3656
-
#777 Valamit rosszul csinálsz és nemtud emulálni, vagy valami más progi bekavar... -
#776 #748
Szóval ez a hibaüzenet. -
#775 A Resevoir dogs játéknál is ugyanez a hiba.
Cuerom is ezt írja ki.Mi lehet a gond,nem tudtok segíteni? -
#774 1. securom (ubi)
2. clone esetén a védelem mind1, eredetiként fut! amit leirtál az csak tört exe esetén lenne érdekes :) -
#773 Ez nem túl jó hír. -
#772 Hmm, lehet, hogy valami TAGES vedelem is van rajta, nem hiszem, hogy bug a talan 4 episodban egy ido utan el kezd forogni a karakterem magatol.Es csak kilepes ujratoltes segit rajta egy ideig. -
#771 SOKKAL gyorsabb lett az egész! nekem a demo abban a pillanatban, h fű/bokor került a látomezőmbe: 1-5 fps, most pedig semmit sem csökken! El is tünt az opciok közül, h a fizika érévnyesüljön e a növényekre, szvsz off állapotban is nagyon számolt ott valamit a demo ... most pedig, rálátok az egész "világra" és simán 30+ fps van, nincs frame limit sem többé. Magáról a játékról nem is irnék, az felteszem ugyan olyna tökéletes, mint a demo :) megelőlegezem neki a 10/10-et
-
#770 ez a rendes kiíráshoz oldja meg a próblémát. a dt4+securom loaderhez semmi köze... -
#769 Ha találsz megoldást szólj!
Én is szólok ha megoldom.
De szerintem ez lesz a hiba gyógyszere,de nem értem:
Open the Device Manager.
Double-click IDE ATA/ATAPI Controllers to display the list of controllers and channels.
Right-click the icon for the channel to which your CD/DVD drive is connected, select Properties, and then click the Advanced Settings tab.
In the Current Transfer Mode drop-down box, select 'DMA if Available' if the current setting is 'PIO Only.' If the drop-down box already shows 'DMA if Available' but the current transfer mode is PIO, then you must toggle the settings. That is: - Change the selection from 'DMA if available' to PIO only, and click OK. - Then repeat the steps above to change the selection to DMA if Available.
-
#768 DT4 + Securom Loader... a program maga nemes 1szerüségével nem foghat ki senkin, ha mégis akkor nézz utánna... -
miki90 #767 A tegnap éjjeli német nyelvű Call of Juarez demó után már itt is van az angol változat. Ebben is egy-egy küldetés kapott helyet a két főhőshöz, Rayhez és Billyhez, ám közben olyan információk is napvilágot láttak, melyek szerint a játék észak-amerkai változata 2007. elejére csúszik, s így egy időben jelenik meg a next-gen konzolos változattal - amit egyébként szintén most jelentettek be. Állítólag mindez az európai megjelenésre nem lesz hatással. Érdekes... Mindezt azzal magyarázzák, hogy az amerikai változat már a Windows Vistára lesz optimalizálva, némileg tovább javított grafikával.
Tessék itt van miért nem 2007 elején jelent meg!!!! -
#766 Nemlátod át, dolgok nem tetszenek benne, amik ha ebbe is benne lesznek, estleg találok még párat akkor le fogom irni... 1 próbát megér, ha már ennyit vártam rá akkor csak megnézem. -
#765 Azt hittem nem érdekel mert 4 napig azon fröcsögtél, hogy milyen szar játék
Következetesség rulez -
#764 akinek megy elmagyarázná hülyék számára is érthető módon, mi kell még hozzá és hogyan kell elindítani?
Kicsomiztam és kiírtam ahogy az nfo írja, de nem indul. Azt írja, hogy összeférhetetlenség van a program és egy virtuális meghajtó között. DT4 és alcohol120 van a gépemen. Letiltottam őket, akkor meg a #748-ban írt hibát adja... -
#763 LÁL :))) / megnéz egy szép játékot és elcsodálkozik hogy ebbe miért nem tőlt csak a pályák elején, és még suhan is / -
#762 Pálya közben csak azért "tölt", swapp-el a winyó, mert még a 256MB-os videókártyák VRAM-jába sem fér el a belegyömöszölendő textúra, és ezért a háttérben oda-vissza kell pakolásznia.. -
#761 Az jó, akkor olyan mint a hL2 ketőtt lépek azt loading screen :) -
#760 de, valszeg valamit változtattak, mert ahogy irják már pálya közben is tölt, igy talán egyszerre kevesebb adattal dolgozik és TALÁN tényleg gyorsabb :) -
#759 ami volt a demoban is palya amikor radgyujtjak a bortont, aztan atmesz az istalloba egy kis ugyeskedessel nem kell korbemaszkalni, egybol kijuthatsz a viztoronyhoz. -
#758 :DDDDDD 2 demo után 100%ra megmondom neked hogy nem változott... ehhez nemkell jóstehetség... a demok meg a megjelenés közt alig telt el idő... talán majd a pár nap mulva kijő peccsek ezt orvosolják... full meg majd estére lejön... -
#757 baromállat .... majd jol felirlak valami szpemlistára te ostoba segg :( publikus helyen nem pofázol warezoldalrol, kapis? -
#756 mindig a piros potty fele. -
#755 Kattintok a linkre,és ezt írja ki.Tudnátok segíteni ez mit jelent?
