23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • winnie
    buták:)
  • a
    amúgy én is attól félek, hogy márciusig elfelejtem, hogy egyáltalán létezik ilyen sorozat... kéne írni valamilyen emlékeztetőt magamnak :)
  • Szolnokboy
    Jah és a feliratfájl utolsó mondata ez: Prison Break
    -=Season 1 The End=- Akkor most ez hogy van ?
  • Szolnokboy
    Van angol felirat az e13hoz a feliratok.hu-n.
  • pedro870
    ja, az előző rész végéhez képest most másnak tűnik a helyzet, én is azt gondolom, hogy fel fog még tűnni. mondjuk ilyen befejezéssel most kihagyni fél évet...
  • Szolnokboy
    Csináltam egy magyar borítót a PBhez az angol costum alapján. Az ízelítő szöveget én készitettem, félig fordítás-félig fogalmazott.

Akit érdekel INNEN letöltheti.
  • winnie
    egyértelműen nagy arc - csak érted, ha ő iszonyat nagy, akkor hol van mittomén, tom hanks?:)
  • Morpheus
    SPOILER!!!!!SPOILER!!!!!SPOILER!!!!!SPOILER!!!!!SPOILER!!!!!SPOILER!!!!!SPOILER!!!!!

Srácok, van aki megnézte már a 13. részt? Abruzzi-t mikor elviszik a helikopterrel, akkor még látszik, hogy él. Nincsen hatalmas angol tudásom, de ha jól hallottam, akkor a részben nem nagyon említik már hogy meghalt volna. Vagy valaki hallotta, hogy említik?
    Ezek szerint talán még visszatérhet...:) Bár a franc se tudja, hogy ilyen "baleset" után visszahelyeznék-e.

Ja és a vége szerint nem fog simán menni a dolog...

SPOILER!!!!!SPOILER!!!!!SPOILER!!!!!SPOILER!!!!!SPOILER!!!!!SPOILER!!!!!SPOILER!!!!!
  • Szolnokboy
    tök felesleges erröl vitázni, Peter Stormare tényleg nagy színész ha zat vesszük hogy milyen nagy volumenű filmekben játszott, ennyi...annak meg hogy kiirták 1000 oka lehet
  • Rafaelo
    télleg kérdezte a fegyőr a kurvátol budapestről jöttél mi? :DDDDDDD
    basszus ennyi ribanc megy oda pfff
  • winnie
    Nem újdonság, te senkivel sem értesz egyett. Minden hozzászólásod erről szól.

ez megint butaság. szetinted minden olyan hozzászóláshoz, amivel egyetértek, írjam oda, hogy egyetértek?

2 dolgot írtál.

1. "iszonyat nagy színész" - asszem érdemes visszanézni a fórumon, hogy ki ismerte. nagyon kevesek. páran arcról, névről alig. (kult karaktarszínész, én nagyon kedvelem, de nem iszonyat) - vagyis persze, hogy nem értek egyet

2. "várható volt" - hibás a logikád. patricia arquette meg fog halni a médiumban, vagy geena davis a Commander in chief-ben (vagy, ha mellékszerep, akkor ott van donald sutherland), vagy kiefer sutherland a 24-ben? vagy jennifer love hewitt a ghost whisperer-ben?

ezért nem értettem. hogy lett volna nyilvánvaló, hogy meghal:

Ezt te honnan veszed?

??? adva van egy európai színész. egy karakterszínész, akinek meg kell élnie. egy ilyen színész nem keres milliókat, neki is válogatásokra kellett járni. van egy ügynöke, aki elküdte a PB novemberi válogatására, ahol 45-55 éves férfi színészt kerestek az egyik szerepre - peter stormare jól szerepelt a meghallgatáson és megkapta a szerepet.

a színészet is munka, a pénzért csinálják.

Mi van?

sorry. moziszínészre gondoltam.
  • Garfield
    "aki nyilván nem él mg abból"

Ezt te honnan veszed?

Túlzás lenne azt mondani, hogy akkora színész lenne
  • vg
    "nem értek egyet."

Nem újdonság, te senkivel sem értesz egyett. Minden hozzászólásod erről szól.

"aki nyilván nem él mg abból"

Ezt te honnan veszed?

"ha megnézed a tévésorozatokat, akkor egyre több színész szerepel állandóban sorozatokban"

Mi van?
  • Rafaelo
    kár érte
  • winnie
    nem értek egyet. peter stormare egy kedvelt karakterszínész, aki nyilván nem él mg abból, hogy évente játszik egy mellékszerepet. szegény már játékokat kényszerütl szinkronizálni és, ha megnézed a tévésorozatokat, akkor egyre több színész szerepel állandóban sorozatokban.

