4828
1421062838.jpg
  • PrasCo
    Jaja, ez most igencsak eltalált rész volt. :) Faszán előrelökte a főszálat, közben volt egy kreatív sszörny, és kezdenek hullani a komoly játékosok. ^^
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kár volt Beláért.
  • Norberto91
    Áh ez a rész iszonyat king volt! minden tekintetben! Nagyon nagyon várom a folytatást! Mikor is lesz jövőhét csütörtökön az évadzáró?
  • Shiwo
    szerintem meg pont hogy olyan vége lesz, hogy Sam és Dean oltári nagy kakában fog csücsülni..csakhogy az ember a körmét lerágva várja a folytatást..

amúgy meg fogadni mertem volna rá mikor először felbukkant, hogy neki lett eladva Dean lelke
  • BiG G
    Kicsit zsúfolt rész volt, ezzel jár ha a forgatókönyvírók sztrájkolnak és tömöríteni kell az eseményeket. Viszont jó sokat haladt előre a sztoriszál, kíváncsi vagyok mit varázsolnak össze az utolsó részre. Dean _biztosan_ túléli, csak az a kérdés hogyan. Mondjuk az sem kérdés: Lilith el lesz picsázva :):):)
  • Csaba007
    15. én az uccsó rész a 3. évadból!!:)
  • Bulykin
    lol...
  • Fabio Capello
    ha nem tudsz normálisan hozzászólni, inkább ne is szólj hozzá....
  • gabr
    EPIC FAIL
  • BiG G
    jólvan, nembaj. szövegértésnél is hiányoztál a suliból, np. feküdj vissza.
  • gabr
    Bazmeg, te normális vagy? 37 perctől csuszik a 39 percig, az pontosan két perc. Hol látsz te olyat, hogy 39 perctől a 37 percig? Idióta barom!
  • BiG G
    na akkor gyengébbek kedvéért: #844-ben írtam, hogy csúszik a hang 37. perctől, erre te nagy okosan lereagálod #845-ben, azzal hogy "ja, főleg, hogy 39 perces a film...", mintha ezzel nagy igazságot mondtál volna. ja, 39 perces, és 37. perctől csúszik, de gondolom a számokkal még bajban vagy, mert a 39 nagyobb mint a 37, erre utalt a 39>37. remélem már minden világos
  • Shiwo
    hát, ahhoz kellene találni egy legalább olyan erős démont, mint akinek Dean eladta a lelkét, ha nem erősebbet..mert aki most fogja megkapni a lelkét, az tuti nem megy bele ilyen csiki-csuki játékba
  • gabr
    mivan?
  • otomka1991
    nekem van ötletem daen hogy törhetné meg az alkut ugy hogy sam ne haljon meg: Sam köt alkut dean életéért:D:D és 1 év mulva dean saméért:D
  • BiG G
    39>37

EPIC FAIL
  • mainevent
    Nos figyeltem, bár már régen adták le, de a 2 hónapos infót most ejtették el.
  • gabr
    Vagy csak te nem figyeleted eléggé az évad első pár részét!
  • mainevent
    Az utolsó 2 részből elvileg ilyen fél mondatokból azért kiderült 1-2 fontos dolog, Deannek már csak 2 hónapja van és ha valahogy megtörné az alkut akkor Sam azonnal meghalna.
  • zorden
    En nagyon nem szeretem a sima monster of the week jellegu reszeket, de szerencsere ez nem az volt. Azon tul, hogy latszolag nem haladt a tortenet, van itt egy erdekes momentum, ugyanis Dean vegre bevallja maganak es Samnek is, hogy rohadtul fel es mindent megtenne, hogy ne keruljon a pokolra. Ennek arnyalasa egesz jol sikerult szvsz.
  • gabr
    ja, főleg, hogy 39 perces a film...
  • BiG G
    talált már valaki jó verziót a 14. részből? a XOR-osnak csúszik a hangja a 37. perctől.
  • Bulykin
    még 2 rész lesz
  • asd16
    hát most néztem meg a 14ik részt.
    annyira nem dobott sokat a sztorin, de volt benne 1 uj szörnyike... :D
    aki tudja az mondja már meg hogy még 1 vagy 2 rész lesz?!
  • II Rocky II
    #834.azaz idézem :
    "Magyar idő szerint jövő hét péntek 3:00."
  • Soldiers
    mikor lesz a 14 rész?
  • Kandurex
    innen könnyen leszedheted
  • II Rocky II
    huh nagy kérésem lenne vmely odaát 3.évad nézőjéhez :)
    ha lenne oly kedves és a részekhez tartozó srt (felirat) file-okat becsomagolná és privátba elküldené akkor nagyon megköszönném:)
    (persze mehetnék és tölthetném őket le vhonnan,szépen egyeséve,de azért is gondoltam hogy megkérek valakit és akkor nem kell nézelődni keresgélni(hiszen vkinek ugyis megvan),szal nagyon megköszönném :]]]]
  • zorden
    Csak sajna keves resz van hatra, a total toltelekek most kulon fajnak, meg ha be is szoltak a sztrajkolo iroknak :-(
  • Kandurex
    sztem meg a family busines részek a legjobbak és töltelék a story :)
  • asd16
    Hát a mostani rész nem volt vmi nagy szám, mert nem vitte tovább a sztorit, de néha kellenek az ilyen részek is!
    várom a folytatást :)
  • Malakai
    Magyar idő szerint jövő hét péntek 3:00.

CW korábbi nyilatkozata alapján még 3 rész lesz, viszont mégcsak 2 részt jelentettek be cím, időpont szerint, amik biztos megszakítás nélkül (értsd hetente :) mennek le.
    Viszont ez nem éppen sok epizód, úgyhogy mostmár ne legyen abszolút töltelékrész! :)
  • II Rocky II
    huh lehet égőt kérdezek,de melyik nap jön a kövi rész?(a 14dik ha jól tudom)
  • Malakai
    Vicces rész volt, a kézikamerás mánia (bár 2-3 horrort nem mondanék még mániának, persze készülőben van még egy-kettő) kifigurázása, semmi több.
    Az előzetes videó elárulta már, hogy itt most még nem fogják továbbvinni az átívelő szálat...
    De a lényeg, hogy visszatért. :)
  • BiG G
    szerintem fasza rész volt :) nem ártott egy kis változatosság
  • II Rocky II
    vagyis na lehet nem fikázás szó szerint,csak az óriási többség egyetért vmivel ő tuti nem(nagy többség értsd 99%):D
    na lekéne szedni a 3.évad eddig részeit,holnap le is fogom :D
  • Bulykin
    miket fikázott? hátha van közte valami izgalmas:D
  • Bulykin
    xD
  • II Rocky II
    sztem ha megnézem nekem tetszeni fog..mert amit eddig a gabr fikázott az mindig fasza volt :Ddddddd
  • Bulykin
    csak azért nem tetszik, mert kézikamerás mánia van:D??
  • gabr
    Igen, már van! Sajnos nagyon szar rész volt, talán a eddigi legszarabb. Itt is ez a kézikamerás mánia mint a Cloverfield, vagy REC, vagy Blair Witch... áááá!!!