5789
-
Dexantreal #1011 Idegenek a Földön nekem is megvan, meg még a Rekviem és Lidérces Utazás. Mindkettő Alien. Fateromnak van egy rakat, de nem ad belőle egyet se, merthogy nem vigyázok a könyveire. Pedig igen. -
#1010 Azaz pár nem még a forgatásig,és semmi... -
#1009 Szerintetek miért nincs még hír a színészekről és a sztoriról???Pár nap és semmi infó az égvilágon.
Egyáltalán mire várnak szerintetek?
Eget rengető nagy durranásra,vagy olcsó kanadai színészektől hemzsegő szimpla történettel rukkolnak elő,és félnek a rajongók haragjától:)
Én már infókat akarok hallani.De szerintem már mindenki:) -
#1008 nah megvettem az Aliens Idegenek a földön című könyvet
majd megveszem a 2 részt még,meg a predator trilógia 2 befejező részét is:) -
Dexantreal #1007 Ok, csak minél hamarabb legyen. -
Darkoo #1006 Ezek ilyen lehetséges dátumok szerintem.Amikor kb december könyékén kijön majd az első teaser trailer,majd kiderül,hogy mikor lesz a premier. -
Dexantreal #1005 Miért nem Amerika? -
Darkoo #1004 A Fox hivatalaos oldalán két orszgának a premierje van feltüntetve:
Németország - 03 October 2007
Australia - 27 September 2007
Szerintem az amcsi premier se decemberben lesz.
Szerintem a filmet szeptember vége fele mutatnák be amerikában,és hamar eljönne európába is,azaz Mo-on is hamarabb láthatnánk a múvit.
Bővültek a karakterek listája:Új személyek az AXN oldalán Films menüpont/Avp2/Cast and Crew résznél:
Cast:
Dallas Howard
Ricky Howard
Sheriff Morales
Kelly O'Brien
Tim O'Brien
Molly O'Brien
Mr. Thomas
Dale
Drew
Jesse
Kendra
Hmm érdekes...
Színészek listája és a film sztorija még nem elérhető.
-
#1003 Atom kvajó az a borító, bittos h megveszem..... -
Dexantreal #1002 sry,elején: CIA,FBI...véletlen volt ott a kérdőjel. -
Dexantreal #1001 CIA?FBI, ezekről hallottál? Szerintem az lesz ,hogy valamelyik muksó arra téved, ahol alienék buliznak majd, talán túléli épphogy és akkor lélekszakadva rohan a rendőrségre. Ott azthiszik, hogy megbugyant, de a hír kiszivárog és FBI?CIA meg az ilyenek megtudják, erre szépen közlik a fickóval, hogy hallgasson, vagy volt élete, nincs élete.
Ha meg nem éli túl, akkor ugye így is úgyis feltűnik a lakosságnak, hogy nincs ott napok óta, vagy csak órák óta és hícják megint a zsarukat, helyszínelők meg minden és megint ott kötünk ki...szal nyugi, megoldják ügyesen, hogy ne derüljön ki. -
#1000 Hoppá 1000. hozzászólás -
#999 Én roppant kíváncsi leszek,hogy ha napjainkba játszódik majd a film a Földön,hogyan oldják meg,hogy neh tudódjon ki a létezésük az idegeneknek és a ragadozóknak.Mert ha kitudódna ugye,akkor Ripleyt meg a katonaságot nem érné meglepetés.Értelmét vesztené az egész Alien sorozat,ami attól volt különösen jó,hogy nem tudták micsoda ez az ismeretlen lény..A ragadozók szerencsére pont egy hegyekkel körülvett elszigetelet városka mellé érnek földet,ahol még most kötik be a telefonzsinórt,és nincs térerő a mobiltelefonoknak?Így nem tudja a lakosság továbadni az infót?A tévétársaságok meg rádióállomások pont megszüntek a körényeken?Mert ez így rossz lenne:) Most így belegondolva azt nem értem,miért nem helyezik inkább a történetet egy távoli kolóniára.Nade bizzunk benne.
Bár a karakterek azt sugalják nekem,mégis ott játszódik majd a Földön.
Vagy ennek tudatában,talán mégis igaz lenne az a korábbi infó,hogy jóval az AvP előtt játszódnak majd az események,amikor is még a távközlés hogy úgymondjam a béka feneke alatt volt?
