3656
-
Thanatos #657 tényleg kijött... :) kérdés nem fake-e :) -
miki90 #656 amugy nem kell megiedni h 1.81 GB mer lehet ha kicsomizod akkor több lásd: PoP , King Kong <-------- ezeket mind az ubisoft adta ki és ha jol tom ezt is -
miki90 #655 tessék hihetetlenek
:D:D -
miki90 #654 http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=106306 -
#653 Linkeld vazz... irogatni bármit lehet. -
strebacom #652 Hol, egy linket priviben!!! -
miki90 #651 mér gyanus azér mer 1.81 GB???? -
Thanatos #650 hmmm, nekem valahogy ez gyanus de tényleg fentvan egy két ált megbizható helyen.., hmhm :) -
miki90 #649 Call.Of.Juarez.EMUDVD-Unleashed
kinn van warezon!!!!!!!!!!! -
#648 Pláne milyen szar mikor már meg is kell dolgozni érte:D -
#647 Az élet kemény.. -.- -
#646 naja... -.- -
MagyaR #645 Hát eredetiben énse fogom megvenni a gammát főleg mivel holnaptól kezdve érvényesülnek a megszorító intézkedések és sajna szntem a játékárak is feljebb fognak emelkedni.
Monnyuk 10 k-ért se venném meg, mert sajna belekellett adnom az új gépbe egy rakat manit.
-
MagyaR #644 Meik szerveren? -
#643 Furcsa és minden gond nélkül tudtam multizni ma már:D -
#642 Mások sem tudnak " waithing for authorization " refreshelni sem lehet... -
MagyaR #641 Aki tud jöjjön 9kor a 627. hsz-ben leírt hamatchi szerverre! -
MagyaR #640 Nah találtam szervereket, de egyikre se enged fel!
Fura, hogyha mások feltudnak menni akkor én miért nem -
#639 Tegnap kijött az Mp demo, aznap kibeszéltük a témát... ha neked fáj akkor ne olvasd, ha nem értesz 1et vele ird le, csak ezt a huzz inenn dumát utálom... ez fórum pozitív negatív kritika egyaránt megfogalmazódik... Különösen azér is vagyok felháborodva a játék kapcsán mer a kezdetek óta vártam, és hittem, hittem a sok maszlagnak, hogy ilyen meg olyan jó vadnyugati játék lesz... a teljes még lehet az, de 0,0001 % rá az esély, hogy változni fog... majd ha kint lesz megnézem akkor is le fogom irni mit nem tetszik, persze egy 2-3 óra játék után. -
MagyaR #638 Kezd bedilizni a gépem!
Felinstalláltam a gammát most újra az mp-t meg a singlet is és 1ik se indult el!
Mindkettőnél volt hang, de csak fekete képernyő!
Mondom mi a rák van? Mérgelődök nagyban, azt megnyitom a játék mappáját gondolok eggyet átállítom az exet windows 2000 kompatibiltásúvá, azt rányomok erre elindul.
Azt visszaraktam xpba és ígyis elindult. Szal vmit ez ellégé szarakszik!
Mondom installálásnál kikellett lőnöm a vírusírtót, mert vmi fájlt minden áron ki akart törölni, amit felrakott a gamma! -
#637 Rengeteg dolog nincs benne a multiban ami a singleben benne van. Pl nincsennek ablakok a házakban nincsennnek dobálható dobozok (egyik pályán sincs) nincsennek éghető dolgok. Szóval eléggé ki van herélve a multi. -
MagyaR #636 Nah tegnap kipróbáltam a multit! Arra lettem figyelmes, hogy ott egyáltalán nem érvényes a 30 fps-es limit! Komolyan! Max grafikán 1280*1024be 60-80 fpsel süvített! Volt 1-1 pillanat amikor hirtelen felugrott 200ra!
De vhogy olyan érzésem van, mintha ez a multi rész nem lenne annyira jól kidolgozva, mint a single player! Valszeg ezért ment olyan jól!
-
MagyaR #635 OK. Szntem akkor töröld le a játékot és kész! Azzal semmi baj nincs, hogy elmondod a véleményedet, de már nemtom mióta ezt csinálod!
Beszéljétek ezt meg inkább privátba!!!!
Egy játéktopic nem azért jön létre, hogy 3 napon keresztül fikázzuk a játékot.
Elég lett volna, hogyha 1 hsz-ben elmondod, hogy mi nem teccik, mi azt mondjuk oké, azt ennyi.
Ez már csak szimpla kötekedés semmi más, ami már tegnap óta megállás nélkül folyik!
Ha nem teccik a gamma nem kell napokon keresztül fikázni!
