5789
-
#171 ez célzás volt?:)
egyebként meg szerinted nincs igazam?nem lehetett volna ezerszer jobb a film??mint pl az Alien 2 lett??
egyebként meg pl fateromnak se tetszett annyira!és az összes havernak hasonló véleménye van!
-
Dexantreal #170 Ez azért nem így van..
19vagyok, nem tagadom és nagyon tetszett az első4Alien film - most nézem újra őket nosztalgiából -, de semmi bajom a mozi filmmel se, mármint az AvP, nekem ez is bejön. Ízlések és pofonok, maradjunk ennyiben, ne pedig abban, hogy csak azok védik a filmet, kik kis töpszli fajankók és most láttak először Alien filmet.
Aztán: szerintem (nemtom,h volt-e róla szó és a stáb felkérte rá) az már félsiker lenne, ha Ellen Ripley színészét, Sigourney Weaver (sry, ha leírtam nevét) felkérnék, hogy segítsen elkészíteni a kövi filmet. 3-dikba, 4-dikbe co - producer volt(nemtom mit jelent:S) és tessék..milyen kis remek film lett mindkettő... -
Seten #169
Elmúltam 30. Láttam az összes idevágó filmet (a "Batman:Dead End"-et is). Olvastam a könyveket (ezekből nem mindet).
Szóval épp a tőlem fiatalabbak azok akik állandóan a belekötnek egy filmbe mert az nem hajszálpontosan egyezik a könyvvel.
Szerintem ők egyszerűen csak unatkoznak. (Talán nem ártana ha néha valami barátnő után néznének :):)
-
#168 na szóval nem azt mondtam hogy szar film!
csak azt hogy sehol sincs az alien és predator filmekhez!!ebből a filmből meglehetne csinálni a világ legjobb filmjét,ahelyett hogy csak egy gyenge popcorn mozi legyen!
egyebként hány éves vagy?mert azok szokták védeni ezt a filmet,akik fiatalok és ez az első film amit láttak,és nem az alien ,predatorral kezdték!
-
Seten #167
Nem értem miért kell az első részt b.sztatni?
Óriási volt.
Jönnek itt mindenféle hibákkal (bár szerintem csak nem értették a sztorit).
Meg "nincs benne vér"? ?????
Amit én láttam abban volt háromféle is (piros, zöld, savas) bár nekem nem a vágott verzió van meg.
-
Darkoo #166 Úgy legyen! -
Dexantreal #165 lol......láttam mindkettőt régebben, de nagyok ja -
#164 nagyon nagy:D:D
egyebként sztem azok csak feltevések hogy az avp 1 előtt fog játszódni!
ha R jön akkor viszont tuti az Alien idejében!
mert sztem egy avp1 előtti film nem lenne vmi jó! -
Darkoo #163 TÉnyleg a vadnyugaton fog játszódni!!!
Íme az első előzetes a filmről!!!
Trailer 1
És amikor a két szörny a kamerákon kívűl tevékenykedik!!!
Videó -
Darkoo #162 Nem muszaj James Cameron...Egy jó forgatókönyv és egy jó rendező és kellő kreativitás.E 3 kell hogy sikeres legyen egy film.Én mint mezei fan nem tehetek mást ,minthogy reményekedek hogy mind3 megvalósúl:) -
#161 egy James Cameronos AvP-s trilógia magasan a legjobb filmek között lenne szvsz -.-
remélem a 2 már sokkal jobb lesz mint a 1 volt :| -
Darkoo #160 Én ezt most nem nagyon értem...
"és mondták hogy az alien 1,2 szerű világba akarják csinálni!szal újra scifi/horror lesz!!"
Most akkor hogy is van ez?Azt írták,hogy időrendileg az első rész előtt fog játszani,legújabb hírmorzsák szerint meg ugye egy amerikai midwestern town-ba
-
Dexantreal #159 félre ne érts, nekem semmi bajom az új stábbal és én is kíváncsian várom,de csak úgy ott hagyni az AvP-t......ha már annyira nem méltó szerintük az alien filmekhez az AvP, mutassák meg a folytatásban, hogy tudnak1méltót csinálni :P...és ne1full újat, de mindegy, majd elvállik mi lesz ebből -
#158 hát sztem jót tesz egy filmnek ha új rendező lesz!
lásd Alien,Aliens!!sztem a 2 a világ egyik legjobb filmje!
egyebként az új rendező páros azt mondta hogy teljesen elhatárolódik az avp1 től!mert szerintük nem teljesen méltó a régi sorozatokhoz!meg mi az hogy nincs benne vér?és mondták hogy az alien 1,2 szerű világba akarják csinálni!szal újra scifi/horror lesz!!
