10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• weky
    A LOTRO Eu-s oldaláról le lehet szedni az introt avi formátumban is, az menni fog.

Végre sikerült megnéznem a videót, annyira szerintem nem gáz, igaz, hosszabbra is csinálhatták volna.

Itt az avi-s link:

Intro
  • weky
    Mov-ot a quick time játszik le alapból, de nálam sem megy.
  • Szaruman
    Hm, mov-ot ti mivel tudtok megnyitni? mer nálam a kb 6 különböző médialejátszó 1ike sem tudta megnyitni:)
  • Sephi
    Te... az a baj hogy naon keves eselye van hogy jobb legyen mint a wow. En nem aszontam hogy legyen jobb... csak legyen mas. Majd meglassuk holnaputan. Az intro-bol talan a Frodo stilusu kove' valtozas teccet :D
  • Alblink
    Hat ez nagyon szar,legalabis a hangulata.En valami nagyon utosre szamitottam,mint pl:a wow intro.
  • Sephi
    Ime az intro. Nem vaok elszalva :D

LOTR INTRO
  • Alblink
    Normal grafon hogy futna ilyen gepen?:p2,4.1giga ddr1,geeforce7600gs.?
  • Alblink
    Hi,"preorder online megrendel (codemasters e-shopban lehet csak)":
    Ehez valaki tudna egy pontos linket adni,koszi.
  • Sephi
    Ez az elso olyan mmo ami miatt talan... lemondanek a WOW-rol :D
  • genRob
    Sziasztok!

Ígéretesnek tűnik a dolog. Vki tolja már az open-betat?
  • semo1
    akkor hiaba regeltem az open-re?ki se probalhatom 14.-en?
  • Sephi
    Jah meg valami. Ahoz hogy jaccam kotelezo lesz megvenni maga a jatekot vagy lehet csak accot/kulcsot venni majd netrol?
  • Sephi
    Na van kucs , gama telepitve... most mar lassuk mennyire lesz jo.
  • Sanko
    igen 24 csak akik elore megvettek azoknak 10 nappal elobb kezdodhet
  • Mayday
    Nekem aprilis 24 remlik!
  • Tatyla
    április 14. assziszem...
  • semo1
    hivatalosan mikor jelenik +?
  • weky
    Egyáltalán lehet már tudni, hogy mennyi szerver lesz és milyen néven fognak futni? Én preorderes vagyok, de csak még csak a 10 napos kulcsot kaptam meg, semmi infó a szerverekről.
  • Tatyla
    kiváncsi vagyok én is a kezdetekre,mennyire lesnek stabilak a szerverek,stb...
  • Lazarus
    WoWban ha új szerver indult, a kezdő helyeken felemelték a respawn ratet... annyi tetem feküdt mindenfelé hogy a talaj textúráját is eltakarták :P
  • PerfectCircle
    a sok sok ezer emberkének biztosan kevés lesz 1-2 szerver, pre-orderesek majd hátha megosztják a tapasztalataikat,gondolom a problémás időszak a hivatalos megjelenés első pár napja
    a viszonylag lassú respawn miatt érdemes megjelenéskor a kevésbé népszerü servereket választani
  • Sanko
    na van javaslat hogy melyik szerveren induljanak a magyarok?

melyik a gyorsabb? kevesebb pinges?
    vagy lehet csak 1 lesz?

• weky
    Huhh, jó kérdés, nálam ilyen nem volt. Összesen kétszer fagyott le, de az driver gond volt.
  • PhoenixKnight
    acces violation at adress 004...c2. Write of adress :004....00
  • weky
    El is felejtettem, tegnap este amikor be akartam lépni a LOTRO-ba, a launchpad közölte, hogy megjelent egy komolyabb patch, szedjem le és telepítsem. Kb. 800 MB volt a „drágaszág”, de arról nem volt sehol sem egy betű, hogy ez a patch mit orvosol. Valaki esetleg tud erről infókat?
  • weky
    Nálam még megy... :)
  • Szaruman
    Véga van a bétának, nem? Úgy tudom, h 30ig tart.
  • weky
    Milyen hibát ír ki?
  • PhoenixKnight
    Hali valaki légyszi segitsen : leszedtem Fileplaneteről a beta clienst de csak 6 iso fájlt és 1 setup exet tartalmaz ami vmiért hibát ir ki amikor elinditom ha valaki tudja hogy mi a probléma akkor irja le köszi
  • Walkyre
    Hali.
    Irtam privit. Van par reges regen elfeledett arc akit talan ismersz meg Nwnes idokbol. Felteve, hogy az vagy akinek gondolak.:)
  • Lyan Kyj
    CGI teaser: KATT

Nem sok derül ki, LOL
  • Szaruman
    Sztem már ne keresd, mert 30.ig tart a béta (3-4 nap). Legalábbis sztem már felesleges:)
  • DStein
    Hello, van valami magyar klánszerüség a bétában?
    Danar, kicsi elf hunter.
  • PerfectCircle
    ennyire azért nem rossz a memóriám, mégiscsak pár végső mission-t leszámítva együtt abszolváltuk a kezdő characterekkel a játékot, márha Bull néven Tamásra jól asszociálok

err.. a végén tényleg arcul csap a nosztalgia
  • Szaruman
    Talán még Csabit(tara) is sikerül meggyőzni, és akkor jó kis retro-feeling lesz:D
  • Bull
    Abba én is beszállok Peti!Rám is emlékszel?
  • PerfectCircle
    dede,közbe bejártam 5 országot(pl majd 1 év Edinburgh,12 város, 1,5 hete jöttem haza Orlandoból), egyetemen szakot váltottam, piacszervező vállakozást indítottunk etc...mozgalmas 1,5-2 év van mögöttem és most jön még a java
    Annyi időm persze messze nincs mint anno, dehát valamit-valamiért.

Hátha aprítunk majd egy csapatban megint
  • PerfectCircle
    max duel, de hogy pvp-nek nevezni egy 2 perces 1vs1-t..........
  • Szaruman
    Csak nem Pöti a GWböl? Még élsz?:P De, tervezem, h ezzel baszok el 6-8 hónapot:)
  • Sanko
    de van PvP csak ilyen kihívásos

arra a szerverre kéne menni amelyik a legjobb ping adatokkal rendelkezik, igaz ezt nem láttam sehol se kiírva...