Ezzel én végeztem! Az elkövetkezendő hsz-im csak a gammáról fognak szólni. -
#634 Vagy csak megfogott a hangulata és nem igazán érdekelnek az FPS-ek? De komolyan mintha 2 különböző játékról dumálnánk... -
#633 Ugytünik te egy teljesen más verzióval tolod... vagy még sose láttál ennél jobb fpst :)
Nem szar, csak a hibáit soroltam, amit reméletem hogy teis észreveszel vagy jobban megnézed, de nem, neked igy jó minden, ezzel nincs baj... -
#632 Ja és sokadjára ha nem tetszik nem kell játszani vele:) del topic from kedvencekből és akkor örülhettek neki máshol hogy hű de szar játékkal játszanak ezek a majmok. -
#631 Ahogy gondolod. bár IMO még mindig jobban meg an oldva a test érzékeltetése mint bármely más FPS-ben. Persze kukacoskodni mindennel lehet. egyébként nem tudom, hogy hol lógott át akeze a falon mert nálam ahol beleütközne a falba felemeli a pisztolytvagy a könyvet vagy az ostort vagy ami éppen a kezében van. -
#630 De most komolyan ez hogy jön ide? Ő elmondta a véleményét a játékról erre elkezdesz személyeskedni? Neki az nem tetszik a játékban te ahogy írtad ezeket az apróságokat leszarod kész vége. -
#629 Tudod mit?? ha egyszer jó a kedved menj a ki a konyhába és harapj bele egy citromba... Úgy hozhatod a szokásos felfogásodat... -
#628 Nyugi, csak beszélgetünk... Ezek a kis hibák végigkísérik a játékot minden ujratöltés, minden tárgy pakolás, minden mozgás minden egyéb nem túl reális dologba méterenként beleütközik az ember... arról nem beszélve hogy a tárgyak mögé állva, falhoz húzódva az ember keze átlóg a falon... ez is csak 1 kis hiba, de engem pl idegesít...
De ha menne, futna normálisan ami a leg nagyobb baja, akkor ezek a hibákat még ignorálni is tudnám, de sajnos demo és multi demo alapján a szép high grafon játszhatalan, persze csak a mi épünkön a tietekén suhan, bár még fps értékeket nem láttam tőled:)
És az a szomorú hogy multi demoba sem javítottak kis semmit, és a teljesbe sem fognak :/
Hogy élethűnek kell lennie? nem, de ha már valós világban környezetben játszódik van benne némi fizika is akkor legyen már élethű, ezek olyan apró dolgok amiket nem nehéz megcsinálni, de rettentő sokat dobna a feelingen. -
#627 aki szeretne COJ_t mp-be nyomni, jöjjön hamachi szerverre:
COJdemo
starwars9
mindenki jöhet. sőt! -
#626 És ez csak egy játék!!! Mér kéne mindennek valósághűnek lennie?
Szntem az lenne az idegesítő, hogyha fél óráig kéne töltögetni a tárat!!
Szerintem senki nem mondta hogy valósághűnek kéne lennie, csak van akik szerint a mozgás nevetségesen bénán néz ki, és lehet hog téged ez nem idegesít de engem igen. Az optimizálatlanság az a motor miatt van, szóval azon nem sokat fognak javítani. -
#625 Én tegnap amikor délután játszottam, csak az egyik hivatalos szerveren voltak 9-en a többin 1-2 ember ha volt. -
#624 hivatalos fórumon írtak a authentikációs server hibájáról. egyszerűen csak túlterheltek:D Nem számítottak rá, hogy ennyien le fogják szedni. Bővitik a serverparkot egyenlőre:) -
MagyaR #623 Nem. Nem ez a baja. Sőt leinstalláltam szinte mindent ami zavaró tényező lehet!
Hmmm. Amikor még anno felraktam a gammát meg most a multit else akart úgy indulni, hogy nem kapcsoltam ki a vírusírtót! Folyton jelzett vmi fájl miatt...
Most nemrég lefuttattam a spyware írtót és lehet, h az letörölt vmit.
Na majd reinstallálom!
Amúgy jöhetnétek nyomulni a 600. hozzászólásban leírt szerverre! -
MagyaR #622 Nos, elég fura jelenséget tapasztaltam a gammánál.
Felraktam a multit és egyrészt nem tudtam a grafikát feljebb tolni 1152*864nél, pedig singleba 1600*1200ba is tudtam nyomni. Másrészt nem talál egy szervert se a szerverkeresőnél.
És egyben a 3. ami a legnagyobb gond, hogy ha elindítom a single player demoját csak sötét üres képet kapok és megy a hang. Eddig minden teljesen tökéletes volt!
Csak annyi változott a gépemen, hogy felraktam egy AC3filtert és egy CoreCodec-et. Esetleg ezek kavarhattak be?
De azabaj ha ezeket leszedem nemtok hd-dvd-s filmeket nézni.
Legalábbis nem mind1ket tudja lejáccani -
MagyaR #621 Egyetértek. Énmár vagy 20-szor végigvittem a demot és egyáltalán nem tűntek fel nekem ezek a pitiáner dolgok amiket leírt.
És ez csak egy játék!!! Mér kéne mindennek valósághűnek lennie?
Szntem az lenne az idegesítő, hogyha fél óráig kéne töltögetni a tárat!!
Amúgyis ien erővel a black&white amit istenítettek még nagyobb hülyeség!
Mi köze a valósághoz?? Semmi...
És miért nem? Mert csak egy játék. És ezis csak egy játék, amit élvezni kell nem pedig fikázni.
Nah lejött a multiplayer, szal kiis próbálom. -
#620 Sok kis hiba?? Egy ekkora gamenal fel tudtál sorolni 2 épelméjű hibát. a gyors tárazást meg az idétlen mozgást? Meg felhozod ellene a nagy gépigényt.. Grat!!! Írd le a játékot nyugodtan:) a topicból nem fogsz hiányozni. -
#619 Sok kis hiba = nagy hiba + paksi gépigény nem áll egyensúlyba a jó 5letekkel, a vadnyugati világgal.
Na én befejeztem, a demot kitárgyaltuk, mindeki kivesézte :), majd ha kijön a full visszatérünk rája:)) -
#618 Csak hogy igazad legyen:
A csomót a kákán keresik