én naon várom!!mert az első film rendezőjét utálom mivel balfasz,csak popcorn mozit csinált ebből a filmből,mikor csinálhatott volna belőle egy akkora kassza sikert mint állat!de szerencsére a FOX tanult a hibából így nem sok feladatot kap ennél a filmnél!! -
Darkoo #157 Én már a leendő színészkre vagyok kíváncsi ,és arra hogy végülis konkrétan miről is fog szólni a filmDe legjobban már az első előzetest várom a filmről -
Dexantreal #156 ahamm, hát legyen...és aztán megcsinálhatnák az AvP-nak a folytatását is... én naygon szívesen megnézném, hogy mi sűl ki az egészből -
Darkoo #155 Mivel eléggé sok negatív kritikát kapott a film,szerintem nem merik folytatni a megkezdett történet,félve hogy nagy bukás lenne ..Az előző film tudatában elég kevesen mennének majd moziba megnézni a filmet..
Ezért most törekednek egy jól megírt sztorira ,jó színészekre,hosszabb filmidőre és horrorisztikusabb látványvilágra,hogy ismételten becsalogassák a nézőket a mozikba! -
Dexantreal #154 picit hosszúra sikeredett AvP fejtegetésem, no de nem baj -
Dexantreal #153 De az új rész, új stáb, ezekkel az a baj, hogy valakik valamit elkezdtekés abba hagyták azt, pedig a folytatás adott (oké, sokan kritizálják és semmi értelme csinálni, sztem pedig egész yo volt az első is:P) és félre dobják egy összegyűrt papír galacsinként, vagy félre teszik, hogy na majd egyszer folytatjuk ezt, úgyis lesz belőle nagy nyereség és bele kezdenek egy teljesen újba és amint látom semmi értelme, hacsak most meg nem azt a részt aakrják elkészíteni, amit az1-be a piramis szakértő csávó mesélt a scajnak, hogy Predatorok tanították meg az emberiséget építkezni és cserébe x évenként ember áldozatot követeltek és összecsaptak az alienekkel. Ennek így lenne értelme, mert ez megint olyan most, hogy belevágtak a dolgok közepébe, mint a Star Warsben ahol Lucas a 4dik résszel kezdte...na, ha itt is ez a dolog, akkor értem a dolgokat és azt mondom, hogy a kezdeteket akarják most mozi vászonra dobni és aztán a végét...ha meg nem..:S....ember legyen a talpán, ki most nekem a rendezők és a film ipar meg mittoménki logikáját megmagyarázza..:S. Mer akkor totál új történetet csinálnak és az nem jó úgy még akkoris, ha sikeres lesz. Ha csak annak nem csinálnak majd késöbb folytatást...:S:S...... -
pauly #152 ahha :)
hát majd meglátjuk bár szvsz az nem jelenti azt hogy jó is lesz,csak esetleg félemetesebb,de a történet ,szereplok stb attól még lehet rossz...
inkább egy jó alien filmet kellene csinálni,met 3-4 rész még éppen elment,de már nem hozták az 1-2 részek hangulatát... -
Darkoo #151 Én letudnám képzelni azt,hogy egy atomháború után egy predator ship lezuhan bolygókon és elképedve látják,hogy a majmok uralják a földet!Aztán a gorillahadsereg megküzd a predatorokkal és végén Charston Heston a szabadságszobor tetejéről integet,hogy jólvan köszöni szépen -
Darkoo #150 -
Prof William #149 Egy fenét! Zogg az ősember felkapja a bunkóját és elegyabugyálja a gonosz élieneket. -
Darkoo #148 R:felkavaró erőszakos jelenetek, képsorok, durva nyelvezet 18 éven aluliaknak nem ajánlott -
pauly #147 R? -
Darkoo #146 Hát én nagyon bizakodok,hogy a FOX-nál tanultak a hibából...nemhiába akarják győzködni Ripley-t játsztó színésznőt,hogy szálljon be a projectbe.NEkem már az szimpatikus hogy R besorolást kapott egyből a film:P -
pauly #145 hát ha olyan lesz mint az első(ami valószínű) :)akkor inkább ne is csinlájanak 2. részt... -
Darkoo #144 Hát szerintem erre sose fogod megtudni a választ...
