Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Geeryy
up.hamarosan season 2.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Ebben az a jó, hogy ha lemegy az elsõ évad az RTL Klubon, akkor remélhetõleg kiadják DVD-n, ami kötelezõ vétel lesz!
Hooligan666

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

Annyira nem rossz ez...

Itt is van egy leírás...
Szasztok!A youtube.com-onrákereshettek a supernatural season2 trailerére!!

For the greater good

mukika
23: In My Time fo Dying 9/21/2006 - jaaj de messze van ez még... :C

Az elsõ 11 rész kijött DVDrip-ben!
seriesfanatic
Na végre én is megnéztem az elsõ részt és hát mit mondjak nekem bejön csak azt nem szeretném hogy végignézem az elsõ évadot aztán meg a végén kiderül hogy nem lesz folytatása. Lehet valamit tudni a sorozat jövõjérõl(ha egyáltalán van neki) második évad vagy valami??

<#eljen>
boccs nem direjt volt
kk
BiG G
megpusztulok mire újra lesz supnat 😞 a vége überdurva volt <#eljen>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
hmm :| akkor máshonnan kell lekapnom az uccsó 2 részt, ahonnan eddig szedtem ott csak egy 20 részes egybe-torrent volt.

mukika
22 részes

BiG G
Összesen nem 20 rész van?

<#szomoru1>
EmIn3m02
nagyon jó sorozat,elsõ résznél még nem nagyon tudtam beleélni magam,de egyre jobban kezdem megszeretni

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

mukika
olyan boldog vagyok, hogy egyesek nem ismerik a spoiler tagot. <#szomoru1>

miez a 22.resz vege? en ugy vettem ki h mind a 3an meghalnak...de ez hülyeseg lenne..akkor milesz a 2. staffellel?!
Serpa
Wendigos se volt qtya ...
😊

Kedvenc sorozatom. És hál' Istennek lesz második évad belõle. 😊
Nos, a Madárijesztõt azért tudták a faégetéssel elintézni, mert abból volt az ereje, az volt az öreg fa, amit a telepesek magukkal hoztak. Így az volt a központ.
Szerintem a legrosszabb rész a Route666 volt, de még ez is a nézhetõ kategóriába esik.
Kedvenceim: Pilot, Phantom Traveller, Home, Asylum, Scarecrow, Shadow, Salvation, Devil's Trap

mukika
igen ez így van, de pl. a madárijesztõ is évente egyszer ölt elvileg áprilisban, de õt el is intézték azzal, hogy elégették a fáját. de a bogarak maradtak.

Serpa
úgy emléxem, h a bogarak csak az év egy bizonyos idõszakában bukkanak fel, azt eltûnnek.

mukika
jaja. 😊

jó zene, jó csajok ( najó azért nem mindig 😉 ), jó verda. 😄 és a látványvilága valami fantasztikus. olyan szépen megcsináltak 1-2 jelenetet, hogy csak na.

mukika
idáig 10 részt néztem meg. hát igen, azért volt 1-2-3 elég lagymatag rész. meg voltak benne nagyon hülye helyzetek, amibõl pikk-pakk kijöttek. pl. a leggyengébb, és legrosszabb rész számomra a Bugs volt. hát anyám egyik pillanatról a másikra felkel a nap és elmennek a bogarak. persze a gödörben lévõ csávó halálához elég volt 250 rovar, meg 2 perc, addig nekik semmi bajuk nem lett a sok repkedõ genyától. fú de béna rész volt, és lezáratlan is maradt. 😞

de ez a 9es 10es rész, nagyon bejött ismét. most meg is nézem egybõl a 11et. 😊 meg így azért mind tetszett a bogaras kivételével, Bloody Mary, Hook Man, Skin mind állat volt. 😊

Maak
már a zenéje miatt is érdemes nézni 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

mrzed001
Lesz jópár uncsi is benne, mondjuk 15-20%, de a végére nagyon felpörög

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

<#eljen>
mukika
elsõ részt most csekkoltam meg. nem gondoltam volna, hogy ennyire be fog jönni...<#wow2><#eljen>

Asszem a 16-oshoz múlt héten készült el a magyar felirat. Egy lány csinálja!
shaba23
feliratot nem csinal senki?
Jah, detto! Én is most szedem! <#integet2>
mrzed001
Eddig kimaradt az életembõl, pótolni kell 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

night stalker is elég sötét volt
mrzed001
Nem bánnám. Az Angel óta nem volt semmi tényleg sötét hangulatú sorzat, de ez végre megütötte a mércét

Nagyon remélem, hogy folytatódik ez a sorozat!
mrzed001
Érdekes, a nézettségi hasrabecsap számokat nézegettem néha, és azokon nem szerepelt rosszul. Hát remélem folytatják. Idén 4 sorozat indult, a legjobb Threshold-ot már kilõtték, Surface ugyancsak lebegtetve, vagy lesz, vagy nem, ez is lebegtetve, talán a gyengusz Invasion lesz az amit folytatni fognak?
Nem értem ezeket ...

Iwant2Belive
Sajnos tévedsz

Egy bajom van ezzel a sorozattal, minden egyes részében egy-egy már régen totál lerágott horror-klisét mutatnak be. Ami miatt szeretem az a vizualitás, na az nagyon ott van. Nem is a trükkök hanem a sötét tónusú gyönyörû és stílusos képi világa.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

mrzed001
Hát, nagyon ütõs volt. Ha jól tévedek ennek a sorozatnak legalább biztos a jövõje

Megnéztem 1 season befejezõ részét is, hát bakker! <#wow2> Nagyon király ez a sorozat, alig várom a folytatást!
Serpa
elsõ két rész alapján figyelemreméltó misztikus sorozat.
amíg az Invasion nem folytatódik elleszek vele.

mrzed001
Hát igen, a fõsztoriszál éppen pihenõt fújt.
Amolyan SG1-Citizen Joe féle rész volt (na jó, annyira szar azért nem :pp)

EmThor
1x15 se fogja beírni magát a legjobb sorozatrészek nagykönyvébe .... :/

Iwant2Belive
Jó sorozat bár nem egetrengetö, túlságosan lehet rajta érezni, hogy az X akták spin-offja. A készítõk is szinte totál azok. Elsö részben volt is egy utalás.
"Agent Mulder, Agent Scully".. 😄D
Könnyed szórakozásnak azonban kiváló.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

EmThor
zsír volt 12. rész nézzétek!

mrzed001
Pedig a Threshold-hoz képest elég lagymatag, azaz inkább olyan lerágott csont újrarágása (X-Akták Ghost Edition)

a supernaturalban minimum van 3 év.
A Supernaturalt már szerencsére megrendelték ez évre. A Threshold bukását persze a nézettség okozta. Aztán meg az már tényleg csak citromkarika volt a keserû tortára, hogy most amikor próbaként átrakták keddre, akkor a WB-s sorozatok is legyõzték.

mrzed001
Nem rossz, az elsõ 3 részt én is megnéztem, meg talonba van a többi, nem a kukába 😊)
Amit mûvelnek (Threshold, Enterprise, Odyssey 5 ... ) szörnyû, én törvényt hoznék ez ellen, végülis láttuk, hogy mi is történt japánban, amikor befelyezõdött a kedvenc sorozatuk

Pedig nem rossz, nem rossz 😊

Az elsõ kettõ után gondolkodtam hog feladom, de egész megkedveltem azóta a két srác kereszteshadjáratát a szellemvilág ellen.

SZomorú ami a Thresholdal történt😞(((

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny