11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • winnie
    Nem újdonság, te senkivel sem értesz egyett. Minden hozzászólásod erről szól.

ez megint butaság. szetinted minden olyan hozzászóláshoz, amivel egyetértek, írjam oda, hogy egyetértek?

2 dolgot írtál.

1. "iszonyat nagy színész" - asszem érdemes visszanézni a fórumon, hogy ki ismerte. nagyon kevesek. páran arcról, névről alig. (kult karaktarszínész, én nagyon kedvelem, de nem iszonyat) - vagyis persze, hogy nem értek egyet

2. "várható volt" - hibás a logikád. patricia arquette meg fog halni a médiumban, vagy geena davis a Commander in chief-ben (vagy, ha mellékszerep, akkor ott van donald sutherland), vagy kiefer sutherland a 24-ben? vagy jennifer love hewitt a ghost whisperer-ben?

ezért nem értettem. hogy lett volna nyilvánvaló, hogy meghal:

Ezt te honnan veszed?

??? adva van egy európai színész. egy karakterszínész, akinek meg kell élnie. egy ilyen színész nem keres milliókat, neki is válogatásokra kellett járni. van egy ügynöke, aki elküdte a PB novemberi válogatására, ahol 45-55 éves férfi színészt kerestek az egyik szerepre - peter stormare jól szerepelt a meghallgatáson és megkapta a szerepet.

a színészet is munka, a pénzért csinálják.

Mi van?

sorry. moziszínészre gondoltam.