82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#10518 a vietek viccesek, még azt is élvezem ha kinyírnak :)
A multkor megkérdezte az egyik viet, a z egyik ismerős karit, hogy mennyi idő alatt húzta fel lvl45-re? Amikor megtudta, hogy 4,5 hónap, hát elkezdett röögni :)
azt mondta, hogy náluk kötelező 2 hét alatt 40 felé nyomni :)
Na, azok überkockák :) -
#10517 anno te mondtad, hogy ilyen bladed van, a "popsimból" szívjam ki, hogy most mivel hadakozol? :-/
Ati, elnyomsz két lion shoutot, míg egy nuke-t. például... de "%ok alapján" lehet, hogy 5öt is, míg 2 nuke-ot. így is nézted a sebzést? -
#10516 Menj Venice-re az a leglagmentesebb (lol). A Xian-t tudnám még ajánlani mert ott többségben vannak az európaiak és az amerikaiak, ergó nagyon jó a közösség...
Oasis-ra is jöhetsz, mi ott vagyunk. Mostanában nincs lag egy szál sem, de nagyon sok a török és az indonéz (főleg ez utóbbiak antiszociálisak, de nagyon). A vietnámiakat nem oltogatnám, nekem eddig nem volt bajom velük. -
#10515 Gratula! -
#10514 De nem értem miért töröm magam amikor ott van a szövegben egyértelműen hogy sebzés is nagyobb... -
#10513 Én nem oltogattam, csak gondoltam jelzem neki hogy az idejét feleslegesen tölti egy gyengus kari fejlesztésével...de ezután nem fogok.
Korábbi hsz-omban jeleztem hogy azonos szintre felhozott spellekről beszélek tehát 45-ös szinten kimaxolt heaven lion shout és lightning bolt
A sebzéskülönbséget tehát így kell értelmezni... -
#10512 re5pekt
A Troy is laggol de olyan jó arcok (természetesen magyarok) meg highlvl viet tifklánok vannak ott, hogy nem igen dobbantanék onnan sehová :) -
#10511 Na, re :)
A hétvégi és a hételeji egésznapos kockulás meghozta az eredményét (lvl38!) végre.
Hab a tortán, hogy az egyik klánvezér (a nevét nem mondom reklám miatt :)) megkeresett, hogy van neki egy lvl37 SOS garmentje és szte jó lenne rám...
Azt is mondta hogy a giuld lvlup-ra gyűjt és 800k-ért ideadná...
rendes voltam és adtam neki 1M-át aztámn örültem mint majom az első SOS-ának :)
Aztán jött a kisördög:
Hát nrkrm még maradt 2 prot elixem! :) Na, akkor alchemy...
+2-es lett
ideje volt, eddig csak szívtam vele mindig...
szóval majd úgy 7-8 szint mólva esetleg eladhatom... (akkor vajon mennyit ér majd :)) -
#10510 Nah, most akkor döntsem el hogy melyik a jobb... :) -
#10509 lol , ez a fórum tele van egyre több hülyével ,na mind1 azért 10 hozzászólás közt néha találok 1 használhatót (vagy vicceset )
Ja ,h melyik szerveren mi van ....
Na akkor az van ,hogy bármennyire is oltanak egyesek (noobok) a karim jó (mellesleg már 1000 éve nincs sos-om , csak egy 45 ös sima 4 es crites bladem , és avval is jól osztom ,na mind1 , ti persze jobban tudjátok , mi a király , peersze" ...)
Aege : igen lagos , ez tény ,bár a mai javítások után semmi lagot nem tapasztaltam eddig , de játékélmény szempontjából és magyar összefogás szempontjából garantálom ,h a legjobb szerver ! , mellesleg nem a levegőbe beszélek ,mert én vagyok a FeketeSereg klánvezére és a magyar Aege Union Vezetője is 1ben (8/8) ! és kb 200 magyar játékos tartozik bele ebbe a szövetségbe (vannak külön klánoldalak , Ventrilo szerverünk , és naponta szervezünk Dupla , vagy sima Uniontradeket ! 60-65 ös segítökkel)
hát kb ennyi
A többi szerverről nem alkotok véleményt ,mert nem od járok (nem úgy ,mint egyesek ) -
izem #10508 Üzenet a HUN_TERS Klánomnak:még nincs netem,de nagyon hiányoztok!
