5789
-
Darkoo #931 Nah végre leforgatták az első valamire való akciójelenet a filmből.A coloradói erdőkben játszódik,és épp egy tengerészgyalogos menekül a ragadozó elől.NÉZZÉTEK!
Jelenet a filmből!!! -
#930 Olvasgattam több fórumot ez ügyben.Mindenki találgat.És legtöbben abban reménykednek ,hogy a studióban így egy távoli jövőképet teremtenek elő.MOndjuk világűrt,és űrhajót.Vagy egy LV-426-os kinézetű misztikus bolygót,amit egy studióban létretudnak hozni
Persze külső helyszíneken való forgatás lehetséges,de nem 100%.
Vagy hamár egy földes sztorit akarnak kihozni ,egy nukleáris háború utáni Földön játszódó sivatagos /erdős helyszínen játszodó filmet kihozhatnak belőle,és akkor a címe az lenne,hogy Alien vs Predator vs Mad Max -
#929 Ilyet már láttunk..ALiens.ben kicsiben,Csillagközi Invázióban nagyban..Remélem új ötleket dolgoztak ki,és nem majmolják a régebbi filmeket,mert akkor csak egy jókis utánzat lenne... -
#928 Én is drukkolok a rendezőknek,hogy jó filmet hozzanak össze -
Prof William #927 "hazafi vagy a Katonák Voltunk.
Márcsak emiatt is jobbra számítok"
El bírnék képzelni egy 30 katona vs sokezer alien meccset valami nyílt terepen, miközbern a predik is besegíenek/írtanak mindenkit... -
Prof William #926 Csak nehogy azt jelentse ez hogy annyira gagyi a sztori hoyg nem merik elmondani. :) Reméllem hogy JÓ jövős, jószereplős, minőségi AVP film készül ami még csak nyomokban sem fog hasonlítani arra a szennyre amit AVP néven adtak ki a multkor.
-
#925 Egyébként én is aktívan olvasom az imdb és alienexperience fórumokat,én is felfigyeltem ,hogy irogatnak a fórumba. -
#924 Szimpatikusak a rendezők nagyonEzt nagyon jó dolognak tartom,hogy a fórumokat nézegetik,és irogatnak bele,mert látszik rajtuk,hogy nagyon érdeklődöen követik a film alakulását, a rajongók hozzállását a filmről,és talán ötleketet javaslatokat gyűjtenek össze
Hajrá srácok csak így tovább:) -
Darkoo #923 Érdekességképp egy két AvP2 infócska...
Már csak két hét és elkezdődik a forgatás a kanadai vancouveri filmgyárban.
Vancouveri Filmgyár weblapja
A munkálatok első fázisa Kanada egyik legnagyobb filmstudiójában kezdődnek,méghozzá a STUDIO- B -ben
Eddig csupa képregényfilmet forgattak ott az ismertebb múvik közül.
Másik kis infó,hogy Robbie Brenner nevezetű egyén is producerkedik majd a film körül.
Szereplőkről, a film sztorijáról ezidáig semmi hírrel nem tudok szolgálni.
És hogy a rendezőket és a szakmai stábot dicsérjük,vegyünk csak párhuzamot az Avp1 és az Avp2 között.
Utánajártam,hogy már 2003 júniusában lehetett tudni kb,hogy miről is fog szólni az AvP film sztorija.Az akkori forgatási munkálatok 2003 októberében kezdődtek...NO COMMENT...
AvP2 körüli titokzatosság elnyerte tetszésemet,hogy még a forgatás előtt 2 héttel!!! se tudunk semmit a szereplőkről és a sztoriról.Minden dicséret Greg és Coliné,kik 1-2 weblap forumozó közösségének is tagjai,és szemlélői
Greg és Colin Strassue ugyanis az imdb fórumán,ahol a film adatlapja van,és az alienexperience weblap fórumán is szokott nézelődni,sőt regelve vannak.és néha be-be irogatnak
Imdb-n pl ezeket írta Colin Strasue az AvP2 egyik rendezője:
"Do you think saying stuff like that online is a smart move for someone trying to get a role in the movie? Also, only a few people have even read the new shooting draft, so be very wary of what you read on the web as "fact."
Thank you.
Colin Strause "
"Azthiszitek,hogy külön majd kisfilmet csinálunk mindenkiről,aki szerepet kap a filmben?Csak néhány embernek osztottuk meg a forgatási részleteket,szóval legyetek körültekintőek és óvatosak,ha "kész tényeket" olvastok már valamelyik weblapon."