Open the Device Manager.
Double-click IDE ATA/ATAPI Controllers to display the list of controllers and channels.
Right-click the icon for the channel to which your CD/DVD drive is connected, select Properties, and then click the Advanced Settings tab.
In the Current Transfer Mode drop-down box, select 'DMA if Available' if the current setting is 'PIO Only.' If the drop-down box already shows 'DMA if Available' but the current transfer mode is PIO, then you must toggle the settings. That is: - Change the selection from 'DMA if available' to PIO only, and click OK. - Then repeat the steps above to change the selection to DMA if Available. -
#754 Bocs a fullt próbáltad? ha nem akkor mi a faszért károgsz? -
#753 Milyen ez a játék? Megéri lekapni? Ez a megyek és lövök mindenre ami mozog vagy ilyen gondolkodós néha lövöldözős gamma? -
#752 Sziasztok!
Én már a legelelején elakadtam. Megvan a stukker - utána merre? -
#751 Nekem sem sikerül egyetlen egy serverhez sem csatiznom a multi alatt. A tűzfalon kiengedtem (rákérdezett, és feloldottam), gamét újraindítottam, és utána is vagy motherserver timed out, vagy authorization... és nem történik semmi, vagy server timed out... -
#750 Természetesen. -
#749 Giga ramom van, de a demónál egy hosszabb novellát el tudtam olvasni, míg töltött :D -
#748 Feltelepítettem, serial szám beríva.Securom loader elindít,exe megadva.
1 perc töltés után pedig ezt kapom:
Az mindegy hol van a securom exéje ,mert a Resevoir dogs -nál át kellett nevezni és nem lehetett a játék könyvtárában.
Egyébként az 2szer elindult harmadszor ugyanezt írta ki.Mit cseszek el? -
#747 128 MB rendszer-RAM-al és 16 megás savage4-el igen... -
#746 Elso episode utan, ezek a lopodzos reszek total unalmasak, max gyonyorkodsz a kornyezetben amig varsz.Hogy mikor latnak meg, mikor nem semmi logika nincs benne, es ha meglatnak egyszeruen leguggolsz, aztan huh hirtelen nyomod veszett.
De legegyszerubb elrohanni elulok es akkor nem fel ora az elso palya :)
Valahogy ez a resze total kidolgozatlan.
Pl meglatnak a wc elott, rohan felem az egyik siman arrebb lepek egyet, hogy mar a wcben vagyok nyitott ajtonal, mar oda se jon, csak mondja eltuntem, vagy berohansz egy epuletbe persze, ugy hogy lovik a segged, utanad mar senki nem jon, alldogalhatsz a nyitott ajtonal stb.
Amugy tajnezegetos jateknak jo, na meg a lovoldozos reszek se rosszak :)
-
#745 A fullban is másfél órán keresztül tölti be a pályát? -
#744 Kérdés: a fullban ki lehet kapcsolni azt a nyomorult piros x-et, amikor lóra vagy civilre próbálok lőni? Mert az annyira hanguolatromboló, hogy arra szó nincs. Más: vannak nagyobb bejárható terek, és alternatív útvonalak a fullban, mert a demo igencsak csőszerű volt? De akárki akármit is mond, ez egy jó játék, és tényleg megérte várni. Ehhez hasonlóan izgalmas és érdekes (na meg egyedi a stílus) nem sok van manapság. -
#743 BTW most szedem. még 50%. Többen írták, hogy jobban optimalizált mint a demo. Na majd meglessük. -
#742 -
#741 Amugy kijött egy új Call of Juarez trailer -
#740 Valami csúnyát akartam de kitöröltem. Inkább csak összefoglalom ennyiben:
-
#739 Aki leakarja szedni a gamet privizzen rám, van egy régi torrent oldal új cimmel ami már végre újra régi pompájában tündököl gyorsan felkerül minden és nem kell várni!! -
#738 Nem, nem töltöttem, le csak néha benézek az ilyen témákba is, és idegesít amikor a sok nagyokos mondja hogy ő majd megvárja a Reloadedes crackes verziót, mert azzal sokkal egyszerűbb, utána meg sír mert a crack milliónyi +hibát okoz. Ráadásul minden SR-es játékot ugyanúgy kell elindítani.