3656
  • Thanatos
    nem csak ő azért :) annyi hogy ő az egyetlen aki belátja hogy attól még hogy nem fog mindenkinek csodálatosan menni, nem lessz feltétlen rossz játék, és felejtsétek már el hogy ami itt az átlag usernek van gép az az átlag gép, nem, nemaz...
  • Istencsászár
    Akkor elemzést kérünk, neked hogy fut mennyit tölt a demo, egy hyper gépen:))), mer sajnos az én fostalicska elavult vasamon ( 3000+, 1.5gb ram, x800 ) a játék játszhatalan vagyis élvezhetelen mer játszani 20 fpssel is lehet csak inkább szenvedés mint élmény...

Megjegyezem ezen a szaron pl a Prey suhan és azér több erőforrást igényel...

Szvsz ez a motor hibája, ami egy szar tákolmány... ez a Call of Juarez...
  • Gerbill
    Hát azért te a konfigodat is leírtad, amúgy meg kb te dícséred egyedül a játékot, mert a szupergépeden elmegy max beállításokkal 30 FPS-el 1600x1200-ban, én annak is örülök ha 800x600-ban mediumon megy annyit. Szóval én biztos nem magamból indultam ki, hanem a te hsz-eidből.
  • Bucser
    Nem csak kb nem értem, hogy egy alsó középkategóriás géptől egy vadonatúj még készsincs játék esetén miért vár csodát?? Ez kb olyan mintha a másik gépemmel (pIV 1,5 ghz 9500 radeon pro+ 512 ram) azt várnám, hogy bármely új játék hasítson mint a szél.. álmodni lehet csak nem érdemes mert mély a bili ha belelóg az ember keze...

Egyébként meg hol mondtam akár csak erre utalót is, hogy "olyancsúcsszuperülmegyacsúcskategóriásgépemenfullgrafffonhogymindjártelélvezek"??? Igen minden ember magából indul ki:D jól gondolod:D

Még ha ki lenne írva a konfigom alulra az infoba:D de nincs:D Kinőttem már a vérpistike koromból elég régen:D Csak az alap nélküli károgást nem szeretem.
  • reaper4
    igaz :) párszor én is kiakadtam az ilyen beszólásokon, de nem akartam beszólni :)
  • Gerbill
    megszólalt Mr "olyancsúcsszuperülmegyacsúcskategóriásgépemenfullgrafffonhogymindjártelélvezek" Buccser
  • Gerbill
    A demo alapján valamivel jobb, mint az egyjátékos mód, de 100x jobb multis játékok is vannak ennél. A teljeset nem éri meg beszerezni még ingyen sem, legalábbis nekem biztos hogy nem.
  • Serpa
    biztos egy élvezet volt kiprobálni
    :D
  • Istencsászár
    Nos...

Találtam egy 60as pingü szervert, ( valami hivatalos szerver lehet ), a konnektálás 4perc,50 másodperc... amint felértem választom a karit és join, konneksön lost és kidob... inditottam gyorsan lanba még1 szervert ott csak 2 perc volt a tőtés, az fps meg 20-30... és SENKI ÉS SEMMI nemvolt a pályán:D

erről ennyir R.I.P uninstall..
  • Bucser
    megszólalt Mr. "a középkategóriás gépemen miért nem megy full grafikán" grebber..
  • Bucser
    Szerintem nem lesz gond seességgel lévén nem kell a fizikát lyan mértékben számolnia mint a játékban.
  • grebber
    Hát ha nem akkor nem nagy életű lesz a multija.
  • Istencsászár
    najó, megnézzük de ha a sebességen nem változatattak akkor.......
  • Serpa
    kint a MP demo.

3Dgamers
    worthplaying
  • Balintka1
    Köszi!
  • Balintka1
    Köszi!
  • GrimReaper78
    Szeptember közepén.
  • Balintka1
    Mikor jön ki a teljes játék?
  • Netrat
    OK, kivettem screenshotra, tényleg nem ugyanaz a két fószer, bár meglehetősen hasonlítanak.
    Csak abba kötök bele, amibe lehet. Ettől még jó a játék, be is fogom szerezni, amint lehet.
  • GrimReaper78
    Elég rossz a szemed, mert az, akit le kell lőni a párbajban, nem ugyanaz, mint akitől a lovat ellopod. Evidens.

