5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Darkoo
    Akkor remélem a fegyverei is régiek lesznek.Azaz megint lesz disckje,amivel kettévághatja az embereket:D
  • Darkoo
    Igen igen
  • SLICK
    "Predator dizájn áttervezve" mármint a régiheztérnek vissza igaz?
  • Darkoo
    Akárki akármit mond,ez garancia egy jobb filmre
  • Darkoo
    Foglaljuk össze,hogy ez a film miért is lesz sokkal jobb,mint az elődje:

-Két tehetséges fiatal rendezőpáros,kik testvérek és aktív fórumozók 1-2 külföldi oldalon,figyelemmel kisérve a rajongók hozzáállását.
    -Lex nem tér vissza,új helyszín,új szereplők,új forgatókönyvírók,új idősík
    -Producerek közül 1-2 nagy arc(pl a karib tenger kalózainak producere )
    -Akció jelenetek rendezője Lars P. Whinter,ki háborús filmekben dirigált többek között a "A hazafi" és a "Katonák Voltunk" Mel Gibson filmek
    -Vizuális effektusokért a felelősek szintén a rendezőpáros,akik a Titanic,Holnapután és X-men filmekben bizonyították,hogy az egyik legjobbak
    -Predator dizájn áttervezve,alien nem tutkó
    -Operatőr a filmben egy veterán ,Daniel Pearl,aki a texasi láncfűrészes filmek és számtalan horrorfilm kamerakezelője.
    -A film szerkesztője Dan Zimmerman,apja nagy tehetség volt,szerintem ő is az
    -Teljes titkolózás,Paul Anderson a piizafutár és a rendezőpáros kávés kiszolgálója
    -Forgatási helyszín nagyon jó választás,Vancouver Kanada.

Amit még nem tudni,és mindenkit érdekel:
    -helyszín
    -szereplők
    -zeneszerző
    -költésgvetés
    -filmhossza kb
    -film besorolása

Egyenlőre ennyit lehet tudni:)
  • Darkoo
    Igen pontosan:DDD
  • Seten

Á, szóval a hadsereg kifejlesztett egy fegyvert a kártevők ellen is? Ravasz.

• otrosinka
    Nagyot durran+pusztít+stb....egyszóval féregírtószer...
  • Seten

Mi az a szuperbomba? :)

• Darkoo
    Igen ez nekem is szemet szúrt,hogy szupertechnikája van az emberiségnek,de a harckocsi hadosztályuk,szuperbombáik meg nem voltak...
  • PsyhoApu
    Mondjuk ennyire gyenge azért ne legyen mint ez a film. Űrjárművek, szuper technika de azt a szót hogy harckocsi, pszh, már ismeretlen fogalom... de azért a tömegjelenetek jöhetnek.

• Darkoo
    HA hasonló jelenet is lesz a mostani AvP2 filmben,nagyon elégedett leszek

Sok 100 horda Alien rohamoz meg tengerészgyalogosokat,aztán majd a nagy kavalkádban még a predatorok is besegítenek a katonáknak

• SLICK
    vá szemét
  • otrosinka
    ett jól becsaliztad :) Vicc vót
    ( jujj de szemét geci ez az otrosinka....)
  • SLICK
    ez mikor lesz? :o
  • otrosinka
    "Kapunk egy ismeretterjesztő filmet,ami bemutatja akét faj származását,és viaskodásaikat"

Jövőhéten a spektrumon: Previusly of alien vs predator: born to be wild :P
  • otrosinka
    Ezt azé én is tudni szeretném.....
    De a véleményem , emellet ki tartok az az h kell egy húzó név is az elsőben L. Harriksen tetszett. kellemes nosztalgikus volt számomra ....
    Elviselnék egy leszármazottat/felmenőt a vásznon.....
  • JonDavis
    Vajon tényleg színészek nélkül forgatják le a filmet???MErt ezidáig semmi hír egyről se.
    NAh akkor legalább kapunk 2 órányi hentelést csak alienekkel és predatorokkal.Max lesz majd egy narrátor,aki leszinkronizálja a prediket.Tisztára mint a national geographikon.Kapunk egy ismeretterjesztő filmet,ami bemutatja akét faj származását,és viaskodásaikat
  • matrix666
    A sok pihentagyú,akik ilyeneket kitalálnak. De legalább ötletes,és nagyon jóóóó
  • otrosinka
    Atom nagy, sírok a nevetéstől......kíméljetek
  • Darkoo
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ emberek ezt mindenkinek LÁTni kell!!!!Egyik legjobb fanfilm.Star Warsot ötvözik a Predatorral.MEgnézni Kötelezőőő:DDD
    PREDATOR WARS!!!!!!!!!!!

