23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Dawe91 #795 Semmilyen rtl-es oldalon nem találtam bizonyítékot arra, hogy pont az RTL KLUB leadná a PB-t.
Haverom azt mondta... hát... a haverod az rtlklubnál dolgozik? -
HoldMyPocket #794 Ez az ember minden létező filmben benne volt? O__O :))
ruma: Én sem szoktam nézni a bakikat.. ami rám ordít azt azért észreveszem, de ha nem valami nagyon durva dolog, akkor nem zavar.. -
ruma #793 Ha esetlegvalakit érdekelne akkor elolvashatja itt a 14. és a 15. rész leírását:
http://www7.online.rtlklub.hu/hozzaszolas.php?topicid=43069&forumid=214
Nemtom én nem olvastam el, akkor nem izgulnék márciusig, vagy akkor azon izgulnék hogy mi lesz a 16. részben, szal tökmind1 igazábol!Meg akkor azon a két részen nem döbbennék meg annyira, mert biztos tele lesz azis csavarokkal! -
ruma #792 Egyébként találtatok már bakit benne? Én nem vagyok olyan aki keresi össze vissza a bakikat, de egy-két szembetűnő dolog azért akad! Például amikor LJ belelőki a kopasz ügynököt a kútba, akkor ugyel ripityára törik a kút fedele...És amikor megjelenik a másik két ügynök és ott hagyják, akkor ráteszik a kútra az ép fedőt!
Félre értés ne essen, ezt nem azért írtam mert most ez bármit is rontana a sorozat igen magas színvonalán, de érdekes! -
ruma #791 Winnie ha neked az jobb, akkor nem lesz a Prison Break az RTL klubon! -
#790 épp most láttam Viasat History-n egy filmet hitler életéről (eléggé nyugati felfogásban, de ez most perpill lényegtelen :))...nah és épp egy ismerős alakította az SA vezért, Ernst Röhm-öt:
-
winnie #789 no igen, de ennek csak ez a lényege.
"Five has acquired the exclusive UK free TV rights to Prison Break, and UKTV has picked up the satellit"
igazából nem sokat számít, hogy kint mi megy egy rtl tulajdonú tévében. pl. a német rtl adja a smallville-t vagy a monk-ot, mely két sorozat nálunk a tv2-őn van. -
#788 En ezt talaltam. -
winnie #787 Nekem haverom mondta
miért nem ezzel kezdted? akkor tuti biztos az infó.
Most az este 9 órát ne vegyétek biztosra...
még szép, hogy nem veszi biztosra senki, hisz az rtl-en már jó ideje nem kezdődik műsor 21.00-tól.
de lejsz az RTLen,
forrás? honnan veszed?
de vétek Wenworth Miller hangját akármivel is helyettesíteni!!!
bárki hangját vétek helyettesíteni.
-
HoldMyPocket #786 Hát azt csak én találgattam, jah.. :) -
WTH #785 Nézem a screencap-eket. Tényleg úgy fest, hogy valakik futnak az esőben. De a kép fölött ott találgatják, hogy most ki(k) is az(ok)?
Tényleg kiváncsi vagyok, hogy mi a bánat lesz. -
Szolnokboy #784 ne felejtsd el azt h futnak az esőben -
qper #783 Én annyit olvastam az Rtl Group oldalán hogy megvették a sorozatot, de hogy melyik csatornán megy le ojrópában, arról már nem szólt a fáma. -
HoldMyPocket #782 Az előzetessel kapcs...én kockáról kockára megnéztem és van ott még azért érdekes dolog..itt van pár screencap:
http://www.livejournal.com/users/zsuness/133601.html#cutid1 -
WTH #781 Annyi szó volt az előzetesről szvsz, hogy le lehet tölteni. Én mindenesetre megnéztem. Túl sok nem derül ki belőle.
(Light spoiler)
Viszik kivégezni a bátyót. Ez lehet megint álom - volt már rá példa, vagy, esetleg tényleg viszik és majd az utolsó pillanatban jön egy telefon, hogy le kell állítani a kivégzést. Ez is kicsit sablonos lenne.
