4828
-
#583 SG cikk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jupíí lesz még 1 női "főszereplő" -
Fatanur #582 Ez egyre jobb... -
#581 Genya jó eddig ez a 3. évad! -
#580 -
#579 sexi démon -
zorden #578 majd meglatjuk... :-))) -
#577 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval mégis csak van "jó" démon is :D -
#576 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
What could you possibly give to me?!
I can save your brother.
Supnat a legnagyobb!!! -
#575 Eddig a legobb!! -
Csaba007 #574 Eddig a 3. évad nagyon király!!! -
Paddy #573 Osztom a véleményt a második évaddal kapcsolatban.Sztem is halál fosul indúlt-már azt hittem cancelt kap-de a végére pumpáltak bele egy kis vért. -
#572 WOW nagyon jó rész volt sztem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az alakváltók meg rohadt jól néztek ki. -
#571 Supernatural s03e02 (hdtv-stfu) felirat -
Lacika 79 #570 Én Firefox-al szoktam -
#569 nincs -
Fatanur #568 Sziasztok !
Biztos már sokan kédezték, de felteszem én is a kérdést:
Van olyan programm amivel lehet nézni a CW-t? -
noral #567 Heh, jövő héten nyomják a másodikat csodás kis hazánk még csodásabb csatornáján. -
#566 Hát az első simán, a második már kevésbé, legalábbis számomra a második sokkal kevésbé tetszett, a végén volt pár jó rész, de az évad első fele nagyon gyenge volt. -
zorden #565 Sztem az elso evad ismetelheto... siman. -
#564 Hát 1x sztem még simán megnézhető. Vannak jó részek. -
Csaba007 #563 De! Épp azért filózok a megvételén, hogy újratudom-e majd nézni hamár megvettem! -
#562 Nem láttad még az első évadot? -
Csaba007 #561 Hi!
Valaki megvette az első évad-ot dvd-n?? Mert én msotanság akarom de mindig elbizonytaladom,hogy visszafogom-e nézni! Meghogy milyen?? -
zorden #560 meg zizegett a lampa is... -
#559 vagy a csajnak is van képessége, mint láthattuk az előző évadban több embernél is...................sztem -
#558 Nekem úgy tűnt, mintha kissé hanyagolták volna a Supernatural-re jellemző szürkés látványvilágot. Pl. a nappal játszódó jeleneteknél ragyogó színek voltak. Azért remélem nem fogják mellőzni...
Amúgy a költségvetését csökkentették a sorozatnak, amiatt h a 2. évad nem volt annyira nézett? -
#557 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem egyértelmű hogy nem ember (az eltűnések miatt is) -
#556 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár ha nektek más a véleményetek irjátok le!Na lehet hogy egy jó "angyalt" is kiszabadítottak??Mert szerintem aki segített Dean-nek csajszi azzal a késsel nem "ember" -
#555 a privat goldon megy is :) -
#554 bujaság mehetett volna részletesebben is :)))) -
zorden #553 Aaaah, az szerintem max. evad es sorozatzaro lehet, annyira durva ellenfel :-)))))
Remelem folytatodik a tortenet es nem monster of the week stilusban jonnek az osszefugges nelkuli reszek. Az elso evad nagyon jo volt, azt a stilust kellene tovabbvinni. Eddig jo a kezdes! -
#552 Chuck Norrys -
#551 bazz..ha ezt a 7et már az első részben kinyírták, ki a fene jön ezután??? Diablo? -
#550 Huh de vártamm. Kafa kis évad nyitó+nagykéssel kolbászoló kicsilány, aki karatés.Érdekel ki is mi is ő :)
Nem volt hiába a várakozás
Köszi a feliratot.......
-
#549 -
#548 bizony fasza lesz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
kiváncsi leszek hogyan fogja majd Dean "semlegesíteni" az alkut a démonnal amivel visszahozta a tesóját a halálból. muszáj lesz neki mert nem fogják kiírni az évadból az fix
-
#547 hmmm jó kis rész volt. Jó évadnak nézünk elébe. -
#546 Supernatural s03e01 (hdtv-xor) felirat
köszi Seth_greven -
#545 én is:D -
#544 Szeretettel várom a feliratot hozzá :D