4828
1421062838.jpg
  • PrasCo
    Felirat hosszúpuskán.
  • BiG G
    WÁTTÁFÁKKKKK ez a rész, ez bazdmeg nagyon ütött :|
  • Malakai
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Háború valószinüsíthető, hogy nem lesz és nemcsak az erőviszonyok miatt, bár azért egy Lilith pl lehet szembe tud szálni vele, attól mert egy lélek visszahozásához nincs hatalma, máshoz lehet.. Meg eleve valószinüleg az angyalok nem igazán avatkozhatnak be közvetlenül semmibe, vagy hásonlou, mert különben nem lenne szükség Deanre.
  • Victor1103
    Hát megnéztem és szerintem ez volt az eddigi legjobb supernat évadnyitó mindközül!
    Először is kezdeném azzal hogy nagyon remek hogy Dean-t nem írták ki a sorozatból mert nélküle tényleg nem lett volna olyan az egész.Ebben a részben az tetszett a legjobban hogy a sorozat képes volt nagyon sok újdonságot felvonultatni.Gondolok itt a legnagyobbra az angyalokra és magára Istenre de említhetném azt is hogy Sam már képes használni a képességeit.Két dolog nem tetszett ebben a részben az első az hogy az angyal(okat?)(kitudja lehet hogy lesz még több) túl erősnek állították be a démonokhoz képest pedig ez egy nagyon jó angyal vs. démon háborúnak lehetett volna kiindulópontja.A másik pedig hogy örülök hogy a Ruby karaktere visszatért de választhattak volna egy hasonló szőke színésznőt mert az előző sokkal szebb volt mint a mostan.Ettől eltekintve ez nagyon erős kezdés volt számomra mindenképp és alig várom a jövő heti adagot!
  • Kandurex
    jó hír, készül a magyar felirat
  • broman191
    Supernatural.S04E01.HDTV.XviD-NoTV - Reggel még csak külföldi zárt oldalon láttam, aztán pár órára rá volt máshol is. Nem fake, igazi. Lehetett volna jobb is a kezdés, de úgyis nézni fogom továbbra is...:)
  • PrasCo
    Hihetetlen, mennyit szenvedtek. :]

Én ilyenkor a legtriviálisabban járok el: vövövödottorrentzdotkom, rákeres, mininova, heló, egy óra. Nincs pénzezés, nincs szívás. :)
  • mumpic
    Ez valami Supernatural.S04E01.DVDSCR[ENG_HD]2008.AC3.TELESYNCv2.-LOL.avi
    Én arra gondoltam, hogy ami a torrenten van fájl, az kamu. Mintha szoktak volna kamu cuccokat is kipakolni, bár nemtom mi értelme lenne. Mondom nem értek hozzá. :)
  • II Rocky II
    angol felirat már van szal mégbíztosabb hogy kamu nem lehet :)
  • II Rocky II
    tuti nem kamu..smswebre nem tesznek kamu anyagot :D
    én onnan szedem,torrent nem jo :D
  • mumpic
    Megkérdezhetem hogy honnan szeditek? Mert én valami btjunkieról vagy mi... (nemértekatorrenthő' ) De a hozzászólók szerint kamu a file amit le lehet tölteni.
  • II Rocky II
    én semmilyet nem találtam még :( :D de estére remélem hogy lessz ,és majd akor nézem meg!
  • BiG G
    talált már hozzá valaki legalább angol feliratot? :)
  • Kandurex
    váááá, végre!! Nagyon vártam, egész nyáron :(
  • II Rocky II
    ja én is most döbbbentem rá ogy kint van :D
    pedig holnapra vártam,mert azt hittem ma este jön :DDDD hajráá! most megnézem van e felirat de sztem csak estére lesz.
  • Shep
    Hatalmas az elején a régi részeket felelevenítő rész.
  • BiG G
    itt a 4x01! :)
  • Bulykin
    yepp
  • II Rocky II
    pénteken jön ugye?:D vagyis nekem mint felirattal nézőnek kb szombat estig kell várni ugye?
  • 5w0rdf15h
    na már csak pár nap :)
  • broman191
  • Bulykin
    Robert Wisdom (Lechero a Prison Break-ből) visszatérő szereplő lesz a Supernatural-ben és Uriel-t fogja játszani, aki foglalkozását tekintve… gyilkos.
  • kirol
    Zsír. :(
  • stargatelost
    mármint a dvd-rpies vezrióhoz
  • stargatelost
    s3-hoz tudtommal még nem időzítettek magyar feliratot....
  • kirol
    Na leszedtem a S3-at (Supernatural DVDRip.XviD-ORPHEUS), de egyik felirat se jó hozzá. :(

Valaki tud segíteni?
  • II Rocky II
    ha már szinkron akkor azt mondom a SN-nek jó a szinkronja sztem :)
  • Bulykin
    nah jah, én megpusztulnékXD

#1075 a tv2 az első évad után a gyenge nézettségre hivatkozva mondta nem is egyszer azt hogy nem lesz 2.évad, de aztán csak leadták és nem bánták meg, ugyanis a nézettsége nagyonn volt mint az 1.évadnak...ez tuti így volt^^
  • Shiwo
    ez főleg annak kibacás, akinek nicns netje vagy nem ért hozzá annyira, hogy letöltse magának a 3. évadot..
  • Malakai
    Tv2-nél Hősökre ilyenre nem emlékszek, max azt értelmezték valakik félre, hogy szünet jött (magyar TV nézők igen nagy részének az évad elnevezés is újdonság, de szerencsére már elkezdték a TV-ben is mondogatni egy jóideje).
    Mondjuk egy RTL Klubos nyilatkozatban se volt semmi az Odaátról, nem?

Szinkron terén pedig Prast tudom megerősíteni, ha eredeti hangal nézi vki a sorozatot, akkor már biztos, hogy ő is hallani fogja, hogy a különbség már fáj. :P
  • Bulykin
    hát ha ez igaz akkor az rtl klub egy farok^^
    az első 2évadot lenyomják a 3.at meg már nem??? loálXD
    ha most szinkronosan nézném akkor tuti falba ferném a búrám, mert ez akkora kibaszás...

egyébként nem kelle sztem elhinni, volt már ilyen a Hősökkel a tv2nél, azt mondták h nem lesz 2.évad magyarul és tessék, már le is adták^^ szal...
  • PrasCo
    Én alapvetően nem vagyok egy szinkronfikázó - angolulmindentjobbantudó - sznobságátazösszesfórumrakiteregető csávó, de most lerakom neked a nyakamhoz a nagybökőt, hogy Kandurnak igaza van. A magyar szinkronhoz tévében volt szerencsém, és felért egy sokkal. Úgy tíz évet levon Deanék életkorából. Az eredeti angolban a hangok is nagyon a helyükön vannak, ez a magyarról meg olyan túlzottan nem mondható el. Ez a sorozat pedig megérdemli, hogy echtében hallgasd Dean ordítását...
  • kirol
    Szerintem meg tök jó.
  • Kandurex
    elve hiba magyarul nézni :/
  • kirol
    Ezt más is megtudja erősíteni?
    Mert ha nem lesz, akkor ugye nem várok magyarra.
  • Soldiers
    ezt írták
  • Soldiers
    Szomorú vagyok, hogy az Odaátot tényleg nem folytatják a 3. évaddal. Én ugyan láttam, de a szinkron érdekelne.
  • Soldiers
    ja
  • kirol
    Ez komoly?
  • Soldiers
    a sorozatjunkin egy komment-be volt hogy az rtl nem fogja levetíteni a Odaát 3 évadját