4828
-
Bala00 #703 köszke! amugy tudom hogy most megy az rtl-en csak nem mindig vok otthon meg szerintem jobb ha együtt nézem majd meg az összes részt még ha tart majd 15 óráig is:D:D
-
#702 Jelenleg a második évad 11.-ik résznél tart a szinkronos verzió úgyhogy még bele fog telni pár hétbe amíg lemegy. -
#701 Még csak most megy az RTl-en, asszem eddig 10 vagy mennyi rész ment le, de a lényeg hogy még nem ment le a 2.évad végig...
De ajánlom figyelmedbe a nagyobb magyar torrentes oldalakat. -
Bala00 #700 sziasztok nem tudjátok honnan lehet letölteni a második évadot magyar szinkronnal? mert találtam egy hüe dual audiosat de az elég szar!!! -
zorden #699 Next episode: Malleus Maleficarum
Airs: Thursday January 31, 2008
Forras: TV.com -
#698 Valakinek nincs infója a következő epizód időpontjáról? -
#697 -
#696 Komcsi??? Hát én most tökre összezavarodtam...sztem ti szivattttok:D
Nah majd kiderül.... -
#695 Nem hülyéskedik, de a 3. évadban újra ők vannak, csak az a pokolban játszódik és tömény szex és erőszak. -
#694 Mivan???? Most csak hülyéskedsz ugye???
Még 40% és lent van, majd leellenőrzöm...:D -
#693 -
#692 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindhárman meghaltak és a második évad teljesen új szereplőkkel fog menni :) -
#691 Hali!! Én most néztem végig az első évadot és hát....alig várom hogy lejöjjön a 2.
Nem is tudom, hogy eddig miért nem néztem...nagyon király..
De amilyen vége van az első évadnak?? húúú... -
#690 az biza, én csk most néztem meg........:P
tetszett.... -
#689 Sztem is jó volt:)Karácsonyi hangulatos. -
#688 nekem nagyon tetszett..jó volt látni a visszaemlékezéseket is -
gabr #687 Szerintem jó szar rész volt, akárcsak a mostani smallville rész! -
#686 nem kő ellőni az összes puskaport egyszerre......... -
#685 egyetértek, de ettől függetlenül nagyon hangulatos rész volt:) -
zorden #684 Nem rossz, nem rossz, de SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megint egy helyben topogtunk -
gabr #683 Már van angol! -
#682 Supernatural.S03E08.HDTV.XviD-NoTV
Szerettel várjuk a feliratot :D -
Fatanur #681 thx az infót -
#680 December 13.-án szakítja meg egyetlen rész a bizonytalan hosszúságú szünetet. -
Csaba007 #679 Jah!
Köv rész December! -
Fatanur #678 itt is szünetet tartanak?!?
-
#677 Meg a szemben is közvetlen a véráramba kerülhet, de a Bloodlustban is, mikor Dean azon a körfűrészen vagy min kinyírja a vámpírt, akkor mutatják is, hogy tiszta vér lett az arca, de igen, ez csak kötekedés. :) -
zorden #676 Mondjuk amikor Sam lefejezi a vampir-pajtast, azert frocsog a ver rendesen es azert elotte Sammy fiut is kisse veresre vertek. Na de ez csak kotekedes :-) -
#675 ja sry lemaradt :Cc
@gabr: mondták is a részben, ugye ha megharapja a nyakát, akkor SZÍVJA a vérét, és a vérszívófogaiban a vámpírnak NINCS vére, ergo harapáson keresztül nem változik vámpírrá az akit megharap a vámpír. ámde amikor megvágta magát, és a vérét a néger sebére tette, na akkor már megvolt a vérfertőzés. -
#674 Amikor a párt elrabolják (A Colttal csókolják homlokon utána a főkutyájukat), akkor miután a csávót felzabálták, a csajt vámpírvérrel változtatják át, ott sincs szó semmiféle harapásról. ...ha már a vámpír egyszer megharap, ott nem hagyja abba. :D -
#673 2tő is volt már:) Összesen 3 van asszem. -
#672 Régi filmeket mondtál, na mind1.
Rég láttam már az első évadot, volt erről szó benne? Mert ugye ebben a részben egyértelműen a vámpír vér megitatása (vérbe juttatása) volt a módja.
A második évados Bloodlustban tudom, hogy nem volt téma az átváltozás. -
gabr #671 Nadekéremszépen, már volt egy vámpíros rész, és ott is ez volt a helyzet! -
#670 Spec láttam, de attól még tök lényegtelen, ha te láttál olyan filmet, ahol a vámpírnak elég megharapnia. :)
Mégha egy Bram Stoker drakula feldolgozásról lenne szó... -
gabr #669 Mi és? Ha nem láttad az utcsó részt, akkor mit okoskodsz itt? -
#668 És? -
gabr #667 Nade, a régi filmekben úgy volt, hogy nyakon harapta, és akkor már vámpír is lett. Nem? -
#666 A vámpír vérének kell a szervezetébe jutnia, hogy vámpírrá váljon. -
gabr #665 Én azt nem értem, hogy mivel Dean-t megharapta a feka, miért nem lett ő is olyan? Vagy ha kinyirják a vámpírt aki megharapja az embert, akkor elmulik a hatása? -
Lacika 79 #664 spoiler?