5789
-
Darkoo #331 Ahol forgatnak majd Vancouverben,tele van a környék nagy erdőségekkel-egy illető mondta aki a környéken lakik egy külfödi fórumon-szóval egy ilyen csúzlival ott is irthatják az erdőket nyugodtan -
#330 innen jut eszembe h modnák a filmbe mármint a Ragadozó 1-ben hogy:
-Furcsa, hogy iylen modern fegyverük van itt az isten háta mögött!
-Ők sem puskákkal pufogtatnak már...
bár iylen nagypapát nyugodtan bele lehetne vinni a filmbe fasza lenne, pl nekem az az erdőírtás az 1ben bejött! -
#329 hát jah,bár nekem az avp ben lévő g36 is tetszett bár most lehetne kicsit morcibb -
Darkoo #328 Jaja:DD
Nem bánnám ha az új részben ilyen puskákkal ropogtatnának
Csúzli -
#327 jaja úgy is vehetjeük :D
ja jól emlékszem valahogy úgy mondhatta Dilon:
-Otobaság! Egy ostaoba gyíkkal állunk szemben!
de mondom nem biztos :P -
Darkoo #326 PEchükre -
#325 de akkor nem tudták mivel állnak szemben -
Darkoo #324 Ügyesen beleteszi a predatorba az arctámadó nyugi -
Dexantreal #323 ha ti mondjátok....én csak örülnék neki..de akkor ügyesen tegyék be -
#322 attól még rakhatnak bele -
Darkoo #321 Ettől függetlenül még szerepelhet az új részben egy predalien...:) -
Dexantreal #320 Hogy csapna, ha nem azt a részt folytatják, hanem belevágnak1full újba?.... -
Darkoo #319 Jaja valami rémlik...
Egyébként remélem a predalien nagy vérengzést fog csapni az új részben -
Dexantreal #318 Miért? A...3dik részben is, ha jól emlékszem, a rab ugyanúgy sárkányt mondott a dögökre, mikor totál befosva előadta sztorit... -
Darkoo #317 Viszont az tetszett hogy a Predator 1-ben a ragadozót "átkozott gyíknak" hívták -
#316 de remélem most nem lesz lesárkányozva a filmben az alienke -
Darkoo #315 Szerintem nem fognak sokat agyalni rajta...
Halál újra a Ragadozó ellen.. -
#314 hát remélem,mert azok sztem kurva jók voltak:) -
Darkoo #313 Nekünk magyaroknak majd kitalálnak egy jó címet,mint anno az ALien részeknél:) -
#312 De ezt maximum egy reklámbeli mondatnak el tudnám képzelni, címnek viszont elég gagyerák. -
Darkoo #311 A Survival of the fittest nem aerobikra utal. Isten ments hogy bárkit is kioktassak de tulajdonképpen azt jelenti amit a Natural selection (természetes kiválasztódás), csak ezt nem Darwin találta ki, elsősorban társadalmi viszony leírásánál használják ezt a verziót. A lényeg ugye hogy csak a legerősebb maradhat életben. Véleményem szerint a Natural selectionnal az volt baj, hogy az ameriak nem tudtak azonosulni vele, ezért nevezték át annó az egyik készülő avp játékot AvP Extinction-re. Itt is hasonló jut eszembe, egy átlag amerikai vmennyire megérti a cím jelentését, hogy csakis a legerősebb, legkitartóbb marad életben. Ők legalábbis sokkal szélesebb körben használják a fit szót. -
Dexantreal #310 De nézd a jó oldalát..szép a banner -
Dexantreal #309 ne engem kérdezz, max Darkoot, esetleg a stábot, hogy miért pont ez, de elvilleg ez lesz. -
#308 Gyerekek, mi ez a gagyi cím?
Komolyan gaondolták?
A végén még Schobert Norbi lesz a főszereplő. :D -
#307 van egy 2. bővített abban van benne minden,de lehet hogy abban meg nincs vér -
Seten #306
Én azt sem tudtam, hogy több bővített létezik.
Vér van benne háromféle is: vörös, zöld, savas. :)
-
#305 ez melyik bővítés az első?vagy a második?
és van benne vér?? -
Seten #304
Nekem megvan. Bár nem sokkal van "bővítve".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk a nyitójelenet ott a bálnavadászok falujában nagyon üt!
-
#303 2500 a predator 1 szinkronos!
egyebként majd ősszel akarom megvenni az Alient diszdobozba mind a 4 rész,16e ért -
Darkoo #302 Hát kb én is így fogom csinálni -
pauly #301 Azért nem adok pénzt :),majd legfeljebb leszedem torrentrol ha megjelenik,bár az annyira nem érdekel.. :) -
Darkoo #300 Én az Avp rendezői változatának a megjelenésést várom már.Remélem az übereli a vágott mozis verziot...Persze attól még nekem nem lesz a kedvencem -
pauly #299 én is az ujságukba láttam,amugy nemigazan jarok tescoba,de mikor megláttam ennyiért egyből elmentem,nehogy elvigyék az összeset :) -
Darkoo #298 Gyakrabban kéne tescoznom -
pauly #297 Ja,tescoba vettem :P és duplalemezesek,ennyit tényleg megértek... -
Darkoo #296 Akkor te jól kifogtad -
pauly #295 Nekem ott pihen a polcon az alien 1-4 dvd-k :)Szerencsére csak 8 ezer volt a 4 rész :) -
Darkoo #294 Akkor tanulmányozd ezt!
Segítség -
Dexantreal #293 Csak az a gáz a megvásárlással, hogy szüleim kcsöögök^^...és tök ritkán adnak zsét, pedig van nekik, de egyszerűen nem adnak...félévente ha kapok lóvét tőlük. Magyar torrent oldalakat meg nem ismerek, van1torrent letöltő progim, de nem vok jártas ebben a torrent témában...azért thanks! -
Darkoo #292 Jah dc++ vagy magyar torrent oldalak...
De mostanában jelent meg mindkét Predator film szinkronos dvd-n!Ilyen nagyobb bevásárlóhelyeken akciós áron szerintem megtalálod őket!