5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• SLICK
    ehhez a filmhez ez a dizájn van, azért mertem ezt csinálni -.-
    amit te akarsz az a játéké de megcsinálhatom olyan formában is
  • bigfoot
    jó a banner de az avp felirat más legyen ha megtudod változtatni
    tudod a predator olyan predator feliratos bevágásos
    az alien meg olyan alienes mint a filmekben:)
    ha nem nagy kérés mert úgy nagyon faja lenne:)
  • SLICK
    Photoshop, de esetleg én megcsiálhato mha akarod ,mert elmagyarázni nehéz lesz :D

Darkoo: bízom benne :D
  • Darkoo
    Az lesz, bízz bennem!
  • Dexantreal
    amúgy mivel csinálsz bannert?mert kéne pl NBA Live 2007 topikba is hamarosan és senki nem válaszolt ott arra a kérdésemre ,hogy valaki csinál-e1-t...szóval nem tudom, hogy kell, de megpróbálnám, csak gőzöm sincs mivel kell, meg hogyan...
  • SLICK
    csak legyen alkalmas arra h karácsonyi ajándék, bár megnézem én is a filmet de ne legyen anynira sok hiba benne, meg jobb storyja legyen -.-
  • Darkoo
    Jó a kép és hajrá szedd össze a gondolaitad!

Pedig nem kérdeztem olyan sokmindent

LEgszebb karácsonyi ajándékom lesz,hogy rohanhatok megnézni a moziba a filmet 2007ben
  • SLICK
    nekem is össze kell szedni a gondolatokat :D
    majd beszélek a modikkal remélem berakják...
  • Dexantreal
    ja, király...és thanks. Végre lesz a topiknak bannerja *elmorzsol1könycseppet*

jó, hogy vannak akiket érdekel a dolog és írogatnak ide, mert a topik enyém ám, ugyanis én vok Ibron..ha nem írtam volna még

Szóljál modiknak, hogy tegyék be a bannert...véleményt meg a lentebb leírtakról majd én is alkotok, csak lusta vagyok hozzá még
  • SLICK
    nah ez remélem megteszi :P

• SLICK
    na majd összeállítok én egy bannert.
    meg majd az én véleményemet is leírom már hogy hogyan képzelném el a filmet :P
  • bigfoot
    hát én örülnék ha sima alienek tolnák a harcot!
    a jelmezes predik kontra cgi nekem mind1 mindegyik jó de talán néhány jelenetnél nem kéne alkalmazni a cgit
  • Darkoo
    Ti melyik megoldást részesítenétek előnyben a soron következő Avp filmben? A sok cgi technikát felvonultató látványelemre építő blockbuster mozit?(Én mellőzném a cgi-t,vagyis ahol csak nagyon szükséges...)

Az alienek és predatorok legyenek animálva feltupírózva még izmosabb még dizájnosabb kinézet vagy vissza a gyökerekhez?

Gumijelmezben mászkáló predator és hidraulikával mozgatható alienkirálynő még most is jól nézne ki a filmvásznon?

A klasszikus H.R. Giger féle alien-t szeretnétek viszontlátni afilmen,mint anno az Alienben és az Aliensben?Vagy az Alien 3 óta genetaikai változásokon átment alien a megnyerő számotokra?

Predatoroknak bővüljön a fegyvertára?Találjanak ki új predi fegyvereket ,amik se akönyvben se a filmekben nem láthattunk olvashattunk?

A külső dizájn szerintem maradjon.De én még mindig a klasszikus maszkot viselő prediket részesítem előnyben...És ti?

Ha a régi predik filmek hangulatát akarják visszaadni,nem bánom ,ha a film végén szentelnek egy kis időt egy ember vs predi harchoz. Ez szvsz fontos kelléke a predator filmeknek...
    Alien filmek hangulatát meg szerintem a sötétség és a megfelelő hangulat kellőképp visszadja majd..