De izgi.Remélem hamarosan megtudjuk az igazság -
Darkoo #998 Jól néz ki rajta a Celtic Predator -
Darkoo #997 Az AvP Háborút nyugodtan megfilmesíthetnék egy kicsit átplasztikázva.De abból egy nagyon jó kis múvit lehetne összehozni -
#996 Persze sokkal izgalmasabbá kéne tenni,és fordulatokkal teli eseményekkel.MEg egy csapat tengerészgyalogossal megspékelve -
Dexantreal #995 Sablonos, de jó -
#994 Ez a könyv 2007-ben jelenik meg Mo-on,és szerintem nagyon jó lesz.Alig várom már -
#993 Valami ilyen sztorit várok Avp2-nél is,csak az alienek is a képbe jönnének. -
#992 2117. Az emberiség az idegen technológiáknak köszönhetően majdhogynem a galaxis széléig jutott.
Az "Éjfél" kódnevű, főleg dzsungel borította bolygón újabb száz év telt el. Száz nyugodt, telepesekkel való benépesítésre és új élet kezdésére kíváló év.
Száz évig a biztonságban érezhette magát az a több mint ezer telepes, ám nem voltak egyedül! A Ragadozók mindvégig jelen voltak, de csak most jött el az összecsapás ideje... valamelyikük túléléséért!
-
#991 Ezeknek a történeteknek ugyan annyi a valószínüsége, mint annak, hogy a predatorok lejönnek karácsonyozni a Földre, bocsánatot kérve az emberektől korábbi rémtetteikért. Ajándéknak pár alien tojást átadva nekik.
Még csak azt sem lehet tudni milyen helyen, vagy hogy hol játszodik a történet. Hogy felmentek oda a hegyekbe forgatni és hogy azt állítják a predator 1 hangulatát akarják visszaadni, csupán csak SEJTENI lehet és csak azt, hogy hegyekben, erdőkben játszodik majd a film egy része. Semmi többet.
Szóval a nagy valószínüséges történeteid, még ha jól is hangzanak, az első betűtől az utolsóig csak ábránd, semmi más.
Nem akarlak letörni, csak rámjön az arckaparás a hozzászólásodat olvasva :) -
#990 A rendezők mondták,hogy a Predator 1 hangulatát szeretnék többek között visszadni.Szóval szerintem adott az erdős-kommandós történet.Amúgy meg jöhet a föld,csak hogy oldják meg ,hogy neh terjedjen el a bolygónkon a híre az alien inváziónak.Mert akkor bukik az egész az egész történet.
Mert az Alien filmek idejében már megse lepődnének az alieneken.
Nah erre nagyon kíváncsi leszek.. -
Darkoo #989 Avp 2 infóók!!!
Jövőhéten nyilvánosságra hozzák a szereplők gárdáját.De a sztorit és egyébb dolgot szigorúan titkosan kezeleik!
Íme pár változat,az esetleges sztorikról,ha a földön játszódik(igen nagy a valószínűsége a földes sztorinak):
Én szívesen látnám Adam Baldwint,újra eljátszhatná predator 2-es szerepét,mint a predikre vadászó kommandó vezetőjét,de az alienekről ő sem tudna semmit,mivel Harrigan nem mondott neki semmit mi volt a hajóban.Így kapcsolódna a predator filmekkel a film főlleg,hogya tízévente idelátogató predik pont 2007-ben jönnek,az alien filmekkel meg esetleg yutani feltünése lehetne,egy újszerű űrprogram tervével...
Mintmár írtam egyszer,létezik az az elmélet,ami a pred filmeket veszi alapúl.Tehát 1987,1997 most meg 2007.Gondolom ezekben az években van a legmelegebb időszak.Én már látom lelki szemeim előtt a sztori körvonalait. Ezzel a húzással lehetne kapocs a két filmsorozat között.
