4828
1421062838.jpg
  • BiG G
    nem jött be :D de egy fansite-on megtaláltam a számot amit kerestem ^^
  • Bulykin
    torrent...beírod Supernatural OST^^
  • BiG G
    supnat ost-t hol találok? :D
  • Bulykin
    Mitch “Skinner” Pileggi ugrik be a Supernatural S4-be, mint Winchester nagypapa. A Comic Con-on egyébként levetítették a Supernatural - 4×01 első öt percét, mint ahogy egy bővített Smallville-előzetest is.
  • mumpic
    Az az álomgyökeres. Nekem is az tetszett a legjobban, frankó rész volt.
  • II Rocky II
    ja végülis ez isegy fajta ujitás,de nekem nem jött be :D
    még az a jelenet tetszik amikor dean találkozik a démon önmagával:D na az kurav jó jelenet :D
  • mumpic
    Szerintem nem volt annyira rossz. Vagyis, mindenképp értékelem hogy a harmadik évadban mindegyik részhez adtak a történet szempontjából valami pluszt, vagy valamivel feldobták, és ez a home videós rész is egy jó ötlet volt szerintem.
    Viszont sokszor idegesítő volt a rángatás, meg a két műmájer figurája is idegesítő, de szerintem nem volt olyan szörnyű rész, igaz voltak jobbak is. :)
  • II Rocky II
    neked tetszett a szellemlesős rész? XD
  • mumpic
    Na megnéztük mi is. Barátnőm közölte hogy nem nézi a 4. évadot, mert nem tetszik neki hogy a Dean a pokolra került :D
  • II Rocky II
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    végülis igaz :D
    de akkor Lillith nem halt meg hanem megint átköltözött egy másik emberbe és akkor őt fogják üldözni a kövi évadban?:D sztem igen
  • Shiwo
    pontosítok..nem Dean-t..Sam-et..elírtam, sry
  • Shiwo

dehogynem...vedd úgy, hogy Ruby egy démon, Lillith egy démonúr(nő), ráadásul aszem volt róla szó, hogy Ruby a tanitványa volt..nem csodálkozom, hogy nem okozott neki gondot elintézni... Dean-t meg valszeg szintén démonúr-i kategóriába lehetne sorolni, ráadásul az erősebbek közé, ezért tudta lenyomni Lillithet

• II Rocky II
    jó akkor annyi és kész persze lehetne mást is mert nincs is szellem:D (bár sztem vannak de mind1 )
    de nekem ez ütötte meg a szememet
  • PrasCo
    Te, én nem akarok b*szkolódni. Imádom a Supnatot. De ha hibát akarnék benne keresni, logikai, mitológiai vagy egyéb buktatót száz másikat találnék olyant, amire bár csak legyintek, de ez a "túl gyorsan" szállta meg dolog, ez nagyon fárasztó. Már mi a rákért lenne baki? Ha megírták, akkor Lilith szétrúgta Ruby seggét, és ha ennyi időt írtak, akkor ennyi idő alatt. Kész-passz. ^^
  • stargatelost
    áh azér ilyen egymás mellé rakott képek ne legyen banner
  • II Rocky II
    am az első kép az olyan lenne h 1évad,2.évad , 3.évad :D szal ezt betetessem????:D vagy nagyon gány ?
  • II Rocky II
    nem gondoljatok h kéne uj banner?:D ezt találtam de majd szerzek jo képet vagy ha esetleg van akinek már van akkro bedobja ide vagy saját maga készit vagy bannermühelybe elkészitettné az jo lenne D
    de ne legyen h csak miattam,hanem szeretném ha többiek is egyetértenének :]]]
    mert nekem kicsit uncsi ez a banner:S olyan semmis :(

• stargatelost
    Primeval : dínós időutazós :)
  • Bulykin
    magnum:D:D:D:D:D:D lol
  • Bulykin
    úristen tényleg:D:D de most le se tudnám tölteni, mert nincs szabad helyXD
    csak 1hét múva érkeznek meg a dvdk, majd akkor lesz ám írogatás^^
    #1003 jaja, az első évadtól:D
  • II Rocky II
    jovan a supnat ---azt hittem vmi idegen szó amit nem ismerek :D
    Primeval--miről szól ugy vonalakban:S rosweel régbben láttam a külföldi pro7en onnan ismerős:D épp azon agyalok minek kezdjek neki :D a magnumon filozok ^^
  • II Rocky II
    1.évadtól ? én is egyszer láttam :S szinkronosan az első két évadot.:D vagyis a 2.évad feléig volt meg nekem (akkor ment az rtl-en),akkor ugy voltam vele h nem vegyitem már angollal hanem kivárom magyarul a 2.évadot --ugyis jön a 3.évad az angol lessz:D
    aztán megnéztem a 2dikat és vhogy sikerült megusznom h ne nézzem meg a 3-at egészen mostanáig :( igy most 4 nap alatt kb végeztem is vele :(
    tartom magam h a 13.rész volt a legrosszabb vmi borzalom volt:S pedig az első 5 percnél még reménykedtem h vmi történik és nem abban a stílusban fog lejátszódni,de nem igy történt :(
  • stargatelost
    és mi van a Primeval-lal amit tegnap mondtam? :D
    És a Roswell-t nem próbálod be? :)
  • Bulykin
    a supernatural érzés
  • II Rocky II
    supnat feeleng az mi lenne ?
    amúgy nekem a 3.évadban az tetszett h mindig azzal kezdték a sorit,h "Apa meghalt.
    Nekünk pedig a nyomdokaiba kell lépnünk."