Megszakadok a röhögéstől
    Akki látta a Predator1et,az vidul a borotvapengés srácon
  • Darkoo
    VAlószínű:DD
  • JonDavis
  • JonDavis
    Ezt a filmet Spilberg fogja rendezni nem?
  • Darkoo
    Basszus ez mekkora naaagy máárPredator bemutatkozik:)
    Főleg mikor elüvölti magát hehe:)
  • Darkoo
    Egy képet akartam beilleszteni,de úgylátszik nem akarta a rendszer,hogy jó legyen
  • Dexantreal
    ezt hogy csináltad?
  • Darkoo
    LoL!!!! :DDD
  • Darkoo
  • Darkoo
    Az A studióban forgatják a Fantasztikus Négyes folytatását ha tudni akarod Szóval míg a B-ben az alien harcol a predatorral,addig az A-ban is szuperhősök tevékenykednek
  • Darkoo
    Ez a titkolózás arra jó,hogy minnél többet beszéljenek a filmről és a szereplőkről,találgassanak az emberek,érdeklődjenek ismét a AvP univerzum iránt.Egy jó reklámfogás,meg persze dicséret a stábnak .Nekem nagyon tetszik,hogy nem beszélnek,és szerintem nem azért,mert nagyon gagyi lesz,hanem mert nagyon jót akarnak összehozni,és egy nagy durranásra készülnek a rajongóknak,hogy kb essen le az álluk:))
  • JonDavis
    Meg szerintem sok újítás várható az AvP3 játékban,mert tényleg rókabőr lenne a köbön,ha megint olyasmi lenne mint az Avp és Avp2 játékok...Én legalább is sok változást remélek.Pozítivat mindenképpMondjuk egy Far Cry 2 vagy Medal of honor:Airborne Assault(év végén jelenik meg) kinézetű csicsás grafikával
  • JonDavis
    Mivel az AvP2 +a Primal Hunt is nagy siker volt,nemhiszem hogy filmfüggő a folytatás.
    MEgcsinálják az Avp3 játékot,és szerintem úgy időzítenek,hogy kb a filmel együtt jöjjön majd ki. Semmi se biztos.Lehet hogy úgy csinálják mint anno a King Kong-nál hogy a film és a játék menete egyezik kb,de lehet abszolúte más története lesz mind a filmnek,mind a játéknak. De ettől függetlenül a játék megjelenése 2007 végére várható...
  • SLICK
    nem tom én vmiért nem tartanám jó ötletnek...
  • Dexantreal
    Miért ne? Lezárhatnák a játékoknál is az eddigi sztorit és nyitnának egy új részt, mely az AvP2 cselekmény szálain indulna el.
  • SLICK
    a mozi filemt játékba ne alakítsák át... az AvP játékoknak sajátos történetük van, ilyenekkel ne rontsák el szvsz.
  • Dexantreal
    Ha a B stúdió a legnagyobb, akkor mi lett az A-val?

Titkolódzás meg nem nagy szám, bár azért elismerésre méltó, hogy utolsó pillanatig tartogatják meg minden. Szóval ne mnagy szám, mert én is titkolódznék a helyükben az AvP után. Ha szar lenne a második is, hát ráérnék akkor leégni, mikor levetítik. De ennyi minden hír után szerintem tutti túlfogja szárnyalni az első részt.

Greg és Colin pedig igazán benézhetne ide is és vehetne pár ötletet
  • Dexantreal
    Kíváncsi leszek arra is, hogy lesz-e merszük majd próbálkozni azzal, hogy a mozi filmet játékba is átvigyék. Először legyen jó a film, ha jó, akkor már lazán meglehetne csinálni és nagy siker lenne az is.

Csakúgy eszembe jutott.
  • Darkoo
    MIvan nem tetszett?
  • Kmarha