4828
-
ryhdeksan #623 jaja a legjobb ;-] -
#622 Kint van az 5. rész felirata!
Huh egyre jobb töténeteket szednek elő, nagyon tetszik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ami még nagoyn tetszik, hogy nem szarakodnak. Sam leszarta a csajt igazat mond vagy nem:D Lelőtte.. biztos ami biztos:D Mos már kiváncsi vagyok a BOSS. De nagyon nagyon. -
#621 omg mekkora volt a vége -
zorden #620 picit aggodtam h monster of the week szeru lesz a resz, de a vege egesz jo lett. -
#619 uh, egy zsák szeráf "megatöbbi"...úgy tűnik újra kell vennem a pokol leckét :) -
#618 jaja, h.puskán Májti be is linkelt egy Wikipediás listát
eztet e -
#617 [egyetért]
tegnap végeztem a második évaddal[KICSIT LEMARADT],de voltak oylan részek h behugyoztam rajta:D dean nagyon nagy arc geci:DD
pl a filmstúdiós kurvanagy volt,mikor a végén mozog a lakókocsi,azt száll ki belőle,húzza fel a ruháit,beszartam:D -
#616 Elárulok egy apró titkot, van még jópár bukott angyal. :) -
#615 Amúgy nekem le se eset amit csaj mondott. Csak látom mit írtok. Tényleg nagyon nagy lenne ha ő lenne...:) -
#614 beszarás lenne :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mer ugye ő "alkotta" meg a démonokat ^^ -
#613 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na most dobtam el magam,...amit a démon csaj mondott a film végén: "A bukott angyal ott ül a válladon". Vagyis a csaj, mint őrző magára gondolt. Egyetlen démon van a pokolba aki angyal volt,...régebben fényhozóként emlegették...Lucifer
Az mekkora királyság már, ha a jó öreg Lu is beszáll a buliba?? :D
-
#612 továbbra is azt mondom hogy a supnat a legbesztesb sorozat ^^_ -
Deathman2 #611 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem a szőke csaj Lucifer, mert azt mondja a végén a csaj, hogy a kis bukott angyal ott ül a válladon... -
#610 Sztem érdekes rész volt. Kezd körvonalozódni ki kicsoda.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sztema szőke csaj aki segít Sam-nek meg Dean-nek az azért segít nekik hogy majd Sam-től átvegye a "trónt" -
#609 VAN FELIRAT! (4. részhez!) -
Szoki333 #608 Én is torrentbe, de úgy nem valami sok részt lehet elérni!!
sok helyen nincs is megszámozma, h melyik melyik rész!! FEliratok: http://feliratok.dyn.hu/ -
zsozsizsá #607 felirat? :( -
#606 naon helyes......:) -
ConnorJohn #605 Én torrentbe szokatm: beírod Google-ba: Supernatural (mittomén) 3x03 ét katt. Általában én a www.minova.org-ról szoktam. -
Szoki333 #604 Tudja vki hol lehet letölteni a részeket? -
ConnorJohn #603 Jah, bocs, angol volt fenn télleg! Ez a 3x03 vicces egy epizód volt... -
#602 ez a sorozat egyre jobb! -
#601 hát egy ilyen kis ereklye nekem is kéne :D -
#600 Huh király rész lesz már látom. -
Csaba007 #599 Király rész volt:D
4.rész Promo -
#598 Nagy poén volt ez a rész, kellett már egy ilyen is a sok siránkozós rész közé. -
#597 Hehe ilyen cucc jóljönne nekem is csak ha elveszíteném :D -
#596 Hát nem volt olyan jó mint az eddigiek. Viszont majdnem végig röhögtem az egészet:D
Nagyon jó volt még így is. -
#595 királyság! -
Csaba007 #594 FEtnvan jejejejeje! -
Csaba007 #593 Hosszupuska fórumon írta seth greven,hogy beküldte!! Csak lenne már fent :) -
#592 yupíííííííííí -
Csaba007 #591 Kész van a felirat! Nemsokára fentlesz! -
#590 hmm jó ez a 2. évad is
estimesének tökéletes -
#589 eddig angol van.A fordító ma fél négykor írta,hogy 40%-nál tart,valamit benéztél:) -
Csaba007 #588 van felirat? -
ConnorJohn #587 Igen frankó eddig a 3. évad, de nekem a legelső évad tetszett. Nemtom mé, talán mert szinkronos volt... Egyébként már fenn van a 3x03-hoz a felirat, most kapásból nemtom megmondani, hol, de fenn van! -
#586 Remélem gyorsan elkészül a felirat a 3. részhez. -
#585 Igen, az. -
ricsa008 #584 23:15 Odaát (16) 60'
amerikai akciófilm-sorozat(2005)
1. rész Ha eljön a kaszás...
ez már a 2. évad lesz?
ma!!!???