4828
1421062838.jpg
  • Malakai
    Nem egészen.
  • gabr
    Úgy három, négy hónap mulva.
  • skygt90
    HI ! előre láthatólag mikor lesznek új részek ?
  • Bulykin
    meg most nem értem mit foglalkozol vele, beszúrtam, megnézted, nemtetszett..okés
    miért kell most itt fikázni? sztem teljesen feleslegesen foglalkozol ilyenekkel..6megás úristen:D lol
  • Bulykin
    most az a baj h 6mega?? és? nem tiltja semmi h ne szúrjam be...lol
  • gabr
    Már bocs örgem, de aki egy 6 megás!!!!!! gif file-t beszúr egy fórumba, nos, az sikeres ember nem lehet!!!!!!!!
  • Bulykin
    ööö...mail-t már küldtem, de ezekszerint nem kaptad meg, sry
    küldök még1x
  • Bulykin
    nem neked tettem be, ha nem tetszik akkor meg ne adj neki hangot...thx
  • macgyver8
    Vártam a mail-t de nem jött:)
    Nagyon megköszönném neked ha lenne rá mód, hogy meglegyen a sorozat.
    Igazából tölteni nincsen ídőm, ezért nagy sz*rban vok:)
    De várom emailodat:
    [email protected]
    ugyanez az msn címem is.
    ÜDV!
  • II Rocky II
    inkább te,ahova mégy csak a feszültséget tudod kelteni??:S
    augy eddig nekem se adta be,csak most:) de nem lett rossz..:)
  • gabr
    Ez szar, modemesek biztos nagyon örülnek neki!
  • Bulykin
    most már nekem se, de amikor betettem a képet, akkor egy kicsit lassú volt:D
  • AntiHero
    Sztem eggyátalán nem szaggat.
  • Bulykin
    csak kicsit szaggat, de jó lenne xD
  • Bulykin
  • zorden
    H: - I shot the sheriff!
    D: - But you didn't shoot the deputy. (es kajan vigyor)

Itt kifekudtem, mint regen a Ghostbusters-es utalasnal :-)))
  • Bulykin
    2 hónap múlva adnak le még 4 részt és azzal fog befejeződni a 3.évad és én úgy hallottam, hogy lesz 4.évad is....
  • painkiller25
    Hy all!
    Nekem lenne egy olyan kérdésem h most a sorozattal mi a helyzet mert a 12 rész után lesz még vagy már csak a köv évadban? mert az imdb n 13 részesnek írják az évadot.most nem tom mi van.MEgőrülök! Plíz valaki válaszoljon
  • PrasCo
    Habár abból az irányból nézve, amerre szép lassan kezd elkanyarodni a sorozat; először is csapdába csalják, majd megd*gják, aztán semmissé teszik Dean alkuját vele, végül fejbelövik.
    Hál'sten, a sorrenden még nem kell variálni. :D
    De jól van ez így. ^^ A leg"mélyebb" részek talán eddig ebben az éveadban voltak.
  • Fabio Capello
    na ezaz erről van szó :D
  • gabr
    Szerintem Lilit-et valahogy csapdába csalják majd, és cserébe, hogy elengedik (vagy nem ölik meg) meg kell törnie Dean átkát. Neki biztos van rá hatalma. Nem véletlen lett behozva egy hatalmas démon! Vagyis, valami ilyesmi. Szerintem.
  • Fabio Capello
    Fel kéne éleszteni kicsit a topikot... Senkinek semmi teóriája mint a LOST-ban? :D És sztem lassan egy HG se ártana :)
  • Fabio Capello
    Jól pofán durrantani sárgaszemű barátunkat, illetve találkozni kedvenc feketeszemű démonunkkal :D Csak a szokásos :P
  • II Rocky II
    szoval,nem akarok visszaolvasni,mert még a második évadnál járok,szinkronosan ameddig megvan:)így az a kérdésem hogy hol is tartunk most?mi a tervek a jövőt illetően:)
  • Bulykin
    küldök mailt
  • macgyver8
    NEM FELTÉTLRNÜL KELL AZ EREDETI...NEKEM JÓ TORRENTES ÉS AMI NEKED IS VAN:)
    BESZÉLJÜNK PRIVIBEN:)
    EMAIL ÉS MSN: [email protected]

ÜDV!
    :)
  • Bulykin
    De te gondolom eredeti DVD-re gondolsz... nekem csak simán entről szedve vannak meg a részek...
  • macgyver8
    ÜDV!
    Nagyon szeretem a sorozatot. Szeretném megszerezni, ha valakinek megvan feliratosan vagy szinkronosan. Bármilyen megoldás érdekel, csere is (Lost 1-2 évad Stargate) Írjatok.
    Amenyi évad megvan, jöhet.
    ÜDV!
    :)
  • otrosinka
    eddig is voltak utalások más filmekre..........................ez jót tesz szerintem
  • MerlinW
    Ez jóvót:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nancy:
    - Szóval, a varázslat... mi a dolgom?
    Ruby:
    - Maradj nyugton... míg kivágom a szívedet.

• Shep
    Hát ez a rész úgy ált össze, hogy vegyük a 13-as rendőrörs ostromát, adjunk hozzá egy kis resident evil-t, vagy akármelyik másik zombis filmet, cseréljük ki a zombikat démonokra és kész is vagyunk. :)
  • szimida
    Az előző 3-4 rész elképesztően jó volt! Tetszik, hogy az évadban mindig előjön ez a bro's közötti érzelmi szál, nagyon jó a sztori meg a színészi alakítás is(de ezt már megszokhattuk). A második évad talán egy kicsit túl ráment az 'evil bitches'-re-ahogy Dean mondaná-próbáltak a sorozat készítői megijeszteni a démonokkal meg szörnyekkel(:D), de ez nem nagyon sikerült, örülünk nagyon, hogy ezt félretették a készítők. Remélem nem rövidítik le a sztrájk miatt a szezont, mert akkor morcos leszek:).
    Ja, és már elegem van abból is, hogy másfél hónap szünet után lenyomnak 4 epizódot aztán megint 2 hónap szünet): Mindjárt megrágom a bakancsomat:s
    Lilith meg nagyon kemény, bár egy kicsit uncsi ez a kislány rémisztget felállás, már elég sok helyen láttuk, bár szó se róla, hatásos volt azokkal a fehér szemmekkel:)
    Az előző rész eléggé hasonlított vlami zombis filmre, csak itt démonok voltak ugye a gonoszok. Hendrikson várható volt, hogy velük lesz, mindigis szimpatikus zsernyák volt.
    És Ruby a legjobb akkoris!:)
  • Bulykin
    látta már valaki az OZ-t? most akarom elkezdeni..igaz nem olyan stílusú mint a Supernatural, de legalább a szünet alatt is nézek valami pótlékotXD
  • BiG G
    baromi hosszú lesz a 2 hónap supnat nélkül :( a franc essen beléjük
  • Shep
    Jó volt ez a rész, egyik legjobb ebben az évadban.
  • Bulykin
    okés, thx
  • Malakai
    Visszatérés április 24, vagyis majd kerek 2 hónap múlva adják újra, és még (már csak) 4 rész lesz az évadban.
  • Bulykin
    és akkor a 3.évad ilyen csonkaévad lesz? vagy még forgatnak pár részt?
  • Kandurex
    ez rész
  • 5w0rdf15h
    egyenlőre igen