaklánc :D azt lehet el adom neki :P
  • Maala
    szintenként at adsz intre, összesen 4 kerül rád, ha minden cuccod +3intet ad, és speares vagy, akkor (6+4+1)*3= +33 inted lesz, ami még testvérek között is 32/4= 8 szintnyi előnyt jelez... csak imádkozz, hogy ez ne lv30 alatt legyen meg. :):):)
  • gameplusz
    Azt még hozzátenném, hogy pure int nukereknek nem ajánlott +str-es cuccok vásárlása (hacsak nem sos fegyó), ugyanez str-eseknek sem ajánlott.
  • gameplusz
    Hát, szerintem intesnél mindenképp befolyásol, mert volt úgy, hogy 94%-os balance-om volt anno, vettem pár int+-os tárgyat és 99% lett, ami nagyban megnövelte a sebzést, kb ennyi a valóságtartalma. Str-eseknél is valami hasonló a helyzet, de ott nuke hiányában nem hiszem hogy annyira nagyban megnövelné a sebzést, esetleg blade-eseknél lehet jelentősen szembetűnő a változás.
  • shaime01
    valami hallotam hogy lehet a sebzést növelin nagyon ha
    pl minden cuccod +3 int/str.es ez kb mennyi szintel növeli meg a karim jelenlegi szintjét?

mondjuk veszek egy +3s fegyot +3 str-el és minden cuccom +3str-es lesz akkor kb mien szintünek fog megfelelni a karim sebzése?
  • Cat 02 #10688
    mert kell :D

ui.: imserős eladta a sípot :D akkor mit tehet ? :D
  • Jagi
    lol
  • Jagi
    az a küldi függőben van :) bár most lehet sikerül felvennem :)
  • shaime01
    ong miért jó az ong? én odamentem le kseltem egy embert kidobta a rignet és ennyi volt ^^
  • Cat 02 #10684
    én is lvl 38 vok :D msot ong feelre kell :D
  • Jagi
    én farmoltam a ongokkal, dobták a gyűrűt aztán trade :) + 18% :) (lvl38)
  • Cat 02 #10682
    18+ ? :D
    tegnap 1.20 % ról lettem 0.27 % :D sikeres nap ^^
  • Jagi
    titkos vágyak :) (xxx) :D
  • Cat 02 #10680
    :D nagy vágyak :P
    VV ?
  • shaime01
    ^^
    10000 arrow sztem egy ijjásznak krva jól jön olyan 5-6 szinten át kitart majomal +5 szint min.. ^^
    egyébként meg lassan meglépem a lv 48-at igaz csak 56%-n állok de szerintem ma meglépem aztán hétfőre olyan 49-50-et el szeretném érni