Amúgy meg a párbajt gyakorolni kell, meg figyelni a célkeresztet, ennyi.
  • Bucser
    Belékötni mindenbe bele lehet. Olyan vagy mint a nagyanyám.. Csak ő már 84 éves.
  • Netrat
    Az is elcseszés, hogy az öreg nem képes fél métert fellépni vagy ugrani, de a ládán állva fel tud venni a földről egy kisebb ládát... Ezt azért megnézném élőben.
  • Netrat
    Most szívok vele. Az egy kivégzés. Célozni nem tudunk, meg értelmetlen is a párbajozás, mert az öreg tiszteletes már túl van a fair-playen, addigra vagy 20 embert gyilkolt le, nem egyet hátulról, vagy éppen lesből, akkor ezzel a csókával miért köll baszakodnia?
    Mivel az ellenfél a másik demoepizódban is szerepel (tőle kell ellopni a lova), az meg időben ezt az epizódot követi, nyilván nem kell megölni...
    Vagy valamit nagyon elbasztak a fejlesztők...
  • ThugEdge
    valaki el tudja mondani a tetőn a párbajt,hogy kő?elő veszem a stukkert,lövök is,me a lőszer fogy,de hogy hova há fingom nincs:)
  • Netrat
    Abit NF7/2500Barci/1 GB RAM/Abit 9600 XT -- a demo középre hangolva olyan átlag 13-14 fps-t produkál.
    Ha leveszem Lowra az istent is, és semmi árnyék, akkor 20-22, ami már használható szingliben.
    Asszem befigyel valami húzósabb vas mostmár...
  • Csanjedi
    Hali ha megjelenik, játszhatunk hamachin keresztül is, akit érdekel megtalál a csanjedi.centerweb.hu oldalon, vagy a hamachi.extra.hu-n. A hamachi szoba neve ami callofjuarez MP demora lesz kihegyezve:
    név: COJdemo
    jelszó: starwars9
  • grebber
    Call of Juarez Multiplayer Demo Coming Next Week

Techland announced today that next week it will release a MP demo for its FPP Wild West themed shooter Call of Juarez MP. The demo will contain two game modes – Skirmish and Robbery located in typical Old West’s towns and players will be able to impersonate both outlaws and sheriffs and play in two available classes for each team, as a Gunslinger or a Rifleman.
  • strebacom
    Most mikor jelenik ez meg pontosan???
  • GrimReaper78
    Vagy egy másik tipp: tiltsd le a vizuális témákat, szintén a parancsikonon keresztül.
  • GrimReaper78
    Próbáld meg Win98/2K kompatibilis üzemmódban elindítani.
  • MagyaR
    Sok helyen kissé elmosódott a kép, sajna :(.
    Nah jó éjcakát!
  • MagyaR
    Nah megis van! Íme a képek! A brutális max felbontásban :).

kép01
    kép02
    kép03
    kép04
    kép05
    kép06
    kép07
    kép08
    kép09
    kép10
    kép11
    kép12
    kép13

Délután megcsinálom a 2 videót, azt a gamma megjelenéséig nincs kedvem a grafikáról beszélni.
  • MagyaR
    Nah megisvan! Monnyuk nem virtualdubbal de az mind1!

Majd délután készítek 2 videót, az 1ik ilyen csili-vili grafika lesz (minden maxon), a másik pedig egy ien phoenosabb! Már annyi mindenre rájöttem főleg az indiános résznél!

Lósegg paskolás, emberből nyílvessző kiszedés, duplacsövű puska+ kispisztolypárosítás, azt a legújabb felfedezésem az, hogyha ostorral elkezdem csapkodni a tüzet, akkor a lángja így elmozdul az ostor irányába!

Mostpedig végigtolom még1szer az indiános részt és csinálok jó sok screent azt felnyomom ide!

• buldozer99
    Amikor inditom a jázékot ezt az üzenetet kapom:A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
    A következő programot nem lehet végrehajtani (5007).
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=5007&l=hu címen.
    HELP PLEASE
  • arty
    virtualdub! legyen fent még divx kodek! (nem az ffdshow!)
  • arty
    30fps limites a game, nem hiszem, h annál többel nyomod ;)

meg azért az indiánnal menj már be high bozotba ... ;) na, ott mutass egy frapsos screenshotot ;)
  • MagyaR
    De akkor romlik a minősége nem?

Na mind1 úgyse a grafika miatt csináltam...
    Majd meglátjátok ha sikerül betömörítenem :DD.
  • Bucser
    igen mert uncompressed avi.

keress valamit amivel be tudod tömöríteni Xvid-ben vagy DIVx-be vagy wmv-be.
  • MagyaR
    A fene. 260 mega egy fél perces videó.

Még a lósegg paskolás is ami kb. 6 msp 40 mega :DD.
  • Bucser
    igaz.