3656
  • Csuhai G
    Jah! Nagy szar lett az egész! A Call of Juarezben most nagyon bízok! :)
  • Gerbill
    Korrekció:
    A legnagyobb ilyen jellegű átverést a 25 to Life nevű játéknál láthattunk
  • Gerbill
    A legnagyobb ilyen átverésre a 25 to lifenál volt, amikor mindenféle dolgot beígértek, hogy lesz benne választható oldal, hogy rendőrök leszünk vagy banditák(még a hivatalos oldalra is úgy kellett belépni hogy kiválasztottuk a zsarukat vagy a rosszfiúkat) két történeti szálat ígértek, meghogy kétszer is végiglehet nyomni majd, egyszer mint bűnöző egyszer pedig mint a törvény keze, mi lett belőle, egy lineáris sztori, optimizálatlan ronda grafika, hentelés harmadik személy nézetben, és körülbelül két küldetés volt a játékban a rendőrrel(természetesen nem választani lehetett janem a lineáris játékmenet során vele is végigvihettünk két pályát) akit utána agyonlőttek. Remélem a Call of Juarez nem erre a sorsra jut majd.
  • Istencsászár
    Az 5letességen fog állni vagy bukni, magyarul ha csak egy fps lesz ami vadnyugaton játszódik akkor nem lesz nagy siker, ha változatos, sok-sok vadnyugati elemet tartalmazó, kidolgozott és szabad frappáns játékmenettel rendelkezik nomeg értelmes fordulatos történettel akkor siker. Mintha minden játéknál az utobbi lenne az elvárás, azt kiderül hogy csak mész és lősz.
  • constantin
    A gs-ben is bent van a game cikkje meg egy gs-tévés videó is.Nem rossz játék csak várjuk ki a végét.
  • Csanjedi
    Huhuu nagyon várom, tuti ezerszer végigviszem a demót:)
  • Serpa
    2 pályás lesz.
    amúgy én is.
  • grebber
    Kiváncsian várom!
  • Serpa
    aug 4.én gyűn a demo ...
  • Csanjedi
    Egyetértek, nekem is sokkal jobbanm bejön a valóságot és realizmust, ez ugyanaz:), ábárzoló játék, mint a csillogó villogó reflektív neonfényes lézeres cuccos, annak is megvan a hangulata, nem azt mondom hogy rossz, csak én nem szeretem, más attól szeretheti, több fjata kategória létezik. Szerintem a CoJ jó lesz, én a szabad terek miatt aggódom, mert nem szeretem ha a játék megszabja hogy merre mennyi. Legyen nyílt tér, és magam találjam ki a taktikát. A H&D-ben is persz volt útvonal, másképp elvész az ember, de azért lehetett balról, jobról kerülni, tervezgetni, igen az jó. Ezt várom a CoJ-től is.
  • RMarvin
    Bár engem személy szerint sosem vonzott a vadnyugati téma, de még mindig százszor jobbnak tartom, mint ezeket a mai idióta műanyag-sci-fiket, ahol csillogó XXL-es konténerekbe öltözött idióták rohangálnak.
  • RMarvin
    Csak ne agyatlan lövöldözésről szóljon a játék! Nagyon boldog lennék, ha végre látnék egy "Hidden & Dangerous II" vagy egy "SWAT4" vetélytársat!
  • Csanjedi
    Juj nagyon várom ezt a játékot, aki ismer tudja hogy mekkora western country fan vagyok, itt is nagyon megmondom, mert télleg. Szal aki coop miatt várja azt baromira megértem, és már jelzem is hogy szívesen elindulok vele coopban, mert szeretem a coop játékokat. Erre pl alkalmas ha megnézitek a http://hamachi.extra.hu oldalt, ott lehet gyülekezni mindneféle netes játékra aki ismeri a hamachit az tudja miről beszélek, aki nem, az nézze meg azoldalt. Éljen Call of Juarez a Lucasarts utáni első ígéretes játék, mert annak idején az Outlaws nálam vitte a pálmát, neten is tök jó vot, csak hát az már régen volt:) de most itt a western, lóra fel.

