5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Esrohnoil
    ÖÖÖ... a mai űrhajózásban is vannak a gépeken szenzorok. Később ezeket lefelejtik? :D
    Meg azért gondolom nem 2 Kg egy ekkora állat. :D
  • Cvd
    Egyénként teljesen mindegy hogy van-e elég hely a behúzott leszállótalp mellett egy királynőnek. Teljesen jól érzik magukat az űrben is, úgyhogy simán a sikló borítására kapaszkodva is feljuthatott a Sulaco-ra. Az hogy onnan bújik elő a hajón, nem jelenti azt hogy ott is kellett végig utaznia.
  • Ibron
    ...azt hittem,hogy mindenki Predator és Alien mellett teszi le az álláspontját,erre rögtön valaki az embereknél dönt....tévedni emberi dolog.
  • Esrohnoil
    Ripley néni. Ő az egyetlen tökös csávó az embereknél. :D
  • Ibron
    Jah...azt tudjátok,hogy én az alieneket bírom,na és ti?KI a kedvencetek?Csak úgy kíváncsiságból.
  • Ibron
    Vagy próbálja ki alien királynőkéntHa lesz hely,túléli,ha nem,megdöglik.
  • Ottto
    Ja értem. Sztem nem ellentmondásos, csak lehet nem fejtettem ki eléggé. Nah mind1, ha valamelyik nagyon szúrja az oldalad említsd, thnx.

Sztem van ott elég hely. Ha ezt nem fogadod el, életed végéig keresheted a választ :)
  • Cvd
    Úgy hogy folytatni kellett valahogy a filmet.:) Értelmes válasz nincs rá.
  • Ibron
    Nah,itt most nem tudok hozzá szólni,míg meg nem néztem a régiket.Az meg eltart egy darabig,hogy hozzájuk jussak.
  • gErIbÁ
    én csak azt nem vágom hogy került fel a hajóra két tojás a 3. részben
    az egyik dög a riplibe a másik dog meg a kutyába
  • Esrohnoil
    Úgy értettem h. az első és a 2. bekezdés egymással ellentmondásos.
    Ha ez a gép beszedi a talpakat, tuti nem fér oda egy királynő se. Nézd meg szemből milyen keskeny.
  • Ottto
    Jah, bocs.
    Ez neked szól Esrohnoil a #74re :)
  • Ottto
    Ellentmondás? Hol találsz olyat? Az első miért? Most nincs kedvem összeszedni ki kit ölt meg, mert a nevekben nagyon gyenge vagyok, de tudom hogy a csapat megritkulásához egymást is hozzásegítették...

A 3.ban Ripleyben levő királynőért mentek, nem azért a kutyaalienért. De lehet hogy azt gondolták, egy aliennel elbánik pár full felfegyverzett katona.

UD-4L "CHEYENNE" UNIVERZÁLIS LESZÁLLÓHAJÓ:
  • Ibron
    Hmmmmm.......akkor bocs,azt hittem,hogy még a filmről írtál,az1-ről...mégegyszer bocsiiii..
  • Ottto
    Őőő...nemazért egy ideje már nem az AvPről beszélünk! Vagy én vagyok rossz idősíkon?
  • Ibron
    Á-á,nem éppen.Pont leírtad a lényeget.Biztos lesz pár barom őrűlt tudós,kinek vágya közelebbről megivzsgálni az alieneket és akkor nagyon a fűbe harapnak majd.Itt mindig a tudósok,meg a kormány bassza el és miattuk kerekednek felűl az alienek,plusz az a sok előző film nem függ össze a mostani Alien vs. predatorral,ez szerintem egy teljesen új valaminek a kezdete,tehát a kormány nem fogja tudni,hogy ezek léteznek,ergo:kurva nagy szarba fognak kerülni.
  • Esrohnoil
    Lol, ezt megnézem. :D
  • Esrohnoil
    Első 2 bekezdésed kicsit ellentmondásos. :O
    3.-hoz meg annyit, h. ha ez annyira fontos, akkor miért ilyen szedett-vedett csapatot küldtek, ahogy az első bekezdésedben írtad? :)
  • Ottto
    A talpak, helyére mászhatott be, mikor behúzta azokat. A hátsó talpazatnál van annyi hely...
  • Ottto
    Különlegesen képzett? Tiszta szánalom volt a legtöbbje. Mikor az alienek meglepték őket, azon nyomban a fél banda kinyírta egymást. Pfff....

A negyedik részről meg annyi, hogy miből gondolod hogy már nem várták az Aurigat? A kormány az első, vagy ha mégsem hát a második résztől biztosan tud a lényekről. Nem tudná váratlanul érni őket az érkezésük, legalábbis annyira biztosan nem hogy ne tegyenek ellenük időben. Persze felmerül a kérdés hogy akarnak-e? Azt a filmekből tudhatjuk hogy egész emberseregeket áldoztak fel csak hogy tanulmányozhassák őket, és hogy hozzájussanak egyhez. Gondolok itt a teljes Nostromo legénységére, az LV-426 telepeseire, a tengerészgyalogosokra, a Fiorina 161 rabjaira, a Betty által szállított ártatlan civilekre, sőt akár a teljes Auriga legénységére. Bár a haláluk puszta véletlen, de a hajót nem pusztították volna el ugyanis rajta voltak az "alanyok"

