4828
1421062838.jpg
  • Malakai
    Mindenki lemaradt a második évad végéről? :P
  • stargatelost
    inkább fennt
  • limperatore
    sztem apja fog neki majd segíteni mivel ugye ő is lennt van :D
  • Kandurex
    aztbesztmegbaszta...elképesztő rész volt

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dean szerintem is még csak a pokoltornácán van,..salz ebből még bármi lehet

uhh...messze van még nagyon a szeptember :((
  • Malakai
    Szeptemberben kezdődik, továbbra is csütörtökönként (nálunk péntek hajnal), hogy konkrétan melyik héten az még nincs meg.
  • Nerob
    A 4. évadot mikor adják le?
    Külföldi fórumokon egyaránt szerepel őszi kezdés meg májusi is.
    Ha valaki rábukkan az official air date-re feltétlen postolja!
  • Fabio Capello
    Megnéztem. AZTAKURVA ÉLET :D ennyiben asszem mindent elmondtam
  • mcgrape
    Spoileres

Nem Lilith erej szált el szerintem inkább sammy erej tért vissza, és Lilith ereje már nem hatott rá ezért is ijedt meg tőle és lpet le. Én Dean-ért nem aggódom ugy is visszahozzák, sőt szerintem 1-2 részen belül, sőt szerintem konkrétan nem is a pokolban volt csak apokol tornácán :D Végtére is nem hemzsengtek a démonok akik Deant akrták volna kis kedvencüknek merthát azért igen csaka bügyükben lehet a gyerek. Ahogy egy másik forumon már kifejtettem, én jobban aggódom Ruby és vele együtt Katie Cassidy sorsáért, szerintem hatalmasat alakitott, mint Ruby mint Lilith ként, és nem igen örülnék neki ha egykalap alatt őt is kiírták volna a sorozatból, mégha Ruby karktrét nem is, azért ha nem Katie alakitaná akkórmár nem is lessz azigazi, ezt a szerepet neki találták ki :)
  • asd16
    én most néztem meg és nagyon jó lett ez a rész!!!
    csak arra lennék kiváncsi hogy mitől szállt el aaz ereje a végén Lillithnek?!
  • grebber
    "Már csak az áj of dö tájger hiányzott a háttérből" ezen majdnem lefordultam anyira visítottam :D
  • broman191
    Az évad végén biztosan nem lesz nagy csata - sőt közben sem - és a démoni kiscsajt sem győzik le. Egyszerüen nincs keret a megfelelő megvalósításra [lásd a mostani pokol...]... Sokat fognak foglalkozni a család hátterével és hogy miért is van közük a démonokhoz. 5 évad biztosan lesz, a főszereplők is bevállalnák,de Kripke a csúcson szeretné abbahagyni és nem akar 7-8 évados sz@rt csinálni [szó szerint fordítva egy interjúból].
  • zorden
    Kb. en is igy hiszem.

Es az evad vegen Sammy megkuzd a demonvezersegert, majd a pokolbol paradicsom leszen. Amen ;-)
  • Malakai
    Nem jósolgatok, csak azt mondom, hogy Dean nélkül sokat veszít a sorozat. Persze negyedik évad jön, az se lenne nagy csoda, ha a készítők úgy gondolják, hogy ideje egy új állandó szereplő. Persze aki segít Dean visszahozásában, utána meg marad... Én spec örülnék egy 3 rész környékén visszatérő Deannek, annyi bármilyen akció felvezetésére kell, ha nem kapkodnak. Persze úgy, hogy a kihozásával csak mégnagyobb szart lapátolnak közben a saját, esetleg a világ fejére, pl újra kinyitják a pokol kapuját. :)
  • BiG G

A negyedik évad első negyede vagy harmada egyértelműen arról fog szólni hogy megmentik Dean-t. Először csak agyalnak rajta, persze közben majd Sammy egyedül henteli majd a démonokat és egyéb hasonszőrű teremtményt. Kb a 6. rész környékén kitalálják hogyan juttassák vissza Deant/hogyan jussanak el ők hozzá, a megvalósítás pedig még 2-3 rész lesz, a félévadzáróra pedig már újra a Földön lesz.
  • Malakai
    Apuci nem a pokolban van...
    Eléggé instant jellegű az a pokol a végén, ha nem változtatnak rajta, akkor sokáig nem lehet ott Dean, nélküle sokat veszít a sorozat.
  • zorden
    Szerintem kiszamithato volt a vege, legalabbis az, hogy Dean-t nem most mentik meg. Tul sokszor jatszottak mar ezt meg. Viszont Sammynek megvan a kepessege, mehetnek a pokolba es meg akar Apucit is visszahozhatjak... a bejaratot ismerik.
  • Victor1103
    OMG!Hát erre nem számítottam!A sorozat eddigi legjobb fináléja volt!Hogy fogom kibírni a 4. évadig?Remélem találnak megoldást erre a szitura....Hihetetlen rész volt!
  • BiG G
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mekkora volt már a vége :DDD
  • broman191
    Valahogy úgy :D
  • PrasCo
    Megnéztem. Aztabüdösk*rva!
  • broman191
    Megtaláltam, "Wanted dead or alive"
  • broman191
    Vagyis Bon Jovi ^^
  • broman191
    Melyik Metallica szám volt amit a mostani részben az autóban énekeltek?
  • Kandurex
    spoilerezésért golyó metszés jár ebben a topikban
  • limperatore
    még megse néztem :D
  • Challanger
    ejjj b*zdmeg...nem kéne ilyeneket írogatni. igaz nem mondtaál semmi konkrétumot, de akkor is.
  • limperatore
    szegény dean :(
  • gabr
    Thx!
  • Challanger
    Megvan az...

3x16 [HDTV-Rip - Eng - FQM]
  • gabr
    Hol van az utcsó rész? Smallville van, ezmegnincs. Hmm?
  • otrosinka
    ez azz
  • Bulykin
    lol
  • gabr
    Sam és Dean megerőszakolják a kislány Lilith-et! Pedobear, where are you?!
  • Bulykin
    kíváncsi vagyok milyen lesz az évadzáró...már lesném:D remélem vmi überdurvafaszakirály cucc lesz
  • BiG G
    szerintem biztosan lesz, kár lenne a supnatot parlagon hagyni :) és igen félbeszakadós crossover vége lesz az tuti :D
  • gabr
    Be van már elég régen... smallville is.
  • Shiwo
    arról nem tudni, hogy belett-e rendelve a köv évad ? ha igen, akkor tuti "félbeszakadós" vége lesz
  • Bulykin
    a 15. rész eszméletlen fasza, pörgés ezerrel, kíváncsian várom az uccsó részt
  • Kandurex
    ááá, 14. és 15. részt egybe pörgettem, ez utóbbi nagyon jó volt, ....ezt szeretem a supernatural -be, minden a helyén, nincs idióta történet vezetés, bugyuta forgatókönyv,..10 pontos ez a sorozat!
  • Malakai
    Két lehetőséget látok az utolsó részre, vagy félig-meddig lezárják, de a lecsóból nem másznak ki, csak időt nyernek maguknak, vagy (és szerintem ez a valószinűbb) a harc kellős közepén vágják el és lehet várni a köv évadra. :)
    Mondanám, hogy esetleg még az, hogy Dean elpatkol, de hacsaknem akarják a poklot is megcsinálni vhogy (amit kétlek), nem igazán menne nélküle a sorozat, még 3-4 epizódon keresztül se...
    Persze van még alternatíva, hisz ott van még az igen rejtélyes Sam mint ex-sötétmegváltójelölt és Lillith ellensége. :)