A többiek meg valami alagútban mennek, ahol szembejön velük két patkány. Ezek szerint valami alternatív szökéssel próbálkoznak. Bellick meg egy smasszer meg bőszen megy valami folyósón, ez nem valami bíztató a csapat számára. -
ruma #780 Hát itt most arról volt szó, hogy mekkora szar az RTL Klub( amivel egyet is értek!)! Meg arról hogy lesz e az RTL Klubon egyáltalán vagy csak pletyka az egész! -
#779 igen, de nemrég volt itt szó róla :) -
ruma #778 Tényleg! Megnéztétek már a következő rész előzetesét? -
ruma #777 Nekem haverom mondta, és sokoldalon láttam már, de keresek pontos helyet hogy megnézhesse azis aki kételkedik benne...
Most az este 9 órát ne vegyétek biztosra...de lejsz az RTLen, de vétek Wenworth Miller hangját akármivel is helyettesíteni!!! -
#776 persze, hisz így olyan külföldi csatorna lenne belőle, mint pl. a német rtl, és korhatárkarikára nem kötelezheti az ilyen csatornákat az ORTT :) -
winnie #775 lehet. de a viasat is külföldről jön. mondjuk nagyobb is a lefedettsége.
de van benne valami. -
#774 Ha lenne 1 kis esze az hbo-nak, akkor külföldről sugározná az adást. Ugyanis - ha jól tudom - külföldről sugárzott adásokra nem kell kirakni a karikát, így pl. a National Geographicon, a Discovery-n vagy az AXN-en sem... -
winnie #773 mondjuk tény, hogy mint szinte minden kinti sorozat, ez is lesz valamikor itthon. -
winnie #772 amerikáról beszéltem:) kint is van karika, csak nálunk túlbuzgóak és nem elég az elején kirakni, mint az eu-ban. a karika miatt az hbo-nak is volt, hogy egy filmnek a vágott verzióját kellett adnia, hogy lemehessen 8 óra előtt. -
Nyiri #771 Ha kodolt akkor miert kell minden hbo film alatt neznem azt a kurva karikat hogy hany evesnek valo? ORTT egy szar -
HoldMyPocket #770 Mindegy hogy igaz-e a hír, így is úgy is szóba került volna a szinkron. De azért tényleg jó lenne tudni hogy mi az alapja ennek az RT Klubos pletykának. -
#769 epp ezert kertem en is infot.most valaki ir egy ilyen mondatot, aztan mar mindenki arrol ir h ne legyen szar a szinkron, ami persze tenyleg jo lennne, de amig nem 100% addig folosleges ilyenekrol beszelni. ez engem pont a "ne tordeld az agait" ciganyos viccre emlekeztet. -
winnie #768 amúgy, ha én beírnám, hogy áprils 25.-én 22.30-kor lesz az mtv-n a prison break, akkor azt is elhinné mindenki?
ha már pletyka, akkor forrás is kéne. mindenesetre fura a dolog, mivel pontos kezdési időponttal és vetítési nappal nem igazán szokott 3 hónapra előre semmi kiderülni. sok sorozat van most is az rtl-nél, de egyiknek sincs még fix ideje.
(nem azt mondom, hogy fals a hír, csak hogy jkéne valami forrás is) -
winnie #767 De igen, ez jellemző az HBO-ra.. sok olyan témát felvállal amit egy sima csatorna nem tenne meg.. (pl.: Angels in America, vagy épp az OZ).. a Showtime is ilyen (Dead Like Me, Queer As Folk!).
persze, hogy felvállal, hiszen kódolt csatornák, illetve kábelesek, így ott bármilyen káromkodás mehet - ellentétben egy országossal (6 ilyen van) -
#766 el sem hiszem...De addigra mi már az új részeket fogjuk nézni :) -
Tschabi #765 A PB nagyon nem illik arra a szerencsétlen, nullnívó alatti rtlklubra. A szinkront biztos elcseszik (Kokó=Scofield), meg megvagdossák, mint ahogy a filmeket szokták. Erkölcstelen köcsög amatőr banda. Hú de utálom őket, hozzá nem értés felsőfokon. -
HoldMyPocket #764 :) Rome-ot nem kezdtem el nézni, majd egyszer leszedem.. vagy megnézem HBO-n, ott azért egészen normális szinkronok vannak (pl nekem tetszett a Six Feet Under, bár annak az eredetijét nem hallottam, ha azt hallom előbb, lehet furcsa a szinkron..)
