3656
  • Bucser
    Majd kisméretű könyveket készítenek és oda a keményfedős tanknyv:D na meg a gyerekek majd nagyítót hortdanak:D leleményesek a tankönyvírók biza hogy minden beleférjen a 3kg-ba:D Jobb lesz mint az army backpack:D
  • Thanatos
    nem hallotad? mondták a hiradoban hogy olyan elssz az orarend hogy a alsósoknak ne legyen a táskája 3kg-nál nehezebb (eza főhür, broáf...), ergo mindenhol gyk ugyan oylan kell hogy legyen az órarend emiatt :DDD
  • Bucser
    Az ISO-t tömörgethetik amerre akarják... Az mindig kb ugyanakkora marad mint kicsomizva. pláne mivel tömöríteni nem szoktak sokat csak darabolni mert ha tömöríted az anyagot nagyobb az esélye a crc hibára és adatvesztésre.
  • Bucser
    Ó te szegény most sajnáljalak?? én meg Szakdolgozatírás melett TDK-t íreok meg minden nap 7-kor kelek megyek melóba mellette meg nappalis diák vagyok és sokszor hétvégén is meló van... (+ ugye kedvesem is jobban szereti ha vele foglalkozom a játék helyett amit meg tudok érteni) Szóval középsuliban ezen kiakadni, hogy 3*7 óra és hű de le vagy terhelve:D eléggé LOL:D Majd ha lesz időm sajnállak (hidd el nem lesz:D) Én örülök neki ha jövő héten lesz 2-3 órám leülni játszani kicsit (összesen)
  • Thanatos
    az 1.8 gigából 2 lessz kicsomizva szal nem jött be hogy majd miylen kruva nagy elssz amugy csak jól van tömörgetve :D
  • Hellsing47
    mivan egy suliba járunk???
    nekem is xD :(
  • MagyaR
    Ja és ha nem lesz jó nekem secrommal akkor kiírom alcohollal azt utána úgy mountolom be! Nekem mindenképp muszály már most hétvégén játszani vele, mert hétfőn beindul a skool, azt elég keményen szopacs lesz, szal alig lesz időm játszani!

1 héten 3szor 7 óra, blááá!
  • MagyaR
    Hát az intel celeron 2,6os proci télleg nem vmi jó, de 1 gigaram és 6600gt az jó lesz neki! Mindenesetre menni fog, de majd meglátom, hogy hogy optimizálták
  • MagyaR
    Enyém se olyan hyper! Bevallom őszintén jobbra számítottam amikor megvettem!
    Reméltem, hogy a mostani játékok vagy a kicsit régebbiek mennek rendesen fullon, de nem teljesen és azé egy 7900gt jelenleg (már nem sokáig) a 2. legjobb kártya az nvidia kártyák közül (7950gx az csak 2 db 7900gtx szal az nem számít).

Hát lehet, hogy nem lesz ien eccerű, mint az előző hsz-mben az elindítása de majd meglássuk, addigis gityózok eggyet!
  • heliosz007
    ja ezt vágom de nekem a secRom nem igazán szokott beválni:( de sebaj majd most!!! .. ja és még vmi : az én gépem má nagyon nem számít csúcsnak ( intel celeron 2.6 ghz, 1 gb ram, 6600 gt) ezen hogy fog menni?
  • Thanatos
    csodás, akkor most dőlj kardodba...
  • MagyaR
    1 óra 40 perc amire lejön!!! Szal 1 óra és fél kettő között fogok véleményt írni amiután fél órát játszottam vele legalább!

5 perc alatt eljutok a pisztolyos csávóval odáig ahol jártam, azt kicsit tovább viszem, azt itt leírom, hogy optimizálva lett-e.

Amúgy ezt most leírom, hogy kell elindítani! Elég egyszerűnek hangzik de majd meglátjuk!

Íme:

1. Fogod a daemon tools 4.0-át (vagy 4.03 ezt még nemtom)

2. Letöltöd innét
    a securom loadert!

3. Feltolod a gammát azzal a seriallal ami levan írva.

4. Megnyitod a securom loadert, megadod a gamma exe-jét

5. Elindítod a gammát és élvezed

Egyszerűnek tűnik de meglátjuk, hogy télleg az-e!

Amint mondtam 1 óra körül írok véleményt :).
  • Istencsászár
    Tudod nekem nincs olyan hyper gépem mint neked, és 1024ben játszhatatlan... habár a fejlesztők álltal követelet konfig megvan hozzá...
  • heliosz007
    siess:D véleményt várunk :D ja és azt is írd le hogy indítottad el!!!
  • MagyaR
    Én eccerűen max felbontáson lejjebb veszem a felbontást azt kész repül a gamma! :). Csak az 1600*1200as felbontás ami rendesen megizzasztja a gépemet, de maximum 1280*1024be fogom tolni! A demo úgy még élvezhető volt a gépemen!

