Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
For the greater good
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Nos, a Madárijesztõt azért tudták a faégetéssel elintézni, mert abból volt az ereje, az volt az öreg fa, amit a telepesek magukkal hoztak. Így az volt a központ.
Szerintem a legrosszabb rész a Route666 volt, de még ez is a nézhetõ kategóriába esik.
Kedvenceim: Pilot, Phantom Traveller, Home, Asylum, Scarecrow, Shadow, Salvation, Devil's Trap
jó zene, jó csajok ( najó azért nem mindig 😉 ), jó verda. 😄 és a látványvilága valami fantasztikus. olyan szépen megcsináltak 1-2 jelenetet, hogy csak na.
de ez a 9es 10es rész, nagyon bejött ismét. most meg is nézem egybõl a 11et. 😊 meg így azért mind tetszett a bogaras kivételével, Bloody Mary, Hook Man, Skin mind állat volt. 😊
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nem értem ezeket ...
Egy bajom van ezzel a sorozattal, minden egyes részében egy-egy már régen totál lerágott horror-klisét mutatnak be. Ami miatt szeretem az a vizualitás, na az nagyon ott van. Nem is a trükkök hanem a sötét tónusú gyönyörû és stílusos képi világa.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
amíg az Invasion nem folytatódik elleszek vele.
Amolyan SG1-Citizen Joe féle rész volt (na jó, annyira szar azért nem :pp)
"Agent Mulder, Agent Scully".. 😄D
Könnyed szórakozásnak azonban kiváló.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Amit mûvelnek (Threshold, Enterprise, Odyssey 5 ... ) szörnyû, én törvényt hoznék ez ellen, végülis láttuk, hogy mi is történt japánban, amikor befelyezõdött a kedvenc sorozatuk
Az elsõ kettõ után gondolkodtam hog feladom, de egész megkedveltem azóta a két srác kereszteshadjáratát a szellemvilág ellen.
SZomorú ami a Thresholdal történt😞(((
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny