4828
-
#1064 Ez engem is érdekelne! -
#1063 hm :( de messze van még 18. -a, alig várom!! -
#1062 mikor adja már le a RTl a 3 évadot? -
#1061 itt_az_odaat_4_evad_elozetese -
#1060 Lehetne hamarabb is, de legalább még ebben a hónapban jön...:) -
#1059 Season 4 Episode 1: Lazarus Rising
Original Air Date: 18 September 2008
After the events in Indiana, Sam tries to find answers to what happened in that room and adjust to life without his brother.
Eh akkor ez is hamarosan újra indul!!! Szabadítsátok ki Wilit ja nem Dean-t -
Norberto91 #1058 Fasza lenne ha így kezdődne az odaát 4 évada:
http://www.youtube.com/watch?v=evo3K2F1W60&feature=related
Nekem bejön, bár csak fanmade! -
#1057 Ki mondta hogy nem így lesz? Egy egy részletet látunk csak, lehet hogy visszaemlékezéses formában lesz róla szó hogy jön ki a pokolból, vagy tudomisén. -
#1056 nem szokás,de pl itt eltudtam volna képzelni siman,hogy Sami segít a bátyjának kiszabadulni és addig bizony egyedül lessz :D (gondoltam vmiért kiakarták irni a filmből egy időre--szal nem volt logikus hogy már az első részben Dean már szerepelni fog :D -
#1055 akkor most winnie-től idéznék, az első számú sorozatgurutól:
"(...) úgy, hogy ő a főszereplő, gondolom. sorozatokban, főleg kétszereplősökben, nem szokás kinyírni a főszereplőt."
logikus :) -
#1054 nekem elég sok,hogy dean az első pár részben kiszabadul :D
pedig azt hittem hogy az évad feléig nem fogom látni :D -
#1053 túlzottan sok nem derült ki belőlük, de legalább szép az új leányzó :) -
#1052 [URL=http://www.sg.hu/cikkek/62119]Odaát: 4.évados képek^^[/URL] -
#1051 ilyen is kell! -
#1050 hát nekem egyikse tetszet -
#1049 -
#1048 Már miért lenne szar? Eddig is hangulatosak voltak a "special" epizódok. -
#1047 http://www.sg.hu/cikkek/61880/fekete_feher_lesz_az_odaat
DE SZARRRRRRRr -
#1046 jólvan igazad van :D
mind1 .:D
-
#1045 Biztos hangulatos lesz...remélem. -
#1044 nem mind1, mert akkor az azt jelentené, hogy a legeslegelső rész a 4.évadban ff lesz...
így meg nem tudjuk melyik rész lesz ff, csak annyit hogy az évad első felében lesz...érted már-e -
#1043 "egy fekete-fehér epizódot terveznek a 4. évad első felére"
első felére ff epizod---na igy olvastam :D akkor igy ok,egy epizod.
de akkor ennyi erővel irhatnák ugyis ,h
a 4.évad nyitó epizodja fekete-fehér lessz.:D nem?
mind1.:D -
#1042 ki mondta hogy az évad első fele lesz oylan???XD
csak egy epizód...sztenm olvasd el még1x:D:D:D:D -
#1041 lol
akkor készitsenek 3 részt kb ugy de ne az egész évad első felét :S bár lehet h jól nézne ki :D -
#1040 "A Supernatural készítői egy fekete-fehér epizódot terveznek a 4. évad első felére, mely tisztelgés lenne a klasszikus horrorok (Drakula, Farkasember, Múmia) előtt."
(forrás: Sorozatjunkie) -
#1039 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ő, legalábbis pont úgy néz ki mint ő, úgy is viselkedik, meg ugye kimászik a sírból. De attól még lehet hasonmás :o) -
#1038 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dean megy be a boltba? -
#1037 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az hogy kimászik a sírból ÉÉÉS bemegy a boltba, ez a lényeg :D
És tényleg idegesítő a vinnyogás, meg a csaj alig bírja tartani a kamerát amivel a kivetítőt filmezi :P. -
#1036 imdb-t nézegessed iylenkor:) -
#1035 google ad valóban,de mivez ez egy forum és kokrét dologgal (jelen esetben filmel:odaát-supernatural) foglalkozik,így merészkedem ide irni ha vmi problémám/kérédsem van a sorival kapcsolatban:) -
#1034 google mindenre ad választ ám :D
dean az a jensen
niki aycox pedig Meg Masters -
#1033 az a nő meg ki ? a fimbeli nevét mond..
még mindig nem tudom h meik a dean---a jared vagy az ackles.
de jaredre tippelek :) -
#1032 Supernatural S4: Niki Aycox vissza fog térni egy epizódra, mint ahogy a Ghostfacers-bagázs is - utóbbiak kapni fognak saját sorozatot, lehet, hogy mobilra vagy netre, de az is lehet, hogy egy másik tévécsatornára. -
#1031 semmi én is megnéztem semmi spoiler nincs benne bemegy egy boltba oszt jóóvan vinnyognak össze-vissza -
Csaba007 #1030 sorozajunkie-n fetnvan az első 5 perc! Ha valaki emgnézi mondja már meg,hogy mia lényeg:)
Mert tökre nem vágom:)
-
#1029 nem bírom kivárni! :) -
#1028 Bakker, nem kéne néznem ezt a topikot :))
Csak azt érem el vele, hogy várom a szeptembert, de főiskolásként ez elég abszurd! :o) -
#1027 2008-Sep-18 Supernatural 04x01 Lazarus Rising
2008-Sep-25 Supernatural 04x02 TBA
2008-Oct-02 Supernatural 04x03 Monster Movie
2008-Oct-09 Supernatural 04x04 In The Beginning -
#1026 mostmár nekem is :) -
#1025 ez a szám nekem megvan