5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Dexantreal
    mellesleg ez a szeptember 23-dika nincs is olyan messze
  • Dexantreal
    kemény, bár a bakikat nem vágom, na de mindegy.

Az összefoglaló se semmi, de itt meg eszembe jutott, hogy nem tudtam megnézni a Predator filmeket. Valahol letölthető még?
  • Darkoo
    Most már király lett az oldal
    ÉS igazad van,akik még nem látták az alien vagy predator filmeket,azok tekintsék meg az AvP című vígjátékot erre==>
    AvP bakiparádé

Aztán egy átfogó videó az eddigi Alien és Predator filmekről!
    Összefoglaló Videó
  • Dexantreal
    OFF:

haverom talált valami progit neten, amivel midnenféle oldalt átlehet alakítan totál hülyeséggé, ha megadod neki a linket

AvP2 lool verzsön topik

....ilyenre változtatta, mikor adtam neki a linket.
  • Dexantreal
    Éljen betettééék.Thanks! Punkernek írtam és máris. Na így már egész pofás a topik...

Szeritem esetleg lehetne egy FAQ-t csinálni az eddigi alien filmekről röviden ismertetni az erre btévedő tudatlan forumozóval, hogy mi is ez, meg egy kis beszámoló az alienek életciklusáról, meg predatorokéról. Utóbbi kettőről - az életciklusról - bő anyaggal tudok szolgálni. Nem én érdemen, de neten találtam.
  • Dexantreal
    Survival, nahh
  • Dexantreal
    Egyébként ne inkább AvP2 urvival of the Fittest legyen a topik címe majd?
  • Dexantreal
    Én alkottam a modi topikba. Először is kértem, hogy tegyék be a bannert, meg sózzanak rám egy bünti pontot a #281 miatt, ha akarják és hogy írják át a topik címét a lentebb említettre, most pedig megdobom Punkert egy üzivel, hogy mi a rák van a TV,mozi, DVD részlegbe a modi topikban. Sehol egy modi...
  • SLICK
    én szóltam már, de nem foglalkoznak vele :|
  • Darkoo
    Rosszul írtam bocsi:)A képet se tedték be a sg moderátorai...Szorry.
  • Dexantreal
    Ne nekem mondjad vazz a ...........ba is már. Most kisebb gondom is nagyobb ennél a bannernél bazz, szar ez a kurva net és nemtom mi a faszért..a vírus írtó talált valamit, el is tűntette, de ugyanúgy és,ha nem vennéd észre az a muksó megígérrte, őt csesztesd, ne engem,de most szólok nekik akkor:P
  • Darkoo
    A képet se tedtél be bannernak...pedig azt bármikor belehet rakni,nemkell 500 hozzászólás,plusz simán megtudod változtatni a topicot,ha megkéred őket
  • Dexantreal
    Átlehetne...de nemtom hogyan kell. Akartam házigazda jogot kérni - mivel én nyitottam a topikot Ibronként, gondoltam hadd legyen enyém, habár, ha valaki jobban ért a témához és a joghoz, akkor akár ő -, de Punker mondta, hogy olvassam el. Megtettem, sajna nem lehet még jogunk, a topiknak többek közt túl kell esnie az 500 hsz határon....többek közt. Gondolom házigazda jog nélkül mi nem nagyon írogathatjuk át a topik címét...esetleg1modi....hmmm..szóljak akkor nekik?:S
  • Darkoo
    Szerinted nem kéne átírni a topicot "AvP:Survival of the Fittest" -re most hogy tudjuk ez lesz a hivatalos címe?

A képet meg elrontottam,pedig jó kis kép volt hehe:)
  • gabf1
    Épp álcázza magát a célpont
  • HuAn82
  • Dexantreal
    nálam csak1piros iksz van...a Predator a lézerkeresőjével célt talált?
  • Darkoo
    Jelenet az új filmből!Az alien barátkozik a texasi krokodillal
  • Darkoo
    Neeem..2006 december 14-ig forgatnak,utána gondolom jönnek az utómunkálatok..KB 3hónap átlagos egy filmforgatás esetén..
  • bigfoot
    2007 dec re nem?
  • Dexantreal
    ok,csak kérdeztem
  • SLICK
    nyugi majd szólok -.-
  • Darkoo
    Új Infooo!!!