(megjegyzés. gary sinise név, de sosem volt nagy név. dettó mellékszerepeek mostanában, 1-2 béfilm)
  • qper
    Még pár óra, és fél évre kénytelenek leszünk mellőzni (egyik) kedvenc sorozatunkat :(((((
  • qper
    Miért nem? Gary Sinise-nek sem ciki a CSI: New York, pedig elég nagy név a szakmában.
  • thiefpaper
    A nagy színészek és a sorozatok ma már nem egy különleges párosítás.
  • Rafaelo
    azjo
  • vg
    Abruzzi karakterére egy iszonyat nagy szinészt szereztek meg... Sajna kízárt, hogy sokáig részt venne egy ilyen sorozatban egy ekkora szinész. Véleményem szerint, ez várható volt!
  • WTH
    Nem kell sokat várnod, ámerikában asszem ma lesz a 13. rész.
  • Rafaelo
    én mindig megvárom mig egy sorozat összes széria részéhez lessz felirat gondoltam
    hacsak 13 akko kivárom a 13 -at :O
  • WTH
    Lentebb azt írják, hogy 6 hónap szünet lesz a 13. rész után.

Na most vehetjük úgy, hogy majd ha folytatódik, akkor az még mindig az első széria lesz, csak hát... Kicsit hosszúnak tűnik a fél év kihagyás.
  • Rafaelo
    :o azt hittem csak 13 :(
  • thiefpaper
    Szerintem már lejjebb is írták, de azért ide írom: 22.
  • Rafaelo
    hány részes az első széria ??????????????

• Rafaelo
    a wire sorozat jó látta már valaki?
  • WTH
    Így van, nagyon szépen lezárták.
  • pedro870
    nem hiszem, hogy ezt túl lehetne élni - persze ha vhol igen, az egy film/sorozat :). nomeg a csávó amúgy is bekattant kicsit, szóval szerintem lezárták a karakterét, kár érte.
  • Bandee1987
    és ha kómába kerül? :P
  • qper
    ha Abruzzi meghal, kedden leiszom magam.

ha túléli, akkor is!
  • Szolnokboy
    ha hiszed ha nem én is erre gondoltam...
  • qper
    SPOILER:

Én is sajnálnám ha meghalna, a kedvenc karakterem/
  • WTH
    Szerintem is nagyjából ez várható.

A fél év szünet gáz, hiányozni fog a sorozat.

s01e12 SPOILER:

Gondolom, Abruzzi meghal(t). :( Tisztára gáz.
  • qper
    Spoiler

Tutkó ő is kap valami haladékot. Azt sem tartom kizártnak, hogy a NSA/CIA-s ürge aki kitálal Veronicáéknak,olyan infókat ad az alelnök testvérének meggyilkolásáról, amivel azok rögtön még a következő részben rohannak a bíróságra, így a tesó ellen érvényben lévő halálbüntinek is halasztódik az ügy újratárgyalásáig.
  • Dynamic
    SPOILER!

Nincs kizárva, hogy csúszni fog a szökés, mert ugyebár a bátyját is elzárták.Mondjuk nem tudom hány nap van a kivégzésig, úgyhogy nem nagyon tökölhetnek.

De ez a félév szünet mekkora szarság már.Májusban már azt sem fogom tudni miről szólt a sorozat:D
  • MerlinW
    De akkor a tesónak annyi...
  • qper
    idén a következő lesz az uccsó rész, csak május végén folytatják a sorozatot.

Spoiler:

Nem hiszem, hogy Abruzzi nélkül sikerülne a télak, hiszen ő adná a repülőt az egészhez, de ő az utolsó jelenete szerint perpillanat igencsak gyengélkedik. Ha még meg is mentik, képtelen lenne együtt szökni a többiekkel. /a többiek meg nem tudnak szökni nélküle/

Tehát szerintem úgy zárják le a 13. epizódot (és hagyják nyitva az egészet) hogy Michael terve Abruzzi halála/sérülése miatt borul, és lefújják az egészet.

SZerintem
  • Nyiri
    [szin=white]Haaaat... Siman kinyirta a kolyok anyjat[/white]
  • Dynamic

"Talan az volt egy kicsit olcso megoldas, hogy az egyik ügynök jo utra ter"

Már az első részektől látszott és mondtam is, hogy jó útra fog térni.Pl. a 3-4. rész környékén amikor egy néger csajszit kellett kinyírni akkor nem akarta megteni.Meg egy csomó hasonló apró jelenet volt amiből látszott, hogy nem olyan hidegvérű mint a másik.