Ezek után miért gondoljátok hogy a cél érdekében nem dobnának atomot akár lakott területre is? Mihelyt feleszmélnek hogy nem képesek őket irányítani, lelkiismeretfurdalás nélkül áldoznák fel azt a párszáz embert, hogy megmentsék a többi pármilliót.
  • Esrohnoil
    Nekem már rég feltűnt a névhasonlóság AndersEn-nel. :O
  • Esrohnoil
    És végig a leszálló egységbe kapaszkodott mikor visszafele mentek? :D LOL
  • SLICK
    áz...
  • Ottto
    Egy rakat fémszemét volt. De a királynőnek ez adott időt hogy felcsusszanjon....
  • reanimator
    A második részben úgy jutott fel a SULACO-ra az anyakirálynő,hogy amikor Ripley megmentette a kislányt és fellifteztek és várták Bishop-ot kinn az épület peremén na ott felliftezett az is.Amikor Bishop felszedte Ripley-éket akkor látszik,hogy valami vezeték féle beleakad az űrsikló aljába.Na az lehet,hogy az anyakirálynő keze(vagy farka) volt és nem vezeték.Hú de már rég láttam meg kell néznem újra,mert lehet,hogy nem így van.
  • Esrohnoil
    Paul Anderson 1 .
  • SLICK
    hi!

na én úgy vagyok vele ha megint Paul w. s. Anderson lesz a rendezőc akkor inkáb lelövöm magam... Sajnos nagyon elcseszte a film 1 részét... személy szerint a kameramozgások nem tetszettek kapkodták ide oda a fasza harcból szart se láttam :C
    Meg nő a főszereplő??, haggyatok már... Meg a sztori... nagyon xar... Nemhogy a gameról másoltak volna vmit...
    Jah meg az apró hibák... :CCC a predatort nagyon elcseszték... A látásmódjától kezdve a fejéig.... áhh ha lesz is ezerszer jobb legyen mint az előző rész...
  • Esrohnoil
    Jah, Dc, torrent...
  • Ibron
    ....sajna már full régen láttam mindegyiket....és nincs meg vidin:(..lelehet szedni valahonnan?
  • Esrohnoil
    Jah, meg a 4.-ben mikor a tudós szórakozott a bezárt aliennel. Azt hitték hiperbiztonságos a kamra, mégis megszökött a dög. :D
  • Esrohnoil
    Jah, meg nézd meg az Alien-filmeket.
    A 2.-ban egy különlegesen képzett osztag nem bírt velük, csak úgy h. berobbant az egész kolónia, de azt sem a katonák akarták. Mégis feljutott a királynő a hajóra. (De télleg, azt hogy csinálta? :D)
    A 4.-ben meg pl. az űrlaborból simán lejuthatott pár a földre ha egy mentőkapszulában benne lett volna és a tudósok nem veszik észre.
  • Ibron
    Bocs...ás helyett és-t akartam,csak elírtam.
  • Ibron
    Há....ás,ha....nem,nem is,ha.Mer ők nem tudták mi volt azona bányász telepen és mikor rájönnek,hogy hoppá,itt vannak a dögök,akkor hiába próbálják kapkodás nélkül megoldani,nem fog sikerülni két dolog miatt:
    1. Túl váratlanúl éri őket az idegen faj felbukkanása és már elszaparodtak nagyon.
    2. Nem fognak tudni gyors és hatékony megoldást találn kiírtásukra,mer hát egy atom bomba oda vitele azért mégiscsak eltart egy ekvés ideig...ha csak órákig is,akkor is már meglesznek fertőzve az emberek és őket nem írthatják ki,mer akkor Hiroshima 2 lesz.

Erre válaszolj/válaszoljatok valamit.Alienek rúllllzz.
  • Ibron
    Hmmm.....hmmm...most mefogtál.
  • Cvd
    Node ez semmiben nem különbözik a vegyi vagy biológiai fertőzés eseténi eljáráshoz. Az embereket kitelepítik, csak épp nem úgy hogy fusson ki merre lát, hanem karanténba kerülnek ameddig nem biztos hogy tiszták. Mivel pár óra alatt kikel a dög (ami kábé annyira veszélyes mint egy karmolósabb vadmacska, szívlapáttal is könnyedén agyon lehet csapni), ezért elég mondjuk 1-2 napig karanténban tartani az embereket, aki onnan kikerül az biztosan tiszta és kész. Ez persze a legamatőrebb megoldás és azt feltételezi hogy nem tudják felderíteni a növekvő alient az emberen belül, amin már messze túllépett az technika manapság. A kitelepített területre meg mehet nyugodtan akár atom is, habár sima szőnyegbombázás is bőven megteszi. Plusz atombombából sem csak olyan van ami egész városokat takarít le, sokkal kisebbek is léteznek.
  • Ibron
    Jaaaa.Igen,mivel ők a kedvenceim.
  • reanimator
    Hogy csökönyösen ragaszkodsz az Alien invázióhoz :)
  • Ibron
    Hmmm....igen?Mivel?
  • reanimator
    Háháháháhá most megnevettettél.
  • Ibron
    Ehh,hülye elnökök vazze.Viszont,míg a kitelepítés zajlik,addig egy tojás simán megmenkülheet:P.