4828
-
#824 s03e13-hoz talált már valaki angol szubot? -
#823 ott a pont :) -
#822 De láttam, és ezt a hangnemet nem érdemeltem ki, finomabb módon is megfogalmazhatnád a mondandódat. Én pusztán a jelenleg hatályos médiatörvényt közöltem, ennyi. -
gabr #821 "az RTL csak a lejátszási és a szinkronizálási licenszt veszi meg, nem nyúlhat bele a szalagba, nem vághatja meg"
Te csak álmodsz kisbarátom! Ezek szerint TE még nem láttál végik az RTL-en egy horror filmet! -
#820 az rtl mikortol adja??mert most fejeztem be a második évadot és háát elég jo:D gondolom a 3dik mégj obb lesz. -
#819 Hiszed, elég durván szokott pedig vagdalni a filmekből is. -
#818 felejtős
1. 11 után azt adnak le amit akarnak
2. az RTL csak a lejátszási és a szinkronizálási licenszt veszi meg, nem nyúlhat bele a szalagba, nem vághatja meg. -
#817 ez a 3 évad elég véresre sikeredett az rtl kurva sok jelenetet kifog törölni sztem -
zorden #816 Jah, az mas... bosszanto :-( -
#815 tudom:D
csak nekem más gondja is szokott lenni, pl.: néha, ha gondol egyet akkor nem játsza le a filmet, amit már vagy előtte vagy 2szwer megtett:D
vagy pl: hang meg felirat van, de kép nincs -
zorden #814 Off: Neha csinal ilyet az asztali lejatszok egy resze, ha nem DOS "kodolasu" a felirat. Egyszeruen csak at kell konvertalni. -
#813 kössz all -
#812 Még 4 rész lesz, vagyis összesen 16. -
#811 Imdb-n 14-ig van számozva. Lehet, hogy a maradék (+6 vagy 8) csak ősszel vagy jövőre lesz leadva. -
#810 azt nemtudjátok hogy a 3 évad hány részes lesz?? -
#809 nm:D -
#808 ja dvd néztem de megnéztem gépen azon se volt jó letöltöttem egy másikat az már jó volt!! kössz all -
#807 igen:D
Hol nézed? gépen vagy dvdlejátszón? mert nekem szokott lejátszóm néha ilyet csinálni, szal ha nem gépen nézed akkor tedd azt:D
vagy tölts le más verziót -
#806 igen -
#805 neked az egész feliratot lehet látni?? -
#804 nem -
#803 nektek is ien a felirat?? -
#802 3-4 percenként bedobb egy egyszavas szót -
#801 most nézem 3 évad első részét de olyan feliratot még életemben nem láttam akkora egy fos -
#800 óóóóó 11 nap inkább adná már az RTL -
#799 ### -
#798 mikor adják már a 13 részt????, már vagy 1 hónapja nincs semmmmmi!!!!!! -
#797 Ez a harmadik évad nagyon beteg :)
A karácsonyi kiadás is elég komoly volt :P -
#796 kösssz -
#795 Tessék:Supersubtitles -
#794 Hi az Odaát 3 évadnyához tudnátok felirat honlapokat adni
??? -
asd16 #793 13ik rész fog majd jönni.
ugy tudom hogy 4 részt adnak már csak le a sztrájk miatt ennyire futotta.
ujabb hirt nem hallottam róla -
#792 höhö..hát hogyhog visszatér?hanyadik rész fog jönni?(jahh és hany reszes az évad?)másodikat fejezem be a hétvégén)
huuh ősszel ne is mondjatok..
prison break,heroes,majd 24,odaát,dexter....szinte majd lessz oan idő mikor mindennapra jut egy sori:D -
#791 még beljebb -
#790 ősszel az összes sorozat beindul nem? -
#789 jee:D az fasza lesz:D -
#788 időszerű :) már kezdem nagyon hiányzolni a családi üzletet :) -
asd16 #787 Április 24én tér vissza a Supernatural!
A 4. évad már biztosra vehető, ami ősszel startol az USA-ban! -
#786 mind1 -
#785 igen, egészen valószínű hogy egy 6 megás gifet kéne tenni bannernak