Szóval addott 2007 és egy hatalmas predator hajó ismét azért érkezik a Földre,hogy egy vadászt elküldjenek a bolygónk egy forró pontjára emberekre vadászni.De a földetérés alatt baleset éri az űrhajót,és leválik róla egy olyan részleg,ami alien tojásokat tartalmaz.Azt meglehet magyarázni,hogy miért viszik magukkal.(Shane Salernos csavar:meteorral ütközik a hajó még az űrben(armageddon effektus))Szóval ez a keltető hajó teljesen máshol él földet,egy erdős völgyes vidéken valahol Coloradóban.A tojásokra rálel egy csapat helybéli ember,innen adva magát a bonyodalom.A predator főhajó megtalálja a baleset színhelyét és változik a programjuk.Átmegy B tervbe.Vadászat az alienekre! Itt jönne majd képbe a Pred 2-ből megismert kommandó vezetője Adam Baldwin saját spéci különítményével ,és a Weyland válalat másik főnöke Yutani is a helyszínre érkezne maga kis csapatával.Hatalmas fordulatok(mindkét kommandó magának akarja kicsikarni a diadalt,szóval egymás ellen is vannak,meg a predek,alienek ellen)(közben ott vannak a városból megismert 4-5 fő karakter,kikkel még számolnunk kell a film alatt),izgalmas helyszínek,nagyszerű karakterek a továbbiakban a teríték.
Szóval én egy ilyen filmre számítok.ÉS talán lehet ezt is kapjuk?
Vagy azis lehetséges hogy:
Shane Salerno a forgatókönyvíró a Háború című avp könyvet is feldolgozhatta:
Viszont itt alienek szabadulhatnának majd el és tehetnének kárt a hajóban ami később lezuhan...néhány túlélő alien, predator,az alienek idővel egyre többen lesznek keltetőnek használva az erdő lakóit.Viszont a hajó lezuhanását észleli a predator2 film beli cég műholdja,és oda küldenek egy befogó különitményt.
Hogy ne legyen ilyen egyszerű a szitu néhány helybeli erdész is megfertőződik,majd a társaik beviszik őket a városba,így kerül képbe a város lakosságas.
SZÓVAl ezek a sztoriik várhatóak nagy valószínűséggel a filmben.
Vagy arcúl csapnak egy távoli jövőssel.De utobbi kettő igen lehetséges:)
-
#988 Arra elég lesz,hogy csináljanak egy jó filmet:D -
Darkoo #987 Nah még ezt a képet.Lol:DDD
-
Darkoo #986 -
Darkoo #985
-
Darkoo #984 De...hopszi -
#983 "Ajon ezeken az útcákon,és a környező hegyekben randalíroznak majd az alienek és a predatorok?"
én maradnék csak a hegyeknél :)
hát 11 hét nemtom mire lesz elég ! az kicsivel kevesebb mint 3 hónap ! nah majd meglássuk ! -
#982 szeptember 25-öt akartál írni igaz? :D -
Darkoo #981 Basszus ez kész:DDDDDD
Hehe -
Darkoo #980 Egyébként újra egy kis változás a forgatási intervallumban.December 25 a kezdés és hamarabb befejezik...december 6án..Így nem 12 hét,hanem csak 11..Így kiszámították mennyi elegendő a filmhez?Meglátjuk hogy alakul.
Filming Studio Location
Vancouver, British Columbia, Canada (Vancouver Film Studios, Studio B )
On-Location Filming
Port Moody and Port Coquitlam, British Columbia, Canada
Forrás:
Klikk ide
Szóval lesz külső forgatási helyszín is.
Aki kíváncsi a két helyre,Port Moody-ra vagy Port Coquitlamra nézzen róla pár képet.VAjon ezeken az útcákon,és a környező hegyekben randalíroznak majd az alienek és a predatorok?
Kép1
Port Moody
Festői környezet legalább adott. -
#979 Ezt most komolyan gondoltad?:) -
Seten #978
Ha még élne akkor: Gobbi Hildát.
-
#977 jaja, amúgy ha kicsit horrorosabb filemt akarnak akkor az eredeti hő látás nagyon alkalmas erre a célra :) -
#976 Naná hogy jobb filmet kapunk -
#975 Azért törekedjenek az eredeti hőlátásra is:) -
#974 Legyenek tehetségesek ennyi.Alkalmazzanak nagyszerű karaktereket,akiket megkedvelünk,és megsajnáljuk őket,ha elhullanak. -
Darkoo #973 MEg remélem normális színészek lesznek benne..Ti kit látnátok benne szívesen?:) -
#972 nem csak azokat ^.^
meg remélem lesz olyan fegyvere mint a játékban volt amiben ilyen villa szerű lövedék van... azzal szép hedsátokat lőhetnek ^.^