Meg ebbe a teljes játékba lehet, hogy nem lesz 30as fps limit, de ki tudja...

Nemistom meikkel kezdjem, indiannal vagy a pisztolyos csávóval
  • grebber
    Várom az első benyomásokat a fullról olyanoktól akik a demó beli játszhatatlanság után is rászánta magát a game leszedésére.
  • MagyaR
    Nah megis találtam a választ!

Hát szntem elég nudli az elindítása! Sőt ez még jobb is mint a reload!
    Majd ha a jövőben lesznek patchek nem kell azokat is crackelni!
  • MagyaR
    Az a daemonba van, vagy egy külön program?

Rákeresek googlen, de ha tod inkább válaszolj nehogy vmi régebbi verziót szedjek le.
  • Istencsászár
    Securom Loader, ennyi.
  • Istencsászár
    Mondjuk engem hogy ne 20 fpssel szaladjon :)
  • MagyaR
    Nah megvan! De még mindig nem teljesen világos, hogy hogyis kell megcsinálni!

íme:

"Írd ki Alcohol 120%-al rmps -el, installáld fel a Daemon Tools 4-et vdriver tiltás-al, és engedélyezd az rmps emulációt a dt4-nek;

Vagy az alternatív opció hogy be mountolod a kép fájlt Daemon Tools-ba és használod a Securom Loader-t a játék elindításához."

Ez az első lépésbe az nem világos, hogy alcohollal kikell írnom dvdre, azt daemonnal emuláljam be????

A 2. lépéd szimpatikusabb csak azt nem tudom, hogy mi ez a Securom Loader!
    Esetleg az a securomos pack, amit pl. worms4nél, prince of persiánál kellett használni? Najó rákeresek googlen.

• reger
    Ez kérlek ,lefordítva a következő: Várd meg a RELOADEDET
  • heliosz007
    pff annak én is örülnék, de szerintem én megvárom a cracket:D de ha tud vki vmi jó kis módszer természetesen kipróbálom!
  • MagyaR
    Hmmm. Lehet hogy igazatok van.

Esetleg ezt vki eltudná magyarázni?

"Burn in a120, burn with rmps checked, install DT4 with vdrives disabled, and enable rmps emulation in DT4.

Alternative option is mounting the image with Daemon-Tools,use Securom loader to start game."

Mármint a lépéseket letudná vki pontosan fordítani?
  • heliosz007
    én leszedem és utána má csak a crack kell !!
  • Hellsing47
    én ezt még nem szedem le..SecuROM-os védelme van szal legkésöbb hétfön kint lesz a RELOADED-töl is:)
    én inkább megvárom azt:)
  • MagyaR
    Hát az kit érdekel hogy optimizálták vagy nem én egész éjjel nyomni fogom. 2 óra és lejön!

Persze remélem ez nem ien szar kábellehuzogatós mert akko naon megszíttam, mert olyan gépházam van, hogy betonfúróval lehet csak szétszedni!!!

De bithumenen nem írtak róla semmit, mármint, hogy hogyan kell elindítani vagy bármi, de most megnézem hogy szarakodós-e!!
  • reger
    Hja ,az király lenne ,de legalább arra jó hogy a többi csapat az ő lopott cuccukat megtörje
  • Istencsászár
    Borítékolhatod hogy nem:)
  • csoola
    remélem optimalizálták és akkor majd kiprobálom...
  • Thanatos
    ők ügyesek...
  • miki90
    kilopják vagy nemtom de az Unleahed naon jo lopos csapat:D:D
    még ha tudnának játékot törni akkor mi lenne huuuuuu
  • strebacom
    Nem értem, hogy lehet, hogy a megjelenés elött,jóval elöbb,kinn van néhány game:Prey, El matador ,Call of juarez......egyszerüen hogyan???
  • Thanatos
    izé..., hát ez nagyon mérvadó :PPP
  • miki90
    ha nekem nem hisztek akkor az már rég rossz:D:D
  • strebacom
    A picsába tényleg kinnvan:Games!!!!
  • miki90
    heyles!!
    én is igy teszek
  • reger
    Nforcon tényleg kint ,van de én inkább várok egy nem szarakodós verziót( pl.reloaded)
  • Istencsászár
    Nem kapkodok utánna:D majd ha igaz, akkor majd :)
  • Thanatos
    nem hanem nekem ugy rémlett mintha halasztották volna jövőre, de ezekszerint tévedtem, márha nem fake :P