Zolika -
#10507 köcee :) akkor én is athénba költözök :) -
#10506 Athens, Aege. :) de Aege megalaggos, páran átjöttek már onnan Athensre. :) -
#10505 csa mert újonc vagyok itt, és jó lenne tudni... -
#10504 itt melyik szerveren van több hun? -
#10503 sőt, az is tendencia, hogy szerverindításkor a nagyobb szintűeknek több drop esik, több SoS, etc... :) -
#10502 Hűű, itt mennyi érdekes dolog történik :-)
Először észrevételem, ait sroforum.atw.hu-n is írtam (idétzem magam :-): észrevettétek, hogy aki item mallban is vásárol, annak vhogyan mindig sos droppjai vannak? Tendencia, hogy aki már vásárolt itemmallban, az VMIÉRT több sos és +x droppot kap... És vhogy az elixirek is jobban sikerülnek nekik.... Persze biztos paranoiás vagyok :-)
2)Én 2:1 int vagyok, és jelentem tökéletesen megvagyok (spearrel)! Egy velem egyszintű se tud legyakni, magasabbak meg poti kérdése :-) Nem írom, hogy higgyétek el, ez a tuti, csak nekem van pure str baldes és pure str glavies karim is, de eddig még mindig visszatértem a 2:1 intesemhez :-) És leszarom mások mit okoskodnak, ha mást tapazstalok a játékban :-) Demilát meg hagyjátok békén, kb. november óta tolja, és SZERET játszani, nem egy rohadt kocka :-) És a kariját is szereti, és bárhogy fikázod, megváltoztatni nem fogja, max. téged küldd el melegebb éghajléatra (mert IGEN, káromkodni azt tud :-))
Sig voltam, remélem most beloptam magam mindenki szívébe :-) -
#10501 blah, pure karik előnye: egyik irányban +95% lesz a balance, másikban ~30%. hybridnél ez az érték ~60-~60 körül mozog, tehát hogy ő effektív tudjon maradni, mind2 fajta -fizikai+mágikus- skilljeit erősíteni kell. ehhez SP kell, az SPhez farm. mivel farmol, a skilljei már alapból gyengébbek, gyengébb skillekkel SoS fegyó nélkül ugye lassabb a fejlődés, etc-etc. mondom, igazából 48tól lehet kaksiban Demila, akkor érezheti esetleg a hybrid hátrányát, mert a sos fegyója elkezd vesszíteni az erejéből. de ha neki megfelel, akkor mé' kéne cseszegetni? :D
lion shout lv 17es skill, 100%-al, nuke 30as skill, 250%al. a sebzése nagyobb lesz a nukenak, ahogy a cooldownja is, azaz a "2. rate", amien időközönként elsütheted. de a lényegi különbség akkor is a skillek szintjében van szvsz.
Kavácska: te 16osan ölsz 12es mobot 9es farmmal. ő 24esen 20as mobot öl? amúgy sztem west ferrytől kicsit jobbra (térképen) és fent, a jelöletlen átjáróban a hegyek közt van a legtöbb szörnyike farmhoz... igaz, Devil Bug + Chakjis a hely... esetleg Hyungo Homeland legészakibb sarka, ott csak sima Hyungo Ghost van, egyik sem agro mob, és szépen lehet írtani 2 lövésből... :-/
viszont ahogy a guildemben a farmos embereket elnézem, 32n SoS bowwal talán lenne esélyed a virágok ellen, másképp többet vesztenél, mint nyernél... -könnyen halnak, lassan kapnak XPt. -
#10500 Egyébként még így is zagyvarékas, mert a 2x is említett rate szócska egyáltalán nem biztos hogy cooldown-t jelent, lehet pl. casting time is...
Nehogy már minden talány meg legyen oldva -
#10499 Így dőlnek meg a legendák -
#10498 LOL, most találtam meg.
Q. In the Skill descriptions, you have the damage sections listed in this form ex:100-130 (150%). What do each of the numbers refer to?
A. The percentage (example being 150%) does not indicate extra damage, but is one of the factors considered when calculating damage and is a variable rate that users must pay attention to. Simply put, if the percentage is higher the rate of the skill may be slower but the damage will be higher. Conversely, when the percentage is lower, the rate may be faster but the damage is lower.
Tehát damage és gyorsaság is. Ennyi. -
#10497 Ezt én is észrevettem már. Nem hiába farmol mindenki lvl 16-on bandit archereket az erődben...Ez is egy a SRO nagy talányai közül... -
#10496 Hehe...köszönöm nem kell. Eddig 2 dolog nem volt tiszta (az egyik a reinforce volt ami az elixír hatékonyságát növeli, a második pedig ez a cooldown). Emiatt nem kéne lenoobozni. A hybrid karikról ajánlom a figyelmetekbe a silkroadtavern.com bármely topikját ahol rendesen leveszik a keresztvizet róluk. Ebben a játékban van ugyanis egy olyan stat, hogy balance és innentől fogva a hybrid = elszabott.