Keep it country.
  • RMarvin
    van. Augusztus vége ha jól tudom
  • Gerbill
    Pontos, vagy körülbelüli megjelenési dátum van már?
  • Gerbill
    Egy játékban nem csak taktika meg kaszabolás lehet. Belerakhatnak például olyan elemeket mint a GUN-ba, ott nem csak irtani kellett a jónépet, hanem volt lóverseny, küldeményszállítás, vadászat, felkellett kutatni egy embert és elkapni(élve vagy halva). Igaz hogy az inkább TPS volt FPS elemekkel, de megvolt a hangulata, csak nagyon rövid volt. Remélem ennek is legalább olyan hangulata lesz mint annak, vagy jobb, és még hosszú is lesz.
  • RMarvin
    S ami a legjobb: Úgy tom' lesz benne cooperative mod!!! Engem jóformán emiatt a játék. A grafikát magasról le..arom, nálam a fíííling a lényeg.

Bár egy vadnyugati játéknál azt sajnos nehezen tudom elképzelni, hogy inkább taktikai lesz, mint agyatlan szaladgálás, de hátha...
  • Istencsászár
    ^^ kicsit viasz az egész... mozgás közben talán nem lesz ennyire feltünő...

Gémszar hozza a formáját:

"No de hol van ez a Prey-hez képest, ami mellesleg hogy kerül most ide? Szóval íme az újak, kattintsatok" omfg Prey meg ez 1 mondatban ( cikkben ) említeni... ultra szánalom

Azér remélem nem csak hent lesz az egész.
  • grebber
    Új képek
  • francois
    ez büntet rendesen, de ügye nem ilyen "megyek és lövök" játék lesz, mint a Dead Man's Hand, mert hiába van ütős grafikája, ha csak ilyen klasszikus FPS a játékmenet.
  • Istencsászár
    Call of Juarez - 15 Screen
  • Istencsászár
    Kép + vidi
  • Bankrupt #30
    Nem rossz! Hapiknak van egy nézése ;)
  • Istencsászár
    Képek
  • grebber
    Minimál info + pár kép
  • Istencsászár
    Call of Juarez E3 2006 HD Trailer
  • Istencsászár
    "'Nemrégiben kezdték el hegeszteni" :)) na mind1... a képek nájszosak!
  • Bankrupt #25
  • grebber
    3 új kép
  • Istencsászár
    Vigyék is, már nagyon várom...
  • grebber
    E3-ra viszik a gamet!
  • grebber
    Frankó a videó!
  • matyi08
    talán hihetünk is a képeknek, mert az ubi csinálja...
  • tbundy
    van ott ingame vidi is, elég jónak tűnik sztem
  • Csuhai G
    Akkor idén nyron fog kijönni :'((((((
  • Istencsászár
    Emlékeztek lengyel Techland-os barátaink Chrome c. alkotására? Nem? Az igazat megvallva mi sem nagyon. No de félre a múlttal! Az Ubisoft a mai napon jelentette be, hogy a csapat új játékát, a képek és videók, no és a remek zene alapján - itt fülelhettek! - hatlövetű szupercsászár vadnyugati Call of Juarez-t, felkarolták, így amerika szerte a francia kiadó végzi a disztribúciót.

A lázadó Billyt, akit mindenki a kocsmai verekedések során szerzett sajgó pofonok alapján ismer, felültették. Gyilkosságot varrtak a nyakába, így érthető, hogy nem ápol jó kapcsolatot a törvény követőivel. Az egykor mesterlövészként tengődő Ray Tiszteletes felesküdött, hogy elcsípi Billyt és rövid úton igazságot szolgáltat - az útjába akadó bűnözőket pedig delikát perforálásban részesíti. A játék során meg kell tanulnunk egy másodpercen belül minél többször szempillantani a gyors reflexű ellenfelek sokasága és a csípőből tüzelő huncutok miatt. Rajtunk áll, hogy Billyvel húzzuk a popónkat vagy Ray Tiszteletessel - akinek rossznyelvek szerint fröcsög a misebor a szájából - szolgáltatunk igazságot.

Fényes nappal vívott párbajok, bank- és vonatrablások, aranyláz, legendás mesterlövészek, profi bérgyilkosok, menekülés és tűzharc lóháton, szóval minden, ami a vadnyugathoz fűződik, visszaköszön a Call of Juarezben. Két hős, akik egymás ellentettjei. Más és más stílusban harcolnak és fegyvereket használnak. Lőszer híján felkaphatjuk egy paci kantárját vagy egy szöges falécet és fegyverként használhatjuk.

A Chrome endzsim harmadik generációs változata által hajtott játék idén nyáron érkezik.

Hardwired
  • grebber
    8 új kép
  • grebber
    Én ugytudom valamikor tavasszal.
  • Sgtfathi
    Hát ez tényleg jol néz ki.Mikor jelenik meg?
  • grebber
    6 új kép