4828
1421062838.jpg
  • Bulykin
    ez volt az utolső rész?
  • PrasCo
    Mert nem éppen egy közönséges démon, hanem kicsit komolyabb játékos. =)
  • gabr
    Megint egy jó rész volt! Miért volt fehér a kislány szeme?
  • zorden
    Basszus, amikor meghallottam az Asia zenejet, na mondom, tuti Groundhog Day feeling (nem tudom miert, de az egesz szituacio rogvest erre utalt). Az lett. Es egesz jo lett a resz :-)
  • stargatelost
    omg ez akkora 10/10-es rész volt
    minden tekintetben állat volt, évad legjobbja eddig
    a 3x03-as (Bad Day at Black Rock) is azért szorosan mögötte van
  • AntiHero
    Uhh mien zsír rész volt.

Kedvenc részem eddig ebbe az évadba.
    Mondjuka s2-be is ez a rész volt a kedvencem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A jines vagy mie ez
  • AntiHero
    3/11 nem?
  • gabr
    Jó rész volt ez a 3/12, amikor egyszerre beszéltek jót röhögtem! :)
  • Victor1103
    Most nézem hogy lesz 12. rész is.Jeee!!!Nagyon király lesz az is:)Úgy tudtam ,hogy csak 3 rész forgattak le.
  • Victor1103
    Nagyon-nagyon komoly volt a mostani rész:)Kár hogy most megint kényszerpihenő lesz:( Remélem 4-5 rész még elkészül erre az évadra mert ez így fura lenne ha finálénak számítana.
  • Bulykin
    nah már vége a sztrájknak, kíváncsi vagyok így hány részes lesz az évad, mert eddig 11 rész van kész asszem, de még nem láttam semmi infót a továbbiakról....
  • baba027
    Sziasztok!Nagyon komoly a harmadik évad!Már a 10. részét néztük meg:)!
  • Victor1103
    Következő rész nagyon komoly lesz már alig várom!Totál a Csillagkapu SG-1-ből jutott eszembe az a rész mikor mindig újraélte O'Neill és Teal'c ugyan azt a napot:)
  • Fabio Capello
    Érdekes teória. Szerintem Azazel a Szeráfok megbízásából dolgozott, és meglehet hogy a szerződés amit Johnnal kötött, csak a saját érdekeit szolgálta, és nem azt a parancsot amit a feljebbvalói adtak neki. Lehetséges, mivel a Colt az egyetlen ami árthat neki, és igazából a Szeráfoknak édesmindegy hogy kit durrogtatnak fejbe vele, hiszen ők "elérhetetlenek", őket úgyse tudják megölni. Ellenben Azazel nem kockáztatja a saját khm... életét, és kihasználja az adandó lehetőséget. Szerintem. Mindenesetre van egy olyan érzésem hogy tovább fogunk még haladni a pokoli hierarchiában, és elő fog itt kerülni még egy két démon aki a háttérből irányította a dolgokat
  • PrasCo
    Hm, egyébként csak egy kis "gondolkodás". John ugye, eladta a lelkét a sárgaszemű csávónak, aki, mint utóbb kiderül a harmadik évadban, nem más, mint...
    Azazel, aki a Pokol első körében közvetlenül a Szeráfok után következő Kerubok baromira illusztris tagja. Tecciktudni', akik a "bezárt a bót" Édenkertet is őrzik "kivont karddal".

