3656
-
#737 Akkor indulj ki abból, ha azon a konfigon nem megy akkor min menne?:) -
#736 Eggyáltalán nem nagyzási mánia!!!!!Egy forintot nem költött rá se apám se anyám mindent én szereztem be!!!és csak azért kérdeztem mert látom többeknek elég kemény konfigjuk van és irják hogy 15-20 fps csak ezér kérdeztem! -
#735 Nézd meg a demot... totál optimalizálatlan, a graf ezt nem indokolja sőt... régi motor, feltunningolva ( chrome, biztos tudod melyik ), meg 5 perc mire betölt 1 pályát... Többiről nem írok, nézd meg, és Bucser kollegának ilyen gondjai nincsenek:), de a többség látja hogy ilyen szvsz.
dual magos procival, a64el, 7800, x1800 kariva eldöcög, az alatt ne is álmodj hogy élvbezthető lesz max grafikán, bár lowon se sokat javul.. -
#734 csak egy kérdés,érdemes kipróbálnom? -
#733 Rossz topik, kunyerálás... -
#732 x800 mindent tud amit kell csak sm 3at nem. -
Rick Wyeth #731 Tud valaki nekem egy bithumen meghívót küldeni ? Hálás lennék és mindenhol 1-2 kbyteal jön le nekem a gamma.
Szánjatok meg :)
Cím : [email protected] -
#730 Nagyzási mánia, hogy nekem milyen konfigot vett az apuci? vagy csak ennyire nem értesz hozzá? akkor meg minek ilyen gép :DDDDD -
#729 NA mi van tán csak nem érdekel a játék a szar mozgás és az ultrafast ujratöltés ellenére meg az optimalizálatlanság mellett?? -
brunnerone #728 Ja jó atom hülye voltam nem olvastam el -
brunnerone #727 Hali! Nem tudja valaki mit kell csinálni hogy meg tudjam szerezni az istálló tetejéről a fegyvert? Az faszi aki ott guggol mindíg észrevesz.... -
csoola #726 hehe, nem szeretem mikor vki siránkozik h : most csak sajnos 1GB ramom van, meg csak 1 2800-as procim, meg csak 7600 GT-m... de rossz nekem mi lesz...-> csak ugy megirom h én sajna 1.7-es celeronnal 6600 GT-vel(ezzel nincs bajom, korrekt kis kártya) és 512 MB rammal Játszom... és a játék demoja is ment rendesen... -
#725 Ennél a játéknál normális. A motor miatt van. -
djcom #724 Az normális,hogy 15-20FPS-el megy az alábbi configgal maxon? -
#723 Ugyan úgy mint minden secureromos játék. egyébként meg már leírták -
#722 valakinek van 5lete hogy indul az unleashed-es verzsön? -
#721 Hali!
VGA:Sapphire X1800Xt 512Mb ddr3
Proci:Amd A64 3500+
RAm:1,5GB DDR400
Ezen a Konfigon szerintetek hogy fog futni a game? -
MagyaR #720 Hát ebben az évben megjelent fpsek közül eddig tényleg ez a legjobb!
Mien lehet cooperative módban hehe :). Elvileg lehet úgyis nyomni nem?
Nah mek csicsikálni! -
MagyaR #719 Jaja. Első 1-2 töltés lassú, de utána már gyors.
Amúgy télleg ez már sokkal jobban van optimizálva csak az a baj, hogy kevés neki a ramom, ezért kezdetben csodálkoztam, hogy 30-40 fpsm volt és mégis be-be akadt a gamma, azt megnéztem, hogy fullra tele van az 1 giga ramom, szal sajna emiatt kissé be-be akad.
Most épp egy ien éjszakás pályán vagyok, ahol splinter cellesdit kell játszani.
Ez egész jól megy! Olyan 80 fps! hehe.
De a történet is olyan hülyeség kicsit, hogy egyben magadat kell üldöznöd és egyben neked kell magad elől menekülni :).
Szal értitek.... Mivel két karaktert irányítunk! .
Kissé már elegem van a billis részekből, hogy folyton lopózni kell! -
Thanatos #718 nekem ugytünik azis picit, de azért elég sokat tölt még
viszont msotmár pályák közben is tölt :DDD igaz az viszonylag gyors nekem -
Thanatos #717 #707
akkor aszsem ez nem véletlen ha már mindkettőnknek ennyivel jobb :) -
Thanatos #716 nekem se :)
amugy eddig nyomtam..., hát eddig lazán év fpse nekem :) -
Gabe18 #715 És a pályabetöltés gyorsult valamit? -
MagyaR #714 Nah, asszem páran kellemesen csalódni fognak a játékban!
A sok-sok játékot ocsároló nép, aki sírt azért, hogy nem megy csak 20 fpsel a gamma és azt mondta, hogy 0,001 hogy a teljesbe jobb lesz hát elmondom tévedtek!
Most kezdtem bele sajnos apám hazajött vmi buliból szal sokat nem nyomtam vele.