Teljesen új története lesz ,új színészekkel,új rendezővel..Egyszóval egy teljesen más film lesz minden bizonnyal..Nagyobb hosszabb vágatlanabb brutálisabb(remélem...) -
Dexantreal #143 ...berohan az alien a kocsmába és kicsapja a predator kezéből a sört és beindúl a bunyó. Amúgy nemtok annyira angolúl, scak1picit, szal ez meglepett...első rész előtt fog? annak meg miértelme?:S én arra lennék kíváncsi, hogy:
- a királynő kijut-e a tenger mélyéről?
- a Predatorok hajóján mi lesz a kisdöggel?
- meg a csajjal is mi történik a Földön? Ripleyt pl asszem kezeltettk a 2dik részben vmi zártosztályon, már nem emlékszem rá..majd most fogom végig nzéni ismét -
Darkoo #142 Itt mondták hogy jóval az első rész előtt fog játszódni.Akkor ez most a vadnyugaton lesz valamikor a 19.században és egy vakmerő cowboy fog megbírkózni a predatorral vagy az aliennel? -
Dexantreal #141 ...nahh,sztem is valami yo fog kisűlni ebből?hogy mit várok?:S.. a szokásosat, csak jól legyen kidolgozva, hitelesen. A két faj capjon össze, alien és predator és emberek meghát..nos...alien kaja. Meg esetleg egy túlélő, de hát ne csak1csaj legyen mindig atúlélő, hanem többen is,vagy1hapsi...de végülis nekem semmi bajom az eddigii alien filmekkel, meg az első Avp-ral, szal kíváncsian várom mi lesz belőle -
Darkoo #140 Az AVP2-nek lesz rendes címe!Nem megint a szokásos 2-es index,ez is már egy jó jelnek számít.
A másik az ,hogy nem Texasban játszódik majd,(sok oldalon olvastam ezt a verziót) ,az egy kamu forgatókönyv volt...
AvP movie's gonna be set in the the Midwest, that wasted space between New York and Seattle
And according to a scooper over at Arrow in the Head, it's Alien Vs. Predator: Survival of the Fittest. Allegedly, Fox's official site has been updated with the following info:
"Alien Vs. Predator: Survival of the Fittest"
Directors: Greg Strause & Colin Strause
Writer: Shane Salerno
In this follow-up to the worldwide hit ALIEN VS. PREDATOR, the iconic monsters from two of the scariest film franchises ever, wage war in an American Midwestern town - with the residents caught in the middle....
Szóval valahol egy amerikai középnyugati kisvárosban csapna össze a két scifi ikon?Hmm érdekes,talán még valami jó is kisülhet belőle..Mindenesetre én bizakodom.
Ti mit vártok a filmtől és hogyan fogadjátok a forgatókönyvet? -
Darkoo #139 Inkább megcsinálnák a Predator 3-at,mint túlélőhorrort... -
Dexantreal #138 hoppá-hoppá...lesz akko film végre? -
#137 Writing credits
Paul W.S. Anderson characters
Dan O'Bannon characters
Shane Salerno screenplay
Ronald Shusett characters
Jim Thomas characters
John Thomas characters
2007 re írták ki a filmet
remélem a rendező nem Pws Anderson lesz!!! -
#136 hát én pl predi könyvben olvastam hogy egy nagy predi mester tudott csak lenyomni egy Alient puszta kézzel,neki is letörött egy szarva
egyebként a film hitelesebb mint a könyv mert az volt előbb!abban pedig emberekre vadásztak! -
#135 A könyv szerint a predinek majdnem puszta kézzel kell lenyomnia az Alient. Szal ha ők vadászatra mennek, lehet hogy az Alien győz, nem a predi. Ha jól emlékszem a saválló páncélon kívül kézifegyvereket használhatnak. Semmi távolságit. Szal Végül is szinte puszta kézel küzdenek.
Prediknek égő emberre vadászni. A könyvben benne is van. Ezért hagyák békén a földet és környékét.
