4828
-
#663 btw pénteken megnéztem énis, csakmár lusta voltam irni, szal mekkora durva volt amikor sammy puszta kézzel (na meg azzal a zongorahúrral vagy dróttal) levágta a néger faszi fejét :DDd háténott meghaltam paszmek :DA:S_:D? -
#662 mindég is mondtam, szinkronosan semmit se :[ -
#661 "nem,..én egy ninja vagyok"
:DD -
ryhdeksan #660 nah megnéztem, elég durva ez a rész -
#659 remélem meglesz,már igencsak megnézném -
#658 am havernak mondtam hogy nézzen bele ebbe a sorozatba is,nálam igencsak beszteszt pb melett
első évadot le is szedte,első részt megnéztük,ami a gond hogy az csak szinkronosan volt fennt :C és kurva szar a szinkron,de eszméletlenül
dean-nek olyan a hangja mint valami 10éves nyomorék gyereknek,teljesen elrontja az egész hangulatot,meg a beszólásokat ez a nyomorék szinkron :\ -
#657 gondoltam :D
am seth_greven holnapra ígérte :) -
#656 vinnÁm őt is,persze :> -
#655 Bela se rossz ;) -
#654 nekem a démon csaj tetszik nagyon :D az nagyon jó bula :-O) -
#653 [fúdevárjamárafeliratot^^^^] -
zorden #652 Azert az eddig is tetszett, hogy ebben a sorozatban meg lehet szokni a SWAT (vagy mi) elol, ki lehet logni bortonbol mindenfajta felhajtas nelkul, ott lehet lenni halottak mellett, ujlenyomatot hagynis, stb, stb... :-)))) Oke, nem a realitason van ugye a hangsuly, de azert neha tullonek a celon. -
Csaba007 #651 Holnap lesz csak. -
Csaba007 #650 Még nincs felirat! -
#649 hy all!nem tudja valaki h mikor jön már ki a 7. rész felirata? érdekelne vagy ha valakinek megvan akkor elküldhetné a [email protected] ra. Előre is THX -
Lacika 79 #648 egy kis nyelvbotlás, és mindjárt másik lyukról van szó :D -
#647 bella -
Lacika 79 #646 Béla jó csaj? -
#645 azt max az xxx kategóriában kell keresni azonos címmel :DD -
ryhdeksan #644 -
ryhdeksan #643 bazz ez a bela iszonyat jó csaj
vártam hogy dín megkettyinti ;]] -
#642 szintben átlagos rész volt, de viccesebb :) -
#641 A dexter is jó. De ez is. -
zorden #640 Nezd meg Dextert (ok, 12 resz, bar mondjuk 50 perces). Eddig nem sok toltelek volt benne. Nekem vagy ne legyen benne semmi folytonos sztori, vagy ha van, akkor nyomassak azt. Az ilyen kevert megoldasok nem tetszenek, valahogy elunom. De ez persze csak az en velemenyem. -
zorden #639 Izlesek es pofonok :-) -
#638 Nem volt rossz rész, de erősen gyengébb volt mint az eddigiek.
A csaj meg tényleg nagyon jól néz ki. -
#637 Jó volt a 6. rész.Főleg a csajszi -
#636 Azért Supnatban eléggé erős a fősodor.
A filler meg a töltelék meg az én olvasatomban ugyanaz, és nem negatív.
Ha viszont erre van egy bejegyzet enciklopédia, akkor bocs. :) -
winnie #635 csak egy kis szemantika:) a filler nem egyenlő töltelék. sőt. (a töltelék negatív töltetű, míg a filler részek, általában a legjobbak szoktak lenni.)
az ilyen monster of the weekes sorozatokban egyébként sem lehetne fillerről beszélni, mert nincs fősodor. max akkor, ha az egyik tesó különválik a másikról és elmegy saját bizniszt intézni. -
#634 Én pl. kimondottan szeretem az epizódikus "family business" részeket. =) -
#633 Jap, nem lehet egy egész évadot végignyomni úgy, hogy ne legyen töltelék, sőt..
Tényleg abszolút filler volt, de abból egy jobb fajta. -
winnie #632 az nem is baj. az a lényeg, hogy önmagában jó legyen. nem kell itt belebonyolódni a mitológiába. az elég néha, x részenként. -
zorden #631 Nos, ujabb toltelekresz a sztori szempontjabol. Onmagaban jo, de hogy egy tapodtat nem haladtunk elore, az is biztos :-( Pedig a szezon elejen hogy remenykedtem. -
Fatanur #630 Eddig nekem az új (3.) évad tetszik a legjobban...
Nem is azért mert folytatták az új ötleteikkel, hanem azért mert nagyjából eddig minden részben volt folytatás a "főszálon" vagyis a hábórúval kapcsolatban (képbe jött még Lucifer is)...
Szóval ez eddig egyre érdekesebb Csak így tovább !!! -
#629 a vége tényleg faszintos volt, maga a rész meg...hmm...unalom töltőnek elment :/ -
#628 Szerintem semmi extra nem volt ebben a részben kivéve az utolsó 8 percet.Ennek ellenére nagyon jó történet kerekedett ki belőle idáig. -
ryhdeksan #627 pjúr szem -
#626 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hja lazán hidegvérű gyilkos lett Sammyből :D
most merül ugye fel a kérdés amit sárgaszemű csóka mondott: "Are you sure what you bring back is 100% pure Sam?" ^^ -
#625 huu a vége ütött :D -
ryhdeksan #624 jo volt az uj resz
szemmiiii .D