A cooldownt elhiszem nektek, de azért a lightning bolt és lion shout közti különbséget is skubizzátok meg, hogy mi lehet az oka a számadatok azonossága meletti 3x-os sebzésnek az előző javára
Lassan fejlődik a hybrid kari? Persze mert nem tud ölni... -
#10495 jaa mindig 4es partyban vagyok én is! alap! Ennyire azért nem vok kezdő :) -
#10494 az a baj , h télle g jobban adják sp-t neki naon, zöld mobokkal neki kb 1200 sp / 4óra... én ha egész nap jáccok, akkor jön össze annyi, és nme xp-scrollozik...
és mi a véleményetek virágoknál való farmolásról? mert ott úgys sok xp-t ad küldikért... -
#10493 Esetleg ő 4-es Exp partyban van te meg nem? Vagy esetleg nem ugyanazt a mobot ölitek? más esetben passzolok már nem játszom a gamet elég régóta:) -
#10492 nem változott messmi.. 9es farmon voltam ott is, meg itt is...
haverral hasnlítjuk ő is 9 en farmol 16osan... ő kb 270 sp-t kap (nem tom pontosan)
én uezt teszem 24en... én meg kb 200 at kapok.. ami azért nem mindegy...
szóval akkor ez vmi bug lenne? mert így kicsit nehezebb a farmi mint gondoltam... 6200 sp-nél járok, de ebben a tempóban még min 1 hónap...
bár keresek zöldeket, és chakji lenne az ideális farmhoz... de abból sincs egy olyan terület ahol egymás hegyén hátán lennének és spawnolnának mint állat...
szóval ez lenne a problémám, arra is gondoltam elhúzom karimat harmincx-ig és ott a virágoknál egy jó íjjal lehetne farmolni, azok talán jók lennének rá???
Légyszi akinek van, írjon hozzá véleményt mert így SUX az eegész :( köszönöm -
#10491 a válasz tök egyszerű... megváltozott a max. masterylvl/ characterlvl arányod. -
#10490 vki nem tudja miért van az h 16 os szinten jobbban jön az spxp a hasonló szintű mobokért mint 24 en? Mert így kicsit szarban vannak az indiánok... -
#10489 mmint Atesz esetében a skilleknél jelzett %ok jelentésére gondoltam. -
#10488 ember, a BLOCK MINDEN TÁMADÁSRA UGYANÚGY HAT. PONT.
Atesz, olvass Q & A-t egész hasznos tud lenni, ha SRO-zol. esetedben asszem február 6-a környékire lesz szükséged, de lehet, hogy egy hónappal azelőttire.
de ha simán használod itt a keresést, és keresel itt, akkor egyik Carmang vagy egy én hsz-mben megtalálod a "q&a"-t és a fordítást is... mellesleg azt se felejtsd el, hogy a skillek különböző szinten "jönnek meg", mint egy kamaszlánynak. :)
btw, amíg élvezi a kariját, addig no problem. ha te TÉNYLEG annyi külföldi fórumot olvastál, akkor azt is tudod, hogy azért "szarok" a hybrid karik, mert "42 után qrva lassan fejlődnek"... ha ezzel Demilának nincs semmi baja, akkor nem kell csesztetni őt, szvsz. mellesleg farmol 6 szintet, tehát biztos minden "szarságot össze tud szedni a szar karijának". (bocs, Doktor House-t -House M.D.- nézek uccsó 2 napban, asszem kissé nyers lettem... :)) de sztem a SoS+3 blade megoldja a fejlődési problémáit 48ig, utána meg lecserélheti egy 48+5re, amivel szintén nem lesz problemje... -
#10487 én is úgytom az cooldown és nem sebzés... -
#10486 noob -
#10485 2x, de tudtommal a 300% az 3x-osa a 100%-nak. A sebzésnél viszont elég jól tükröződik a különbség... -
#10484 én g+-től hallotam.. de van benne igazság nézd meg egy nuke 2xer olyan ujratöltödik mint egy shout ^^ -
#10483 Egyébként shaime, ezt a %-os cooldown-t honnan vetted? Szerintem az inkább a sebzésre vonatkozik, mert a ligthning bolt átlagban 2200-at sebez, míg a lion shout 800-at ugyanazon a szinten, majdnem ugyanakkor számadattal. A % viszont az egyiknél 300, a másiknál meg 100...szóval hogy is van ez? -
#10482 Ez teljesen így van...a legtöbb esetben akkor noob-oznak le, amikor ks-elek vagy megölök vkit...loál -
#10481 A tapasztalatot nem időben mérik...
Az ne noob-ozzon aki "hybrid" karival játszik -
#10480 ez a játék hordaléka h midenki ezt a kib*szott noobozást használja, már mindenki írja mindenkire mindenhol minden esetben minden szerveren minden fórumon minden nyelven...stb -
#10479 Noob !
Te tudod mikor kezdtem el játszani ?!?!?!?! öcsi ?!?!?!
nekem te ne okoskodj ,h elbaszott a karim .......öcsi....