A legelső pályán az indián csákóval kell menni és 1280*1024be tolam minden maxon és 30-40 fpsem volt átlagban, sőt még 50 fpsre is felment!
A 30-40 fps akkor volt amikor kiálltam a dombtetőre és néztem lefelé egy kis falura, szal ennyit erről....
Ja és a demoba nekem ugyanilyen grafon kb. fele ien jól ment a gamma!
De majd ha eljutok ugyanarra a pályára ami a demoba van újra nyilatkozok!
-
MagyaR #713 Jesszusom! Elindult a játék! Nem kell vele semmit se tökölni, csak simán daemon 4.0 és securom load!
Nah 20-30 perc és írom a véleményt! -
#712 A ma megjelent új Nvidia driver javít rajta valamit ? -
MagyaR #711 Már tömöríti kifele, egyre feszültebb a környezet!
Ha sikerál elindítani feltolom a 91.37et, azt nekilátok! Addigis tegyék meg a fogadásokat uraim :). -
#710 Ne aggódj greeber megint levonta a következtetést:D de nekem nem fog hiányozni úgysem a topicból:D -
MagyaR #709 Mindketten a demóról beszéltünk... 2 perc és lejön a full -
MagyaR #708 Ez az első az én voltam :DDD. -
Thanatos #707 a sok rinyálónk: nagyságrendekkel jobban megy a game mint a demo pedig nekem már azzalse volt tul nagy bajom..., egyedül a töltések maradtak emg kruva hosszúra..., legalábbis nekem... :) -
#706 "Nekem geforce 7900gt-m van 3 gigaherces 2 magos proci és ugyanúgy akad maxon!
Legalábbis a pisztolyos csávóval 13-18 fpsel nyomtam, olykor felment 20ra néhol, de lehet, hogy csak a szemem káprázott!
Ja és hozzátenném, hogy felvolt maxra tuningolva a kártyám!
De nemtom miért de van egy olyan érzésem, hogy ha nem tuningoltam volna rajta semmit ugyanúgy ment volna rajta a gamma!
Szal a motor az ami eléggé el lett rontva (szal nem egy source motor ami gef 2vel is tud repeszteni)."
Hehe erről ennyit!
Egy másik :
"nem lenne rosz, DE...
top5 legszarabbul optimalizált játékban benne van. dobogóra is állhat
a gépem ma már igencsak szarnak mondható (2600+,1gbram,6600gt), de hát basszák+, ha fullrabutítasz mindent legalább akkor normálisan fusson már egy játék az előző generációs mainstram vason
másik meg hogy kb 5percig tölt egy 2perc alatt bebarangolható pályarészt.
ahogy látom gerger kollega highend vasán se igazán remekel.
tapsoljuk meg a pc-s játékfejlesztés egyik gyöngyszemét."
-
MagyaR #705 Nah még 20 perc. Kivi vok, hogy elindul-e securomloaderrel (ha nem sajna kikell írnom dvdre).
Nos ha legalább nem 30 fpsel fog futni a gamma, akkor dühös leszek.
Bár ha bithumenen nézitek a fórumot nem úgy tűnik, hogy jobb lett volba az optimalizálás :). -
MagyaR #704 Talán egykis remény a játékot illetően!
Idézek: hát nemtom de nekem x800 gto val max grafon tolja a 60fps-t...legalábbis a riva tuner azt jelzi...szval nekem nem akad.
(Nyilván nem 1600*1200 ba, és mivel ha jól tom x800gto nem tud sm3.0-t ezért csak sm2.0-val, de még azse biztos, hogy élsimítással, ja és azis lehet, hogy a kevés fpstől kiakadt a rivatunnere a jereknek
, és mivel ő csak a rivatunerben hisz bemeséli magának hogy nem akad miközben igaziból 5 fpsel fut nenki! :D ) -
#703 húú hogy én ezt hány gimistől hallottam már:D Én is mindenkinek ezt mondtam aztán 2 után rá sem néztem a könyvre.. sőt még miután betettem a táskába a suliban azután sem láttam másnapig míg át nem pakoltam az új napra. sőt utssó évben vittem magammal 3 füzetet egy négyzetrácsosat egy vonalast meg egy üreset... a Könyveket ugyis vitték a többiek:D -
Thanatos #702 örülünk neki... -
MagyaR #701 Hát azé elég kemény suliba járok! Pluszba a délutáni programok, szal van amikor 11kor végzek a tanulással..
Amúgy én meg fél hétkor kelek, de ezt hagyjuk abba inkább -
MagyaR #700 Hát azé elég kemény suliba járok! Pluszba a délutáni programok, szal van amikor 11kor végzek a tanulással..
Amúgy én meg fél hétkor kelek -
Thanatos #699 nem én állitottam fel a csoda teoriát..., én csak közöltem az eredményt ahelyett hogy tépném a számat a magyarázgatással :D -
#698 De szoktak, pl itwins... pl gtl, wr2 stb... 1 dvdt betömörítenek 1.9-8 gba.