5789
-
Dexantreal #211 Öhh...asszem nem olvastam. Majd elkunyizom fateromtól és akkor átrágom magam ezeken -
#210 avp:préda,vadászok bolygója,a háború -
Dexantreal #209 milyen könyv? -
#208 olvastátok a könyvet ?mert szerintem nem!
abban is összeáll egy csajjal,egyebként a film vmi hasonló akart lennii mint a regény de nem igazán sikerült mivel az pöppet jobb volt:) -
gabf1 #207 Igen, az egyértelmű, hogy a gyengébbeket nem tartja métó ellenfélnek és ez így rendben is van. De sztem a predik magányos harcosok és nincs szükségük egy ember segítségére. Sőt, sztem náluk az is megalázó, hogy egy ember segítségével győzzön le vmit. -
Dexantreal #206 meg a gyengébbeket is hagyja, mer nem méltó rá, hogy levadássza őket ,vagy micsoda. Sajna egy Predator filmet se láttam, de hát Weylandbe is belenézett ott a priamisban és elhajította -
#205 Azért nem olyan hülyeség az hogy összeáll a csajjal. Ha megfigyeled a Predator csak olyan embert bánt akinél fegyver van, vagy ő rá fenyegetést jelent. Sőt a terhes csajt a második részben életben hagyta. Szóval nem baromság az. -
gabf1 #204 Nekem a 2. Az AvP2 meg sztem fura lenne ha tényleg régebben játszódna. Az emberek megkergetnék kapával az alieneket? Az AvP1 meg annyira tényleg nem volt olyan nagyszám, mint amilyen lehetett voltna, de azért tűrhető volt. Volt benne pár jó jelenet (amikor néha közelharc volt). De az nekem is elég nevetséges volt, hogy a predi meg a csaj összeált. Szóval egyrész jó lenne ha köze lenne az 1-hez, mert érdekes lenne a predalien, másrészt viszont tényleg lehetne vmi más, ütősebb történet. Sok harccal, meg gyilkolással -
#203 Nekem akkor is a 4. rész a kedvencem :D -
Dexantreal #202 4dik részhez annyi,hogy:
mutáns alien -
Darkoo #201 Az első rész a legjobb és a legfélelmetesebb!!!
A második rész még rátesz erre egy lapáttal
A 3.rész egy családi dráma,ahogy Ripley is kis szörnyszülött gyermeke feláldozza magát..
A 4.rész ultrabrutális,fejszéttépős,agyátlyukasztós,de semmi újat nem hoz.. -
#200 2. a legjobb!!!!!
3 annyira nem jött be -
Dexantreal #199 -
pauly #198 Mind tetszik,de a 2. a legjobb szvsz,a 4. meg a legrosszabb :) -
Dexantreal #197 Amúgy kinek melyik alien film tetszik? Gondolkodtam én ezen és igazából ne mtudok dönteni, de ,ha mégis kéne, kettőt jelölnék meg. A második - mert sokan mondjátok, hogy az az igazi és szerintem is yo - és a negyedik mert az valami eszméletlen állat szerintem, meg...hmm..brutál is -
pauly #196 ja,alien 2-t láttam már párszor :)azt tudom,de az avp-ben semmi ilyen tollas jelenetre nem emlékszem most...
látszik mennyire megfogott a film :P -
pauly #195 :D -
Darkoo #194 2007 decemberében ha minden igaz!Addig még sok jó filmel hangolódj a mozira! -
#193 Hát van valami benne, nade azért AvP :) -
#192 Hát te érdekes vagy, vígjáték? megkéne téged kín.zni -
#191 uuu kira film
Mikro jön ki a AvP2? -
Darkoo #190 Aliensben Bishop robot is ezt a mutatványt játszotta a tengerészgyalogosok legnagyobb öröméreAztán megvágta magát véletlenül, és fehér lötty távozott a kezéből.Ripley észrevette, és leakarta ütni,mert kinem állhatta a szintetikus robotokat -
pauly #189 lehet láttam,de nem emlékszem :) miért az mit jelent? -
Seten #188
"(vagy lenne valami köze a régi alien filmekhez??)"
Hát persze,hogy van. Nem láttad mikor Wayland játszik a tollával?