A könyv szerint:
Vicces hogy az emberek viszont az alieneket mint biológiai fegyvert be akarják vetni a Predik ellen, mert azt hiszik ők jelentik az igazi fenyegetést. De persze tudják, amíg nem támadnak közvetlenül a predikre, addig ők sem támadnak vissza. Szal az emberek az alieneket akarják a Predikre küldeni, miközben a Predik tenyésztik azokat. Na ez vicces!
Hú, egészen belekavarodtam. -
#134 hát azért a Predatorok vadászok szal nem égő nekik emberre vadászni max arra akinél nincs fegyver!
egyebként az Alien igen erős ellenfél ,a predi pusztakézzel nem tudja lenyomni!még kézpengével is igen nehezen!! -
#133 Üdv! Elmondom miért lett olyan ócska az AVP film.
Megnéztem a DVD-n az extrákat. Abban a rendező úgy nyilatkozik, hogy amikor meghallotta a sztorit, ámulatba esett, mert ez olyan volt számára, mintha a farkasembert összeeresztették volna Drakulával. (Underword-el jönni nemééér)
Szóval a lényeg, olyan emberek csinálják ezeket a filmeket, akiknek foggalmuk sincs az adott téma irodalmáról. Ráadásul fantázia szegények. Ez látszik a silány történetben és a logikai hibáktól hemzsegő csilivili Computer effekteken.
AVP hibái:
1:Nem a könyvből készült. (ala teljesen átírták a sztorit, csak nyomokban hasonlít a könyvekben lévő világhoz. Látszik hogy egy olyan ember írta, aki nem olvasott soha egyetlen AVP könyvet sem)
2:Az Alienek és Predátorok harcának történelme marhaság, ellentmond a könyveknek, és az eddig elkészült FILMEKNEK!!! is!!!! Hogy miért?
Mert:
-A Predátor-ban kiderült, hogy a ragadozók csak olyan fajra vadásznak, akik erősebbek náluk. A könyvből az is kiderül, hogy emberre vadászni szégyennek számít a társadalmukban, mert azok gyengék és könnyen levadászhatóak. Csak néhányan vannak akik mégis emberekre vadásznak, de őket nem övezi megbecsülés odahaza. (kirekesztettek ha jól emlékszem)
-Az Alien-ből pedig tudhatjuk, hogy a xenomorfoknak kajára és egy kis időre van szükségük hogy kukacból felnőjjenek olyan nagy vérszomjas fekete izévé. (Tessék Alien1 könyvet elolvasni, mert a filmből kimaradt a kajaraktár felzabálása)
AVP-ben a könyvbeli történet szerint a predáorok az Alieneket olyan bolygókra telepítették KIRÁLYNŐ NÉLKÜL!!!! korlátozott darabszámban, ahol értelmes lények nem éltek. A királynő egy elkülönített ürhajóban volt tojástojás :) lerakása céljából és úgy, hogy a királynővé fejlődő embriókat megsemmisítették.
Ehez képest a filmben van királynő a HUNT helyen, A kikelt kukacokból kaja és idő nélkül felnőtt xenomorfok lesznek, a piramis falába vésett történelemről meg inkább nem is szólok, mert brutálisan ellentmond a 2 világ+az AVP könyvbéli történetének.
Ja, és a poén az, hogy az AVP könyv ott folytatódik, ahol ripley meghal ha jól emlékszem nem pedig a mi idősíkunkban.
Minősítek filmek szerint:
Alien1:Qva jó sztori, gyenge Spéci effekt. (végül is ez 30 éves film, szal utóbbi nem hiba, csak elavult mára)
Alien2:Qva jó sztori, Qva jó spéci effekt, qva jó rendező. (James Cameron:Terminator1-2-t is ő csinálta)
Alien3:Gyenge sztori, gyenge spéci effekt.
Alien4:Vacak, de erős sztori, Jó spéci effektek, de Kihalt benlőle az Alien fííling.
Predátor1-2:Remek történet, jó kidolgozás. Kissé mára megkopott grafika, de az is jó.
AVP:JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJ történet, Szép CGI, És logikai hibák tömkelege. -
#132 nem baj!csak akkor ha már az alapján készült akkor megcsinálhatták volna úgy
egyebként abban is úgy van hogy együtt nyomul a csaj meg a predi