Predalien vs predator harchoz mit szólnátok a filmben?
  • Dexantreal
    csak én egyikhez se értek
  • Darkoo
    Nemrossz ötlet
  • Dexantreal
    kikéne tenni egy számlálót,nem? de banner is yol jönne
  • Darkoo
    Már csak 508 napot 16 órát és 31 percet kell aludni a premierig!!!
  • Garga Pitic #234
    Kizárt dolog. Valami maszk lehet. A predatorok most inkább a Közel-Keleten és Irakban vannak.
    Tudod: hőség és erőszak.
    :(
  • Darkoo
    A PREDATOR-al buliztam az éjjel
    Bulivan!
  • bigfoot
    hát igen addig amig nem vágod a témát ne nagyon írkálj forgatókönyvet
  • Darkoo
    Csinálsz egy AvP forgatókönyvet vagy mi?
    Egyébként miazhogy nem láttad a Predator 1-2t?Sürgősen pótold a hiányosságodAlapművek ,a legnagyobb scifi filmek az Alien múvik mellett...
    Utána már máshogy vélekedsz az AvP filmről az tuti.Szemétbe küldenéd a rendezővel és a stábbal együtt
  • Dexantreal
    Mivel szarnak rá, hogy legyen folytatás AvP-ből, elkezdtem megírni én
  • Darkoo
    Ha lesznek a filmben predalienek,akkor igen kemény csatáknak nézünk elébe mind predator, mind ember részéről

De én örülnék,ha nem lennének benne olyan pankrátor bunyók,mint az első részben...Pláne a rossz kamerakezelést, és a mackós termetű predatorokat kéne mellőzniük
  • gabf1
    Hát vmi minta lett volna... Bár már jópár éve olvastam
  • bigfoot
    hát nem nagyon emlékszem hogy ilyet olvastam volna abban
  • gabf1
    vagy akár kezük van
  • gabf1
    Ja, meg fasza alieneket akik giga okosak, meg rendes kekük van, amivel használni tudják a fegyvereket. (A vadászok bolygójában is vmi lyesmi volt, nem?).
  • Dexantreal
    persze csakis a tökéletes, MI-va lfelszerelet, már-már terminátor típusú robot
  • Darkoo
    Legújabb Termékeink: Bishop komunikációs robotok
  • Dexantreal
    és titokban alienek után kutatnak
  • Reyes
    Loál, mit találtam:DDDD

A Vállalat!
  • pauly
    ja,szerintem is...
  • gabf1
    Hmm. A préda nincs meg. Viszont megvan a háború, annak meg a préda az előzménye
  • bigfoot
    olvasd el a prédát is!ott harcoltak együtt először
  • gabf1
    Amúgy olvastam a vadászok bolygóját, csak már olyan régen, h alig emléxek, rá. De tényleg ott is együtt harcoltak, de ott az alienek tuningok voltak
  • Darkoo
    Elég ha abban a felfogásban csinálják a filmet mint a Predator 1-2 és az Aliens.
    Akkor tuti nem lesz gond a filmel.
    Én sose támogattam azt az elképzelést,miszerint a Predator barátkozik az emberrel,és együtt cserkészik be a vadat...Könyvben lehet hogy működik,de a filmvásznon hülyén jön ki az egész:)
  • bigfoot
    hát akkor csak sajnálni tudlak
  • baddeni
    HI! Számomra az AvP nagy csalódás volt...... az Alien és Predator filmek igen szent helyet foglalnak el belső világomban :D :D :D főleg a predator 1,2 és az Avp ezt a képet gylázta be, bár mint film nem lett volna rossz de annyi hibát követtek el benne ami szinte megbocsájthatatlan remélem a 2 jobb lesz.......sokkal jobb..........

Én szívem szerint 1 Predator 3-t várnék és az mehetne régebbi környezetben sőt ha a 2 részes képregény alapján csinálnák meg Istenkirály lenne (a képregény linkje http://www.aliensonline.hu/kepregeny.php?review.59).... Ha hasonló felfogásban adják elő az AvP-t is akkor tuti nem lesz gond a vadnyugattal sem.......

• Magoo
    Ilyen számomra ismeretlen könyv címek hallatán csak egy idézettel élek:
    "Ehhez képest a Sikoly, csak Sikoly 2!" :D
  • bigfoot
    jó könyvek!főleg a 3.!de ahhoz érdemes előtte elolvasni az örjöngő halált!