4828
-
#864 Jaja, ez most igencsak eltalált rész volt. :) Faszán előrelökte a főszálat, közben volt egy kreatív sszörny, és kezdenek hullani a komoly játékosok. ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár volt Beláért. -
Norberto91 #863 Áh ez a rész iszonyat king volt! minden tekintetben! Nagyon nagyon várom a folytatást! Mikor is lesz jövőhét csütörtökön az évadzáró? -
#862 szerintem meg pont hogy olyan vége lesz, hogy Sam és Dean oltári nagy kakában fog csücsülni..csakhogy az ember a körmét lerágva várja a folytatást..
amúgy meg fogadni mertem volna rá mikor először felbukkant, hogy neki lett eladva Dean lelke -
#861 Kicsit zsúfolt rész volt, ezzel jár ha a forgatókönyvírók sztrájkolnak és tömöríteni kell az eseményeket. Viszont jó sokat haladt előre a sztoriszál, kíváncsi vagyok mit varázsolnak össze az utolsó részre. Dean _biztosan_ túléli, csak az a kérdés hogyan. Mondjuk az sem kérdés: Lilith el lesz picsázva :):):) -
Csaba007 #860 15. én az uccsó rész a 3. évadból!!:) -
#859 lol... -
#858 ha nem tudsz normálisan hozzászólni, inkább ne is szólj hozzá.... -
gabr #857 EPIC FAIL -
#856 jólvan, nembaj. szövegértésnél is hiányoztál a suliból, np. feküdj vissza. -
gabr #855 Bazmeg, te normális vagy? 37 perctől csuszik a 39 percig, az pontosan két perc. Hol látsz te olyat, hogy 39 perctől a 37 percig? Idióta barom! -
#854 na akkor gyengébbek kedvéért: #844-ben írtam, hogy csúszik a hang 37. perctől, erre te nagy okosan lereagálod #845-ben, azzal hogy "ja, főleg, hogy 39 perces a film...", mintha ezzel nagy igazságot mondtál volna. ja, 39 perces, és 37. perctől csúszik, de gondolom a számokkal még bajban vagy, mert a 39 nagyobb mint a 37, erre utalt a 39>37. remélem már minden világos -
#853 hát, ahhoz kellene találni egy legalább olyan erős démont, mint akinek Dean eladta a lelkét, ha nem erősebbet..mert aki most fogja megkapni a lelkét, az tuti nem megy bele ilyen csiki-csuki játékba -
gabr #852 mivan? -
otomka1991 #851 nekem van ötletem daen hogy törhetné meg az alkut ugy hogy sam ne haljon meg: Sam köt alkut dean életéért:D:D és 1 év mulva dean saméért:D
-
#850 39>37
EPIC FAIL -
mainevent #849 Nos figyeltem, bár már régen adták le, de a 2 hónapos infót most ejtették el. -
gabr #848 Vagy csak te nem figyeleted eléggé az évad első pár részét! -
mainevent #847 Az utolsó 2 részből elvileg ilyen fél mondatokból azért kiderült 1-2 fontos dolog, Deannek már csak 2 hónapja van és ha valahogy megtörné az alkut akkor Sam azonnal meghalna. -
zorden #846 En nagyon nem szeretem a sima monster of the week jellegu reszeket, de szerencsere ez nem az volt. Azon tul, hogy latszolag nem haladt a tortenet, van itt egy erdekes momentum, ugyanis Dean vegre bevallja maganak es Samnek is, hogy rohadtul fel es mindent megtenne, hogy ne keruljon a pokolra. Ennek arnyalasa egesz jol sikerult szvsz. -
gabr #845 ja, főleg, hogy 39 perces a film... -
#844 talált már valaki jó verziót a 14. részből? a XOR-osnak csúszik a hangja a 37. perctől. -
#843 még 2 rész lesz -
asd16 #842 hát most néztem meg a 14ik részt.
annyira nem dobott sokat a sztorin, de volt benne 1 uj szörnyike... :D
aki tudja az mondja már meg hogy még 1 vagy 2 rész lesz?!
-
#841 #834.azaz idézem :
"Magyar idő szerint jövő hét péntek 3:00." -
#840 mikor lesz a 14 rész? -
#839 innen könnyen leszedheted -
#838 huh nagy kérésem lenne vmely odaát 3.évad nézőjéhez :)
ha lenne oly kedves és a részekhez tartozó srt (felirat) file-okat becsomagolná és privátba elküldené akkor nagyon megköszönném:)
(persze mehetnék és tölthetném őket le vhonnan,szépen egyeséve,de azért is gondoltam hogy megkérek valakit és akkor nem kell nézelődni keresgélni(hiszen vkinek ugyis megvan),szal nagyon megköszönném :]]]] -
zorden #837 Csak sajna keves resz van hatra, a total toltelekek most kulon fajnak, meg ha be is szoltak a sztrajkolo iroknak :-( -
#836 sztem meg a family busines részek a legjobbak és töltelék a story :) -
asd16 #835 Hát a mostani rész nem volt vmi nagy szám, mert nem vitte tovább a sztorit, de néha kellenek az ilyen részek is!
várom a folytatást :) -
#834 Magyar idő szerint jövő hét péntek 3:00.
CW korábbi nyilatkozata alapján még 3 rész lesz, viszont mégcsak 2 részt jelentettek be cím, időpont szerint, amik biztos megszakítás nélkül (értsd hetente :) mennek le.
Viszont ez nem éppen sok epizód, úgyhogy mostmár ne legyen abszolút töltelékrész! :) -
#833 huh lehet égőt kérdezek,de melyik nap jön a kövi rész?(a 14dik ha jól tudom) -
#832 Vicces rész volt, a kézikamerás mánia (bár 2-3 horrort nem mondanék még mániának, persze készülőben van még egy-kettő) kifigurázása, semmi több.
Az előzetes videó elárulta már, hogy itt most még nem fogják továbbvinni az átívelő szálat...
De a lényeg, hogy visszatért. :) -
#831 szerintem fasza rész volt :) nem ártott egy kis változatosság -
#830 vagyis na lehet nem fikázás szó szerint,csak az óriási többség egyetért vmivel ő tuti nem(nagy többség értsd 99%):D
na lekéne szedni a 3.évad eddig részeit,holnap le is fogom :D -
#829 miket fikázott? hátha van közte valami izgalmas:D -
#828 xD -
#827 sztem ha megnézem nekem tetszeni fog..mert amit eddig a gabr fikázott az mindig fasza volt :Ddddddd -
#826 csak azért nem tetszik, mert kézikamerás mánia van:D?? -
gabr #825 Igen, már van! Sajnos nagyon szar rész volt, talán a eddigi legszarabb. Itt is ez a kézikamerás mánia mint a Cloverfield, vagy REC, vagy Blair Witch... áááá!!!