persze a 11.rész körül már nem igy de addig igy :D fura volt az angol hang...mindkét srácnak mély a hangja és megkellett szokni h melyik is beszél éppen :D
    de a mostani 16.részben tetszett az eleje ahogy megint előjön a filmnek a zenéje...
  • II Rocky II
    ja de azért egy harcot vártam volna :S érted?:D szinte 1 perc alatt megszállta rubyt akármilyen erős a lillith akkor sem lehet:S ez akkor is baki a filmben :S meg tényleg h tudott megszökni ruby a kalitkából,ez is érdekes..most nem negatívumot akarok irni,csak na ezeket találtam hibának ami nem vészes csak odafigyelhettek volna rá :S a vége előtt azért reménykedtem egy olanban h dean-t nem kapják el és sammy megmenti,de ezt már irtam :D
    na fasza volt várom a kövit...ajjjaj ősszel lessz mit nyomon követni :D
    heroes,pb,odaát,24,terminator:S szinte minden nap 1 sorozat és mire vége a hétnek jön a kövi rész :Dddddddddd
  • Bulykin
    nah most hogy így beszélgetünk róla kedven lett újranézni a sorozatot^^
    még úgyis csak egyszer láttam, szal lehet holnap nekiesek még1x:D
    A supnat feeling megérintett:D:D
  • II Rocky II
    persze nem is egyszer :D
  • Fabio Capello
    mégjóhogy, nagyfan vagyok

Sam azért élte túl, amiért Tüzescsávó is életben hagyta (sorry, megszokás :D), egyszóval a különleges képessége mutatkozott meg akkor. Lilith azért szállta olyan könnyen meg Rubyt, mert Samék elég rendesen legyengítették, plusz ne feledd, hogy Lilith egy nagyon erős démon, gyerekjáték neki az ilyesmi
  • Bulykin
    Sam bácsi erős, még Lilith is fél tőle, de asszem volt is róla szó a sorozatban^^
  • II Rocky II
    nem is tudtam h te is követed ezt a sorozatot :D
    de sam hogy élhette túl? és minden karcolás nélkül?azért érdekes..mondjuk az is h lilith milyen gyorsan megtudta szállni ruby-t :S azért ennyire nem gyenge a ruby h ilyen gyorsan feladja :S
    én ezt hibának éreztem a végén :S
  • Fabio Capello
    az örök optimista.... :D

Ruby egy női testben élő démon, amikor fogságba ejtik (a tőr miatt), Lilith kiűzi a démoni lelket, és a helyére száll, hogy ezt kihasználva ölhesse meg Samet. ámbizony történik, ami történik, és amikor sam túléli a végső támadást, lilith elmenekül, és hátrahagyja a megszállt testet
  • Bulykin
    egy kicsit meglepődnék ha tényleg az jönne
  • stargatelost
    azért az időutazás nem igazán ennek a sorozatnak a jellemzője
  • II Rocky II
    végeztem a sorozattal,mostmár várom a 4dik évadot :D
    ez nem semmi :S ilyen véget, :SS
    nem értem h mikor visszaküldte deant a pokolba akkor aztán h az istenbe mászott ki Lillith Ruby testéből:S
    azt hittem h sam rájön a képességére és időben sikerül megmentenie a bátyját és hapy end lessz.
    de akkor miről szólna a 4.évad ?:D
    sztem az lessz h visszafog menni az időbe és ész bár az eléggéé érdekes megoldás lenne
    vagy arról szól a 4.évad h hogyan hozhatja vissza deant?
  • II Rocky II
    jön a 16.rész :S nem merem megnézni mert félek h nagyon várnám a kövi évadot
  • Bulykin
    Genevieve Cortese lesz Kristy a Supernatural-ben, aki elvileg több epizódban is feltűnhet.
    imdb
  • II Rocky II
    amit mondtam nem árultam el semmit :D
    de oké,vagyis ti most nézitek meg ezt a részt. :D akkor majd te is mondj véleményt pls h nektek h tetszett :)
  • mumpic
    Én a barátnőmmel szoktam nézni, és 4 rész még hátravan, úgyhogy ne spoilerezz a többiről plz :D.
  • II Rocky II
    13.rész nekem vmi eszméletlen szar volt:S talán a 3évad összes részéből a legrosszabb :S
    egyszerüen gány volt nekem:S
    a végén már am azt hittme valóban egy valós személy halálálának a tiszteletére irodott..de azt kiderült ha a filmbeli emberke..(Corbett):S
    szal nem volt jo réssz ,alig vártam h vége legyen :)