De igen, ez jellemző az HBO-ra.. sok olyan témát felvállal amit egy sima csatorna nem tenne meg.. (pl.: Angels in America, vagy épp az OZ).. a Showtime is ilyen (Dead Like Me, Queer As Folk!).
Szerintem ha itt menne a PB akkor Michael már rég nem lenne "ártatlan" .. T-Bag gondskodott volna erről.. :D -
Szolnokboy #763 nem ismerem...
amugy épp most nézem a Rome-ot és most volt h felnyitották a faszi koponyáját és megműtötték az agyát premier plánban, emelett sexjeleneteket mindenféle prűdség nélkül mutogatják. Az is HBO-s sorozat. -
#762 jaja Taken-t mi is webről szedve néztük végig, úgy, hogy nem is tudtunk róla, hogy megy a TV-ben...
Fene se érti ezeket! Szar pótvargagyi tbmilliós mozifilmeket agynreklámozzák, amikor úgyis a kutya se megy el rá. A TV sorozat sokkal több pénzt hozhat szvsz a reklámspotok miatt.
Igaza volt Lucasnak mikor megmondta: a mozinak vége, most a /digitális/ televíziós sorozatok kora jön. A mozi nagyon elszállt, több 10milliós gázsik, több 100milliós forgatási költségek, magas jegyárak, stb. -
HoldMyPocket #761 :)) ezen még mindig röhögök. ;) -
HoldMyPocket #760 Egyetértek.. nem örülök hogy az RTL klubbé lett... akkor már lett volna ez is legelőször az AXN-é..
Nem hinném hogy megkapná a 16-os karikát.. szerintem 12-es lesz.. nem olyan durva ez a PB.. ha nem a FOX-on menne mondjuk, hanem eleve egy HBO-s (vagy Showtime-os) sorozat lenne, akkor ennél durváb dolgok történnének abban a börtönben.. Nem tudom ismered-e az OZ című börtönös sorozatot.. ? Na az 16-os lenne.. ahhoz képest PB sehol nem erőszakos. (az is igaz, hogy mint sorozat/ötlet sokkal jobb a PB..) -
Szolnokboy #759 hát igen. A T-Áska is szar ötlet volt... -
HoldMyPocket #758 jah.. kicsit még sajnáltam is az AXN-t.. RTL klub totál úgy csinált mintha ő fedezte volna fel a LOST-ot.. O_o közben meg már mikor leadta az AXN az első szezont. és ez a feliratosan adás is jó ötlet volt + a LOST maraton valamikor mostanában.. meg hát mindjárt elkezdi adni a 2. szezont is.. mondjuk a szinkron ritka szar lett szerintem.. de mindegy.
Remélem nem próbálják lefordítani T-Bag nevét. (Igen, ilyenek miatt izgulok. lol) -
Szolnokboy #757 ilyen hamar nem számítottam rá, azt hittem min 1 évet várni kell nekik míg leadhatják Kíváncsi vagyok mondjuk hogy hanyas karikával adják majd.
Az USA-ban 15össel megy.
Mellékesen miért pont az RTLKLUB ?? Inkább adná a TV2 jobban megérdemli, sokkal emberibb csatorna.
A szinkrontól meg ne várjon senki semmi jót sztem... -
qper #756 Ezért a legnagyobb tiszteletem az AXN adóé, akik most a Lost 2. szezon előtt leadják feliratosan is esténként az epizódokat.
Én sem értem miért kell erőltetni a szinkront. A mai gyatra szinkronmunka mellett én is a feliratokra szavazok.