10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
weky #193 A LOTRO Eu-s oldaláról le lehet szedni az introt avi formátumban is, az menni fog.
Végre sikerült megnéznem a videót, annyira szerintem nem gáz, igaz, hosszabbra is csinálhatták volna.
Itt az avi-s link:
Intro -
weky #192 Mov-ot a quick time játszik le alapból, de nálam sem megy. -
Hm, mov-ot ti mivel tudtok megnyitni? mer nálam a kb 6 különböző médialejátszó 1ike sem tudta megnyitni:) -
Te... az a baj hogy naon keves eselye van hogy jobb legyen mint a wow. En nem aszontam hogy legyen jobb... csak legyen mas. Majd meglassuk holnaputan. Az intro-bol talan a Frodo stilusu kove' valtozas teccet :D -
Alblink #189 Hat ez nagyon szar,legalabis a hangulata.En valami nagyon utosre szamitottam,mint pl:a wow intro. -
Ime az intro. Nem vaok elszalva :D
LOTR INTRO -
Alblink #187 Normal grafon hogy futna ilyen gepen?:p2,4.1giga ddr1,geeforce7600gs.? -
Alblink #186 Hi,"preorder online megrendel (codemasters e-shopban lehet csak)":
Ehez valaki tudna egy pontos linket adni,koszi. -
Ez az elso olyan mmo ami miatt talan... lemondanek a WOW-rol :D -
Sziasztok!
Ígéretesnek tűnik a dolog. Vki tolja már az open-betat? -
akkor hiaba regeltem az open-re?ki se probalhatom 14.-en? -
Jah meg valami. Ahoz hogy jaccam kotelezo lesz megvenni maga a jatekot vagy lehet csak accot/kulcsot venni majd netrol? -
Na van kucs , gama telepitve... most mar lassuk mennyire lesz jo. -
igen 24 csak akik elore megvettek azoknak 10 nappal elobb kezdodhet -
Nekem aprilis 24 remlik! -
április 14. assziszem... -
hivatalosan mikor jelenik +? -
weky #176 Egyáltalán lehet már tudni, hogy mennyi szerver lesz és milyen néven fognak futni? Én preorderes vagyok, de csak még csak a 10 napos kulcsot kaptam meg, semmi infó a szerverekről. -
kiváncsi vagyok én is a kezdetekre,mennyire lesnek stabilak a szerverek,stb... -
WoWban ha új szerver indult, a kezdő helyeken felemelték a respawn ratet... annyi tetem feküdt mindenfelé hogy a talaj textúráját is eltakarták :P -
PerfectCircle #173 a sok sok ezer emberkének biztosan kevés lesz 1-2 szerver, pre-orderesek majd hátha megosztják a tapasztalataikat,gondolom a problémás időszak a hivatalos megjelenés első pár napja
a viszonylag lassú respawn miatt érdemes megjelenéskor a kevésbé népszerü servereket választani -
na van javaslat hogy melyik szerveren induljanak a magyarok?
melyik a gyorsabb? kevesebb pinges?
vagy lehet csak 1 lesz?
-
weky #171 Huhh, jó kérdés, nálam ilyen nem volt. Összesen kétszer fagyott le, de az driver gond volt. -
PhoenixKnight #170 acces violation at adress 004...c2. Write of adress :004....00 -
weky #169 El is felejtettem, tegnap este amikor be akartam lépni a LOTRO-ba, a launchpad közölte, hogy megjelent egy komolyabb patch, szedjem le és telepítsem. Kb. 800 MB volt a „drágaszág”, de arról nem volt sehol sem egy betű, hogy ez a patch mit orvosol. Valaki esetleg tud erről infókat? -
weky #168 Nálam még megy... :) -
Véga van a bétának, nem? Úgy tudom, h 30ig tart. -
weky #166 Milyen hibát ír ki? -
PhoenixKnight #165 Hali valaki légyszi segitsen : leszedtem Fileplaneteről a beta clienst de csak 6 iso fájlt és 1 setup exet tartalmaz ami vmiért hibát ir ki amikor elinditom ha valaki tudja hogy mi a probléma akkor irja le köszi -
Walkyre #164 Hali.
Irtam privit. Van par reges regen elfeledett arc akit talan ismersz meg Nwnes idokbol. Felteve, hogy az vagy akinek gondolak.:) -
Lyan Kyj #163 CGI teaser: KATT
Nem sok derül ki, LOL -
Sztem már ne keresd, mert 30.ig tart a béta (3-4 nap). Legalábbis sztem már felesleges:) -
DStein #161 Hello, van valami magyar klánszerüség a bétában?
Danar, kicsi elf hunter. -
PerfectCircle #160 ennyire azért nem rossz a memóriám , mégiscsak pár végső mission-t leszámítva együtt abszolváltuk a kezdő characterekkel a játékot, márha Bull néven Tamásra jól asszociálok
err.. a végén tényleg arcul csap a nosztalgia -
Talán még Csabit(tara) is sikerül meggyőzni, és akkor jó kis retro-feeling lesz:D -
Bull #158 Abba én is beszállok Peti!Rám is emlékszel? -
PerfectCircle #157 dede,közbe bejártam 5 országot(pl majd 1 év Edinburgh,12 város, 1,5 hete jöttem haza Orlandoból), egyetemen szakot váltottam, piacszervező vállakozást indítottunk etc...mozgalmas 1,5-2 év van mögöttem és most jön még a java
Annyi időm persze messze nincs mint anno, dehát valamit-valamiért.
Hátha aprítunk majd egy csapatban megint
-
PerfectCircle #156 max duel, de hogy pvp-nek nevezni egy 2 perces 1vs1-t.......... -
Csak nem Pöti a GWböl? Még élsz?:P De, tervezem, h ezzel baszok el 6-8 hónapot:) -
de van PvP csak ilyen kihívásos
arra a szerverre kéne menni amelyik a legjobb ping adatokkal rendelkezik, igaz ezt nem láttam sehol se kiírva...