4828
-
qper #21 senki nem nézi már a Supernaturalt?? -
qper #20 Belenéztem a négyesbe. Normális az a TV-adó amelyik sugározza? Jó, hogy nem a képernyő közepére nyomják az adó logóját. Borzasztó zavaró helyen van... -
qper #19 szerintem én is ezt írtam :) -
#18 Jaja, bár igazság szerint én jobban örültem volna egy Angel szintű SÖTÉT hangulatú sorozatnak. Az mennyire hiányzik :) -
béricsi #17 már elnézést, de köze nincs a horrorhoz szerintem.
Thrillernek mondanám, és igen, valóban van benne tini-feeling, de még pont a hatáon van szerintem, esti kikapcsolódásnak tökéletes. -
qper #16 Bajdövéj, meg akartam kérdezni már tegnap is, de kiment a fejemből:
az eltűn aput nem Robert Downey Jr. játsza véletlenül? -
qper #15 igen, pont ez a tinihorror feeling taszít az egésztől, az elején kezdtem magam beleélni egy jó kis gótikus hangulatú horrorsorozatba, de sajnos számomra merőben mást nyújtott a dolog :)
persze ettől még több mint valószínű hogy a produkció jó, csak hát én vagyok ilyen ízléssel megáldva :D -
#14 Egy kicsit olyan Angel (Light) + tinihorror keveréke, laza szórakozásnak mindenképpen jó :) -
qper #13 ha már letöltöttem, csak nem törlöm le megnézés nélkül :)
-
thiefpaper #12 Ha az első rész nem tetszett, akkor a következő 2 sem fog, szerintem. -
qper #11 megnéztem az elsőt, nekem nem tetszett. Erős parázós nyitánnyal kezdett, ezután a közepe inkább egy délutáni tinihorrorhoz hasonlított. A vége viszont megintcsak ütős volt.
Megnézem még a 2. 3. epizódot, adok még egy (2)sanszot neki. -
#10 Tényleg nem volt rossz az 1x03.
És minden rész különböző (egy kicsit attól tartottam, hogy olyan X-aktásan egyforma részek lesznek benne) -
qper #9 Elkezdtem tölteni a pilotot, kíváncsi leszek rá milyen. -
#8 Supernatural
1*03 egész jó lett, jobb mint múltkori rész volt, annál érdekesebb, érdemes megnézni!
Night Stalker is nemsokára kezd, az is ilyen feeling! -
#7 a treshold sem rosz, bár inkább a misztikus sorozatok jobban bejönnek -
#6 Akkor nézd meg az Afterlife-ot :p
Nekem csak az nem tetszik benne, hogy semmi bevételük, csak kiadásuk van, mégis tökig fel vannak fegyverkezve (hamis hitelkártyákból hosszú ideig még ott sem lehet megélni) -
#5 2. rész kicsit leült, reméljük a legjobbakat, hiányzott nekem ilyen sorozat, lehetne mozgalmasabb meg parásabb monduk... -
zero977 #4 Én is megnéztem az 1. részt,
a Kör keresztezve Constantinnnal ...de nagyon fasza ! -
#3 Még csak az elsőn vagyok túl (túltermelés van sorozatokból hál isten :))))), és tetszett.
No nem volt azért überkirály, de megütötte az X-akták szintjét, tehát nyugodtan nézhető :)
-
thiefpaper #2 Nekem bejött, főleg az első rész, a második kicsit másabb volt, de az is ok. Én imádom a misztikus szószokat, és ez szerintem elsőrangú a kategóriában. -
#1 Egy izgalmas, új misztérium sorozat, jellemzően a gonosz elleni küzdelem színpadán.
A Gilmore sorozatban, és néhány mozifilmben nagyot alakító Jared Padalecki főszereplésével.
Felirat már van az első részhez, és remélem lesz folytatása))