Namármostan'.
    Remélem, a második évad végét nem kell Spoilerezni, aki még nem nézte, az ugorja át a komplett hozzászólást inkább.
    Dean fejbecsókolja a fent említett urat a Colttal, John meg szépen megtér a rák tudja hova, mindenesetre olyan effektet nyomtak el, ami nem éppen a pokolba elrángatott lelkeket kíséri (ezt lásd még: Road Kill, vagy amikor a papot takarítják el). Tehát a szerződés felbomlott.
    Arra lennék rohadtul kíváncsi, hogy Dean ügyét a "bürokrácia" meddig vitte el a Pokolban. Kivel szerződőtt? Megint előkaparnak az írók valami "főördögöt", vagy ezúttal, mivel már úgyis tökig gázolnak a démonokban, méginkább bedurvulnak, és kerítenek egy Szeráfot?
    Az lesz szép, ha a negyedik évadban Lucifer fejével focizgatnak már... esetleg mind a három fejével.
  • AntiHero
    10. rész igen jó volt.
  • Bulykin
    GEcc...majdnem minden topicba beírta XD lol
  • Gudakes
    Jó filmezést hozzá!
  • Fabio Capello
    Hello képzeld nekem is megvan, viszlát
  • otrosinka
    lessz hidd el..............................
  • Bulykin
    Ha lesz felirat, akkor a hosszupuskán vagy a feliratok.hu-n 1000% hogy ott lesz....nyugi, csak várj, mert nem olyan könnyű a fordítókknaj sem:D
  • stargatelost
    komolyan mondom, annyira rohadt nehéz benézni egy másik fórumba, ha már ide benézel és még le is írod a hülyeségeidet?
    ha már ránézegetsz a hosszúpuskára, akkor benézhetnél esetleg a fórumba és ott is az Elkezdett fordítás bejelentése c. topikba, és máris megspóroltál volna magadnak egy hsz-t
    és most komolyan...ha azon a két helyen nincs, akkor hol az anyámba lehetne még máshol?

sorry, de herótom van már ettől...
  • Cike
    A 9. részhez hol tudnék leszedni magyar feliratot mert még se a feliratok.hu-n se a hosszupuska.hu-n nem volt eddig felirat pedig már pénteken le lehetett tölteni nálunk is???
  • Bulykin
    Ahha, ezt én is olvastam:D
    Csak reménykedni tudunk, hoyg 1hónapon belül vége lesz ennek a hülye sztrájknak....de hát...nah mind1
  • grebber
    Erre most bukkantam:

Saccolás helyet az Odaát készítője és mindenese, Eric Kripke nyilatkozott arról, hogy miképpen is befolyásolja a munkabeszüntetés a sorozatukat. Kiderült, hogy az összesen 12 leforgatott epizóddal rendelkező széria, a legjobb esetben is csak 2-3 résznyi lezárást fog kapni a 3. évadban, ami 15-16 forgatandó részt jelent, a tervezett 22 helyett.

Persze ez az előrejelzés csak akkor érvényes, ha a sztrájk egy hónapon belül véget ér. Ellenkező esetben a sorozat 3. évada ott fejeződik be, ahol a sztrájk miatt leállni kényszerültek.

forrás: Innen SG-ről
  • grebber
    Ahogy őket ismerem tuti kijátszák majd azt az egyezséget!
  • zorden
    Igy kell ezt, halad a fovonal, de erdekes maga az eset is. Tetszett!!!
  • Kandurex
    na isten'ments, Dean maradjon!
  • Shep
    Igen.
  • Bulykin
    Ruby az a szőke csaj?
  • Victor1103
    Hát ez hihetetlenül jó rész volt!Alig vártam már hogy újra legyen.A történet is nagyon király és részről részre jobb.Bár én arra szavaznék hogy találjanak kiutat Dean sorsát illetően,de ha mégsem akkor Ruby-t simán el tudnám képzelni Sam mellett a 4 évadban.
  • Bulykin
    mi van vele?
  • grebber
    Supernatural.S03E09.HDTV.XviD-XOR
  • Bulykin
    Nah, ma folytatódik Amerikában:D:D csak az a baj, hogy 4rész erejéig....
  • Bulykin
    okés, thx
  • Kandurex
    nekem is mindig azok tetszettek jobban, a főszál okés, legyen, de inkább a családi üzlet vitel érdekelt :)
  • grebber
    A 3. évadból 8 rsézt vetitettek eddig!
  • PrasCo
    Ízlés dolga. Nekem határozottan tetszettek a "family business"-részek.
  • Bulykin
    Supernatural S02
    10/8
    Gyengébb lett bizony, mint az első évad, de azért hozta a kötelezőt, főleg az uccsó két résszel:D, az nagyon izgi volt...
    Szerintem sok volt az olyan rész ami nem nagyon kapcsolódott a főszálhoz, csak ilyen fillerek voltak, de az is élvezhető volt...
    Kívácsian várom a 3.évad részei:D
    Eddig abból hány rész ment le? Érdemes ledarálni egybe vagy várjak még:D?
  • Bulykin
    Nah, lejött a 2.évad, holnap vagy holnapután már nézem is...már nagyon kíváncsivá tettetek:D:D