"ALIEN VS. PREDATOR: SURVIVAL OF THE FITTEST" forgatása 2006 Szeptember 23-án kezdődik, és december 14re fejeződik be a British Columbiai Vancouerben -tudta meg a Fangoria...Shane Salerno forgatókönyve a nagy csatát egy isten háta mögötti területre helyezei valahol Usa középnyugati részén...

Shane Salerno féle sztori=
    NEmbaj én reménykedem hogy jó lesz
  • Dexantreal
    bannerral mivan?mikor lesz betéve?
  • vigyori14
    üdv. erről az uj bővített avp kiadásról tudtok valami infót mondani, hoyg hány percel hosszabb, mien jeleneteket tartalmaz, vagy valami linkt? ja és mi a kiadás cime?
  • Darkoo
    Szerintem nemvolt rossz film az Armageddon.A vélnak megfelelt,engem jól szórakoztatott:)A másik meg itt ez most nem számít.Volt egy nagyon jó ötlet,elkészült a forgatókönyv,és a rendezők majd levezénylik úgy a filmet,hogy mindenki elégedettlegyen
  • pauly
    Jáj,armageddont? pff na ez a film már rossz lesz az biztos :P
  • bigfoot
    hát igen a rendező a lényeg inkább
  • Darkoo
    Igen csak Shane Salerno a forgatókönyvíró,aki eddig az Armageddon filmet írta..És Anderson mellett ott téblábólt..De Anderson volt akkor a főnök ,és írta meg aforgatókönyvet ugye..Én bízok ebben a srácban,meg abban ,hogy a rendezőpáros odafigyel a részletekre:)
  • bigfoot
    de végül is nem annyira elvetélt a helyzet!
    ugyanis tanultak a hibájukból és eltűntették onnan andersont és új rendezőt adtak a filmhez!és mondták hogy teljesen újat akarnak rendezni
  • Darkoo
    NEh is mond...Nincs ott egy éppeszű ember holiwoodban aki kapcsolna...
  • bigfoot
    december talánm,de még ez sem biztos!

egyebként annyi jó filmet lehetne csinálni az avp ből mint állat,pl az avp3 könyvet megcsinálni,akkor egy alien 5 szerűt megcsinálni csak épp avp2 néven,vagy a játék szerint megcsinálni
  • Darkoo
    Amerikában már kiadták azt a verziot..Mo-on még várat magára..Tudsz időpontot estetleg?
  • bigfoot
    hát akkor legyen az első:D

egyebként hallottátok hogy lesz egy új verziója az avp nek ahol lesz bővített jelenet és vér!
  • Darkoo
    Vagy az,hogy nagy időugrások voltak a filmben,és egy csomó időtartam kimaradt
    -esetleg a predik felturbózták az életfolyamatokat az alienekben...kb az alien királynőt spec tápanyagokkal látták el anno,és a tojásai is genetikailag módosúltak...
    -vagy Andersonnak megmondták milyen hosszú lehet a film,és nem foglalkozott ezzel résszel.. a studió megkötötte akezét,és ilyen "apróságokkal" nem törődtek...
  • bigfoot
    hát akkor úgy mondom hogy nagy vonalakban!
    egyebként mérne tudta az alien a farkával harcolni??könyvekbe is gyilkolászik rendesen!

egyebként az avp1 ben hogy magyarázzák hogy gyorsan ki keltek az alienek?mert más ilyen nagy hiba nem volt
  • Darkoo
    Nem igazán erről.A csaj nem volt dögös, inkább a mindentudó tökös Lex..:)
    a Predator meg egy lúzer..Sőt az egész brancs..Az alienek meg hoztak a formájukat,csak megtanultak a farkukkal prediket bökdösni:D
  • bigfoot
    hát vmi ilyesmi volt az avp1 ben,dögös fekete (nem csak hajú lány),sok alien,predator

ezért mondom hogy erről csinálták a filmet!csak sajna nem egészen ilyen lett
  • Darkoo
    Ilyen jeleneteket várok az uj filmben is!Dögös fekete hajú lány ,gyilkos alienek,dühös predatátorok,akiknek elvették a játékszerét
  • bigfoot
    légyszi olyanba csináld!4
    mint ezen