-
pauly #187 szerintem inkább nem kéne erőltetni ezt az avp-t,nekem már az elején se tetszett az ötlet,hogy alien,predator 1 filmben...
sigurney weavert is hagyni kellene már,tényleg öreg ,nem is gondoltam volna hogy már ennyi ,legalábbis olyan karaktert ugysem tudna eljátszani szeritnem mint eddig...a másik,hogy ennek ugye semmi köze nincs a régi alienhez,tehát nem tudom hogy miért kéne berakni.Bishop-ot is berakták,csak azért hogy legyen valami ismerős is a régi alien filmből...(vagy lenne valami köze a régi alien filmekhez??)
azzal meg egyetértek hogy inkább a fiatalabb korosztály az,akiknek tetszett az avp,mint pl Dexantreal :)
Szerintem is rövid,gyenge történet,színészek stb,egyedül a technikai része volt elég jól megcsinálva szvsz az avp-nek...már amennyire emlékszem :) -
Darkoo #186 Nos te a ritka kivételek egyike vagy az tényDe rajongók ezreinek nem igazán tetszett a film,és ezt el kell fogadnod.És ezek a rajongók nem a tizenéves korosztályból kerültek ki..Van is rá több ok,de ezeket már ecsetelgttük párszor...Egyszerűen túl rövid volt,elég sablonos szövegekkel,sablon színészekkel,és semmi vérrel..Durván összefoglalva a lényeget.Szerintem az óriási filmtől kicsit távol áll... -
Darkoo #185 Nem...Manapság azért minden filmet igyekeznek időben bemutatni Mo-on is.Ott van pl a Silent Hill amit azért 1-2 hét késéssel mutattak be itthon..Szóval bízom benne,hogy ez a FILM is időben látható lesz a mozikban a premier után -
Dexantreal #184 remélem nem....és, ha igen? Merényletet követsz el az a hülye ellen, akinek eszébe jutott, hogy a világ legnagyobb mozi iparú városába, Amerikába mutassa be először és ne Magyarországon? -
Darkoo #183 Ezt a pofátlanságot csak nem követik el mégegyszer -
Dexantreal #182 ...na ja, de ez sajna amcsi premier, nem magyar:P. Hozzánk jó fél év múlva fog ideérni a film sztem -
Darkoo #181 Jah az emberek karácsonykor valószínű tolonganak majd egy véres scifi-horrorraÉn azt fogom tenni -
Dexantreal #180 Karácsonyi ajándék a népnek -
Darkoo #179 Egyébként állítólag eltolták a premier napját jócskán..2007 december 21 a legújabb idópont..Jó alkotómunkához elég idő kell ugye. -
#178 jáj most hogy mondod:) -
#177 jáj most hogy mondod:) -
Darkoo #176 Sajnos már elég öreg ,57 éves is elmúlt...Szerintem nem kéne az Avp-ben őt eröltetni..Angelina Jolie-t pl. szívesebben nézném,ahogy a lángszóróval pörköli az alieneket -
#175 hát igen elég öreg:),egyebként nem bizti hogy elvállalja,azt olvastam hogy esetleg az 5ben játszana,avp2ben már nem akar,sajnos:(
megrendeltem a predator 1 szinkronos dvdt
karácsonyra tervezem az alien díszdobozt:) -
#174 hát igen elég öreg:),egyebként nem bizti hogy elvállalja,azt olvastam hogy esetleg az 5ben játszana,avp2ben már nem akar,sajnos:(
megrendeltem a predator 1 szinkronos dvdt
karácsonyra tervezem az alien díszdobozt:) -
Dexantreal #173 Ahamm, mindent terveznek, készítenek, de évek telnek el közben és semmi,pfff. Mindegy, azért még türelmesen várom, jól hangzik amiket írtál...Ripley ismét mozi vásznon. Tényleg, hány éves már Sigourney Weaver?:S Hogy szerephez azért nem lenne mégiscsak öreg?:SS Fullra elfelejtettem, hogy milyen idős lehet..... -
#172 okés,jah bár én azt is olvastam hogy esetleges szerepre is felkérték!!
meg hogy lehet lesz Alien 5 és ott is lehet fog játszani egy esetleges Cameron rendezéssel!tervezik a predator 3at is készíteni!