Magyarán kamuhírekben neh bízzatok
-
Darkoo #922 1 év és 990Ft-os áron beszerezhető lesz nagyobb bevásárlóközpontokbanLehet majd turkálni a többi dvd között -
#921 Valszeg a : Kedvezményes ár! miatt linkelte be :)
Köszike kedves fertőzött barátom :)
-
#920 ez mi ez? :o -
#919 AVP: Alien Vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen (2 DVD)
http://www.dvdfutar.hu/dvd_00423.html -
1980-as évek dzsungel divatja
Hajas laci egy kezdeti frizujával kiegészítve -
#917 Amúgy elnéztem mer' ma lessz a hbo-n..( hüje én nemtudni napok... )
Sorry all....
© Seten : Az jó lenne ha megtudakolnád s megosztanád kis csapatunkkal....thx -
Seten #916
Igen, erről a jelenetről beszéltem az előbb. Amúgy nincs az 5 perc.
Egyébként én ajándékba kaptam a dvd-t, nemtom honnan szerezték, majd megkérdezem.
-
#915 IgazVinetu és társai akkor még nyugodtan éldegéltek. -
#914 Írtad régebben,hogy neked a vágatlan verzió van meg.Hogy jutottál hozzá egyébként?:) Igaz, hogy a film elején benne van az 1904es jelenet,ami kb 5 perc hosszúságú? -
Seten #913
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy mi történt a bálnavadásszal az elején?
Vajon ki nyert? Az Alien vagy a Predator?
Bár az a tippem, hogy Pred talán azért akarta kinyírni mert már gazdatest volt a fickó, az Alien pedig ezért védte?!
-
Seten #912
"1704ben még elég lakatlan volt Észak-Amerika"
Ezt visszautasítom indián testvéreim nevében! Uff!
-
#911 Nekem is tetszett:) De a Hazafi se volt rossz Mel Gibsonnal:) MOndjuk mindkettőben ő volt a főszereplő -
#910 Katonák voltunk nagyon jó ;) -
Darkoo #909 Nyugi az AvP2ben ngyon jó kis akciójelenetek lesznek.Az egész szakmai csapat korábbi filmekben bizonyított.Az akciójelenetek rendezője Lars P. Winther ,aki többek között háborús filmek harci jeleneteit koreografálta meg, úgymint A hazafi vagy a Katonák Voltunk.
Márcsak emiatt is jobbra számítok -
#908 Na ja itt volt tűzharc
Méghozzá nem is akármien, őszinténszólva az AVP-ben mészárlás volt tűzharc meg semmi....
Ez naon bosszant
Még az alien 4-ben is jobbak voltak a jelenetek............ -
Darkoo #907 Nah kb ilyen jeleneteket hiányoltam az előző AvP filmből... -
#906 Aliens-Ripley akcióban c alkotás: új a betétdal ezt a verziót nemláttam :P -
Darkoo #905 Remélem ezzel a két videóval meghozom a kedved,hogy megnézd az Aliens-et
Aliens-Tengerészgyalogosok a pácban
Aliens-Ripley akcióban
-
#904 ez kva jó :) -
Darkoo #903 Alien Attack!!! -
Darkoo #902 Jólvan,de ilyeneken neh agyalj szerintem feleslegesen -
#901 Csak tényleg érdekességképp mondtamMert ugye 1904ben már voltak emberek Antartikszon,szóval alieneknek jó kis gazdatestek voltak.1804ben még nehezen lehettek ott,szóval marad valami más kontinens,azaz Észak Amerika
Dehát ezt csak olyan hogy mi lett volna ha...Paul Anderson rendezi ezt is -
#900 -
#899 csak érdekesség képp mondtam -
Darkoo #898 Ehh..neh kelts pánikot légyszives... -
#897 Egy korábbi Sg cikk szerint az események jóval az első rész előtt játszódnak.Aztán többen rebesgetik ezt az észak amerikai sztorit.Az AvP1ből kiderült hogy 100 évente jönnek le a Földre alieneket hajkurászni a Predek.1904 nem lehet,szóval marad 1804 vagy előtti,de az már nem okés,mert 1704ben még elég lakatlan volt Észak-Amerika. De ez hülyeség,gondoltam felhozom -
#896 Kár hogy nincs HBO-m..De megvan Dvd-n a Predator,majd megnézem szinkronban az HBO.val -
#895 Inkább megnézem dvd-n, RtL klubon este 11kor reklámokkal teletűzdelve ugyanmár... -
#894 Ma este HBO-n Predator.... -
#893 szeptember 22-én pénteken RTL Klubon Alien 1 lesz, este 11től -.- -
#892 csak azé raktam képt, nehogymá csak pred-es képek legyenek :)